Ilie Teleor-Maneanu: Imnul lui Vlad-Tepes Voda - comentariul zilei.

24 Noiembrie 2019, 07:54 | 3.323 | 9
Vlad Tepes.
Car Universal

Pe Muzica :Drumurile...cu Dan Spătaru. ( cântă și tu.!) /1/ Drumurile Țării noastre, /Duc la UE și la NATO;/Dar fără VLAD-Țepeș Vodă, /România nu-i CURATĂ. /2/ Țărișoara noastră iată, /E pe margine de hău ;/Dar mai poate fi salvată, /Cu Urna-de-vot și un...*ZEU* /

Mai mult, aici.

9 comentarii Comentează

 • #9
  VLAD-ȚEPEȘ VOIEVOD cu un... pe 18 Aprilie 2020, 02:39
  îndemn de* Învierea Domnului*
  io, Vlad-ȚEPEȘ Vodă, cel mai drept, viteaz, integru, turco-fag și... SEXY (așa-i domnițelor.?), Voievod al Țării Românești, am de dat un ORDIN către ai mei munteni-valahi . Rămâneți pe .....Fiți pregătiți.! Sunați-vă și vecinii, prietenii și... ne-prietenii.!!!
 • #8
  Alt mare Păunescu.? în 2o-2o? pe 24 Martie 2020, 03:12
  Contra CIUMEI ROȘII să muncim...băă...
  Să cerem TOȚI de la < Cel de sus > sau de la < Șăfu' iadului > un mixcrobe, una bacyterie, 1 buc.virtus, o... ceva. Un ...<< VOTus 2o-2o CORNOS >>, care în ziua alegerilor locale să-i îngrozească pe simpatizanții /votanții ciumei roșii..să se auto-izoleze în domiciliu între orele 07- 21. O carantinizare ieftină și benefică.!!! Dacă creiere-spălate nu votează_ țara se drege.. Șî adios CUCLEAnus.... fugi la Nicopole la... să scapi de Vlad Țepeș Vodă.
 • #7
  (....) Teleor-MĂNEANU pe 20 Februarie 2020, 20:33
  Pt."Ciumații Roze" muncesc zi și noapte eu...
  Vreau să le fac, un IMN, o ODĂ, o baladă, o ceva. . Căci prea-merită!. Așa am văzut (odatâ) la TV.. : " Vrednic esteee.! Vrednic esteee.!," cu o cădelniță în mână + un Mitropolit + un Liviu DONATOR..?. Un imn le fac să cânte și ei ! Iată vin alegerile locale, sau cele... BABANE ( cu + anticipate).Ei, săraci cu duhul, creiere-prea-colmalate, cu ideologie ROȘIE CIUMATĂ dar cu... deȘTELe bine sudate( de 30 ani) pe ștampila de VOT...au numai sloganiuri ruginite, doar le știți. . Numai zdrențe bolșevice de inspirație ne-europeană. !! . Voi turnieni implorați...Turnulețu-cu-stiri.ro, să-mi primească Imnul și să îl pună la "Comentariul zilei" lângă "Imnul lui Vlad Țepeș Vodă" și să caute o POZĂ șhikă, de exp. : cu milionu' (de ieri.?) de simpatizanți Draknea=PSD din Piața Victoriei . Cu stimă.! eu revin, el NUUU.!
 • #6
  (....) TELEOR-MĂNEANU _autorul imnului Țepeș_ pe 30 Noiembrie 2019, 13:09
  REDACȚIA, am o rugăminte.
  REDACȚIA, solicit eliminarea #4 și #5 ( incompletă/eronată__defect la tastatură).. Mulțumesc. . NB. După eliminare voi trimite ... integral.
 • #5
  (..) TELEOR-MĂNEANU _autorul imnului Țepeș pe 30 Noiembrie 2019, 03:32
  Imnul are 7-10 strofe dar.. nu e cerut *văd-bine?
 • #4
  (..) TELEOR-MĂNEANU _autorul imnului Țepeș pe 30 Noiembrie 2019, 03:30
  Imnul are 7-10 strofe dar.. nu e cerut *văd-bine?
  . Muzica :Drumurile noastre... Cu Dan Spătaru /sau Radu mamii, Radule. /1)Drumurile Țării noastre,
  Duc la UE și la NATO ; Dar fără VLAD-ȚEPEȘ Vodă, România nu-i CURATĂ. /2) Țărișoara noastră iată, E pe margine de hău ; Dar mai poate fi salvată, Cu un Vot și DUMNEZEU. /3) Roșu, Galben și Albastru, Tricolor iubit și sfânt; Te-am purtat mândri pe vremuri
 • #3
  Fy pe 24 Noiembrie 2019, 18:45
  Ci
  Dragnea a distrus PSD-ul.viorica este nevinovata
 • #2
  Ft pe 24 Noiembrie 2019, 12:35
  Lo
  Liviu Dragnea a distrus PSD,ca sa-l spera pe fiul sau.
 • Incarca mai multe comentarii

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.