Dezvăluiri despre clanul Bozianu: saci de bani, proprietăţi imobiliare fără număr şi răspunderea în faţa legii.

10 Decembrie 2015, 00:38 | 5526 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Vila lui Robert Bozianu.

Clanul Bozianu este unul dintre cele mai puternice din Turnu Magurele si Teleorman.

Principala ocupatie este camataria, dar nu se dau inapoi de la orice infractiune din care rezulta bani negri. Cu complicitatea autoritatilor locale au reusit sa se dezvolte prea mult. Sunt cunoscuti oameni ai legii care pur si simplu mananca din mana acestei familii. Politisti, mai ales, sunt vazuti cum isi arata prietenia fata de acesti interlopi.

Robert Stan, unul dintre capii clanului, este judecat intr-un dosar de inselaciune la Tribunalul Olt. Dosarul a fost deschis in anul 2012 iar acum este in faza pronuntarii sentintei. Marti, 8 decembrie, judecatorii au ascultat ultimul cuvant al apararii si au amanat deliberarea si pronuntarea pentru 22 decembrie. Robert Stan nu are cum sa scape fara executare fiindca are antecedente penale. Trebuie mentionat ca pe timpul derularii procesului au incercat tot felul de amanari, dar pana la urma vine si ziua judecatii. Pentru a reusi sa scape de puscarie, familia Bozianu a luat la Slatina unul dintre sacii cu bani de care dispune. Din pacate pentru ei s-au dus timpurile de altadata.

Proprietati imobiliare fara numar dobandite in urma activitatii infractionale. 

Referitor la avere, conform surselor noastre, clanul Bozianu a reusit sa puna mana pe 12 apartamente in Turnu Magurele, case si alte proprietati imobiliare fara numar. Pe langa Turnu, bozienii mai au proprietati imobiliare si in alte localitati. Cele mai scumpe terenuri si vile intrate in posesia clanului sunt la Snagov si in statiuni montane. Desi este clar tot ce se intampla cu acesti interlopi, oamenii legii nu isi fac datoria, mai mult sunt prieteni cu bozienii. Daca oamenii legii nu vor sa-i traga la raspundere pe interlopi, din pacate, vor ajunge ei sa suporte rigorile legii. Pana la urma trebuie sa fie judecat cineva. 

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
gogu pe 01 Octombrie 2019, 13:56
#7
despre clanuri interlope
Trebuie starpiti definitiv,la fel ca si pe cei care-i sustin.
radu pe 11 Decembrie 2015, 23:30
#6
pt 5
Vax banii vorbesc. Totdeauna au vorbit banii. Logica e simpla cu bani cumperi orice inclusiv libertatea. Fara bani de duci p-lii de suflet. Care avocat te apara moca. Doar nu da avocatul din banii lui ca esti tu frumos. Justitia noastra poate judeca si rasjudea un dosar zeci de ani. Doar citeste presa si te convingi. Ei, c-am cat crezi ca face pt infractor asemenea lalaiala care e favorabila lui ? Eu nu inteleleg daca dosarul este complet sant probe pt arestare este retinut ai arestat infractorul, de ce nu se judeca dosarul si este amanat la nesfarsit. Ce poate fi asa de greu sa te uiti in codul penal unde scrie pedeapsa la modul simplu: ai furat iei 3 ani, ai talharit iei 5 ani, samd...... Pai nu e asa. Ai furat si ai relatii si bani, ne mai gandim, termen 3 luni. Dupa 3luni ne mai gandim si dam alta amanare. Si tot asa o tinem pana te uita lumea si apare un alt dobitoc infractor la tv si ziare.
Pentru cei intetesati pe 11 Decembrie 2015, 01:43
#5
Robert Bozian mai are o condamnare
Robert Bozian a mai fost condamnat definitiv la 2 ani inchisoare cu suspendare de Judecatoria Turnu Magurele, pe un rechizitoriu intocmit de proc*rorii turneni. Asa ca daca va fi condamnat la Craiova, si va fi, la pedeapsa primita se vor adauga si cei 2 ani, obligatoriu cu executare, fiind recidivist. Asa ca se mai si munceste!
EU pe 10 Decembrie 2015, 14:00
#4
asa este
RADU ARE DREPTATE IN TOTALITATE !
oliooo pe 10 Decembrie 2015, 13:22
#3
e grav aici
politia strica in frunte cu comandantul, macica,donica berete,manex,vaduva,bozian,sever,mondi.....deja m-am plictisit...
Petre Toba pe 10 Decembrie 2015, 09:38
#2
INTERLOPI ANALFABETI
Sint multi din rasa asta spurcata care nu au muncit o ora in viata lor dar au foarte multi bani.Tot ce nu se poate JUSTIFICA sa-i fie CONFISCAT.Si verificat la singe cum au reusit sa faca atitia bani,de unde provin,cine si de ce i-au acoperit.Au reusit si cu ajutorul si sprijinul politicului local si al autoritatilor(Politie-Parchet).
radu pe 10 Decembrie 2015, 08:34
#1
despre bozieni si lege
In romania prezenta interlopii cu bani cat si politicienii cu bani sant scapati de instante. Dosarul bozienilor este din 2012. Grupul infractional din care facea parte robert a fost retinut. Au fost arestati. Robert a stat acasa. De ce? Pt.ca asa e legea la noi. Judecam o data amanam de n ori mai judecam si pe parc*rs martorii uita anumite amanunte incriminatoare si asa instanta concluzioneaza ca infractorul nu prea ar fi vinovat deci il scapa sau ii da cu suspendare. Robert e pe acest drum. Are avocati cu relatii si bani cu care sa multumeasca pe oricine. Prostii la puscarie iar cei cu bani scapa. Noi ne buc*ram de circul media. Sa nu credeti ca in TR politia nu le-a facut dosare bozienilor. Au avut destule dar altii au spus ca nu prea ar fi fapte iar dovezile nu ar fi suficiente si le-au inchis. Daca cineva ar verifica arhivele ar gasi multe dosare care "nu au luat foc". Si probabil cineva ar trebui sa explice si de ce.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.