Exclusiv TCS - Dezvaluiri - Coruptia la ea acasa. 5000 de euro spaga pentru un post de sef birou in cadrul CJ Teleorman.

14 Martie 2016, 14:35 | 5349 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
CJ Teleorman.

Concursuri aranjate in cadrul CJ Teleorman. 

Pe data de 24 martie, 2016, ora 10:00 se va sustine concurs pentru ocuparea postului de sef-birou-vacant - Biroul Resurse umane, salarizare si monitorizare functii publice- Directia Economic, Buget - Finante din cadrul CJTeleorman. Conform surselor noastre, Peia Mihaela a oferit suma de 5.000 de euro lui Melintescu Valentina pentru a sustine concursul cu lucrarea "facuta" de acasa si cu usile inchise. In realitate nu se da niciun concurs. Complicii sunt cei nominalizati in comisia de concurs din partea: CJ Teleorman - Putineanu Florentina Eliza, Valentina Melintescu, Gavrila Manuela Carmen; Prefectura - Brincoveanu Nicoleta, Dica Anghelina.

Peia Mihaela este fosta muncitoare necalificata la "Rulmentul". A lucrat o perioada ca referent la registratura CJ Teleorman, ulterior a ajuns sefa de birou temporar in cadrul Directiei Economic, Buget - Finante, fiind sustinuta de Melintescu Valentina pentru obtinerea spagilor. 

Peia Adrian Gabriel, sotul lui Peia Mihaela, este referent in cadrul Primariei Alexandria - angajat la starea civila unde ofera "ilegal" copii ale urmatoarelor documente: certificate de deces, certificate de casatorie si certificate de nastere unor tigani care sunt foarte dubiosi - copiile documentelor sunt ridicate din cadrul CJ Teleorman de la Peia Mihaela. 

Referitor la concurs, ar trebui sa fie prezenta si presa pentru corectitudinea concursului sustinut in camera 115, et.1, din cadrul CJ Teleorman. 

Citeşte şi
Comentarii (13) Adaugă comentariu
Unul pe 17 Martie 2016, 09:12
#13
Gidea
Cand te uiti la Gidea asta zici ca e neprihanit !
nela pe 16 Martie 2016, 20:19
#12
corupția
Asa se dau toate examenele la CJT trebuie sa ai carnet de PSD sau mii de euro
Malasorte pe 16 Martie 2016, 13:48
#11
Coc*rs la indigo
în acelaşi mod s-a desfăşurat şi conc*rsul pentru ocuparea postului vacant de Referent Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Ştorobăneasa. Conc*rsul s-a desfăşurat în data de 25.02.2016, dar nu a ştiut nimeni în afara persoanei agreate de Primăriţă. Anunţul pentru conc*rs nu a fost afişat la loc vizibil, astfel încât eventualii candidaţi să poată să se înscrie. Nu se ştie nici componenţa comisiei mde examinare, nu de alta, dar condiţiile participării la conc*rs erau, mai degrabă, valabile pentru ocuparea unui post la NASA şi nu la Primăria Ştorobăneasa. Candidaţii trebuiau să fie absolvenţi ai Facultăţii de Drept sau Administraţie Publică şi neapăreat cu Licenţă!
SVF pe 15 Martie 2016, 19:52
#10
....
Pieleanu își bea cafeaua in fiecare dimineața...cu Doamna Prefect !
Eu pe 15 Martie 2016, 19:34
#9
Rusine
Sa va fie rusine.. murdariti numele unor persoane nevinovate..daca aveti dovezi mergti la politie nu vorbiti aiurea prin publicatii de 2 lei
eu pe 15 Martie 2016, 18:39
#8
Au un mare merit domnule, nu sunt incestuoși. Iată deci, sunt morali! Ghilimele pentru fiecare literă....
Lulă pe 15 Martie 2016, 18:21
#7
Hai sifon
Baaaaa d-asta nu se face sex in institutiile turnene. Pt ca angajati sunt rude toti in mama lor de hoti.
ada pe 15 Martie 2016, 11:36
#6
maria
Pentru acest conc*rs nu exista anunt nici la vizierul institutiei nici pe saitul acesteia verificati
Ana a lu Manole pe 15 Martie 2016, 09:14
#5
Spaga nu are culoare sau miros decat dacă vrea DNA
Se ia și se dă la orice nivel,însă cine este protagonist în povestea asta?Corupție la CJ la fel ca și în celelate Primării din județ.Deh,exemplu se ia întotdeauna de la cei mari.Poate aflăm și noi cine a băgat mîna în borcanul cu miere.
eu pe 14 Martie 2016, 23:03
#4
#SNI
Au rude "miliţieni" sau soţi, nu prea știu eu cu astea......
eu pe 14 Martie 2016, 23:00
#3
? SNI
Ce legătură este intre prefectă și Pieleanu? Este vreo legătură sau sunt zvonuri.......
Paul pe 14 Martie 2016, 17:32
#2
Păpușarul
La țiganii aia dubioși, le aranjează ploile in Primărie, Toby, servitorul șefilor din Primarie
SNI pe 14 Martie 2016, 15:52
#1
?
Verificati cine este d-na Putineanu si d-na Melintescu si veti avea sueprize.Va mai amintiti cind vorbeam de d-na Pieleanu (Sotia sef pol Alexandria)? Cele doua,,DOAMNE" fac parte din aceasi,,clasa sociala" .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.