Vigilenta jandarmilor, pusa la incercare.

14 Martie 2016, 13:48 | 3090 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Vigilenta jandarmilor, pusa la incercare.

În cursul zilei de vineri, jandarmii aflaţi în executarea serviciului la Judecătoria Alexandria, s-au confruntat cu o situaţie deosebită: doi bărbaţi, cu vârstele de 30 şi 51 de ani, s-au prezentat la Judecătoria Alexandria pentru a cere informaţii cu privire la un dosar în care sunt implicaţi.

Jandarmii au observat comportamentul agitat al bărbaţilor şi le-au solicitat să prezinte bunurile şi obiectele pe care le au asupra lor. Conformându-se solicitării, numitul V.V. a prezentat un cuţit cu dimensiunea de 26 cm, iar numitul C.I. a prezentat un alt cuţit cu dimensiunea de 25 cm. Întrebaţi despre aceste aspecte, cei 2 bărbaţi au motivat că foloseau cuţitele pentru a tăia pâine şi conserve. În cauză au fost întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „port de armă albă”, conform art. 372 alin. 3 din Codul Penal, urmând a fi predate Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria, în vederea continuării cercetărilor.

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
Ilie de la scularie pe 17 Martie 2016, 07:41
#11
@J
Păi da, ți se face foame, și fiindcă n-ai găsit conserva care-ți place, și cum n-aveai pe ce să-l încerci, te enervezi și îl bagi în cineva, să vezi dacă taie bine. Dar individul poate e mai vârtos la constituție și o ia la fugă să-și scape viața. Și rămâi fără cuțit. Bun, și apoi ce faci? Nu mai ai să decât să depui plângere la Poliție cum că ți-a furat unul cuțitul cumpărat de pe stradă. Că respectivul a fugit cu cuțitul tău înfipt la el în burtă sau în spinare. Poate că nimerești un Garcea care te va ajuta și-ti va face dreptate, făcându-i nenorocitului ăla tăiat de tine dosar penal pentru furt calificat și port ilegal de armă albă. Amice, ești stupid!
j pe 15 Martie 2016, 23:24
#10
.
mult spor la luat amenzi !

Iute pe 15 Martie 2016, 19:20
#9
Pentru J
Mare prost esti ! Sper ca nu ai frati...
j pe 15 Martie 2016, 18:44
#8
.
da ma pe strada mi s-a facut foame nu e voie ? o infractiune poate sa se fi comis si cu o bicicleta[cari lemne din padure] si nu o cumperi ? sau te duci cu cutitele la tocilarie, nu e voie ?
Praetor pe 15 Martie 2016, 15:34
#7
Ce face ma ? Pai tu te apuci sa deschizi conserve pe strada ? Apocalipticule. Ai cumparat cutitele de pe strada, de ocazie ? Ce chitanta ? De ce inc*rajezi evaziunea fiscala ? Daca s-a comis vreo infractiune cu unul din cutitele alea cumparate de tine de la un oarecare intalnit pe strada ? Eu ti-am zis ca n-ai cum s-o scalzi p-asta, dar tu nu vrei sa ma crezi.
j pe 14 Martie 2016, 20:46
#6
j
le-am cumparat de pe strada de ocazie ce chitanta vreti ? conservele le tai cu,,sesam deschide-te'' ?
cineva pe 14 Martie 2016, 20:40
#5
cod penal
http://legeaz.net/noul-cod-penal/
cineva pe 14 Martie 2016, 20:27
#4
cod penal
Art. 372 Cod penal
Praetor pe 14 Martie 2016, 19:29
#3
Arați chitanța si nu le scoți din ambalaj ( daca au fost ambalate ). Daca nu ai chitanța, atunci de ce înc*rajezi evaziunea fiscală ? Oricum ai da-o, tot ti-o iei wink
yqw pe 14 Martie 2016, 18:36
#2
ptr j
Da !? dar nu te duci cu el,, cutitul" la judecatorie sa tai paine si conserve, e cusuta cu ata bej ideea ta, ca alba nu se vede.
a pe 14 Martie 2016, 15:20
#1
j
ba nebunii dracu daca cumperi un cutit si-l transporti ce mai ziceti?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.