Dosare penale pentru patru minori din Turnu Magurele si Zimnicea.

09 Decembrie 2015, 11:41 | 4021 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Dosare penale pentru patru minori din Turnu Magurele si Zimnicea.

Patru minori din Zimnicea și Turnu Măgurele au ajuns zilele acesta în atenția organelor de poliție, suspectați fiind de comiterea unor furturi.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii din Zimnicea au fost identificați autorii unei infracțiuni de furt din locuință în persoana a doi minori în vârstă de 15, respectiv 16 ani, ambii din localitate. Minorii au pătruns în data de 8 decembrie în locuința unui bărbat din Zimnicea de unde au sustras mai multe bunuri și 500 lei.

Atât bunurile sustrase, cât și suma de bani au fost recuperate și restituite în totalitate părții vătămate.

Minorii s-au ales cu dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, urmând a se propune soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Zimnicea.

Doi minori în vârstă de 15 ani din Turnu Măgurele sunt cercetați pentru comiterea unei infracțiuni de furt produse la începutul acestei luni. În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că cei doi au pătruns în noaptea de 03/04.10.2015 în locuința părții vătămate, un bărbat din localitate de unde au furat un laptop, 70 lei și mai multe bunuri.

Bunurile furate au fost recuperate în totalitate și predate părții vătăamate, urmând a se propune soluție prin Parchet.

sursa: teleorman24.ro

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
EU pe 10 Decembrie 2015, 13:22
#2
Atentie!
Cersetoria este fapta penala ! I-a cineva masuri ? Alo politia facem si noi ceva ptr orasul asta ? Sau mergem pe principiul "Las ca merge si asa" ? Timpul trece leafa merge ! ASTA E POLITIA !
beta pe 09 Decembrie 2015, 16:59
#1
puslamale
copii lu salvatoru,aia de cersesc la penny,zarnaianu,copiii lu lula si a lu elvis astia sunt infractorii orasului. nimeni nu ia nici o masura ca nu ai intereseaza!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.