Ioan Niculae si-a atins scopul.

06 Februarie 2016, 12:04 | 7015 vizualizări | 16 comentarii
Car Universal
Ioan Niculae.

Iata ce declara Ioan Niculae in luna februarie, anul 2015:

De ce şi-a cerut insolvenţa propriilor fabrici explică chiar omul de afaceri. „Insolvenţa nu e ceva rău, înseamnă reorganizare şi curăţare de datorii. Statul, prin multiplele lui entităţi, Garda Financiară, Garda de Mediu, începuse să mă hărţuiască, să-mi ia banii. Pasămite, aş fi folosit gazele primite de la Romgaz pentru revânzarea lor şi nu pentru chimizare, în fabrică. Cum să spui aşa ceva, cum să spui că am vândut gazele, când fiecare metru cub a intrat în fabricile de îngrăşăminte, lucru demonstrabil cu acte! A, vrei tu stat să-mi popreşti conturile şi să-mi iei banii? Ei bine, nu se poate, intrăm în insolvenţă şi în reorganizare, şi căpătăm protecţie împotriva creditorilor. E o măsură de autoconservare”, explică Niculae.

Imperiul lui Ioan Niculae a intrat în insolvenţă

Tribunalul Teleorman a admis cererea de insolvenţă a mai multor creditori pentru intrarea în insolvenţă a două companii din spatele imperiului condus de Ioan Niculae.

Compania InterAgro SRL controlează cea mai mare partea a afacerilor din agricultură şi industrie ale omului de afaceri şi rulează anual peste 1 miliard de lei, în timp ce compania InterAgro SA este considerată "nucleul central al grupului InterAgro"

InterAgro SRL Zimnicea, compania prin care omul de afaceri Ioan Niculae îşi controlează afacerile din agricultură, industrie şi turism, a intrat în insolvenţă, din 2 februarie, după ce Tribunalul Teleorman a admis o cerere în acest sens a mai multor creditori.

Două companii din grupul InterAgro, cu afaceri de 3,3 miliarde de lei, au intrat în insolvenţă
InterAgro SA şi InterAgro SRL, două companii din grupul cu acelaşi nume deţinut de omul de afaceri Ioan Niculae, au intrat în insolvenţă.

“În temeiul art. 72 din Legea nr. 85/2014 dispune deschiderea procedurii generale de insolvenţă împotriva debitoarei Sc InterAgro SRL. În baza art. 73 raportat la art. 45 alin. 1 lit. d şi art. 57 din legea insolvenţei desemnează administrator judiciar provizoriu pe CITR Filiala Bucureşti SPRL şi ZRP Insolvency SPRL”, se arată în decizia Tribunalului Teleorman.

InterAgro SA a terminat anul 2014 (ultimul an pentru care există date financiare pe mfinante.ro) cu o cifră de afaceri de 1,7 miliarde de lei, o pierdere netă de 21 milioane de lei şi 100 de salariaţi. Pe de altă parte, InterAgro SRL a avut afaceri de aproape 1,6 miliarde de lei, pierderi de 161 miliarde de lei şi aproape 1.500 de salariaţi.

"Admite cererile creditorilor Piraeus Bank Romania SA, Axia Nova Property Holdings SRL, SOCEP SA Constanta, E.ON Energie Romania SA, T.M.U.C.B. SA si SC Watch&Catch Security SRL, împotriva debitoarei SC InterAgro SA. În temeiul art.72 alin.6 din Legea nr.85/2014 privind procedurile de prevenire a insolventei şi de insolvenţă deschide procedura generală împotriva debitorului SC Interagro SA”, se arată în decizia Tribunalului Bucureşti.

 sursa: zf.ro

Citeşte şi
Comentarii (16) Adaugă comentariu
eu pe 10 Februarie 2016, 16:02
#16
# Marin Culcică
Despre dna nu știu ce să spun. Poate că au in lucru un astfel de dosar, dar mai degrabă diicot-ul, cred că ar fi in "c*rtea lor". Cât despre lenea justiţiei, deja cred că unii dintre judecătorii care au admis insolvenţa tremură iar unii proc*rori ar putea fi "ușor stânjeniţi". In fine, cine poate ști?
Marin Culcica. pe 10 Februarie 2016, 06:22
#15
Domnule //eu//.
Uite asa as vrea sa se desfasoare toate discutiile pe acest site!.Si acum vreau sa pun o intrebare la care mata nu poti da un raspuns categoric pentru simplul motiv ca nu esti seful statului. CINE O IMPIEDICA PE " SFANTA SI PREA CURATA NOASTRA JUSTITIE" SA FACA CEEA CE TREBUIE??. UN RASPUNS ABSOLUT SIGUR ESTE CA NICI, NICI MATA!!. L-A BAGAT PE IOAN NICOLAIE LA PARNAIE PENTRU UN FLEAC DE VINA SPECIFICA TUTUROR DEMOCRATIILOR DE PE MAPAMOND SI NU PATESTE NIMIC PENTRU SUBMINAREA ECONOMIEI NATIONALE.DE CE ? VORBA TUSII FLOAREA: E PREA MULTI BAGATI IN RAHATUL ASTA, MUICA!.CAT VA MAI FI CODRUTA SEFA SE VA FURA CA-N CODRU SI NOI RAMANEM IN POM!
eu pe 09 Februarie 2016, 20:58
#14
# Marin Culcică
O soluţie ar fi condamnarea penală a excrocului niculae pentru infracţiuni economice și de subminare a statului, să se calculeze prejudiciul creat și să fie executat pe bunurile deţinute sub diverse forme și in diverse calităţi.
eu pe 09 Februarie 2016, 20:54
#13
# Marin Culcică
Este in insolvenţă. Depide de cel care a fost numit să se ocupe de reorganizare. Nu știu ce decizie se va lua, cum vor inţelege să acopere debitele interagro și ce vor considera rentabil. Este o situaţie foarte delicată. Soluţia este impreizibilă, din păcate...asta este.
Marin Culcica. pe 09 Februarie 2016, 17:40
#12
Domnule //eu//.
Citeste, te rog, comentariul #5.Hai sa pun intrebarea mai"babeste". CE ZICE LEGISLATIA ACTUALA REFERITOR LA ACESTE CAZURI?. CE TREBUIE FACUT PENTRU REPORNIREA COMBINATULUI, NU NEAPARAT DE CATRE IOAN NICULAIE!. EU VREU SA-L ASIGUR OE CEL CARE A ZIS CA ACEASTA UNITATE ESTE O GAURA NEAGRA, CA, DIN CONTRA ESTE RENTABIL SI ARE PIATA ASIGURATA. NUMAI CA DE LA UN MOMENT DAT O MARE PARTE DIN BANII PROVENITI DIN VANZAREA INGRASAMINTELOR SI ENERGIEI ELECTRICE.....S-AU EVAPORAT!.SOLUTIA SIMPLISTA PENTRU PLATA DREPTURILOR SALARIALE RESTANTE ESTE SA SE TAIE TOTUL SI VOR FI BANI SI PENTRU ...PRIME DE CONSOLARE IAR PE CEILATI CREDITORI MAI DA-I IN MASA!. VORBA LUI CONSTANTIN TANASE, SI CU ASTA CE-AM FACUT??. ALTA MIRARE: INTERAGRO CUPRINDE SI EXPLOATATII AGRICOLE. CU ELE CE S-A INTAMPLAT, AU PRODUS NUMAI ..PIR???.
eu pe 09 Februarie 2016, 14:50
#11
# Marin Culcică
Politicos domnule, politeţea nu face rău nimănui, din contră, este benefică pentru obraz. Intr-o altă ordine de idei, formulează intrebarea clar!
Gigi pe 09 Februarie 2016, 09:30
#10
Nimic
Nu o sa vedeti nimic iar combinatul o sa aibe soarta uvcp-lui
Marin Culcica. pe 08 Februarie 2016, 05:39
#9
lui //eu//.
Stimabile //jurist//, am pus o intrebare pur tehnica, nu cacanarie politica cum faceti aproape toti. Raspunde la ea daca stii, daca nu, taci dracului!.
donau chem pe 08 Februarie 2016, 01:20
#8
faliment
http://portal.just.ro/87/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=8700000000061496&id_inst=87
eu pe 07 Februarie 2016, 21:17
#7
# 6
Foate bună observaţie! Au cerut intrarea in insolvenţă pentru niculae. Așa scapă ordinarul ăsta șmecher, "se reorganizează", cu toate consecinţele de rigoare. Il va pride dna-ul. Sec*ristul ăsta nu se lasă dus ușor, e tare in rât.
chimistul pe 07 Februarie 2016, 14:53
#6
Vrajeala de ..vrajeala
Lucraturi de lucraturi! Firma de paza SC Watch&Catch; Sec*rity SRL este firma tot a lui Ioan Nicolae ca si Inreragro. Cum sa-si ceara una la alta insolventa?!
Marin Culcica. pe 07 Februarie 2016, 12:11
#5
Onorata Redactie.
Daca vreti cu adevarat sa fiti UTILI, va rog sa nu ne mai reproduceti citate din legi sau hoatarari judecatoresti pe care nu le pricep decat foarte putini, ci sa EXPLICATI PE INTELESUL TUTUROR CE INSEAMNA PENTRU TARA, ORAS SI PENTRU NOI INTRAREA IN INSOLVENTA, ADICA SE INTREZARESTE POSIBILITATEA REPORNIRII COMBINATULUI SI PLATA DREPTURILOR BANESTI CE NE-AU FOST FURATE???. DE COMENTARIILE CRETINE ALE UNOR IDIOTI, NU AVEM NEVOIE NICI NOI, NICI VOI!!!.
Anghel valutistu pe 07 Februarie 2016, 10:33
#4
In Spania la portocale si capsuni
Hai ca va da PSD o punga cu alimente la alegeri sa va ajunga 4 ani.HA-HA-HA,prostilor.Ba o sa va treziti desculti si in c*ru gol la anu.
marin pe 06 Februarie 2016, 22:21
#3
ce este mai sus
in mod sigur …mâna este " mână " !



unul pe 06 Februarie 2016, 13:07
#2
pentru turneni
STATI LINISTITI ! DRAGNEA SI CUCLEA,VOR CREA SI IN CAMPANIA ASTA, 1.000.000 DE LOCURI DE MUNCA. VOR VENI DIN TOATA TARA SA SE ANGAJEZE LA TURNU MAGURELE.
marin pe 06 Februarie 2016, 12:11
#1
o
deci o luati in mana cu banii
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.