Turnaţi aici tot ce vreţi să iasă la lumină.

 Această rubrică se adresează celor care au informaţii şi vor să le ştie toată lumea. Trimiteţi ştirile şi faptele pe care le vedeţi şi auziţi, noi le publicăm imediat. În speranţa că vor fi interesante şi reale, vă invităm să fiţi reporteri. Aşteptăm să scrieţi, dacă aveţi ceva de spus.

16176 comentarii Comentează

 • #16176
  Gheorghe T pe 21 Martie 2023, 21:04
  agramatul administrator de clinici de la ISLAZ
  Oameni buni, la Islaz un anume Raul Gherghina de se crede administrator de clinici minte omul de rand cu noi standarde de tratament si investigatii pentru pacientul din Islaz si localitatile adiacente . Face reclama la o clinica fantoma, care are deja datorii in valoare de 10.000 EURO VEDETI LINK UL !(https://www.listafirme.ro/clinica-jasmine-srl-44418537/) . Nu va lasati manip**ati su pacaliti de asemenea mincinosi cu diplome emise la botul Calului ! Cand i-am adresat cateva intrebari, m-a blocat, semn ca ceva e putred si ca doare adevarul ! Aveti grija, e in joc sanatatea si timpul vostru !
 • #16175
  Gheorghe Tataru pe 21 Martie 2023, 21:01
  Clinica ISLAZ minciuna unui agramat !
  Iar mancati rahat cu pumnul, domnule administrator Raul Gherghina ! NU va e pic de rusine sa mintiti omul de rand sa fie client unei clinici cu datorii de 10.000 ( ZECE MII) EURO ? Medicul ala de familie de unde isi ia leafa bai administrator cu diploma emisa la Botu Calului daca angajatorul sau e pe minus cu veniturile ?! Ea stie cu ce troglodit a intrat in afaceri ? Cum sa mearga firma aia bine cand sunteti dvs responsabil, un agramat infumurat ?!? Ultima data v-am lasat tie si doamnei dr niste intrebari la care nici acu nu am primit raspuns . Sau nici voi nu stiti sa raspundeti ?! LAMURITI OMUL DE RAND INAINTE SA MAI PROMITETI CEVA
 • #16174
  Dedeu M pe 21 Martie 2023, 12:56
  Corina pe 21 Martie 2023, 08:34#16173
  Bravo, Alooo redacția !!!!
 • #16173
  Corina pe 21 Martie 2023, 08:34
  Catre ce ne indreptam oare?
  Citind din cand in cand comentariile din categoria *turnati aici*,nu constat decat nivelul de pregatire si gandire a majoritatii ce sufoca greu oraselul T.M.Cum sa poti accepta si sa mai dai si importanta unor comentarii scrise prin dejectii si injuraturi,de catre niste retarzi carora cartea si educatia le-au fost straine mereu.Intotdeauna,romanul s-a uitat peste gard,si a uitat sa priveasca atent gunoiul din c*rtea sa,gunoi si prostie ce l-au acoperit si l-a umplut de ura.
 • #16172
  Godina pe 20 Martie 2023, 19:24
  !!!
  Șeful politiei teleormanene vestitul kormoran, bea cafeaua la cireașa, în compania asa zisei ziariste gabriela. Bărbatul știe, dar șeful e șef. Ii da și exclusivitate.
 • #16171
  Nelu pe 20 Martie 2023, 11:59
  Pt auto
  Pe proasta de nevasta ta cine o gâdila prostule, nu te mai interesa de nevestele la alți vezi de casa ta oricum ești un ratat sau te oftici ca Șerban e angajat la Benone la școală, mancami-ai p... de ofticos
 • #16170
  Eu pe 20 Martie 2023, 11:15
  Consilier
  Sa verifice gratarele care se fac la consilier Julea Florin pe vale ca sa fie mentinut in functie si tuta de nevasta-sa ajunsa mare asistenta medicala sa fie protejata de Delcea la ordinele primarului.
 • #16169
  Odaian pe 20 Martie 2023, 10:28
  Se pare că vine iarăși Buzoianul
  Am înțeles la sosea la magazin că vine iarăși activistul buzoian...sa vă fie rusine pentru nesimțirea voastră este invitat și o să doarmă la unii șmecheri dar as dorii sal puneți sa descopere și cine va f..ut nevestele ..... (Ai grija cei de la grătar la odaia)...ps
 • #16168
  C£C pe 19 Martie 2023, 23:49
  Unitatea Militară
  Cine este propietarul celor două cazarme care au mai rămas din fosta Unitate Militară ?
 • #16167
  Auto pe 19 Martie 2023, 20:44
  Atentie
  Șerban a făcut școală de șoferi și seara o plimba de mână pe Nicoleta soata lui ca la servici o gâdila popa Lauda pe undeva, a înnebunit lumea frate
 • #16166
  Nelu Olteanu pe 19 Martie 2023, 14:36
  Punctule,tu traiesti in alta lume,nu in cea reala
  Punctule,de foame postezi tu,care se presupune ca ai contact si ca-i asculti pe cei ce i-ai insirat ca pe repetentii de pe o lista a rusinii dintr-o scoala.Si daca mai citesti prima mea postare,incet si cu rabdare,poate reusesti sa iti dai seama ca nu am spus nimic jignitor sau neadevarat.Totul depinde de modul de interpretare si interesul fiecaruia.Iar aia cu foamea,a pus capac,te roade rau.Din pacate,realitatea crunta,e cam ceea ce am spus eu,in ambele postari.
 • #16165
  Comparatie pe 19 Martie 2023, 10:23
  Trista
  A decedat Simion Dumitru, președintele Dumnezeau sa îl odihnească și sa ii fie drumul lin ! Dincolo de asta, PSD atrecut în 10 ani de la dr.Munteanu, dr.Purcarescu, ING Iancovici,prof.Florea Mărioara la Marian Raicu,Aura Ateneu sau Lamba.Cw sa mai vorbim de Florin Julea?Danute, Mocanu m-ar avea oameni și stil.Tu ma mir ca ii mai ai pe Vasile și pe Mitroi, ca altfel trebuia sa le traduci CONSILIERILOR TAI din romana în romana.Trist.Fiarte trist ce oameni ai ales.Dar rămâne Cristea milogii lângă tine.Mare om, profund.
 • #16164
  ...... pe 19 Martie 2023, 06:11
  ......
  Mai, ,,Nelu Olteanu", dacă știam ca te limitezi la, Țara ne vrea prosti",,,orașul c rescut când s-au făcut jnvestitii" și la jigniri, nu îți răspundeam.Dar, uite ce trebuie sa știi, dacă vrei: liceul este obligatoriu, profesorii aplica legea, deci nu mai exmatriculeaza elevii, asa ca toată lumea termina liceul.,,Dura lex, șed lex"( Cauta în dicționar...) Tinerii nu lucrează decât pe salarii mari,din prima" sau fug prin alte zone unde nu ii știe lumea,, ei la munca, ele la...treaba.Intelege ca nu vor rămâne tinerii în Turnu sa îl faca un oraș efervescent și bogat.Ideea este sz redevina un oraș civilizat( asta e treaba primăriei și a cetatenilor) și c*rat( tot a lor...).În rest, vrăjelile tale au fost citite pe aici și latrate pe strada de Mușat și de Dragodan și de Gigi Mincinosu de prea multe ori ca să mai dam 2 bani pe ele.Scrii și tu, sa uiți de foame.
 • #16163
  Arsene Boca pe 19 Martie 2023, 05:30
  Cine recunoaște este iertat.
  Contabilă primăriei Segarcea este văzută tot mai des pe la manastiri. Se spovedește cu barbaso la Crângu.M-ai bine ial pe primar de mana și spoveditiva că o să aveți nevoie . La ce se discută în primărie ca cică cu Primarul este băgat în cacat rău.
 • #16162
  Oltean pe 18 Martie 2023, 23:19
  ....
  Pai unde sa învețe carte la Unirea,, dacă ajuns prefesoara neterminata aia de fizica din Giuvarasti ce prost de părinte s-o da copilu să-l mediteze
 • #16161
  Nelu Olteanu pe 18 Martie 2023, 09:12
  Ganditi cu mitea,nu cu burta!
  Mai,punctule,hai sa-ti spun ceva,ceva ce mintea ta nu e in stare sa proceseze corect.Si nu numai din lipsa unor informatii corecte,ci si din rautate si ignoranta.Sa incepem cu politicul care a distrus premeditat invatamantul("Tara" te vrea prost).Azi toti fac un liceu,dar putini stiu sa scrie si sa citeasca,dar sa mai si inteleaga.Nu se mai lasa repetenti,ca pierde profesorul catedra.Au desfintat si scolile profesionale.Orasul a crescut cand s-au facut investitii,dar acum cand lipsesc,cum sa nu existe o scadere a pop**atiei?Nu cum ne spun conducatorii orasului.Si daca iesi din acel oras trist si mizerabil,afli ca in orice localitate europeana civilizata vei gasi un doctor bun,un profesor,mecanic ori functionar onest,platiti lafel de bine ca cei din orase.Si mai afla ca exercitarea corecta a atributiunilor celor din institutiile statului,micsoreaza mult coruptia si furtul celor ce zburda voiosi prin bugetele locale si isi bat joc de banul public.Vorba unui clasic,"Romania un stat esuat"
 • #16160
  Fane pe 18 Martie 2023, 07:49
  Segarcea Vale primar hoț?
  Cine dreacu e și Bobe asta din Segarcea frate. Cică are o full de dosare penale și plătește ograda de amenzii. Încă nu la loat miliția s-ăl ducă la bulău?
 • #16159
  manole pe 15 Martie 2023, 18:22
  pt.16153
  Si cum se numește firma lui? Ca sa verificam ce spui nu de alta. Ca prin oraș umbla vorba ca Tene Leo a adus pe Doru Octavian Dumitru. Ție cred ca ti-au ieșit toate autorizatile și avizele. Pt poroschia sau balaci. Poți alege.
 • #16158
  LIVIU OLTEANU. pe 15 Martie 2023, 11:55
  Lui "Nelu Olteanu"(??)
  ESTI NELU OLTEANU, CUM SUNT EU VALERIU GAGIULESCU! {starea de sanatate a lui Nelu nu cred ca-i mai permite sa scrie banalitati pe acst site}
 • #16157
  ghiocel pe 15 Martie 2023, 06:46
  ghiocel
  CONDUCEREA PENSIONARILOR ORGANIZEAZA PETRECERI LA RESTAURANTE PE BANII AMARATILOR DE COTIZANTI
 • #16156
  . pe 14 Martie 2023, 10:31
  .
  Domnule ,,Nelu Olteanu", sunt de acord cu prima parte a afirmatiei dv. Este corect ca un primar sa exercite functia pentru maxim 2 mandate, In 8 ani are timp sa isi implementeze proiectele, sa dezvolte comunitatea si sa isi asigure un trai decent. Cat priveste intrebarea de la final, nu va supoarati, este naiva si rautacioasa. In toata lumea asta orasele mici se micsoreaza si cele mari se maresc. Turnu a crescut de la 11.000 la 32.000 in cinci-sase ani, odata cu aparitia combinatului. Copiii si nepotii sunt la Buc*resti, la Cluj sau in strainatate. Este dreptul lor. Dv. ati vrea sa fiti asistent medical in Turnu sau in Cluj ? Ari face taximetrie in Turnu sau in Buc*resti? Ati fi comerciant in Turnu sau la Craiova? Sincer, asta cu,,faceti loc*ri de munca pentru tineri "e rasuflata rau. In plus acestia nu mai sunt sudori, electricieni, soferi de camion sau sculeri-matriteri, vopsitori sau croitorese, ei sunt IT-sti sau, pur si simplu, smecheri.
 • #16155
  Nelu Olteanu pe 14 Martie 2023, 09:52
  Nu v-ati saturat de atata coruptie si saracie?
  Urgent initierea unei petitii prin care sa se ceara limitarea la doua mandate a functiei de primar.Nemernicii astia vor sa iasa din primarie cu picioarele inainte.O primarie transformata de catre conducatorii ei,intr-un SRL ce lucreaza numai in beneficiul lor.Vinovati nu sunt numai ei,ci si cei ce le gireaja faptele si-i voteaza fara sa le cunoasca bine faptele si nerealizarile.Si acum o intrebare simpla!Unde sunt marea majoritate a copiilor si nepotilor vostri,dragi pensionari,si nu numai???
 • #16154
  Din start e prost facuta pe 14 Martie 2023, 08:08
  Asezare anapoda
  Sala de cinema cu culoar pe mijloc nu am vazut,in plus scaunele sunt asezate ca la scoala unul fix in spatele.celuilalt si nu intercalat ca sa poti vedea pe scena nu in ceafa celui din fata.
  Pe lateral,acele "loji" o porcarie,nu vezi de stalpi,trebuie sa te intinzi.
 • #16153
  Cetatean pe 13 Martie 2023, 22:49
  Franchevici si Flacara
  Da se pare ca mai are o autorizatie dw obtinut si vom avea si noi filme la Flacara puse de paluga asta care pupa in c*r toata ziua pe Victor si pe primar!
  Sa se faca publica licitatia !
 • #16152
  ???? pe 13 Martie 2023, 22:15
  ?????
  Dumitrascu, zis Cormoranu, evadeaza si el ca orice barbat... daca sunteti invidiosi, cautati si voi " relaxare", " evadare "....cine va tine,!!...
 • #16151
  Godină pe 13 Martie 2023, 14:46
  ?
  Se zvonește ca, de o buna bucata de timp șeful politiei teleormanene Dumitrașcu, zis Cormoranu, împreună cu o așa zisă ziaristă, măritată, cu bărbatul polițist(cică e fina lui Bitanu) își fac veacul la spalatoria/restaurant a lui Cireașă. Ăștia vin cu mașina IPJ,probabil în documentare la coana Vivi și la Cireașa. Oare asa o fi ?
 • #16150
  Oana si Mircea pe 13 Martie 2023, 09:35
  LEGEA A DEVENIT FACULTATIVA
  Bomboneleee,intradevar,alte stiri,in afara de cele despre Spital,SAGO,haosul legislativ si cel din proasta gospodarire din administratia publica locala,este si despre asigurarea ordinii si linistii publice,cea care intra in subordinea politiei.Si poate aflam,si cum niste amarati de decidenti politici,intrati saraci pe functiile publice,au devenit extrem de bogati?Ca asa de saraci cum au devenit multi dintre noi,se cam stie.Speram ca alegerile de la anul sa lamureasca multe dintre aceste intrebari.Totul depinde de noi,de voi si de modul in care institutiile statului stiu si trebuie sa-si faca datoria.
 • #16149
  buldog pe 13 Martie 2023, 04:57
  buldog
  - judecatoria,
  - avocatura
  -militia
  -primaria
  Sunt toti mana in mana, joaca hora impreuna...
  O mana spala pe alta si amandiua fata
 • #16148
  teranova pe 13 Martie 2023, 04:53
  teranova
  Manea cum poate sa fie in conducerea unei unitati cu profil economic, ca d el a avut dosar penal ???
  Sau, daca e vanator, ocheste mai multi iepuri dintr-un foc ?! Si da si altora un cioltan de ros ?!
 • #16147
  bombonel pe 13 Martie 2023, 04:47
  bombonel
  Am obs ca moderatorul trimite doar despre spital, primarie si sago. Altveva, nimic
 • #16146
  Decebal pe 12 Martie 2023, 19:30
  Diversionistii,j**ul societatii
  Adica,putori numesc niste nemernici parintii,fratii,copiii lor!Ca doar nu isi inchipuie ca pot emite ei pareri cu referire la toti cetatenii acestei urbe.Slugi ati fost,slugi veti ramine.Pupatul in c*r face bube la gura,atentie !
 • #16145
  Teddy pe 12 Martie 2023, 09:53
  Pentru Ana
  Mare dreptate ai!Putorile care taie frunză la câini în orașul ăsta aici sunt zmei!Noi ăștia care mai ținem în picioare o afacere. în picioare cu mari sacrificii nu vă dăm vouă satisfacție ăstora care nu prea a-ți contribuit cu nimic în orașul ăsta!Respect pentru noi care mai producem pentru orașul ăsta,putorile la muncă!
 • #16144
  Timpuri noi pe 12 Martie 2023, 09:39
  "Lucrati" impotriva generatiilor ce vor urma
  Ana,fata draga,ca ai chiulit zdravan de la scoala,ca ne-ai insiruit cuvinte scoase dintr-o mentalitate de taran nescolit si neinformat,ca il lingi pe primar fara sa stii cu adevarat ceea ce a facut pentru oras si comunitate,tu chiar vrei sa iti bati joc de noi si de toti cei care mai avem ceva spus si de aratat in acest oras mizerabil si sarac?Lasa femeie FACEBOOK-ul si incearca sa-l convingi pe al tau primar sa faca un site ca cel pe care te afisezi tu.Dupa care,extrem de uimita,ai sa vezi si adevarate raspunsuri si pareri cu privire la activitatea si rezultatele acelor hoti si mincinosi.Invatati sa spuneti NU atunci cand realitatea va arata niste lucruri strambe si nelegale,iar voi o simtiti din plin si stati cusuti la gura.Speram ca anul 2024 sa arate tuturor celor ce le place sa linga si sa ramana la statutul de sluga,o mare parte de adevar si o crunta realitate despre cei ce ne-au condus de peste 30 de ani.Pana atunci,doar firimituri pentru saraci,cazute de la masa imbuibatilor!
 • #16143
  Ana a lui Manole pe 12 Martie 2023, 08:50
  Oameni foarte rai in acest oraș
  Decât să căutați nod în papura domnilor chiar din acești viteji care scriu vrute și nevrute nu aveti Facebook să scrieți aceste comentariile de aici sa le scrieți pe pagina Primăriei de ce va este frică sunteți un oraș cu unii oameni fără nici un caracter care doar știți sa criticați dar nici o reacție la tot ce sa făcut în acest oraș dacă tot nu aveți idee macar vă puteți informa din surse sigure,un oraș de oameni puturoși care le place bârfă,semințele și coca cola se vede in preajma băncilor și din parc*ri și din fata blocului un oraș unde totul ar trebui sa fie aproape gratis sa fie pe placul dvs.dragi orășeni și-a vândut oile bunicii vostrii sa vă ia case la oraș...un oraș de anonimi și lași ...uitațiva în ograda voastră ..oricât var face acest Primar pentru voi nu este suficient.....Sa cerem să ne facă în fața parcului o sărbătoare a cămășii de noapte cea de( fată mare) și fiecare bărbat c*rajos sa o joace acolo în horă.....hai la joc bărbaților adevărați ce sunteți.
 • #16142
  bebe pe 12 Martie 2023, 02:23
  bebe
  Parcul arata ca dupa razboi. Orasul, parca a fost bombardat, strazile laterale , zici ca -s trabsee...
  Turnu Magurele - Crangu, cea mai mare bataie de joc de cand esti primar...
  Daca primesti spor la fiecare proiect si finantare,ce-ti pasa.... banii vin...
 • #16141
  boboc pe 12 Martie 2023, 02:14
  boboc
  Primare cat timp iti mai bati joc de tr magurele ? Cand ai gand sa asfaltezi strazile ?? Te doare in cot ca ne defect masinile in gropi in plin centru
  Daca tu ai masina primariei la dispozitie ...ce iti pasa?? Se repara din banii contribuabililor...
 • #16140
  Bachus pe 10 Martie 2023, 22:10
  Toata lumea doarme?Tr Mag -Crîngu???
  Sos Tr Mag-Cringu ......licitatii castigate de firme de apartament apoi subcontractate tot firmele lui dragnea,decopartare totala lucrari sistate nici un m terminat nu mai sunt banii cer fonduri guvernamentale japca continua,nu ne mai revenim furt in forma continuata,pana nu va ia la puscarie tot psd ul asta si pnl nu ne revenim si nici dupa,Cristița srl ......n n n nici DNA ul nu mai desluseste schemele astea.
 • #16139
  ASISTENT MEDICAL pe 10 Martie 2023, 16:24
  Sa vorbim discutii
  Noi vorbim acum de Islaz,acolo unde este un primar de meserie catalandru,adica scopeste porci si face injectii la gaini si cinii de c*rte !Asta vrea multimea!Cetatenii comunei vin cu probleme de sanatate la spitalul de la Turnu.Spitalul este sub tutela primarului de la Turnu,corect.Cum e turcul si pistolul.Numai cei foarte c*rajosi vin!,din vorba in vorba cica spitalul nu mai este demult ce a fost odata.
 • #16138
  Clinica pe 8 Martie 2023, 10:46
  Are wc în fundul c*rții cu coceni bătuți incluși.
  Și apă cărata cu găleata. Cloșca e pusă pe ouă. În c*rând va scoate doctori.
 • #16137
  un islazean pe 7 Martie 2023, 22:00
  tot despre marea clinica
  As vrea sa stiu daca este racordata la apa c*renta, sau daca are fosa septica, si daca da, unde este?
 • #16136
  un islazean pe 7 Martie 2023, 21:56
  despre spitalul regional Islaz ( clinica )
  Cum adica sa platim serviciile clinicii ?
  Nu are contract ci=u casa judeteana de sanatate ?
  De ce platim asigurari de sanatate le stat, de ce santem asigurati?
  Cat despre veneticul de raul ...nascut pe la iasi, crescut pe la brasov, naturalizat la islaz....
  apropo a canditat la primarie la alegerile trecute la islaz
  Apropo acum e si mare patron de shaorma ...a nmai fost patron candva pentru o vara la un bar numit Laguna Verde,care bineinteles a dat faliment
  cum e turcul si pistolul
 • #16135
  Gheorghe ciobanu pe 7 Martie 2023, 15:26
  SA NE ASCUTIM TOPOARELE
  Pana la sa apuce sa cante fanfara,sa ne trezim din amorteala care ne-a cuprins,ca pana la alegeri o sa ne manance gaia si mucegaiu.Presimt o masuratoare cu sape si lopeti la echipele din asocierea toxica dintre PSD-PNL,ce vor invada strazile si trotuarele orasului,in vederea prostirii si mintirii cetatenilor,atatia cat mai sunt.
 • #16134
  Cu toba si cu trompeta pe 7 Martie 2023, 11:23
  Ha,ha,ha,se fac scenarii,nu?!
  Eu cred ca pe scena de la Cinema Flacara,trebuie adusa saptamanal,fanfara aia de la Odaia(pentru cunoscatori).Hai,ca de mirosit,miroase destul de bine a ceva putred.
 • #16133
  Cristina pe 6 Martie 2023, 10:35
  Rapsodului si altora
  Mai,baieti,pe scena aia trebuie invitat primarul impreuna cu toti consilierii,sa poata fi vazut si auzit in splendoarea lor de care cei prezenti.Si sa ne spuna ce a facut in saptamana care a trecut si ce are de gand pentru cea urmatoare.Tot un fel de spectaocol vom vedea,dar din care speram vom si afla cate ceva,plus ca intrarea sa fie gratuita.Traim deja intr-un spectaol grotesc,unde actorii prncipali se ascund,au alte preocupari si nu vor sa ne arate "talentul" si priceperea lor de edili.iar noi,spectatorii,ne uitam in gol si asteptam motive serioase pentru a-i aplauda.In anul care vine se vor auzi din piepturile noastre si o multime huiduieli.
 • #16132
  Dorel pe 5 Martie 2023, 19:38
  De la Fierbinți
  Eu mă bag. Știu să cânt la ocarină. Am auzit că acolo e o formație de top care cântă la morți, iar în tipul liber jazz. Se strânge băieții, că e vorba de combinații. Ca lumea !
 • #16131
  Rapsod pe 5 Martie 2023, 18:47
  Cinematograf
  Ar fi frumos să fie invitate toate formatiile de muzica din oras si imprejurimi si la o anumita perioafa de timp să se faca spectacole pentru locuitorii urbei ! Ar fi ceva frumos !
 • #16130
  Viorel de la cinema pe 5 Martie 2023, 15:24
  Numai hoti peste tot
  Atata incuscreala ca la Primaria Turnu Magurele vezi mai rar.Toti trag de bugetul primariei ca hienele de hoit,iar sediul insusi,este un bun loc de combinatii si afaceri private,unde se mai plateste foarte bine huzurul.Cum era sa ramana tocmai Franchevici fara un mic business.Ce numai primarul si vice socrul sa se ocupe de facutul banilor?Baaai,astia cand vor pleca din primarie,vor fi putrezi de bogati,iar voi,putrezi de saraci.Pana in campania electorala de la anul,vor iesi la iveala si proprietatile de prin tara si alte lucruri ascunse si inca necunoscute de catre cetatenii cu drept de vot.Va promit ca va fi extrem de distractiv.
 • #16129
  ACN pe 4 Martie 2023, 20:15
  Flacara
  Nu a reușit domnul franchievici sa rezolve cu firma pentru a pune monopol pe flacara? Tot orașul vuie ca nu se pot pune filme, pentru ca nu are toate avizele societatea lui. Din nou își etalează puterile?
 • #16128
  Xyz pe 4 Martie 2023, 19:47
  Abc
  În ultima vreme, de vreo 3 ani, avem în oraș 2 oarasute.Unul e un bețiv care cerea bani pentru a desface muncitorii o bolta în cimitir și omul zflat lz necaz plătea, poarta pălărie ca boierii, se crede cronicar sportiv dar trăiește ca un parazit din banii alor bătrâni.Asta nu are serviciu ca nu are nici o calificare, e un...artist.Al doilea e mai dat cu alifie.inginer ratat, mutat la politia dd frontiera unde a prins 3 rețele de traficanți de carnd vie și a adus statului beneficii uriașe,.Asta e poet pictor, istoric, fotograf, filozof, cugetător, sportiv, caricaturist, balerin și strige.Astia 2 ne bombardează pe turnu cu știri și pe strada și pe Facebock cu toate prostiile.De, timp liber sa ai și Cces la medicamente.
 • #16127
  Benone service pe 3 Martie 2023, 08:58
  Duba lu Bobe
  Stați mă liniștiți că mașina e la mine.in c*rte. Mi-a aduso sa o repar. Ii punem și numere in regulă și gata....pe traseu cu ea.. Ce nu se face cu relațiile?
 • Incarca mai multe comentarii

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.