Frumoasa Adina Niculae, fiica patronului Interagro, surprinsă în tandreţuri cu noul iubit. ( Galerie foto)

06 Ianuarie 2016, 08:34 | 10317 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Frumoasa Adina Niculae, fiica patronului Interagro, surprinsă în tandreţuri cu noul iubit.

Adina Niculae, nimeni alta decat fiica celui mai bogat roman, a fost surprinsa pe strada alaturi de iubitul ei, care o saruta cu foc. Nestingheriti, cei doi s-au tinut de mana, s-au luat in brate si s-au sorbit din priviri.

Paparazzii CANCAN.ro au surprins-o pe Adina Niculae (26 ani) alaturi de iubitul ei in plina strada. Cei doi erau foarte tandri si se sarutau cu patos in vazul tuturor.
Tanara este fiica cea mica a celui mai instarit om din Romania, Ioan Niculae (60 de ani), proprietarul grupului InterAgro, patron al echipei de fotbal Astra Giurgiu, a carui avere, potrivit revistelor de specialitate, se ridica la aproximativ 1,6 miliarde de euro, si pe noul ei iubit.

Despre Adina, revista Ciao! a scris ca mult timp nu a mai fost implicata in nicio relatie sentimentala, insa asta dupa ce, in urma cu mai multi ani, a iubit foarte mult un baiat care a inselat-o. De ceva timp, Adina are o relatie cu Alexandru Hurdugaci jr. si este un tip care adora sporturile extreme pe care le practica la nivel inalt. El este unul dintre promoterii Flyboard-ului in Romania, un sport extrem nautic ce castiga tot mai multi adepti la noi.

Adina este cea mai bogata fiica din Romania. Desi ar fi putut studia la orice universitate din lume, tanara a ales sa studieze in țara pentru a fi aproape de tatal ei, pentru care lucreaza inca din facultate. Adina a absolvit Facultatea de Management din cadrul Academiei de Studii Economice București, care i-a venit ca o manusa, fiind mostenitoarea, alaturi de sora ei mai mare, Anca (37), care lucreaza in domeniul asigurarilor, nu doar a unei averi fabuloase, ci si a microbului afacerilor, care i s-a transmis pe linie paterna.

Parintii sunt in divort

Ioan Niculae este in plin proces de divort cu Domnița Niculae, razboi ce se poarta de mai mult de jumatate de an la Judecatoria Sectorului 1. Sotia omului de afaceri ii cere acestuia o suma uriasa: 1,1 miliarde de euro.

Considerat cel mai bogat roman

Ioan Niculae este fondator al InterAgro, cel mai mare conglomerat de agricultura si ingrasaminte din Romania, dar are investitii si intr-o centrala de cogenerare, precum si un hotel detinut la Marea Neagra. A fondat Consiliul Investitorilor Romani, care se doreste a fi una dintre principalele organizatii de profil. Este un vanator pasionat, pasiune pe care i-a transmis-o si Adinei.

Domeniul lui Niculae de la Zimnicea este unul impresionant, intinzandu-se pe cateva hectare. Omul de afaceri mai are in proprietate o casa in Bucuresti, cu o suprafata construita de 1.800 de mp si curte de 7.000 mp, o casa in Busteni, de 780 mp si casa de vanătoare, cu domeniu cu vanat, la Fatana, judetul Teleorman, pe malul Dunarii. De asemenea, omul de afaceri are in garajul său nu mai puţin de zece autoturisme, toate cumpărate in perioada 2007- 2009, din care merita amintite un Lexus, un Hummer si doua Bentley. Sa te tot nasti intr-o astfel de familie bogata, scrie revista Ciao!

Bagat dupa gratii

In 2 aprilie, Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat pe patronul grupului SC Interagro SA Ioan Niculae, la doi ani si sase luni de inchisoare in doarul "mita la PSD". In acelasi dosar au fost condamnati Gheorghe Bunea Stancu, la trei ani de inchisoare, Gheorghe Teodorescu si Viorel Bărac, la doi ani si sase luni cu executare. (L.C.)

Click aici pentru galeria foto.

sursa: cancan.ro

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Vladimir Vladimirovici pe 29 Noiembrie 2020, 05:41
#6
ORICE IMPERIU SE NAȘTE TRĂIESTE ȘI MOARR
Vă astepțăm pe toți salariatii si cetătenii carr au pământ în arendă la SC INTERAGRO șî nu și-au primit salariile restante să se prezinte începând de luni 30 11 2020 la Sediul Societății din Orasul Zimniceala Doamna Directoare economic Stoicescu pentru a primi drepturile cuvenite.Sau să sune la nr. de telefon 0762667755 sau0751262105.Ne cerem scuze pentru întârzierea acestor plăți restante .
Putinka pe 29 Noiembrie 2020, 05:32
#5
Dumnezeu întârzie dar nu uită
Acest individ care a sărăcit județul Teleorman împreună cu pedofilul și repetdntul de dragnea livake vor părăsi acest pământ cât de c*rând atacați amândoi de Covid-19.De aceea toțî oamenii care ai de primit salarii restante sunt rugați să se prezinte înçepând cu data de azi 28 11 2020 și până în data de 19 iulie 2021 pentru a chitarea sumelor reztante de către Doamna Director economic Stoicescu sau să sune pe nr.de telefon 0786886288 sau 0786885825
cetatean pe 12 Ianuarie 2016, 00:07
#4
j---s
sa dea bunul Dumnezeu sa se duca ea, sorasa, masa, taso si masa vitrega (pana***a de Nicoleta) la 2(doi) metri sub pamant!!!
un nenorocit pe 09 Ianuarie 2016, 09:36
#3
asta e ...
din gasca celor care au distrus Romania, a luat combinatul pe bani de nimic, l+a jumulit fara sa investeasca nimic si fara sa dea impoyitele si taxele statului roman, eu l+as fi condamnat pe viata pt crime impotriva poporului,
vivi pe 07 Ianuarie 2016, 23:38
#2
Dece?
Nicolae e singurul care a incercat sa faca productie de anvergura in Teleorman. SISTEMUL iti pune bete in roate si esti obligat sa te impiedici ori incerci sa sari, dar daca incerci sa sari altii te asteapta sa te loveasca. Altora le place mai mult sa nu fie decat sa fie.Asa sa le si dea.
Ochiul din umbra pe 06 Ianuarie 2016, 10:56
#1
Sec*rist cu obiceiuri comuniste
Din ce ne-ati prezentat pana acum despre averile lui Dragnea si Niculae,intelegem ca *OMUL DE AFACERI*este un sarac pe langa *POLITICIANUL* Dragnea.Unul e la puscarie pentru o spaguta de 1 milion de euro data la PSD,iar celalalt ne fura si ne umileste in continuare.Cata prostie din partea alegatorilor,rad si c*rcile de noi.Mai exista justitie in tara asta?Ca de furat se fura in draci.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.