Cronica infractiunilor - Furt între membrii de familie, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi sub influenţa alcoolului.

15 Ianuarie 2016, 12:46 | 2620 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Politia.

Un individ din Slătioara a furat autoturismul unei rude şi a plecat la plimbare cu el prin judeţ, deşi se afla în stare de ebrietate. Omul nu a ajuns însă prea departe, ci într-o localitate vecină, mai exact în comuna Măldăreşti, acolo unde a abandonat maşina şi a fugit.

Vinovatul a fost găsit însă la scurt timp de poliţiştii vâlceni, fiind vorba despre Ion L. – 47 de ani, din judeţul Teleorman, care s-a ales cu un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de furt între membrii de familie, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi sub influenţa alcoolului.

„În urma verificărilor efectuate, a fost identificat L. Ion, de 47 de ani, din jud. Teleorman şi autovehiculul abandonat pe raza comunei Măldăreşti.

Bărbatul a recunoscut fapta comisă, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a stabilit că acesta nu deţine permis de conducere.

De asemenea, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat” – se arată în comunicatul de presă al IPJ Vâlcea.

sursa: voceavalcii.ro

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.