Ne scriu cititorii - Interlopii fac "legea" in Zimnicea. Politia si Parchetul respecta "legea". Floricel Cristian este in coma, iar Ciocan si Smardoi sunt lasati in libertate.

28 Decembrie 2015, 21:38 | 15670 vizualizări | 61 comentarii
Car Universal
Politia Zimnicea.

Va rugam sesizati si faceti publica stirea si informati autoritatile poate undeva la judet se pot lua masuri.

Asa-zisii "baietii lui Soran" din Zimnicea, Ciocan Ionut si un anume poreclit Smardoi, au batut pe numitul Floricel Cristian, zis si Robotul, l-au bagat in coma este la Bucuresti il mai tin in viata doar aparatele. Medicii au zis la familie sa se pregateasca de moarte ca numai au ce sa ii faca!!

Este inadmisibil asa ceva! Politia orasului Zimnicea si Parchetul i-au retinut pe cei care l-au batut si le-au dat drumul caci nu prezinta pericol public!!!! Omul ala moare pe patul de spital!!!!!!! NU pot sa cred ceea ce se intampla!

Citeşte şi
Comentarii (61) Adaugă comentariu
ilie pe 29 Martie 2021, 18:38
#61
rusine
Turnu cu stiri n-are moderator sau e de aceeasi teapa cu cei care bat campii pe aici !? Mai mare rusinea cu limbajul "postacilor"...
Sorin pe 06 Iunie 2016, 18:40
#60
sa-ti trag la mu*ie Iacob Maria
Proasta dracu !
Dan pe 22 Februarie 2016, 00:11
#59
Oameni buni
Tara arde si baba se piaptana. Ducetiva la munca si consumativa energiile astea de diavoli. Soran are firma in italia munceste acolo iar sora lui este plecata de14 ani in strainatate. Muncesc oamenii Nu pierd timpul pe internet ca voi . Din munca iti permiti multe lucruri din barfit pe internet Nu realizezi nimic. De ce va roade atat despre altii ?? Sa va fie rusine! Aduceti rusine in comunitate.
Mmm pe 30 Ianuarie 2016, 22:10
#58
Deci
Este o dierenta intre Albert si Ciocan,Albert are familie,are iubita..Iubita lui era cu el in seara incidentului,el sa bagat pur si simplu pt prietenii lui,nu a avut nici-o treaba...La fel si Ciocan. Cer sa se verifice camerele de supravegheat mai bine !!!!!!
xxx pe 17 Ianuarie 2016, 11:15
#57
pentru sifoane
si cum bine stiti la zimnicea sint numai sifoane asa a fost tot tinpul

NITA DIN ZIMNICEA pe 13 Ianuarie 2016, 15:28
#56
GRATIS
EU SUNT ADEVARATUL NITA SI VA MULTUMESC DRAGI ADMIRATORI INVIDIOSI CARE VA DATI DREPT MINE. DIN PACATE E PRIMA OARA CAND SCRIU AICI. NU AVETI CURAJUL RASPUNDERI SA MI MA OPRITI PE STRADA SI SA MI ZICETI TOT CE AVETI DE ZIS? UITATI VA LA VOI CA SUNTETI NISTE COPII CARE V ATI NASCUT OBOSITI CU UN CREIER DE GAINA.EU BANUIESC CINE SUNTETI CA ATI MAI SCRIS DE MINE SI MI SE RUPE CE ZICE LUMEA DE MINE.EU DACA AM CEVA CU CINEVA II ZIC IN FATA NU SUNT CURVA CA VOI DAR NU MA INTERESEAZA NIMENI. NUMAI MA LUATI ASA MEREU IN GURA CA AM ALTE TREBURI SI NU AM TIMP DE VOI, PS. INVATATI SA SCRIETI CORECT, PUISORI GOLASI CE SUNTETI smile)))))))))
Corduneanu pe 12 Ianuarie 2016, 22:03
#55
Sa ma pis pe mata = Mihai Mares
Sa ma pis pe soran si pe toti latraii care scriu aici, il pupati pala in c*r.. Bai sclavilor care mirositi a ars de la cat v-a ars ala.. ca nu aveti de sarbatori nici 300 de lei in buzunar... Sa luati foc ma prostilor... O sa va planga alde mata de mila. Va garantez ca o patiti rau toti. Si tu ma Albert te intorci puternic? Vai de capul tau de copil prost, ti**n je**s esti un prost si asa o sa ramai '' un sclav MARE ''
Pentru nita pe 12 Ianuarie 2016, 21:14
#54
Ba fraiere
Ba fraiere de ce te doare capu de soran pe tine ce tia facut tie baiatu asta care e un baiat adevarat care la dus capu. Pai tu nu o sa o sa calci in veci pe urma lui si ca lai sifonat pe stim noi cine te face un nimenea.
Nita pe 12 Ianuarie 2016, 20:57
#53
Ba fraiere
Eu am fost si voi fi o legenda vie ma fraiere. Cand io o futeam pe sorsa lu soran tu ziceai uite am si io puta. Asa ca dute n p**a mea nu mi zice tu mie ce sa fac.
pt Nita pe 12 Ianuarie 2016, 19:59
#52
Pt Nita
Mai mosulica Dragut Ion zis si Nita! Stai acolo in banca ta si da-te cu audi ala care il ai si numai scrie pe aici mos penal si retard. Iti arde de glume in lumea virtuala ai innebunit! Un sifon penal stii bine lucrul asta, daca vrei iti scoate lumea declaratiile alea de le-ai dat. Esti un sifon infect! Si tu mai esti om de bataie! Cine si care cum vor te bat pe acolo! Stai cumintel numai latra pe aici. Vezi de familia ta, vezi de batranetea ta domnule '' mafiot '' zis si '' DON ''....patezi cuvantul asta DON esti nebun?
zimnicaru pe 12 Ianuarie 2016, 18:54
#51
pt rzavan ionescu- lua-mi-ai cct'ul la polizor sa-ti sara aschii in ochi
Bai carnat pansat dupa ce ca esti naiv esti si retard mintal...pai bai nasolule daca citesti primu' tau coment tu scriai ca vii si ne mierlesti,blah-blah...asa ca te astept sa iei atitudine nu doar vorbe. Anunta-ma cand ai ajuns la Zim si vedem cine pe cine omoara.

P.S. Ionescu razvan-daca imi dai o frunte in buric gura unde-ti vine? =))
zimnicaru' pe 12 Ianuarie 2016, 18:08
#50
razvan ionescu -Lua-mi-ai kkt'ul la polizor sa-ti sara aschii in ochi
Bai rahat pansat dupa ce ca esti prost esti si retard mintal...pai bai nasolule daca citesti primu' tau coment tu scriai ca vii si ne omori,blah-blah...asa ca te astept sa iei atitudine sa vii sa ne bei la oua. Anunta-ma cand ai ajuns la Zim si vedem cine pe cine omoara
Zimnicaru pe 12 Ianuarie 2016, 18:01
#49
Pentru Razvan Ionescu
Dragut Ionel ma cheama ma imi zice Nita. Te astept la Ziminicea sa ti scot smechria aia de moldovean je**s din cap. Daca nu ai tupeu sa vi incoace zimi ca vin eu dupa tine fraiere.

iao si pe mata ca am o vorba cu ea
zimnicaru' pe 12 Ianuarie 2016, 17:17
#48
razvan ionescu -bou;belti
bai cacat pansat am impresia ca esti si retrad dupa ce ca esti si prost...daca citesti bine primul tau coment te dateai viteaz ca vii la zimnicea sa bati covoare si plm ce cacat mancai pe acolo...deci tu esti ala care treb sa vii sa ne omori smile) asa ca ia atitudine si vino incoa' nu mai da din cioc.
Ionescu Razvan pe 12 Ianuarie 2016, 14:04
#47
pt Zimnicaru
daca tot esti zmeu fi pana la capat fecior.da-ti un nume ceva taranete cretin wink
taranu' pe 12 Ianuarie 2016, 12:03
#46
pt Calu' care a fugit la garda cand a luat'o in bot!
Calule ai uitat ma cn au fost taranii atunci la discoteca? v-ATI imbatat ca porcii si v-ati luat de fete...asa se face? te comporti ca un taran ai primit ce-ai meritat de la tarani smile)) iar dupa bataia de ti-ai luat-o ai umblat ca lasul sa ceri bani sa nu te duci la garda? pai asa e smecehreste? smechereste era sa veniti sa ne bateti si voi ..asa era barbateste....dar ati fugit la garda si la avocati sa luati bani..asa ca ciocu mic si joc de glezne wink
calu pe 12 Ianuarie 2016, 11:07
#45
nu il mai umflati atat pe soran
ce dracu il tot umflati atat pe soran ala....cine e soran??? un vaide p**a lui care a ajuns smecher pe p***da lu sorusa ca o fute cine o fute..."lumea interlopa din zimnicea" care dracu lume interlopa ca acum vreo doi ani la discoteca daca nu ieseau ca niste tarani obositi ce sunt toti contra la 4 insi luau bataia vietii lor...terminati sa il ridicati in slavi pe cacatu ala de soran pe neagu si care dracu mai sunt pe acolo
zimnicaru' pe 12 Ianuarie 2016, 10:32
#44
razvan ionescu-plagiatoru'
Bai copil facut pt alocatie, n-ai si tu asa pic de personalitate? ce faci, ma copiezi? Jalnic cumetre smile) defapt esti moldovean si asta explica tot wink dar deja iti dau valoare ca-ti raspund pe aici.daca te tine, misca-ti fofoloanca la zim sa discutam (dar sa vi epilata ca la moldova stiu ca nu obisnuiti )



P.S. Vorbele n-au valoare, faptele conteaza...smecherii se cunosc nu se inventeaza wink
nita ionel pe 12 Ianuarie 2016, 08:45
#43
smecher de smecher
eu, nita ionel aici de fata, declar ca am scris in numele lu gabi lica neste comentarii si acum mam gandit sa ma dau in fapt. recunosc ma rodea un pic invidia ca astia, alde soran zic mereu de mine ca sunt un prost. da o sa dovdesc io la lume cine sunt io, smecher de smecher pe sistem. pai io frate, sunt condamnat pt viol si uite, dom primar, ma mutat de la primarie la urbana, sa castig si io o paine, ha ha ha. da io nu sunt prost, io duc fetite la produs in italia, sunt smecher, deci nu sunt prost. si daca ma suparati, ma fraierilor, o sa incep sa fac denunturi, stiti ca eu sunt cel mai priceput la denunturi, si o sa ajungeti acolo unde mi e si mie locu,, adica la puscarie.

daca voi sunteti tari in bulan io sunt cel mai tare in pix. sa nu mai zica lumea ca o am mica. auzi tu 12 cm e mica,. ai dreacu de invidiosi
Ionescu Razvan pe 12 Ianuarie 2016, 04:45
#42
pt Zimnicaru
salut bulangiu nefericit cu peruca invers si breton la spate.propun s-o iau pe ma-ta-n carici pana isi da ochii peste cap si crapa incet in timp ce tu te uiti legat de calorifer cu un cactus in gaoz salivand.am auzit si eu de tine....umbla vorba-n targ precum ca ai fi un poponar trist si abatut asa care isi da cu ruj de la second hand si arunca cu poseta dupa flacai.P.S:sa-ti iau in peleu familia (ai voie sa latri sau sa cotcodacesti sau ce mortii ma-tii behai tu pe acolo )
Zimnicaru' pe 11 Ianuarie 2016, 14:29
#41
Pt Razvan Ionescu
Bai bulangiu nefericit, tu gandeste te ca esti doar un moldovean infect, mort de foame...voua vi se spune "sarma" smile))) stai dreaku la tine acolo la vaslui si fute ti mama, surorile ca doar asta stiti sa faceti, lasa vitejia asta in mediu virtual c-am auzit de tine...ai batut si un covor odata smile)))
Mihai Mares pe 10 Ianuarie 2016, 23:32
#40
Incident
Nu am tangente cu băiatul acesta Soran, dar chiar asa rau sa va faca ? Nu cred?! Dar vorbește invidia din voi, pt ca nu aveți si voi capul si potențialul lui, sa ajungeți la nivelul lui. Cat despre băieții astia, ciocan este un copil al străzii, albert un alt copil inconștient, care a fost la școala de corecție, iar pe ceilalți nu i cunosc, daca acest om(robotu ) era un om cu capul pe umeri nu de bagă in seama cu băieții astia, auzi cum suna? Copil al străzii si unu dus la școala de corecție !! ce anturaj avea omul adta cu familie acasa cu ei??! E de compătimit oricum, nu si merita soarta, oricum ar fi fost, este in primul rând om dupa restul! Păcat! Vinovații sa stea unde le este locul !! Dar nu implicați si persoane care n au habar si vina doar ca le datea 2,3 lei de pâine ....si daca erau prieteni cu Soran nu le zicea el "omorâții pe cei care va supăra " despre ce vorbim???!! In loc sa i compătimit pe victime aberam despre cai verzi pe,pereți ca suntem invidioși! Peace✌
Ess <3 pe 10 Ianuarie 2016, 17:55
#39
Secret
Noi stim cine e de vina,si nu condamnam pe nimeni.Va iubim,pe voi care sunteti implicati,Dumnezeu e cu voi,si nu veti patii nimic,nu va fie frica. <3 <3
Gabi lica pe 10 Ianuarie 2016, 17:24
#38
Noi facem legea
Am fost de fata in acea seara,ma simnt dator sa raspund! Smardoi ciocan si albert inclusiv giumbo au dat in victima! Dupa ce la lesinat pe robotu lau calcat in picioare 10 minute nu mai pe fata din pacate a decedat nu ne ingrijoram il avem pe soran sa ne salveze nu degeaba bagam pe creillist pentru el... Politia si proc*rori sunt sponsorizati de noi, alt fel cum ne permiteam sa stam numai cu porshe la scara cu schijeturile pe dunare? Si intre noi acum soran e un floc in fata lu giani chioru asta e bosul urmarit general care lau prins de 2 ori si lau ajutat sa evadeze pacat de interpol k nu face verificari soran cartof baboi fori peli carasu tacalie plus inca vro 10 au case de furt pe net 80% din pusti sunt oamenii lor zimnicea= hekarvil
Ionescu Razvan pe 09 Ianuarie 2016, 23:16
#37
pt asa zisii mafioti zimniceni
Daca cineva se atinge de familia indurerata chiar si de un singur fir din capul lor vin si va arat ce inseamna Moldova.stiu ce e aia parnaie.nu imi e frica sa ma intorc acolo.va bag in groapa.daca vreunu din autorii aia scapa fac brigada si vin dupa el si familia lui.Soran ai grija coaie cum calci ca vin moldovenii peste tine
Anonim pe 09 Ianuarie 2016, 22:57
#36
Adevarul
Am zis ca mor cand v am auzit =))) Habar nu aveti de nimic,si comentati ca sa fiti in rand cu lumea. Albert nu este criminal.Sa fie clar.Si nu are nimeni dreptul sa il judece decat DUMNEZEU. FIti puternici cei care sunteti implicati,aveti credinta,o sa fie bine ! <3 <3 <3
Anonim pe 09 Ianuarie 2016, 22:48
#35
M**e pt cine a scris acest articol
Sunteti niste oameni de kkt,va bagati dar nu stiti in ce.Stati dracu potoliti ca nu e treaba voastra! Cat despre Albert...Este un baiat de nota 1000, si nu el a cautat scandal!!! ALBERT NOI TE SUSTINEM (stii tu cine <3 ) Aveti grija ce spuneti,ca sar putea sa se intoarca impotriva voastra.Sunteti niste j**uri de oameni.Va bate porumbul in geam si va arde sa comentati la asa ceva,inculti ce sunteti,retardatilor,lasatii voi in pace pe cei implicati ca stiu ce trebuie sa faca,nu va mai bagati voi .Sunteti niste gunoaie !!!! SI CA SA STIE TOATA LUMEA, NU ALBERT A SCRIS COMENTARIUL !!!!!
MuertE pe 09 Ianuarie 2016, 19:53
#34
Nu va mai uitati la filme !
albert o sa va intoarceti mult mai puternici de la puscarie ....dar in "gaoaza"

Or sa treaca anii in puscarie si o sa va doriti sa nu fi dat cu pumnul in noaptea aia

Una e sa te bati in viata alta e sa omori in bataie
anonim pe 09 Ianuarie 2016, 19:24
#33
LA PUSCARIE
La puscariee sa va duceti toti cu tot clanu vostru de vagabonti
anonim pe 09 Ianuarie 2016, 15:41
#32
adevar
Orice copil decedat este o tragedie, sper ca vinovatii sa fie trasi la raspundere
m**e pe 09 Ianuarie 2016, 13:01
#31
pt Iacob M
Doamna iacob maria dk nu ti ai tinut fiul sau barbatul ce iti este tie de au intrat niste suflete nevinovate in puscarie? BINE i a facut, statea sa salte fusta fetelor de 15-16 ani stiind ca are 2 copii aks
Cristi pe 08 Ianuarie 2016, 11:20
#30
La puscarie cu mafia din zimnicea !
la puscarie ----- la puscarie-------la puscarie cu voi
Cristi pe 08 Ianuarie 2016, 11:12
#29
La puscarie
Scuzama Andrei, pe cine trebuie sa plangem?
Andrei pe 08 Ianuarie 2016, 02:05
#28
Interlopi
Nu aveți nici cea mai mică idee despre cazul asta. Cine a făcut crima sunt si arestați ( ciocan si albert ) . Il plângem pe mortul asta ( robotu ) dc doar pe el ? S fim serioși, dacă putea sigur le lua el viața . Ei nu a vrut sigur lucrul asta . Vorbiți de Soran, il știți pe băiatul asta ? L-ați cunoscut personal ? V spun eu celor care scrieți pe aici . Este un băiat de nota 20 care este împotriva scandalurilor, alcoolului + nu are nici-o legătura cu aceste persoane care sunt anchetate pt aceasta crima . Păcat de băieți astia care vor petrece mult timp in penitenciar, pt cel decedat nu pot spune ca am regrete, el a căutat moartea . A fost dus acasă de un prieten si s întors înapoi s contribuie scandalul . V întreb eu, un tata cu 2 copii acasă asta trebuie s facă ? S ridice fustele la copile de 15 ani ?
Martor,de fata pe 07 Ianuarie 2016, 19:47
#27
Pt cei care nu stiu ce sa intamplat si vb mult prost si fara rost
Bai retarzilor,sunteti niste oameni de kkt,nu stiti nimic si vorbiti aiurea.Cine p**a mea a scris articolul asta?! Ce analfabet?!?! Care nici numele celor implicati nu le stie,vai de capul lui....Vedeti va de trb voastra ca nu e chiar asa cum se scrie atunci...
Albert pe 07 Ianuarie 2016, 18:25
#26
Legea din Zimnicea
S va bage p**a in copii si in mortul asta care a sarit la scandal . Daca avea el putere plangeau parinti astora si numai scria nimeni pe aici . Decat s planga mamele noastre mai bn plangeti voi. La puscarie mergem si venim mai puternici
Proaspata Vaduva pe 07 Ianuarie 2016, 17:31
#25
Pentru Iacob Maria
Asculta-ma bine...Indiferent cat timp va necesita si cate resurse material se va face dreptate si fiecare din animalele care mi-au ucis sotul si au lasat orfani doi copii vor plati pana la ultima suflare ceea ce au facut...daca voi credeti ca o crima cu sange rece poate fi lasata nepedepsita va inselati amarnic...poate Dumnezeu va poate ierta ca noi nu putem.Asa ca pregatiti-va sufleteste pentru un drum foarte lung si anevoios caci eu deja l-am inceput de pe data de 24...
calin pe 07 Ianuarie 2016, 01:20
#24
dreptate !!!!!!!!!!!!!!
daca politia si proc*ratura nu vor face dreptate . vom face noi si vom merge pina in pinzele albe este inadmisibil asa ceva a fost ! ginerele meu si orisicit timp ar costa VOM FACE DREPTATE !!!!!!!!!!!!



Eu nu altu pe 06 Ianuarie 2016, 23:21
#23
Poate tu știi mai multe
Nu știu la cine sa dus Soran sa ii dea bani sa nu i-l dea in judecată ca nu e așa de darnic . Eu am zis ca nu cred ca ar avea vreo legătura cu ciocan, zmardoi, albert si giumbo, autori faptei . Dacă a mâncat untura pe pâine când era el mic acum compensează cu icre negre si ce ii mai place lui smile)sunteți supărați pa el ca nu va lasă sa va dezvoltați smile)
Eu pe 06 Ianuarie 2016, 17:23
#22
Nu are nimeni pica pe Soran
Soran a uitat asa cand era el micut si manca untura pe paine si nu avea ce sa manance! Lumea vorbeste din tot ce vede prin oras din tot ce se intampla! La tot ce zice el cati sar sa bata lumea???? Cate dosare a avut de la oameni din Zimnicea? Cate plangeri are la Politie? Hmmmm! La cati oameni s-a dus apoi sa le dea bani ca l-a dat in judecata?
Eu nu altul pe 06 Ianuarie 2016, 10:45
#21
Poate pică vreo amenda
Poliția sta la panda smile) pote da o amenda azi poate mâine, nu cred ca are soran vreo legătura . Nu e usa de închinat dar nu are treaba cu asta .acum gata cum se bat ăștia prin oraș soran e de vina, cred ca cel care postează astea are ceva personal cu el si încearcă sa ii facă rău
SORAN=O ZDREANTA DE OM pe 06 Ianuarie 2016, 04:01
#20
SORAN=O ZDREANTA DE OM
Tot ce se petrece in acel oras se intampla numai din cauza lui Soran,el face legea in oras si nimeni nu sesizeaza asta
SORAN=O ZDREANTA DE OM pe 06 Ianuarie 2016, 04:01
#19
SORAN=O ZDREANTA DE OM
SORAN=O ZDREANTA DE OM
Fbi pe 06 Ianuarie 2016, 00:43
#18
Politia Romana nu își face datoria
Iar un caz în care polițiștii din România nu își fac datoria cum trebuie se plimba cu mașina opreşte-te în fata liceului unde prind Wi-Fi și toată seara sta pe Facebook sau pe alte site-uri trec smecheri pe lângă ei fără semnal fără nimic ii doare în cot pe zimnicarii noștri
Dan pe 05 Ianuarie 2016, 23:35
#17
Dan
Da'cine este soran asta?
Necunoscut pe 05 Ianuarie 2016, 20:42
#16
Crima
Acest baiat batut in zimnicea a decedat astazi la ora 11 am
Fane pe 05 Ianuarie 2016, 18:50
#15
pentru Iacob M.
Stimata, ceea ce discutam nu priveste aceasta situatie in special, aici e vorba de prevenire care e slaba, nu stiu daca te simti ok ca ai prins niste presupusi criminali dupa comiterea unui omor si scapi din vedere activitatea de prevenire absolut importanta care nu ar fi avut asemenea consecinte.Alt comentariu e de prisos
Cineva pe 05 Ianuarie 2016, 16:01
#14
Catre Iacob Maria
Iacob Maria mai bine ai face sa fii putin mai linistita e normal sa te doara de copilul tau! Dar nu e frumos ceea ce au facut! NU conteaza cine scrie! Conteaza ca scrie adevarul! Suntem in 2015 un an mult prea inaintat! Din pacate prin Zimnicea pe acolo cam toti inchid ochii la anumite greseli! Dar cand baietii astia vinovati bateau lumea pe strada pusi de altii cum este Doamna Iacob Maria?
bz bz pe 05 Ianuarie 2016, 10:29
#13
prim proc*ror
Poate ar trebui sa se sesizeze mai marii justitiei sa vada cum se fac legile la voi acolo la Zimnicea, poate domnul sau doamna prim proc*ror nu sunt competenti, sau poate tin cu interlopii.Maria este Mama lui Smardoi, deaia se agita ea atat, vb aici despre tentativa de omor si daca se confirma este omor cu premeditare.Probabil vb de spaga.
Iacob Maria pe 05 Ianuarie 2016, 01:51
#12
Pentru turnul cu stiri
Sunteti vai de capul vostru .....Niciunul din vinovati nu mai este liber,sunteti fericiti?Sunteti niste scarbe de oameni care nu aveti tupeu sa spuneti cine sunteti.Comentati aiurea fara sa stiti despre ce e vorba ! La Zimnicea nu se plateste legea,retarzilor care sunteti.Spurcatilor.Dati va foc !!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.