Turnaţi aici tot ce vreţi să iasă la lumină.

 Această rubrică se adresează celor care au informaţii şi vor să le ştie toată lumea. Trimiteţi ştirile şi faptele pe care le vedeţi şi auziţi, noi le publicăm imediat. În speranţa că vor fi interesante şi reale, vă invităm să fiţi reporteri. Aşteptăm să scrieţi, dacă aveţi ceva de spus.

9693 comentarii Comentează

 • #9693
  turnean pe 25 Februarie 2018, 17:08
  d-lui CALANCEA
  DOMNULE CALANCEA, VĂ PLACE SĂ VĂ FACEȚI DE RÂS? CUM PUTEȚI SPUNE CĂ AȚI AFLAT DESPRE PROBLEMA ASOCIAȚIEI 19, DE PE STRADĂ? MAI BINE RECUNOAȘTEȚI CĂ SUNTEȚI UN APROPIAT AL ARGENTINEI RĂDULESCU, PENTRU CĂ, LA MODUL CUM VĂ EXPRIMAȚI ȘI LA EXPLICAȚIILE PE CARE LE DAȚI AICI, CU LUX DE AMĂNUNTE, PROBLEMA E CLARĂ. NU PUTEAȚI SĂ DAȚI ACELE EXEMPLE, DECÂT DE LA SURSĂ, N-O MAI SCĂLDAȚI ATÂTA!
 • #9692
  unul pe 25 Februarie 2018, 17:03
  pentru Jean Calacea
  Domnule Calancea, într-adevăr, c*rentul s-a întrerupt pentru că nu l-a plătit administratora de la acea vreme, Rădulescu Argentina. Dar oamenilor li s-au reținut banii. Asta este problema! De ce vă faceți că nu înțelegeți?
 • #9691
  Jean Calancea. pe 25 Februarie 2018, 08:24
  Pentru A.P. nr.19
  Vreau sa lamuresc de ce am intrat in vorba despre aceasta asociatie si dna. Radulescu pe care o cunosc din vedere Locuiesc la bloc, fac parte din alta asociatie si afland de pe strada despre scandalul iscat in AP 19 temandu-ma ca si la noi se putea intampla la fel am urmarit evolutia evenimentelor inclusiv la compartimentul Audit de la Primarie, la Politie si la Judecatorie. Am aflat ca tot scandalul a pornit de la consilierii PNL Duma Sorin si Liviu Neagu (care nu aveau dreptul sa faca parte din Comitetul executiv al asociatiei!), care au dat-o afara pe dna Radulescu, dorind s-o inlocuiasca cu o pila a lor. In final, asociatia a pierdut procesul- cu toate ca sotia dlui Liviu Neagu era presedinta Judecatoriei si dna Radulescu trebuia sa primesca o despagubire foarte substantiala. Cu alte cuvinte, acuzatiile erau nefondate, asa ca basmele cu legaturile ei cu directorul de la APA SERV si cu presedintele asociatiei raman basme. Curentul pe casa scarii s-a intrerupt pentru ca NU S-A PLATIT
 • #9690
  Un INS oarecare. pe 24 Februarie 2018, 08:42
  Observatie.
  Am un orieten, nascut si cu studiile medii facute in Turnu Magurele, ziarist la un mare cotidian din Buc*resti. Cateva zile din ultimului concediu le-a petrecut in oras. Cu acest prilej, la un pahar de vorba, am discutat si despre posibilitatea infiintarii unui ziar local. Fiind un om destul de bine informat si care urmareste acest site, mi-a spus asa: DACA TIMP DE O LUNA VEI SELECTA ASA NUMITELE STIRI APARUTE PE ACEST SITE, NU SE POATE SCRIE NICI MACAR O JUMATATE DE PAGINA FORMAT A4. ASA CA DIN CE SA FACI ZIARUL? DACA NICI ATUNCI CAND NU-I OBLIGATORIU SA-TI DECLINI IDENTITATEA SI POTI SA TE EXPRIMI IN CEL MAI MURDAR MOD POSIBIL NU SE GASESC NISTE OAMENI CARE SA TRANSPUNA O IDEE PRIN CUVINTE, TU VREI SA POTI SCRIE UN ZIAR??? NUMAI EU, PLIMBANDU-MA LA PAS PRIN ORAS SI DISCUTAND CU CETATENII IN MOD LIBER, IN 3-4 ZILE POT STRANGE SUBIECTE CA SA SCRIU LA ZIAR O LUNA. ASA CA, STIMATE AMIC, LASA VISURILE DESARTE, MAJORITATII OAMENILOR DIN ACEASTA URBE LE LIPSESTE DESTUL DE MULT DIN CREIER!
 • #9689
  asociația nr. 19 pe 23 Februarie 2018, 17:23
  despre Rădulescu Argentina
  Știm cu toții că această hoață a încasat bani pentru energia electrică, dar nu a plătit facturile la Electrica. Din acest motiv, nu avem nici acum, după cîțiva ani buni, lumină în scările blocului. O vom da în judecată pe Rădulescu Argentina și vom solicita să plătească din buzunarul propriu rebranșarea.
 • #9688
  Pentru. 9686 pe 23 Februarie 2018, 00:23
  Referitor la acea Radulescu
  Acesta administrator cand a fost dată afara a lăsat o gaură in gestiune de un miliard jumate dintre care numai la Apaserv erau peste 700 de milioane si nu a plans nimeni dupa bani ca era pe felie cu directorul împărțeau alaiul si ea văzând dupa ce tufă se c___a a fugit si a dat in judecata asociația ca ea e plină de tupeu de ce nu o ia nimeni la purificatoare aceasta asociatie sa se vada cati bani a mîncat ne a lăsat de inteles ca a fost pe mana cu președintele de a lasat o moartă,rusiiiiiine sa ii fie de ce a facut si acum dar da victima huuuuuuuo....
 • #9687
  dany pe 22 Februarie 2018, 18:39
  j
  unde e fierul de s,a taiat din punctele termice.centrale termice din turnu magurele
 • #9686
  Jean Calancea. pe 22 Februarie 2018, 16:12
  Incheiere.
  Rog cititi prevederile Legii 230/06.07.2007 si H.G. 1588/2007 prin care se aproba Normele metodologice de aplicare a respectivei legi si va veti convinge ca lucrurile nu sunt nici simple, dar nici extrem de complicate pentru a desfiinta o asociatie. NUMAI CA SUNT NECESARE CEVA EFORTURI ALE UNOR OAMENI- ORI ACEST LUCRU NU PREA CONVINE MAJORITATII CETATENILOR! In privinta implicarii administratorilor si membrilor comitetelor executive de partea unui partid, ceea ce spun unii sunt simple aiureli si barfe! Nu ma indoiesc ca acestia voteaza un anumit partid, DAR EU NU AM AUZIT PE NICI UN CUNOSCUT (SI VA ROG SA MA CREDETI CA AM DESTUI!) SA-MI SPUNA CA A FOST INDEMNAT DE CINEVA DE LA ASOCIATIE SA VOTEZE UN ANUMIT PARTID. CA CEI DIN CONDUCERILE ASOCIATIILOR SUNT NISTE OPORTUNISTI CARE VOR SA CASIGE "UN LEU GRAMADA" FARA SA FACA CEVA DEOSEBIT ESTE PERFECT ADEVARAT. DESPRE ASOCIATIA CARE I-A REZILIAT CONTRACTUL DNEI RADULESCU SI A PIERDUT PROCESUL NU ATI AFLAT? CINE PLATESTE PROSTIA UNUI INS?
 • #9685
  adevarul pe 22 Februarie 2018, 14:59
  pt domnul Calancea
  aveti mare dreptate in tot ceea ce spuneti! toti sunt cu gura mare si daca este sa plecam 10 pe un drum ajungem la destinatie numai unu!aceste capuse de asociatii nu vor fi desfintate pina nu se fac pasii pe care ai spuneti dumneavoastra!domnule Calancea ar trebui sa fiti portavocea oamenilor nemultumiti,va simt un om echilibrat si daca nu va e frica de ei ar trebui sa fiti un lider pt ca in Turnu nu exista opozitie reala ci numai de forma!tot respectul!
 • #9684
  G pe 22 Februarie 2018, 11:46
  barfe
  Cateva doamne si cativa domni fosti magistrati si proc*rori, umbla pe ulitele satului nostru electrificat si fac propaganda impotriva legilor justitiei.Doamnele/domnii respectivi sunt foarte nemultumiti de faptul ca in urmatoarea reglementare pensiile lor de peste 10.000 lei nu vor mai fi marite - doar cu rata inflatiei si asta numai pentru partea contributiva - pana la deces. Scandalos, nu-i asa ?Eu zic sa iesim in strada si in perspectiva sa facem o cheta sa-i ajutam pe bietii oameni care risca sa moara de foame.
 • #9683
  Jean Calancea. pe 22 Februarie 2018, 08:07
  Continuare.
  Conform legii, adunarea generala a proprietarilor poate hotari infiintarea si desfiintarea asociatiei. Numai ca, asa cum se constata de fiecare data, LA ACESTE ADUNARI PARTICIPA DOAR O MICA PARTE DINTRE PROPRIETARI-CCA 5-10-DE GEGULA AMICII ADMINISTRATORULUI CARE VOTEAZA TOT CE VREA ACESTA! TOT CA O REGULA, CEI CARE LIPSESC SUNT CEI MAI GALAGIOSI SI "REVOLUTIONARI" DINTRE PROPRIETARI CARE DORESC DREPTATE, DAR S-O FACA ALTII! ASA CA, STIMATI POSTACI, DACA VRETI SA DESFIINTATI ASOCIATIILE- CERINTA PERFECT NORMALA IN CONDITIILE ACTUALE- NU ESTE NEVOIE SA DEPUNETI SEMNATURILE LA NICI UN PARTID, CI CATIVA LOCATARI SA MEARGA DIN USA IN USA CU UN TABEL IN CARE ACESTIA SA SEMNEZE DACA SUNT DE ACORD SAU NU CU DESFIINTAREA ASOCIATIEI. IN CAZ AFIRMATIV TREBUIE SA STABILEASCA CUM SE VA PLATI ENERGIA ELECTRICA CONSUMATA PE CASA SCARII SI MODUL CUM SE FACE CURATENIE. INCA O CONSTATARE: IN MOMENTUL DE FATA PRESEDINTELE SI MEMBRII COMITETULUI MANANCA BANII DE POMANA. SUNT MARTORI LA CARATUL APEI!
 • #9682
  nu stim nimic pe 22 Februarie 2018, 07:34
  conducta de termoficare
  multi se intreaba, pe bune dreptate,cum si unde a disparut conducta de termoficare?cine si cati bani a luat pe ea?nu stie nimeni nimic! oare a existat aceasta conducta,sau turnenii au halucinatii?
 • #9681
  alegator pe 21 Februarie 2018, 16:20
  dezastru
  au distrus orasul.incompetenti pusi sa conduca!se plimba cu masinile statului,consuma benzina statului! viata frumoasa! nu e asa cone?
 • #9680
  r pe 21 Februarie 2018, 16:01
  f
  unde sunt banii de sa luat pe mii de tone de fier tevi din combinat pana in catanga
 • #9679
  Jean Calancea. pe 21 Februarie 2018, 15:04
  Batut apa-n piua.
  Am citit cu atentie comentariile despre asociatiile de proprietari si mi-am dat seama ca, desi majoritatea celor semnalate sunt reale,NICI UNUL DINTRE COMENTATORI NU CUNOASTE legislatia in vigoare. IN momentul de fata asociatiile de proprietari nu mai au rost, devenind adevarate sinec*ri pentru niste smecheri, NU NEAPARAT P.S.D.-isti. In primul rand ca sunt prea multe si sunt PRACTIC NECONTROLATE (ANAF nu are atributii in acest sens, nici Politia). DAR, CONSILIUL LOCAL POATE INFIINTA O SOCIETATE COMERCIALA PENTRU ADMINISTRAREA FONDULUI LOCATIV CARE SE SUPUNE CONTROLULUI DE STAT CA ORICE FIRMA SI DIN ZECILE DE SALARIATI INUTILI CARE MANANCA BANII DE POMANA AR RAMANE CATIVA. Aceasta S.C. va avea muncitori pentru toate activitatile de reparatii si nu se vor mai face lucrari "la negru".Intrucat problema nu-i prea simpla nu poate fi rezolvata aici, dar nici prin semnaturi la sediul PNL. CONSILIERII PNL CRACEA, BICIU, NEAGU -CA INGINERI- POT GANDI O ORGANIZARE SI PROMOVA O HOTARARE DE C.L.
 • #9678
  Idioti pe 21 Februarie 2018, 09:47
  Invidiosi
  Nu inteleg ce va freaca acest Nelu Ovedenie. La voi toti care fac ceva sunt hoti. La cate taxe sunt in tara asta si daca vrei corectitudine nu se poate. Imi aduc aminte cand a avut Cracea asociatie agricola-mama ca face asta evaziune ca drege . Asa si? Nu s a dovedit. Acum si cu asta. Pai daca tot barfiti asa nu o sa mai aveti loc*ri de munca ioc. NU VA ESTE RUSINE. Lingailor
 • #9677
  Martor pe 21 Februarie 2018, 06:51
  Tr
  Unde sunt lucrari si bani publici Nelu Ovedenie este prezent
 • #9676
  Cetatean pe 20 Februarie 2018, 16:51
  Tr
  Nelu Ovedenie dupa o mare spaga data asteapta aprabare pentru cariera de pietris de la olt. Va fi o mare evaziune din partea lui Ovedenie
 • #9675
  Turnean pe 20 Februarie 2018, 09:46
  Menisc
  Asteptam pareri de la revelionul Lui Menisc de la cei obligatii de el sa partice la acea petrecere
 • #9674
  turnean pe 20 Februarie 2018, 09:45
  Delcea menisc
  Preturile in Spitalul Turnu Magurele le hotareste Menisc, pentru buzunarul lui
 • #9673
  doru pe 20 Februarie 2018, 04:55
  ciuma rosie
  cum face ovedenie balastiera acolo? cine i-a dat aprobare? ar trebui sa verificati si sa dezvoltati acest subiect pentru ca este foarte,,interesant''!cum interesant este si modul in care s-a taiat conducta de apa,de care nimeni nu scoate o vorba? ovedenie a participat la aceasta taiere de conducta? ginditiva ca de pe conducta de apa s-au luat bani si bani multi, foarte multi!foarte multi cetateni vor sa afle filiera taierii conductei de termoficare!cei care stiti ar fi cazul sa faceti public aici!din combinat pina in catanga este putina distanta si sunt multe mii de kg de fier!
 • #9672
  Florin pe 19 Februarie 2018, 22:22
  Tr
  Da este adevarat ca Nelu Ovedenie primeste foarte multe contracte de la primaria turnu magurele dar si sponsorizeaza PSD-ul acum asteapta autorizatia pentru balastiera de pietris tot de la PSD acolo va fi o mare evaziune
 • #9671
  Coiu pe 19 Februarie 2018, 19:30
  Ptr autorul turnu cu stiri
  Autorule de ce nu sti nimic despre Nelu Ovedenie cel cu contracte multiple de la primarie? Acum face balastiera de pietris la Olt
 • #9670
  Cetățean al orașului pe 18 Februarie 2018, 18:44
  Întrebare
  Poate cineva să-mi spună care este tariful unei injecții la Camera de Gardă a Spitalului din Turnu Măgurele (cu medicamentul meu)?
 • #9669
  OLAF pe 18 Februarie 2018, 18:23
  EVAZIUNE MITA,GRUP INFRACTIONAL
  La toti trebuie confiscate averile facute ilicit !?Cum va sfideaza prin opulenta :Tilea,Teica,Benone,Petre Geva,Casa Victor
 • #9668
  Un c*rios pe 18 Februarie 2018, 16:46
  Mai Gigi de la #9664
  Mai Gigele, spune frate despre ce profesor este vorba daca ai sange in instalatie. Ca nu e normal sa arunci anatema asupra tuturor profesorile fie si pentru faptul ca nu la toate materiile se fac meditatii.Si da, profesorii sunt de vina ca e pesedeul la putere, ca sunt singurii din oras care i-au votat. Si iarasi da, elevii au rezultate slabe la olimpiada ca nu muncesc suficient profesorii cu ei. Dar, concret, care sunt rezultatele? Impartaseste-le si altora daca te afli in posesia lor. Cred ca si pentru ca nu a nins iarna asta tot profesorii sunt de vina. Asa-i?
 • #9667
  . pe 18 Februarie 2018, 11:38
  .
  Bai, IO
  Se vede de la o posta ca urasti profesorii. Scoala nu te-a putut invata decat un singur cuvant-HALAL. Pe celalalt, pe care il folosesti pana ti se umple gura, sigur l-ai invatat din familie. Sunt toti profesorii vinovati ca multi parinti nu dau doi bani pe educatia lor si a copiilor lor ? Sunt profesorii vinovati ca elevii nu vor sa invete? Sunt profesorii responsabili pentru carentele de educatie cu care elevii vin la scoala dupa ce au fost crescuti de parinti ca tine ? Vreti sa va rezolve scoala problemele in timp ce voi stati pe Facebook sau umblati din p..a in p..a ! Prostilor .
 • #9666
  luci pe 18 Februarie 2018, 11:37
  DNA va ajuta in privinta spagilor
  Aveți posibilitatea să contribuiți la semnalarea unor fapte de corupție despre care aveți cunoștință și la tragerea la răspundere a persoanelor suspectate de comiterea lor. În acest scop, aveți următoarele modalități de a comunica aspectele despre care aveți cunoștință.
  Vă atragem atenția că informațiile transmise în modalitățile descrise mai jos nu au caracterul unei sesizări conform art. 288-290 din Codul de procedură penală și nici al unei petiții conform OG 27/2002, cu modificările și completările ulterioare. Aceste date vor fi folosite de proc*rori în activitatea de urmărire penală, conform dispozițiilor legale, în măsura în care vor fi considerate utile și concludente.
  • Adresă de e-mail anticoruptie@pna.ro
  • telefonul anticorupției (004)021.312.73.99, care funcționează permanent.
  • formular on-line pentru comunicare de date despre acte de corupție
 • #9665
  gigi pe 18 Februarie 2018, 08:45
  aviz amatorilor!
  În timp ce acuzăm medicii că iau șpăgi sau politicienii că fură din banii publici, uităm de o altă categorie de personal bugetar, care își rotunjește veniturile prin… meditații. Teoretic, meditațiile nu sunt în sine un lucru rău. Dar atunci când cadrul didactic cheamă la aceeași ședință trei sferturi dintr-o clasă, practic nu mai vorbim despre un privilegiu al elevului, dispus să plătească în plus pentru educația lui, ci despre un avantaj exclusiv al cadrului didactic. Mai mult, să zicem că acceptăm chiar și această practică. Însă, din momentul în care profesorul condiționează notele elevilor de prezența la meditații și îi tratează preferențial pe aceștia, în funcție de acest criteriu, atunci începem să avem o problemă reală. Iar, indiferent dacă profesorul plătește sau nu taxe statului pentru această muncă suplimentară, când ea devine motiv de abuz, cadrul didactic este perfect blamabil.
 • #9664
  IO pe 17 Februarie 2018, 20:26
  OLIMPIADA MATEMATICA
  HALAL REZULTATE, HALAL PROFESORI, HALAL SCOALA, HALAL MEDITATII, CACAT PROFESORI,CACAT, CACAT, CACAT DE VIITOR
  LA ASA REZULTATE, ASA PENSII VETI AVEA, DASTEPTILOR DA PROFESORI!!!!!
 • #9663
  Delcea pe 17 Februarie 2018, 12:19
  Delcea
  Idiot
 • #9662
  respect pe 17 Februarie 2018, 05:49
  pt ion turneanu
  tot respectul pentru felul concis si transant al opiniilor exprimate!de oameni ca dumneavoastra este nevoie pt a stopa hotiile si jongleriile ciumei rosii pesediste din oras!o mina de profitori cu salarii de multe zeci de milioane si peste suta de milioane, au pus mana pe posturile cheie! am imbecilizat multi turneni, care unii din interes,altii din dezinformare,care ai sustin in continuare!caracatita e mare si complexa,o vede toata lumea, dar sa speram ca va veni si vremea cand vor da socoteala!asociatiile sunt capuse pesediste cum la fel sunt si serviciile din subordinea primariei conduse de informatori si activisti incompetenti,oameni slugarnici, fara demnitate, care isi urmaresc interesele lor!
 • #9661
  Ion Turneanu pe 16 Februarie 2018, 19:03
  Asociațiile de proprietari
  În cadrul Consiliului local există un compartiment care se ocupă cu îndrumarea asociaților de proprietari, atestarea administratorilor și controlul activitatii contabile.
  Dacă un administrator a făcut greșeli, voite sau nevoite, este șantajat să colaboreze cu PSD-ul, adică să aducă voturi, în loc ca acest compartiment conform legii, să sesizeze organele judiciare pentru o eventuală fraudă. Astfel, administratorii fură în continuare din banii cetățenilor protejajați de PSD.
  La fiecare an electoral, administratorul Mitroi Mitică, de la Asociația nr.8, a făcut grătar la Centrala nr 8, unde a dat de băut și mâncat la cetățeni să voteze PSD, din ce bani? A dat el din buzunar? Cine ar crede!
  Toți acești puturoși administratori, informatori și supuși PSD, nu vor face niciodată nimic pentru cetățeni.
  Și altceva, la şedințe nu le poți face nimic, deoarece sunt ajutați de bătrâni comuniști, acoliți PSD.
  Așadar, să desfintam această mafie, asociație de comuniști.
 • #9660
  Ma retrag din asociatie pe 16 Februarie 2018, 09:28
  # 9658-perfect adevarat
  Un comentariu simplu si la obiect pe care trebuie sa-l citeasca si sa-l inteleaga toti locatarii.Lucrurile trebuiesc simplificate,nu complicate pe banii nostri.Dar pana atunci este necesara si o verificare la toate asociatiile.FARA AGITATORI ELECTORALI AI PSD LA ASOCIATIILE DE LOCATARI.NU ASTA E SCOPUL LOR.
 • #9659
  proprietar de apartament pe 15 Februarie 2018, 18:47
  desființarea asociațiilor
  Adevărul este că, aceste asociații nu-și mai au rostul. De ce să plătim președinți, casieri, contabili, de vreme ce ei nu fac nimic? Pentru un spălat pe săptămână în scară, găsim foarte repede o femeie care să facă asta. Haideți să cerem desființarea asociațiilor, pentru că, oricum, reparațiile ni le facem singuri, iar apa și gunoiul le plătim la firmele cu care avem contract.
 • #9658
  CALUL TROIAN pe 15 Februarie 2018, 17:59
  BRAVO TUTUROR VOTANTILOR PSD !
  CU PRIORITATE CADRELOR DIDACTICE,DAR SI CELORLALTI BUGETARI.SPER CA ATI SIMTIT CU TOTII PROMISIUNILE MINCINOASE ALE CONDAMNTULUI DRAGNEA.ASTEPTAM CU MARE NERABDARE SI FALIMENTUL SAU IMPOSIBILITATEA DE PLATA A MULTOR PRIMARII.SPER SA VA TREZITI,ALTFEL V-O IAU ELEVII INAINTE.DUPA CE AM AJUNS DE RASUL INTREGII TARI,AM FACUT SA SUFERE SI MULTI ALTI CETATENI AI ROMANIEI.NU UITATI,IN VIATA TOTUL SE PLATESTE!
 • #9657
  saracie pe 15 Februarie 2018, 17:21
  teava de caldura
  am vrea sa stim cati bani s-au incasat pe conducta de caldura si unde s-au dus banii acestia? cati din administratorii de asociatie nu sunt slugi pesediste?domnule cuclea iar nu stii nimic?
 • #9656
  Precizare pe 15 Februarie 2018, 17:09
  Un fost client
  De peste 10 ani de zile, poliția economică funcționează la IPJ Teleorman. Pentru nereguli la asociațiile de proprietari ne putem adresa Parchetului sau IPJ Teleorman, știu eu.
 • #9655
  NU, conducerilor parazite ale asociatiilor pe 15 Februarie 2018, 10:30
  Domnului Primar si sefului Politiei din Tr.Magurele
  Exista cineva sa poata verifica si gestiona activitatea tuturor asociatiilor de locatari din Tr.Magurele?Cine controleaza si cine ia masuri impotriva celor ce au nereguli grave in contabilitatea asociatiilor?De ce nu se sesizeaza din oficiu?Si mai important,cine ii protejeaza,pentru ca sunt intradevar agenti electorali fideli ai PSD.Trebuie sa dispara aceste capuse,iar lucrurile vor merge mai bine si cetatenii nu vor mai fi jupuiti de catre niste persoane care nu fac nimic,ci doar incaseaza si ne fura.
 • #9654
  Asociatia 19 pe 15 Februarie 2018, 06:26
  Radulescu Argentina
  Aceasta individa a mâncat bani de la Aparare si nu ia zis nimeni nimic ca a mai dat din ei si campania electorale .De ce nu s a facut nici când s a constata cat lipsa avea in gestiune cad a decat de ce președintele nu a facut nimic a fost pe felie cu ea sa o plateasca el acum.Rusineeeee celor de trebuia sa faca lumina .
 • #9653
  costel pe 14 Februarie 2018, 23:16
  asociatii
  Argentina Radulescu este om de baza al psd-ului!in loc sa se ocupe de problemele administrative,ea se ocupa cu munca de propaganda si dezinformare specifica partidului care o sustine! a venit timpul sa iesim din aceste capuse de asociatii care nu isi au rostul si platim degeaba!
 • #9652
  eu locatar pe 14 Februarie 2018, 18:52
  revin la po4
  Sa plece madam!!!este momentul sa ne autogospadarim:;!este foarte usor:;;un sef de scara ;;;pentru a plati femeia de serviciu;;;restul avem facturi;;;electrica:gaze:cablu tv::haideti sa ne organizam;;;!!ce ziceti!!!
 • #9651
  turnean pe 14 Februarie 2018, 17:40
  catre primar
  domnule primar pina in alegeri mereu te vedeam pe strada mihai viteazu dupa ce tiai indeplinit misiunea si team ales ca prostii acum de ce nu binevoiesti sa vi sa vezi cum arata strada mihai viteazu sunt gropi de o jumatate de metru pline cu apa suntem inundati toata strada mihai viteazu arata ca dupa razboi de ce nu teai tinut de cuvint de ce tiai batut joc de cetateni domnule primar
 • #9650
  asociația de proprietari nr. 19 pe 14 Februarie 2018, 16:41
  despre Argentina Rădulescu
  Nu știu cu ce tupeu vine acestă individă să ceară prejudicii. Ne-a reținut bani pentru plata energiei electrice, dar nu a plătit facturile, motiv pentru care, în bloc nu avem lumină. Pentru rebranșare, societatea Electrica, solicită 3.000 de lei pentru fiecare scară. De ce trebuie să plătim noi această sumă? Sunt de părere că, vinovată este Argentina Rădulescu. Noi, proprietarii ar trebui s-o obligăm să plătească rebranșarea, pentru că din cauza ei stăm în întuneric.
 • #9649
  Bunica din centru pe 14 Februarie 2018, 13:16
  UN MOMENT DE REFLECTIE PT.TOTI CETATENII DIN TR.MAGURELE
  Va rog sa va aduceti aminte de vremurile nu demult trecute.
  -Dupa tot ceea ce vedeti prin media si pe la TV,spuneti ceea ce credeti,si cine credeti ca este vinovat pentru tot ceea ce se intampla prin zona noastra,condusa de 25 de ani de aceleasi persoane.
  1.In timpul caror mandate de primar au fost facute privatizarile de imobile,terenuri intravilane si spatii comerciale ale statului,catre Dragnea si alti interpusi?
  2.Cum a fost posibil transferul din proprietatea statului in proprietate privata pe sume derizorii?
  3.Cine a semnat,girat si intocmit astfel de documente?
  4.De ce institutiile statului nu s-a autosesizat in privinta jafului facut de catre edilii Primariei Turnu Magurele.
  5.Marile averi facute prin judetul Teleorman se afla in afara judetului sau a tarii si sunt facute,stand zilnic cu mainile in buzunarele cetatenilor si ale bugetului de local si de stat.Nu-i asa,domnule Mohanu?!
 • #9648
  Locatar pe 14 Februarie 2018, 11:17
  Asociația nr. 10
  Aceasta asociație este condusa de un om care are toate funcțiile posibile în cadrul asociației. ADMINISTRATOR. PREȘEDINTE. CENZOR. CASIER ETC. TOTUL MERGE AIUREA. NU SE ȘTIE CINE ȘI CÂT A PLĂTIT ȘI UNDE MERG BANII.
  MAI NOU OAMENII AU PLĂTIT LA ZI ȘI AU PRIMIT ȘI FACTURI DE LA FIRMA DE GUNOI CA AU RESTANTE SUME FABULOASE PLICURILE ERAU TOATE CU TITLU EXECUTORIU...
  ÎNTREBAT CUM POATE SA FINCTIONEZE ASA ADMINISTRATORUL. VĂDUVĂ NĂSTASE.. RĂSPUNDE... DA SE POATE.. CA AM DREPTUL.
  OAMENII SUNT NEMULȚUMIȚI ȘI VOR SA FACĂ O SCHIMBARE.
  ÎN ACESTE BLOCURI CU EXCEPȚIA CÂTORVA SCĂRI UNDE OAMENII SUNT GOSPODARI RESTUL ARATA CA ÎN EVUL MEDIU.
  ACEST OM NU SE OCUPA DE NIMIC. ESTE INCAPABIL.
  RUGAM AUTORITĂȚILE SA SE IMPLICE.
 • #9647
  Vrem informati pe 14 Februarie 2018, 11:12
  Asociatia de proprietari nr 19ugam
  Vrem sa stim ce s a facut cu asociația nr 19,cred ca a fi bine administrator sa pune afise sa informeze proprietari care au plătito pana acum sa spuna ce a rezolvat cu aceasta asociatie .Ne întrebăm cum au participat cei de la primărie la sedinta unde Răduleasca isi cerea drepturile cand ea a lăsat o gaură în gestiune cand a plecat de peste un miliard si cei de la Audit din primărie a ladato moartă .Va rugam sa informați ce ati facut cu acesta asociatie.
 • #9646
  eu locatar pe 13 Februarie 2018, 23:43
  asociatie
  Pai la po4 nu este la fel!!?ce face madam Gruia?iti este sila sa intri in scara blocului???usile de la intrare sunt jalnice:;;nu mai spun ce este pe scarile blocului:;!mizerie. mizerie:;;hai sa luam hotarirea sa disoara madam si sa ne autogospodarim noi locatari:;!ce avem de plata:::o femeie de serviciu ;dar care sa faca treaba;;!!
 • #9645
  Ion Turneanu pe 13 Februarie 2018, 18:14
  Asociațiile de proprietari
  Adm. Mitroi Mitică, de la Asociația de proprietari nr.8, tine banii încasați în buzunar și cumpăra din ei băuturi alcoolice și produse de grătar. Face grătar la Centrala nr.8 împreună cu gorobeții lui şi deranjează locatarii.
  Nu înțeleg de ce proprietarii cărora le mănâncă banii nu îl i-au de beregată.
  Mitoi M., este un bețiv puturos, ținut în brațe de PSD, nu face nimic în cadrul asociatiei. Stă cu gândul numai la băutură.
  În concluzie, asociațiile de proprietari trebuiesc desființate deoarece mănâncă banii oamenilor degeaba.
 • #9644
  Fredy pe 13 Februarie 2018, 15:07
  TREBUIAU DEMULT LUATE ACESTE MASURI
  Asociatiile de locatari au ajuns simple filiale ale PSD.De acolo se dau diverse informatii despre numarul de pesoane care vin la vot si felul in care voteaza,in functie de cunostintele pe care le au cei din conducerea asociatiei despre cetateni.Viceprimarul Cristea lucreaza cu multi dintre acestia si e foarte "activ"in perioada campaniilor electorale.Hai sa oprim astfel de practici nocive pentru sanatatea comunitatii noastre.Cu cat mai putin PSD,cu atat mai bine pentru toti cetatenii onesti,fara aparare si doritori de o viata mai buna.Intr-adevar,asociatiile de locatari mananca banii cetatenilor si asa saraciti de Ciuma Rosie.
 • Incarca mai multe comentarii

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.