Marinar salvat din apele fluviului Dunarea de politistii de frontiera.

02 Februarie 2016, 12:30 | 4372 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Marinar salvat din apele fluviului Dunarea de politistii de frontiera.

Polițiștii de frontieră din cadrul S.P.F. Zimnicea — I.T.P.F. Giurgiu au acționat cu o ambarcațiune din dotare, pentru salvarea unui bărbat care a căzut în Dunăre de la bordul unei nave ancorate pe fluviu.

În data de 01.02.2016, ora 3,15, polițiștii de frontieră de la pontonul de acostare a navelor, port Zimnicea, au fost contactați prin stația radio de către căpitanul unei nave ancorate pe fluviul Dunărea, care solicita ajutor urgent deoarece unul dintre membrii echipajului a căzut peste bord, în apele reci ale fluviului.

Imediat, a fost alarmată patrula polițiștilor de frontieră marinari din cadrul S.P.F. Zimnicea aflată în apropierea locului producerii evenimentului cu ambarcațiunea MAI-4168, care s-a deplasat, în cel mai scurt timp, pe direcția km. Flv. 552, la locul indicat. Aici, împreună cu doi membri ai echipajului navei de pe care căzuse marinarul, echipa de intervenție a acționat pentru căutarea și salvarea bărbatului din apele fluviului Dunărea și aducerea lui în siguranță la mal.

Deoarece se afla în șoc hipotermic, marinarului i-a fost acordat primul ajutor în incinta Punctului de Trecere a Frontierei Zimnicea rutier, până la sosirea ambulanței, după care a fost transportat la camera de gardă a Spitalului orășenesc Zimnicea.

După primirea îngrijirilor de specialitate, starea acestuia a devenit stabilă, marinarul fiind externat în cursul zilei.

Purtător de cuvânt S.T.P.F. Teleorman

Inspector principal de poliție Mâț Nona

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
e pe 02 Februarie 2016, 13:10
#1
e
sigur era,,afumat'' cu rom
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.