Surpriza de proportii: Fostii salariati ai Donau Chem renunta la procedura de deschidere a insolventei.

13 Aprilie 2016, 12:21 | 4758 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Donau Chem Turnu Magurele.

Solutia Tribunalului Teleorman. 

Ora estimata: 08:30
Complet: C5 Fond NCPC
Tip solutie: Alte soluţii
Solutia pe scurt: Ia act de renunţarea la cererea de deschidere a procedurii formulate de creditorii, foşti salariaţi: Zamfir Constantin, Sandu Gheorghe, Bozeanu Adrian Cătălin, Ilie Marin, Tene Marinel, Zarafu Ionel, Calotiţă Nicolae, Duminică Florian, Iordan Nicolae, Gîtstrîmb Emil, Puică Claudiu, Cernat Marin, Stochirlea Niculae, Alexandru Ştefănel, Frunzulică Mariana, Ţeican Ion, Ţeican Dragoş Ionuţ, Sîrbu Marian, Ion Petra, Toma Ştefan Marius, Unteşu Florică, Velica Nicu, Ruţă Justin, Chirea Florică, Tudosoiu Paulică, Vlad Angheluş, Gogoi Mihail, Lungu Valentin, Mozolea Ioan, Uba Marian, Cenuşă Ioan, Felician, Lunfgu Sorin, Gîtstrîmb Ion, Ciulacu Alexandrina Carmen, Sfetcu cOnstzantin Cornel, Culcea Tudorel, Caplagea Anton, Bazavan Pascu, Trifu Georgică, Oprean Gheorghiţă, Pădureanu Costică, Sandu Gheorghe, Barth Floricel, Becheanu Nicolae, Milcică Floricel, Becheanu Ştefan, Popa Florinel, Sorin, Manea Gheorghe, Andrei Marius Nicuşor, Andrei Antonica, Tuinete Leonida, Zaval GheorgheCăciun Lucică, Păşu Marioara, Anghel Nicolae, Burete Florea, Burete Ioana, Tănase Jean, Niţă Nicolae Iulian, Dobre Floricel, Nicolae Costel, Pîrvu Ioan, Dumitrana Florin, Burtan Marinel Busuioc, Geamănă Gigel Minel, Alan Florea, Stoica Nicolae, Pietrosu Estera, Iordache Paula, Vlădoi Monica, Simion Petre, Neacşu Marian. Admite contestaţiile formulate de debitorul SC DONAU CHEM SRL împotriva cererilor de deschidere a procedurii insolvenţei formulate de creditorii foşti salariaţi. Respinge ca neîntemeiate cererile de deschiderea procedurii insolvenţei formulate de foşti salariaţi până la data de 10.04.2016. Disjunge celelalte cereri de deschidere a procedurii insolvenţei formulate împotriva debitorului SC DONAU CHEM SRL formându-se un nou dosar. Cu drept de apel în termen de 7 zile de la comunicare ce se va depune la Tribunalul Teleorman. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 12.04.2016.
Document: Hotarâre 186/2016 12.04.2016

Click aici pentru detalii.

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
fost salariat pe 26 Aprilie 2016, 07:33
#9
unul dintre cei retrasi
Citeste bine fraere si pe urma comenteaza. Noi neam retras de la insolventa pentru ca avem plingeri inpotriva lui Ban I. si nu am vrut sa punem in pericol ceilalti colegi care cereau insolventa . Se pare ca muncitoru nu are niciodata drept de cistig. Asta este codul munci facut de PDL impreuna cu BOC si ROBERTA ca muncitoru sa nu aiba dreptul pentru a- si cere dreptu prin greva,miting ca este dat afara de la servici asa cum sa intumplat cu multi colegi care au participat la greva. Care au scapat de concediere au stat cuminti si nu a mai sprijinit ceilalti colegi concediati ca niste lasi ca daca eream uniti nu se ajungea cu salariile cum sintem acum si nu mai trebuia sa ne judecam. Baeti puternici stau si iau bani si acum cind nu functioneaza combinatu si nici o lege nu-i poate
leu fioros pe 15 Aprilie 2016, 12:10
#8
sau cum se zice
prosti se cearta si dastepti isi fac treaba
Marin Culcica. pe 15 Aprilie 2016, 06:09
#7
Mai bine lipsa.
Asemenea stiri nu sunt de nici un folos nimanui, ele doar dau prilejul unor cretini sa indemne la fapte antisociale! Daca "scriitorii" de la T.S. stiu ceva CONCRET sa spuna, daca nu sa renunte la dezinformari!. Ca unul EXTREM DE INTERESAT DE SOARTA COMBINATULUI SI A OAMENILOR SAI- DAR CARE NU REUSESTE SA CAPETE VREO INFORMATIE CONCRETA DE LA NIMENI-INCLIN SA-L CRED PE #3. Ca atare, il rog sa mai intervina. Aceeasi rugaminte o adresez si altora care sunt in masura sa spuna ceva.( inclusiv dlor Cracea si Cuclea)
Un prost al orasului pe 14 Aprilie 2016, 08:54
#6
Prostie si hotie pe toate fronturile
Aprope zilnic suntem batjocoriti cu salarii de mizerie in acest oras Turnu Magurele datorita maretului plan al domnului Dragnea de a inchide tot si a muncii prostii prostilor din oras pe mosia lui pe salarii de mizerie chiar sunteti chiori cu totii nu vedeti ce ne asteapta ?????? o sa muncim la ei daca nui alungam de aici pe un ciurel de malai cum povestea mamarea la soba asta ne asteapta pentru ca sun la putere si asta vor tutelor nu vedeti hai sai alungam de aici pe boschetari.

CUM??? furca sau stampila de vot.
jon terry pe 14 Aprilie 2016, 00:46
#5
prostia maxima
dovada clara ca prostia zace maxim in fostii angajati din combinat grin v a meritati soarta papalugilor LOL
calu t pe 13 Aprilie 2016, 14:44
#4
PT
Iata si dovada prostiei - ramane cum am stabilit
turnu cu dezinformări pe 13 Aprilie 2016, 14:28
#3
unul dintre retraşi
În această listă sîntem doar noi cei cu plîngerii penale împotriva lui I Ban. Ne-am retras pentru că n-am vrut să renunţăm la plîngeri în favoarea insolvenţei. Documentaţi-vă şi citiţi lista din dosar unde sînt alte persoane (mai în susul paginii de unde aţi copiat această listă). Alţii sînt cu insolvenţa nu cei din lista redată de voi. Dezinformatorilor.
PT cal troian pe 13 Aprilie 2016, 14:08
#2
Ai n ai minge tragi la poarta
calule sper sa o ia ma-ta in mana, sa o ia pe a mea
Calu troian pe 13 Aprilie 2016, 13:44
#1
Sau cum isi baga dracu coada
O so ia toti in mana. O sa mai vada banii cand si or vedea ceafa groasa de prosti
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.