Turnaţi aici tot ce vreţi să iasă la lumină.

 Această rubrică se adresează celor care au informaţii şi vor să le ştie toată lumea. Trimiteţi ştirile şi faptele pe care le vedeţi şi auziţi, noi le publicăm imediat. În speranţa că vor fi interesante şi reale, vă invităm să fiţi reporteri. Aşteptăm să scrieţi, dacă aveţi ceva de spus.

12015 comentarii Comentează

 • #12015
  Pt 012 pe 16 Februarie 2020, 21:34
  Frații Rezeanu
  Tu,parlitule,Ion Dinu,care îmi ești dator vândut comentezi despre noi și despre soțiile noastre? T u mai întâi să ne plătești miliardele pe care le ai către noi,ca din banii noștri te lăfăi în mașini scumpe,case scumpe și haine de firma și în al doilea rand sotiile noastre nu se compara cu soția ta,femeia orașului care le dansează fotbaliștilor. Ai grijă ce vorbești analfabetule și plateste ți datoriile.
 • #12014
  unul pe 16 Februarie 2020, 10:13
  nulitati
  Daca a ajuns Cuclea,Cristea, Cone sa conduca orasul ce pretentii sa mai avem?
 • #12013
  unu altu pe 16 Februarie 2020, 09:29
  .,,,
  Ascultati aici la mine, nepriceputilor care va dati cunoscatori. PSD va castiga localele cu 55% iar cracea va termina pentru totdeauna cu politica. Vinde si se muta la Buc*resti dupa cum a spus de 20 de ori. I-a ajuns. Cuclea nu are contracandidat. mai rau o sa ii fie dupa aia, ca nu mai are susti=nerea pe care a avut-o si mai rau este secondat de un viceprimar nulitate care il trage in jos in loc sa il ajute. Despre Cone si Cosma ce sa mai spun,pietre de moara si atat.
 • #12012
  Islazeanul pe 15 Februarie 2020, 21:06
  Discutii
  De “ familia rezeanu ce se știe? Se aude ca doamnele lor stau la capitala iar traseistii fac naveta zi lumina. Copiii trebuiesc școliți in Buc*rești nu unde a învățat ale tati Cu colorații ca au rădăcini nobile. Și ale mami oare ce fac când copii sunt la școala. Oare ce fac? Se aude ca sunt ocupate. Dasta sa ridicat familia de productivitate bravo
 • #12011
  Realistul pe 15 Februarie 2020, 20:56
  Curiosii
  Voi ăștia marcați de c*riozitate... ați luat neveste virgine? Ale fita sunt? Și mami când va fătat erau tot virgine? Sau când sunteți la munca doamnele voastre ce fac? Hmmmm... rade ciob de oala Sparta. Ați vrea voi așa ceva. Vise plăcute!!!
 • #12010
  Cireasa pe 15 Februarie 2020, 10:34
  Sa muriti voi
  Ba ia nu mai scrieti de duamna iuleana aici ca e chear e doamna nu a refuzat pe nimeni niciodata.ala cu brutarile bio o mai marca??
 • #12009
  marius pe 15 Februarie 2020, 10:20
  ma roade c*riozitatea
  despre ce fotbalist se vorbeste vere aici cu doamna iuliana?
 • #12008
  ??? Putem drege țara??? pe 15 Februarie 2020, 05:51
  Tu votant ROȘU, ai rănit grav ȚARA și viitorul ei
  Prin vot < universal dar in-APT >, cumpărat de,, baronași" și... ȘĂFII lor/STĂPÂNII lor/PĂPUȘARII lor, cu mititelele POMENI ( o pungă cu alimente de bază, un mic, o bere, o lopată, o roabă, o geacă roșie sau portocalie, un ajutor social pentru PUTOr(?), etc. etc.). . E corectă legea electorală.?.. Vot universal fără un examen, o testare, cui îl dai.?!!! . . România a ajuns... între cele vreo 200 de state ale lumii... este la coadă lângă SORA Bulgaria. . Ei (Bulgariei) îi urez succes, să urce în topul țărilor civilizate,sănătoase,cu corupție zero. Atenție OMS.! Virusul să nu se răspândească în lumea întreagă. Atenție OMS.!.
  . România nu este "Grădina Maicii Domnului" cum a zis suveranul pontif în vizită aici. Greșeală MARE. ! România este Grădinița PCR=FSN=PD=PDSR=PDL=PSD = 3xPsd. . Români, vin alegerile, salvați-vă ȚARA.!!! . Tu, Ștampilă cu *votat* fii tu mai inteligentă.!. ; tu nu ai creier-spălat sau.. și tu ești CIUMATĂ ăăă.!!! ?
 • #12007
  Cristy Nedelcu pe 14 Februarie 2020, 22:05
  Răspuns pt Ionuț Dinu DGI
  A fost foarte cuminte iuliana, i-a plăcut tate mult *Chupa-Chups-ul* la viața ei !
  Când ai luat-o tu de nevasta avea *kilometrajul* dat peste cap rău de tot iar tu ca prostu', ai luat-o de bună fără să cercetezi puțin trecutul ei !
  Întreab-o dacă își mai aduce aminte când mergea cu băieții cu Dacia la scăldat și își arăta păsărica la plajă .....
 • #12006
  Ionut Dinu pe 14 Februarie 2020, 21:07
  DGI
  NEVASTA MEA IULIANA E CEA MAI CUMINTE.NU MAI VORBIȚI PROSTII.
 • #12005
  unul din combinat pe 14 Februarie 2020, 17:20
  hotii
  Citi km a avut teava de termoficare furata de Cuclea???
 • #12004
  Ofițer descoperit pe 13 Februarie 2020, 22:30
  Pt, cei ce se informează din HOROSCOP
  Azi,din gurița domnului Ionuț Vulpescu,membru de bază al PSD,a ieșit un raport de o gravitate care conc*rează cu celebrul Coronavirus.S-a intrat adânc în documentele interne ale PSD,și s-a spus clar și apăsat,cu dovezi,cine a fost capul acelor ordine date din conducerea partidului,penrtu jefuirea banului public în România.Dacă cele spuse se adeveresc,pentru Livache,acuzațiile și probele care se aduc în acest raport,fac să pară că probele din dosarul TelDrum,să fie niște simple contravenții.Țărănoiul ăsta de Dragnea,și-a trecut țara pe persoană fizică,crezând că el e dștept și alții niște proști și simpli executanți.Ghinion,de azi,justiția va avea mult de lucru,cu numele de Dragnea scris pe coperta multor dosare.
 • #12003
  Alex pe 13 Februarie 2020, 16:50
  Răspuns pt "Unu Altu"
  Băi retardatule, tu chiar nu vezi că Ciuma Roșie PSD nu e un partid ci este o haită de hoți, un grup infracțional organizat ???
  Ciuma Roșie a avut / are în componența sa numai infractori:
  Pușcăriașul Adrian Năstase, Liviu Dragnea, Cătălin Voicu etc etc etc
  Cum dreaku să mai câștige alegerile în Turnu după ce a distrus / sărăcit tot orașul și tot județul ???
  Poate să câștige un loc vis-a-vis de pompieri sau la Groapa de Gunoi a istoriei Comuniste: PCR=FSN=PDSR=PSD !
  Mai grav este că asemenea paraziți au fost susținuți de oameni ca nebunii ăia de s-au dus în Capitală să-l susțină pe actualul Pușcăriaș Liviu Dragnea !
 • #12002
  Ion pe 13 Februarie 2020, 11:54
  Parere
  Singurul care a făcut ceva și are o logică în explicații dintre toți care vor sa fie la primărie este Manea.Nu știu dacă este nebun sau nu,important este că știe ce are de făcut.
 • #12001
  unu altu pe 13 Februarie 2020, 07:57
  .,,,
  Daca PSD vrea sa castige alegerile locale trebuie sa renunte acum la Doru Cosma cel mai injurat om din Turnu, la Voinila, la Cristea care nu face nimic si ia bani, la Mitroi care are o imagine foarte proasta , la veterinarul de pe Magurele care injura soi oamenii si partidul care l-a facut smecher,zice el, si la profeoara aia palie Ateneu. Astia nu dau bine la public. Si PNL trebuie sa renunte la Biciu si la Ene, doua epave mai vechi decat aia de la Costinesti.Despre Manea, no coment. Asta e si rau si nebun .
 • #12000
  Florin pe 13 Februarie 2020, 07:00
  Cuclea
  Sa se faca public lista consiliilor de administratie de ls unitatile subordonate cons local si veti vedea toti lingaii psd care iau bani de pe spinarea noastra!
 • #11999
  Marita. pe 12 Februarie 2020, 23:19
  Mumu .
  Cracea,nu te mai ambala stim ca nu ai nici o sansa,esti blatist pentru interesul personal.Pe tine nu te intereseaza de oras,ci cum sa ti sporesti afacerea.La fel ca si pesedistii te comporti.Tractoristule.
 • #11998
  Cimpanzeul catre Gorila pe 12 Februarie 2020, 22:50
  Au fost alegeri,cand?Si,s-au terminat deja?
  Asa a facut si Nastase,s-a pregatit,a facut socotelei multe,ne-a anuntat ce-o sa urmeze si,hop,a iesit un marinar.Eu zic sa mai asteptam putin,timp in care sa citim,sa ne informam corect,sa lasam aprecierile si previziunile,si sa aflam si cate ceva despre pregatirea fiecaruia dintre ei,despre cunostintele despre cum se administreaza o comunitate si cunoasterea legilor.Si nu in ultimul rand,ce au facut si ce au lasat in urma lor,candidatii la functia de primar.Sa nu ne trezim iar cu un cunoscator de sport sau vreun siderurgist.
 • #11997
  cuclea pe 12 Februarie 2020, 21:46
  ptr gorila
  sergiuleee fu**ti aripile da le vinzi nu te mai visa primar ca tot tomberonez ramai
 • #11996
  Gorila. pe 12 Februarie 2020, 20:00
  Primarul.
  Cel ce va conduce orasul va fi Sergiu Iordan.Cuclea,Cracea nu mai au nici o sansa .La tombe cu cei fara valoare.Sergiu,baiat stilat,inginer electronist,om al orasului.Punct .
 • #11995
  Electrician si salvamar pe 12 Februarie 2020, 19:39
  Noi avem numai 220 V,e corect?!
  Astazi de dimineata,pe la orele 8,toate tarabele din piata erau pline de 380 V.O fi din Romania sau din import.Ca daca e din Turcia sau China,mai bine nu cumpar,astept pana la vara.Unde e dreptatea,ca sesizam militia?Din respect pentru c*rentul de 220V,protestam si o sa mergem pe baterii.
 • #11994
  Eu pe 12 Februarie 2020, 18:38
  PSD = Grup infracțional Organizat
  iată un pesedist care spune lucrurilor pe nume :

  https://www.aktual24.ro/singurul-psd-ist-cu-capul-pe-umeri-raportul-lui-ionut-vulpescu-este-o-rusine-sa-fii-pesedist-dragnea-nu-si-a-cerut-scuze-milioanelor-de-simpatizanti-psd-care-au-ajuns-sa-fie-stigmatizati-de-vecini/

  Mă întreb oare ce simt cei care mergeau în Capitală ca Aura Atheneu, Prună Marinel, Dumitru Simion, Gheorghe Mihai, să-l susțină pe Dragnea ???

  http://m.turnucustiri.ro/stiri-locale/11353-video-aura-atheneu-si-pruna-marinel-doua-exemplare-din-categoria-protestatar-pesedist-ne-scriu-cititorii
 • #11993
  Cornel pe 12 Februarie 2020, 18:32
  Ecouri Dunărene din hăul sărăciei
  Nu pot decât să-i dau dreptate domnului Victor,în privința celor ce se screm să ne mintă și să ne fure pe banii noștri.O broșurică subțire,scrisă de niște băieți și fete care nu au treabă.Articole cu tot felul de combinatii de idei absurde,invenții și povestiri parcă scrise intenționat strâmb,întru lauda și mărirea celor ce plătesc publicația.Nici măcar fotografiile nu sunt imaginea realității din oraș.Cu excepția câtorva talentați poeți,restul poeziilor sunt parcă scrise de niște pacinți de la Poroschia.Ați distrus biblioteci cu cărți ale unor scriitori, care chiar au avut ceva de spus pe lumea asta.Azi nu vedem și nu citim un cuvant despre realele probleme ale comunității,împreună și cu ceva realizări.Ați fost puși în capul trebii,ați huzurit,v-ați umplut buzunarele și ați plecat sau veți pleca.Totul numai în scop personal și de gașca de partid.Cu fițuica asta credeți că deschideți mințile cuiva?Încetați cu risipirea banului public,revista nu folosește la nimic.
 • #11992
  Victor pe 12 Februarie 2020, 15:46
  Mare cu apă de ploaie e gradina lui Dumnezeu!
  Fraților, fraților, ați citit revista "Ecouri dunărene", cea mai grețoasă fițuică, scrisă cu picioarele, din golul craniului fără creier? Dintre toate exemplarele, publicate pe banii comunității, acesta este cel mai abject numar. Articole scrise de oameni, care nu au habar de ortografie, ce se screm să pupe fundurile îmblănite din fruntea orașului, golesc ridicolul, frazelor fără sens, aruncate ca o povara in paginile acestei fițuici pline de greșeli și osanale psd-iste. Opriți gâlgâiala grotescă pe banii noștrii!
 • #11991
  ALEGATORII. pe 12 Februarie 2020, 11:59
  Oraș plin de 380v
  Din toate scării bloc*rilor din Centru sa luat abuziv 380v fără nicio aprobare de la propietarii va rugam sa semnatii.propietarii petiția împotriva CEZ !!!
 • #11990
  Educatu pe 12 Februarie 2020, 10:53
  Frustrări analfabete
  Noi romani n.o sa avansam niciodată PTR ca murim de grija altora.mancam ciorba de praz da ne ajunge.dc trebuie friptura când putem sa barfim și sa ne chiorăie mațele? Ce sa mai vorbim de mamele care ne.au făcut și de sotiile de acasă? Niște femei “deosebite” Și productive . Dar cine sa bârfească niște nimeni ma Corectilor? Alooooo doamneeeee de sus! Apa trece și pietrele rămân!
 • #11989
  Victor pe 12 Februarie 2020, 10:23
  Mare cu apă de ploaie e gradina lui Dumnezeu!
  Fraților, fraților, ați citit revista "Ecouri dunărene", cea mai grețoasă fițuică, scrisă cu picioarele, din golul craniului fără creier? Dintre toate exemplarele, publicate pe banii comunității, acesta este cel mai abject numar. Articole scrise de oameni, care nu au habar de ortografie, ce se screm să pupe fundurile îmblănite din fruntea orașului, golesc ridicolul, frazelor fără sens, aruncate ca o povara in paginile acestei fițuici pline de greșeli și osanale psd-iste. Opriți gâlgâiala grotescă pe banii noștrii!
 • #11988
  Adevăr pe 12 Februarie 2020, 09:24
  Hotel Turris
  La hotel sunt o grămadă de nereguli; angajații de acolo nu au nici unu calificare pe postul care il dețin si nevasta șefului de sală gosnea laura care cică e ospătar a lucrat si in concediul de maternitate fără acte ,, nu e normal, să te plătească si statul si sa mai si lucrezi! .si fură de la nunți de rupe ..
 • #11987
  Nelu pe 12 Februarie 2020, 08:33
  termoficarea
  Peste 16 km de teava au fost praduite de conducerea orasului! Citi bani s- au luat si unde sunt ?
 • #11986
  Realitatea pe 12 Februarie 2020, 07:51
  Teica numai are voie sa producă în Centru
  Angajatele în fiecare dimineață deranjează tot blocul D15 cu zgomote !!Comisia de la minister a sesizat acest fenomen!!
 • #11985
  Neamuri pe 12 Februarie 2020, 07:13
  Mândri
  Ma dar iubiți mai sunt oameni ăștia prin oras.
  Ce mândri poate sa fie părinți lor . Felicitări. Se vede ce educatie au primit!
 • #11984
  Cucu pe 12 Februarie 2020, 07:10
  Asa e
  Asa este. Am fost la o petrecere la ALEXANDRIA si am vazut o pe iuliana beata cum tragea de unul din patroni localului spre ieșire.
 • #11983
  Mihai pe 11 Februarie 2020, 20:45
  Neamu Dinu & Codrea = lături
  Ionuț Dinu nu-și plătește angajații de la Asociația sa, îi minte că nu are bani, cunosc un caz când un băiat a lucrat la el toată vara și nu a primit niciun ban !
  Despre nevastă-sa, iuliana e o nimfomană
 • #11982
  O gramada pe 11 Februarie 2020, 20:28
  De fete
  Din turnu magurele au plecat afara la "produs" din cauza saraciei cu toate ciorile imputite... in turnu magurele exista crima organizata protejata chiar de politie si tinuta la loc de cinste de politica... te ingrozesti cand vezi cum a ajuns orasu ala. Mi.e scarba!
 • #11981
  Gardian la +7 grade pe 11 Februarie 2020, 20:03
  *Știre bombă*,numai în capul unor aerieni
  Am aflat azi,nu cu prea multă surprindere și interes,că infractorul Dragnea e foarte supărat că stă în pușcărie,în condiții greu de suportat(-15 grade).Aș dori să știu și eu unde își ispășește hoțul condamnarea?La Mierc*rea Ciuc,la Întorsura Buzăului sau și-a mutat pedeapsa în Pasul Tihuța?Unde dracu,Doamne iartă-mă,au fost asemenea temperaturi.Eu cred că băiatul ăsta,nu mai poate fi bănuit nici măcar de tupeu și obrăznicie,este sau va dori să ne arate că e nebun cu acte.Cred că e ultimul lui apel către justiție,iar dorința de a fi liber s-a transformat într-un teatru penibil.Și mai penibili sunt cei ce îi cântă-n strună.La mulți ani,Livache,la -50 de grade și cu arpacaș!
 • #11980
  florin pe 11 Februarie 2020, 17:23
  adevaru
  cica dinu ie dator la tot agricultori din zona.pe noi nu ne plateste salariu da el sparge bani cu aia ne plang copiii de foame
 • #11979
  Anti-PSD Ciuma Roșie pe 11 Februarie 2020, 15:50
  La Mulți Ani cu Executare jupâne !
  https://www.aktual24.ro/dragnea-se-plange-ca-are-minus-15-grade-in-celula-cei-patru-asasini-devin-cinci/

  Dacă se poate puțină celeritate în Dosarul TelDrum, insula Belina, 10 August să-i prelungească mustăciosului sejurul la (P)Rahova iar cu puțin noroc poate se duce vis-a-vis de pompieri ! Amin !
 • #11978
  Nic pe 11 Februarie 2020, 15:07
  Bomba
  Nu ați vrea sa vorbim mai bine de ceva cu adevărat grav?cum ar fi datoriile uriașe ale familiei Dinu către toată lumea din județ și către bănci? Îl caută lumea sa îl omoare iar el sparge banii cu nevastă-sa pe haine scumpe vacante și operații estetice de zeci de mii de euro. Treceti frate numele tuturor celor pe care ia țepuit marele afacerist Ion Dinu! Nemernicul asta trebuie sa ajungă la pușcărie!
 • #11977
  Matroana pe 11 Februarie 2020, 10:30
  Numai vorbe in vant
  Eu cred ca fetele astea ale barbatilor cu bani,Iuliana si Ana a lui Ionut Nicolae chiar nu au nici o treaba cu fotbalistii.Cred ca sunt paravanul Ginei.Asa vorbe pot spune multi dar cu ceva concret si cu nume nu spune nimeni nimic.
 • #11976
  S & F pe 10 Februarie 2020, 23:26
  sofer primarie
  Votati Sergiu iordan.Mare om mare caracter, tremura Danuț, l am auzit vorbind ca il viseaza pe noaptea si pe Claudiu si pe Sergiu ca ia luat locul la Primarie.
 • #11975
  danut cuclea pe 10 Februarie 2020, 21:34
  banii de pe tevi fier vechi centrale termice
  banii i am facut jumi juma cu dragnea.prada grasa,au fost mii de tone de fier.
 • #11974
  Nicu pe 10 Februarie 2020, 21:05
  pt Lingaul Manda
  Dar Cuclea ala mic si tare care se plimba pe banii nostri cu masina primariei unde a fost?
 • #11973
  asociatii pe 10 Februarie 2020, 16:38
  conducta de apa
  Unde sunt Cucleo banii de pe conductele de apa din combinat pina in oras?
 • #11972
  Turnenii pe 10 Februarie 2020, 12:00
  STRADA HCC NEASFALTATA
  Cea mai circulata strada din Turnu Măgurele rămâne neasfaltata.,sa făcut mici retușări cu butelia oare numai sunt fonduri europene!!!
 • #11971
  Receptie pe 9 Februarie 2020, 12:31
  Corect
  Iuliana spunea de multe ori ca nu poate sa i zică nimic ion ca si ea l a prins pe el cu una de la Segarcea.
 • #11970
  Cristi pe 9 Februarie 2020, 09:35
  Hotel Turris
  Hotel Turris a ajuns bordel !!Păi dacă cazați nu au clienți nu mai au ce sa facă acolo?Păi atunci dna Gina MATROANA duceți si angajatele,din pub după terasă la fotbaliștii că ați angajat numai c*rve pe terasă și așa clienții nu au stau toată ziua în canapeaua aia...
 • #11969
  Adelle pe 8 Februarie 2020, 22:52
  Gina
  Vai de capul tău așa ai ajuns dna Gina Drg MATROANĂ.?????Îți duci prietenele la hotel să le fută fotbaliștii!!de aia stai numai pe la hotel păi altceva ce să faci??Răs și panaramă
 • #11968
  Bud pe 8 Februarie 2020, 18:52
  Si mai e ceva
  De multe ori venea preparatorul echipei si ne spunea cum veneau fetele in colanti foarte mulati pe ele si cum i se vedea lu iuliana p***da care era foarte mare. Asa a inceput si discuția care o fute primul. Sorusa stie tot oricum. Stie si de cealaltă blonda.

 • #11967
  Hotel California pe 8 Februarie 2020, 18:30
  Măi Bud,povestea nu s-a terminat
  Așa e când îți iei nevastă de la coada vacii, de pe la Dracea.Acu văzu și ea un cocoș mai voinic decât al lui SHREK si se repezi cu gura-n el.Să nu pățească și toantele astea ca nevasta lui Corduneanu,că le vezi înapoi la origini sau atârnate în vreun pom.Uite ce face uniunea între un retard si o lipitoare,sclipitor de săracă.
 • #11966
  Lory pe 8 Februarie 2020, 16:07
  Ptr patroane
  Băi mă lași așa au ajuns siliconatele si patroanele orașului să se fută cufotbaliștii
 • Incarca mai multe comentarii

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.