Video - Perchezitii droguri Alexandria. Grup infractional specializat in trafic de droguri de mare risc, destructurat de DIICOT Teleorman.

23 Februarie 2016, 07:46 | 6099 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Grup infractional specializat in trafic de droguri de mare risc, destructurat de DIICOT Teleorman.

La finele săptămânii, polițiștii din cadrul BCCO Teleorman sub coordonarea procurorilor DIICOT Biroul Teritorial Teleorman au efectuat 7 percheziții domiciliare în județele Teleorman și Ilfov, precum și în municipiul București, pentru destructurarea unui grup infracțional organizat privind traficul de droguri de risc, format din 13 suspecți. Potrivit șefului BCCO Teleorman, Nelu Urziceanu, grupul a fost monitorizat de mai bine de 4 luni, perioadă în care a avut loc acțiunea de urmărire și documentare a suspecților.

În urma perchezițiilor au fost ridicate 500 grame de canabis, 16.300 lei și 3.115 Euro, 3 mini-cântare, 7 mărunțitoare, 5 laptop-uri și alte dispozitive de stocare. Majoritatea membrilor grupării sunt din Teleorman, ca de altfel și cea mai mare parte a consumatorilor, circa 150 de persoane, aceștia fiind principalii clienți ai grupului.

Din cei 13 suspecți au fost reținute 6 persoane și prezentate Tribunalului Teleorman cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Potrivit Tribunalului Teleorman, instanța teleormăneană a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Teleorman şi a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor Moise Sergiu, zis “Man”, Călin Alexandru Cosmin, zis “Ţăcănel”, Marin Andrei Sorin, Anghel Răducu Aristotel, Crăciun Adelin Adrian, zis “Dexter”, şi Manea Ionel Aristotel, zis “Toti”, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, prev. de art. 367 alin. 1 Cod penal şi trafic de droguri de risc, prev. de art. 2 alin. 1 din Legea 143/2000, pe o perioadă de 30 zile, cu începere de la data 21.02.2016 până la 21.03.2016, inclusiv. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare, contestație depusă deja. Decizia a fost pronunţată în camera de consiliu, pe 20.02.2016, ora 14,25.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Cetatean pe 30 Aprilie 2018, 22:02
#3
Recidivisti in 2018
2 dintre inculpati, lucrand ca taximetristi in buc*resti, au provocat un accident grav, ulterior au spart un alt vehicul taxi din care au sustras mai multe bunuri, la fiecare dintre evenimente constituindu-se initial ca "victime"
Ilie T. pe 24 Februarie 2016, 17:11
#2
Un pont pentru DIICOT.
Soferul dubitei B 35 TGF face parte dintr-o retea a unui interlop local, care se ocupa cu multe " acte caritabile".
eu pe 24 Februarie 2016, 17:03
#1
grav
In sărăcia in care se zbate "moșia" psd-istã bonusul la sărăcie, infracţionalitatea și nu una oarecare! Trafic de droguri și 150 de consumatori IDENTIFICAŢI. Cât este de mare
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.