Inca un accident de munca musamalizat la Nicorom Agri. Un tanar este la reanimare.

28 Aprilie 2016, 17:38 | 9300 vizualizări | 20 comentarii
Car Universal
Ionut Nicolae.

Buna ziua. Sunt sotia celui despre care s-a scris ca este in spital. Este foarte adevarat "in data de 4 aprilie sotul meu impreuna cu un coleg si Victor Nicolae, tatal patronului Ion Nicolae, au mers in combinat sa incarce niste tevi mari pline cu beton in interior cantarind in jur de 500 kg. Cand au venit cu ele sotul meu si un coleg s-au apucat sa le descarce, asa a cazut o teava pe el si si-a fracturat si mana si piciorul. Cand au fost la spital patronul a spus la doctor si asistente ca acasa a cazut o teava de la solar pe el.... I-a pus mana si piciorul in gips si ne-a trimis acasa.

Nu am facut nici o sesizare pt ca ne-am inteles sa fim oameni si eu sa tac iar el sa-si asume si sa ma ajute cu tratamentul lui si cu transportul Turnu-Alexandria. De cate ori a trebuit sa mergem la Alexandria am fost nevoita sa sun dupa patron si sa ma cert cu el sa-mi trimita pe cineva sa mearga cu noi sa ma ajute sa-l urc si sa-l cobor din masina, iar despre bani a spus ca sa platesc eu de la mine si pe urma sa trec pe la ei sa-mi dea banii.

Dupa trei saptamani (duminica Floriilor) noaptea la ora 21:55 i-a venit rau, s-a astupat, si a cazut. Am sunat imediat la 112. Cand am ajuns la spital in Turnu l-a trimis de urgenta la Alexandria fiind suspect de EMBOLIE PULMONARA si risca sa moara oricand. Dupa ce a plecat ambulanta l-am sunat pe patronul Ionut Nicolae sa-l anunt la ce s-a ajuns din cauza lui si abia a venit dupa mai bine de o jumatate de ora. Cand am ajuns la Alexandria doctorii nu i-au dat prea multe sanse sa iasa din noapte si l-au bagat la reanimare. Dupa tot ce spuneau doctorii pe patron nu-l interesa decat cat costa tomograful. Mi-a dat 100 de euro si 100 de lei adica 550 de lei cat a costat tomograful si atat nu la interesat nici daca mai am nevoie de ceva nici daca am sau nu cu ce sa ajung la Alexandria.

Eu acum sunt in spital sunt obosita si fizic si psihic prin ce am trecut duminica seara. Tata la patron m-a sunat sa ma ameninte ca am facut sesizare la ITM si sa-mi retrag cele declarate. Imi striga ca mi-a dat 100 de euro si un milion pt tomograf si ca ma reclama la procuratura pt santaj desi eu nici nu am schimbat suta de euro.
Sa ma interesez ce sanse am in instanta si sa incerc sa iau toate convorbirile cu ei sa se vada ca ei s-au dat la mine nu eu la ei.

Citeşte şi
Comentarii (20) Adaugă comentariu
Alin Suhaianu pe 05 Mai 2016, 22:10
#20
târfo
Flori stai parcata k torn tot ce stiu despre tine.
Ana pe 30 Aprilie 2016, 14:16
#19
Pt cumnata.
Panaramo crezi ca o sa te mai tina fratimio mult? Pacat de el ca a tinut firma foatre bine pana sa apari tu cu apucaturile tale. Timpul le rezolva pe toate. O sa afle si cu cine ai facut fetita aia!
..... pe 30 Aprilie 2016, 08:33
#18
pt.......
incultule te faci de ras.cheaguri de sange la plamani se fac de la fracturi,operatii.....citeste mai mult prostule si pe urma sa vb.
........ pe 29 Aprilie 2016, 22:06
#17
.........
Domnu Cracea esti mai periculos decat comunismul nu mai cenzura mesajele si publicale asa cum le scriem

.......... pe 29 Aprilie 2016, 21:13
#16
Incultilor
In primul rand draga dna cea cu embolia inainte sa mananci c...t documenteazate in ce circumstante poti lua aceasta boala daca ai face c*ratenie mai des si ai scoate igrasia din casa ai fi avut sotul sanatos la plamani imputit-o si spalate mai des ca mirosi a ceapa imputita si voi pupc*ristilor magarul moare de drum lung si voi de grija altora aveti grija cu cine vi se f..e nevestele si apoi datii limbi in c*r lui Nicolae,saraciilor va macina invidia ca nu sunteti capabili sa faceti nici 5% din ce-a facut el.Sa va fie rusine tarani imputiti vreti dreptate dar eu ma intreb ce va facut voua acest om?eu imi scot palaria in fata lui pt ca e baiat destept si voi o sa va dati ficatul afara pe c.r invidia este foarte rea vedeti-va de saracia voastra si numai aruncati cu pietre-n balta incapabililor faceti ceva pt orasul ala stangeti-l de oua pe Dragnea si clica lui ca aia va sterg dupa harta si nu va mai bagati in rahaturile altora inainte sa va documentati ca s-ar putea sa va intre in gura
marian. pe 29 Aprilie 2016, 20:47
#15
amandoi vinovati
Lipsa de pregatire,neatentia,nerespectarea normelor de protectie a muncii si mai ales neatentia in timpul desfasurarii unei activitati periculoase,conduce la asemenea evenimente nedorite de nimeni.Patronul daca sta in spatele salariatului nu este bine, atunci pantru ce a angajat oameni pregatiti?Multi salariati privesc superficial activitatea,patronul le acorda incredere si iata ce se intampla!De vina sunt amandoi.
Pentru pana***a de la #8 pe 29 Aprilie 2016, 20:02
#14
Fai proasto.
Anito nu te mai agita asa ca stii si tu ce este la voi in baraca aia! Ai facut ce ai facut si ai gonit o pe fata aia de acolo. Esti o pana***a ieftina care in sfarsit si a gasit prostul. Te miri ce te a gasit,cand te calarea ti**nii lui Platina pan sa pleci la scoala ai uitat! Si mai usor cu drumurile la Saelele la fosta soacra.
tot eu pe 29 Aprilie 2016, 14:26
#13
rusine
ovi si-a dat el demisia si a plecat de la sica,nu ca alti 2 angajati ai vostri care ia dat sica afara ca au furat sute de litri de motorina.Pe sc*rt la voi vin doar cei care nu gasesc in alta parte nu pt bani.daca s-ar crea loc*ri de munca ati da faliment ca n-ar mai sta nimeni la voi.
.... pe 29 Aprilie 2016, 14:16
#12
....
de om bun ce e a dat-o pe sora lui afara.
turnean pe 29 Aprilie 2016, 14:09
#11
spume
Victore ai facut spume la gura? Stai cuminte ca odata si-o data toti platim in viata.Nu cred ca mai scapati asa usor. Sper sa va inchida si praful sa se aleaga de voi. bravo la femeia aia ca nu sa lasat intimidata de voi.
turnu pe 29 Aprilie 2016, 13:56
#10
pt prostul de mai jos
se prea vede ca tu il pupi in c*r pe ion. nenorocitilor si taranilor imputiti.Baiatul ala a murit de prost,astalalt a patito tot de prost....aceeasi soarta sa aveti si voi si copii vostri.asta e ion sau victor care a scris si mananca cacat ca se castiga cel mai bine la ei.La fel sa va ajute dumnezeu.sunt multi care s-au accidentat la ei dar ia prostit nenorocitii prin amenintari.eu mai cunosc cativa,daca aveti nevoie la proces.
..... pe 29 Aprilie 2016, 11:33
#9
....
trebuie sa se faca dreptate.In turnu si alexandria nu stiu cata dreptate o fi,dar la buc*resti la c*rtea suprema cred ca e pe dreptate.
Prostia orasului pe 29 Aprilie 2016, 10:45
#8
Sa.l pupati in c*r pe nicolae
Sa.i sugeti p**a lui Ionut Nicolae nu Ion taranilor.la ce veniti sa va angajati??sunt buni banii??va laudati prin oras ca voi castigati mult ca plecati in c*rse si acum sunteti buni de circ?Bocai Ovidiu este un mare prost care nu a fost bun nici la Sica unde a lucrat nici la Nicorom.Nevasta sa e o mare proasta si taranca si nu stie decat sa faca circ si sa santajeze si acum face pe victima!!!!Luati.i gatul lui Ionut Nicolae ca a creat loc*ri de munca pt toti prostii!! Stati acasa ca prostii daca nu sunteti in stare sa lucrati undeva decat veniti sa va bateti joc de munca unui om care munceste de cand era mic.
franchestain pe 29 Aprilie 2016, 03:27
#7
noi fraerimea cu suflet doamna
suntem alaturi de duneavoastra la necaz sin sentiment si speram sa se faca bine biatu sot si sa mergeti mai departen instante caveti martor pe colegu si daca sa intrat legal în conbinatu ala trebe sa figurezen vrun registru si doctori poa sa stabileasca ca cauza nui o teava amarîta de solar cio greutate mult mai mare si mai aveti si apelurile de telefon pe deasupra.Sanatate la sotu si c*raj si suces duneavoastra.Dumnezeu sa aiba grija de duneavoastra doi.Amin!
jugarean alina pe 28 Aprilie 2016, 23:44
#6
dreptate
SA SE FACA DREPTATE NU SE POATE ASA CEVA TREBUIEA SA SE FACA DREPTATE PENTRU ACEST BAIAT OVIDIU IAR PATRONU SA FIE TRAS LA RASPUNDERE

flori b pe 28 Aprilie 2016, 23:35
#5
sa se face dreptate
sper sa reusim sa facem dreptate si noi si familia celuilalt baiat.
Titel pe 28 Aprilie 2016, 22:14
#4
AU RELATII PATRONII !
Cei de la ITM de ce iau masuri. Ce sa intelegem avand in vedere ca patronii au relatii la ITM!
anonim pe 28 Aprilie 2016, 21:28
#3
mare patron
Il doare la bas ca. Ast









Il doare la basca de ce s-a intamplat si cu Mitza anul trecut, si cu băiatul asta acum .Astazi a plecat cu nevastasa in vacanta in Spania.
tot eu pe 28 Aprilie 2016, 20:12
#2
smecherie
Da asa este.Sa schimbat de cand a murit Mitza(Mihai Matota)
Anonim pe 28 Aprilie 2016, 19:15
#1
Puscarie
Acum se numeste zej machinary ca,probabil pe cea veche a bagat-o in faliment
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.