Bombonica Dragnea a fost AUDIATĂ de procurorii DNA. SURSE: fosta soţie a lui Liviu Dragnea este cercetată PENAL pentru ABUZ în SERVICIU.

24 Martie 2016, 11:18 | 4835 vizualizări | 20 comentarii
Car Universal
Bombonica si Liviu.

Fosta soţie a lui Liviu Dragnea, Bombonica Dragnea, a fost audiată de către procurorii DNA într-un dosar de corupţie. Conform unor surse judiciare, fosta sotie a liderului PSD ar fi acuzată de abuz în serviciu.

Potrivit unor surse judiciare, Bombonica Dragnea ar fi fost chemată pentru a i se comunica acuzațiile de abuz în serviciu și calitatea de suspect în dosar, informează Agerpres.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpații:

ALESU FLOAREA, la data faptelor director general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman și DUMITRU JENICA, la data faptelor șef Serviciu Resurse Umane, Juridic și Contencios din cadrul aceleiași instituții, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de:
- abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, în formă continuată,
- instigare la fals intelectual, în formă continuată,

BALABAN CONSTANTIN CLAUDIU, la data faptei șef al Complexului de servicii destinate copilului și familiei din mun. Alexandria și BOBOC REMUS IONUȚ, la data faptei șef al Serviciului Administrativ, Patrimoniu, Tehnic și Aprovizionare din cadrul D.G.A.S.P.C. Teleorman, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals intelectual, în formă continuată,

De asemenea, procurorii anticorupție au mai dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspecta

PRODANA (fostă Dragnea) BOMBONICA, coordonator al Complexului de servicii destinate copilului și familiei și șef serviciu Secretariat din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Teleorman, la data comiterii faptei, sub aspectul infracțiunii de abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit.

Din ordonanțele întocmite de procurori a rezultat că există date și probe potrivit cărora:
În perioada iulie 2006 – 2013, inculpatele Alesu Floarea și Dumitru Jenica, în calitățile menționate mai sus, cu încălcarea atribuțiilor de serviciu, au dispus în mod ilegal menținerea în funcții și implicit plata drepturilor salariale pentru un număr de patru angajați din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman. Aceasta, în condițiile în care cunoșteau faptul că, deși cei patru au figurat în mod scriptic ca angajați în cadrul instituției respective, ei nu s-au prezentat efectiv la serviciu și nu au prestat vreo activitate.

Cei patru angajați au fost menținuți pe statul de funcții ale instituției, încasând astfel lunar sume necuvenite în cuantum total de peste 150.000 lei, prejudiciind astfel bugetul de stat și bugetul local.

În același context, în intervalul ianuarie – mai 2014, în scopul justificării salarizării activității a două dintre persoanele respective, inculpatele Alesu Floarea și Dumitru Jenica i-au determinat, direct și indirect, pe subordonații lor Balaban Constantin Claudiu și Boboc Remus Ionuț să falsifice diferite înscrisuri (pontaje lunare, state de plată, condici de prezență, fișe de prezență colective, rapoarte de activitate, rapoarte de evaluare, precum și alte documente justificative) cunoscând că, în acest fel, au fost atestate fapte sau împrejurări necorespunzătoare adevărului, în sensul justificării doar scriptice a activității acestora.

În perioadele 3 martie - 1 august 2008 și 3 iulie 2009 – 1 august 2010, suspecta Prodana Bombonica, în calitate de coordonator al Complexului de servicii destinate copilului și familiei și în calitate de șef Serviciu secretariat din cadrul DGASPC Teleorman, prin încălcarea cu știință atribuțiilor de serviciu, deși a cunoscut faptul că două subordonate, încadrate în funcția de referent la instituțiile pe care le conducea, nu s-au prezentat la serviciu și nu au respectat prevederile contractului individual de muncă și fișa postului, nu a întreprins nici un demers de sancționare a persoanelor respective.

Această conduită a permis celor două angajate să își încaseze în mod necuvenit drepturile salariale aferente perioadelor menționate.

Inculpaților și suspectei li s-au adus la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile, în conformitate cu prevederile art. 309 și 307 Cod de procedură penală.

Precizăm că inculpata Alesu Floarea a fost trimisă în judecată de procurorii anticorupție cu privire la săvârșirea infracțiunii de trafic de influență. (comunicat 1314/VIII/3 din 19 septembrie 2014 ).

Facem precizarea că efectuarea urmăririi penale, respectiv punerea în mișcare a acțiunii penale reprezintă etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activități care nu pot, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Citeşte şi
Comentarii (20) Adaugă comentariu
o pe 27 Martie 2016, 23:32
#20
h
la Poroschia cu ei
Gradinar fara solar pe 26 Martie 2016, 09:33
#19
Astia reprezinta Teleormanul
Bombonica fara Liviu,nu putea fi,nici macar proprietara unei găini.Asadar,Liviu DRAGNEA a fost la originea tuturor hoțiilor și jafurilor din jud.Teleorman.
BAC pe 25 Martie 2016, 19:38
#18
TR MAG
AVIZ PT PARCHET, la BAC-ul din Tr Magurele exista un cumnat de -al d-nei Prodan (fosta Dragnea) cu staf de angajat dar care nu a prestat nici-un fel de activitate. Locuieste in ANL si are mustacioara, are si "studii" omul,salariu pe masura de intelectual.Ghici cine o fi ?
iubina pe 25 Martie 2016, 16:51
#17
parsivi judetului
rusine ati furat si de la copii saraci ptr baba prodana si nepoti parsivi
iubina pe 25 Martie 2016, 16:29
#16
hoti
au furat si bani copiilor amarati ptr petrache si nepoti
ochiul & timpanul pe 25 Martie 2016, 09:33
#15
Dragnea vrea să-și pună averea la adăpost
Hoții sunt disperați și vor să steargă urmele jafurilor făcute în dec*rsul anilor cat au fost la conducerea județului Teleormanului.Să vedem cum justifică șoferul lui Dragnea,Mădălin Ioniță,veniturile și autorizatiile pentru construirea restaurantului de pe platforma Vămii Bacului din Turnu Măgurele.De unde a avut un amărat de șofer,fără școală si nicio pregătire,să aibă atația bani?Tot de la alt șofer,Petrache Prodana?Au ajuns șoferii mari oameni de afaceri,suntem de rasul lumii!
TUNETUL pe 25 Martie 2016, 08:27
#14
DIVORTUL
Dragnea ca toti coruptii din aceasta tara,apeleaza la tertipuri avocatesti,pentru a nu pierde averea acumulata prin evaziune fiscala,contracte umflate cu statul,prin firma de casa TELDRUM.Dorinta lui de asi proteja averea,este atat de mare incat distruge si legamantul facut in fata lui dumnezeu,divortand de sotie,cred ca cei de la DNA,teleorman vor aduna probe incriminatorii,pentruca acest individsa suporte rigorile legii.Dorinta de a acumula averii ai va duce la BECIUL DOMNESC.Cetatenii acestui oras indiferent de culoarea politica trebuie sa se dezica de acest MAFIOT .Dragnea a creat un sistem al minciunii,al terorii,hotiei,precum in SICILIA,Trebuie oprit de noi cetatenii acestui oras,CUCLEA,este unul dinaghiotantii lui care ai respecta ordinele cu servilism in defavoarea turnenilor SPUNETI STOP MAFIEI DE TELEORMAN.
pesedist pe 25 Martie 2016, 02:06
#13
mascat in pedelist
vrajeala de doi firfirci ditr tote bubele lu livu o gasira pe bomboana asta nu stie nici pe unde se pisa gaina da altele adevarul este ca se apropie alegerile si zona psd controlata de dragnea trebuie stea cuminte cum a mai facut-o cu geoana cu ponta si sa castige ailalti ca dragnea n-o sa-si puna libertatea in joc
noi pe 24 Martie 2016, 20:49
#12
fiți înțelegători!
oamenii sunt sărmani, ce o avea dna cu ei?



http://www.evz.ro/averea-lui-dragnea-propietatea-de-7000-mp-piscina-de-dimensiuni-impresionante-si-teren-de-tenis-cu-nocturna-galerie-foto-si-video.html
Cetatean plecat din tara pe 24 Martie 2016, 20:03
#11
Baiat de militian si fata de solarist
In primul rand Bomboana a fost si eate sotia lui Dragnea divortul lor afost un circ sa musamalizeze hotiile facute de Dl Liviu trecand anumite afaceri pe numele ei si ale socrului Petrache din com Giuvarasti.Sunt atatia ani de cand jecmaneste orasul fara rusine umplandu-si conturile din banii contribuabililor si-a deschis hotel in Bruxel a luat cu japca Casa de vanatoare din Tr Magurele a lui raposatul Ceausescu si-a construit o casa in Alexandria care l-ar face sa moara inca o data, de invidie pe raposatul Pablo Escobar{sef cartel droguri Colombia}si apropo de cazemata la intrebat cineva cum a reusit sa cumpere unitatea militara din Tr Magurele?Cum a putut un baiat de militian si fata unui agricultor sa cumpere 3\4 din judetul Teleorman fara sa atraga atentia DNA?
al doilea pe 24 Martie 2016, 19:26
#10
dilema
De ce se insista cu recuperarea prejudiciilor de milioane de euro fraudate de politicienii penali ? Mai bine le-ar lasa banii dar sa faca puscarie de la 50 ani in sus. De ce ? Pentru ca acel buget de stat este dirijat tot de catre penali. Majoritatea banilor merg La ministrul controlat de dragnea. Si atunci ma intreb de ce sa-i facem cu bani doar pe unii. Cred ca asta e c*rcuitul banilor intre hoti. Unii ss lupta sa-i recupereze iar altii Fura in continuare.
Unu pe 24 Martie 2016, 18:50
#9
Hoția si lăcomia unor tarani
Hai sa nu mai punem botu la toate șmecheriile si manevrele acestor hoți .
unul pe 24 Martie 2016, 17:44
#8
intrebare
Cum adica,fosta sotie a lui Dragnea? Jupanul a divortat? A vrut sa le lase averea copiilor si Bombonicai,in cazul in care el va merge la racoare ?
xyz pe 24 Martie 2016, 16:08
#7
victime colaterale
Balaban si boboc sant nevinovati. In calitate de subordonati au executat ordinele sefilor. Daca faceau altfel erau dati afara. Ori au si ei familii de intretinut. Ce ar mai fi putut face intr un judet pesedizat daca nu executau ordinele. Doar erau primite de la dragnea si la acel moment cine ar fi avut c*rajul sa nu i le indeplineasca. Chiar si in prezent doar ati vazut si voi. Nu a putut aranja nimic la iccj lau scos pe sticla pe domnul intelept sa spuna ca intrceptarile sri nu mai sant bune in dosare. Ori dosarul lui dragnea se bazeaza pe astfel de interceptari. Sa speram ca justitia nu se va lasa intimidata cu toate ca ma tem de un rezultat surpriza.
eu pe 24 Martie 2016, 15:51
#6
bombo
O vreau eu pe d-ra Bombonica! Pentru indulcirea traiului!
Tradiceanu pe 24 Martie 2016, 14:02
#5
Familie de hoți și jefuitori
Pe cine credeți voi,mai infractorilor,ca mai păcăliți?Ăștia de la DNA nu pot fi păcăliți cu,,fosta,, sau,,actuală,,.
un magurean pe 24 Martie 2016, 14:01
#4
oras condus de primari care sunt esec*ri
ca si stalin de teleorman si nevasta o familie care au contribiut la distrugera teleormanului numai votați

un magurean pe 24 Martie 2016, 14:01
#3
oras condus de primari care sunt esec*ri
ca si stalin de teleorman si nevasta o familie care au contribiut la distrugera teleormanului numai votați

Cercetător în timpul liber pe 24 Martie 2016, 12:55
#2
DOSAR Nr.6311/2/2012 ascuns de Proc*rorul Gen.NIȚU
A făcut Dragnea ce-a făcut și acum își bagă nevasta la pușcărie.Ăsta da om.Dar cea care a preluat majoritatea acțiunilor la HOTEL TURRIS la preț de garsonieră,cand dă cu subsemnatul la DNA?O să-și facă unghiile si sprancenele în aceeași celulă.
Iubina pe 24 Martie 2016, 12:44
#1
Lamurire
Sotie,nu fosta, ca sunt impreuna de 28 de ani.Clar?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.