Intrebari despre coruptia din Alexandria - comentariu SNI.

26 Noiembrie 2015, 10:11 | 3816 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Centura Alexandria.

Alexandria are o centura ocolitoare in intersecțiile căreia se moare pe capete.

CINE A FACUT PROIECTUL? CUMVA FIRMA NOASTRĂ A PSD MODUL PROIECT? CINE A EXECUTAT LUCRAREA? CUMVA ESTE FIRMA ISRAELIANULUI CE A FACUT LOCUINTE SOCIALE LA CT, PATRONUL ARESTAT ODATĂ CU MAZARE? CJ TR SI PREFECTURA VOR SA REFACA INTERSECTIILE. CU CE BANI? CU CE FIRMA? CU Teldrum? FIRMA CARE A FACUT LUCRAREA A DAT FALIMENT? ARE DATORII LA STAT? - SIGUR CA DA.! VOR FI RECUPERATI BANII? - ANAF SA NE RASPUNDA. 

Firma respectiva a construit centura cu balast in mare parte furat din riul Vedea (pot da detalii).

POLITIA SI APELE ROMANE STIU ASTA? - FISCUL STIE CEVA DAR,, TACE''. DE CE?. PREȚUL EXECUTARII LUCRARII DESPRE CARE VORBIM A FOST CEL CORECT? CINEVA A LUAT SPAGA? - EU AM AFLAT TOATE ASTEA. - SRI STIE CEVA? A INFORMAT DNA? CEI DE LA DNA CERCETEAZA? - SPER CA DA. 

Dl Dragnea promoveaza in politica și in functii administrative multe femei. Este de lăudat.

Pe lângă domnisoara deputat, doamna prefect de Tr, cântăreața sefa anticorupție la ANAF, și alte dudui, acesta a promovat o doamna (nu dau nume, deocamdată) ce la momentul construcției cent. Mun. Alexandria, ocupa funcția de secretar de stat la un minister (nu dau numele) ce era implicat in finantarea lucrări. Pina aici nimic ilegal, DAR - SOTUL DOAMNEI SECRETAR DE STAT ERA ANGAJATUL FIRMEI RESPECTIVE SI AVEA UN SALARIU MAI MARE DECIT SEFUL UNEI CORPORATII INTERNATIONALE. Dacă omul este asa competent eu nu cunosc. Ce facea acolo știu. - FRECA MENTA. ESTE VORBA DE CORUPTIE MASCATA? Eu nu știu, cei abilitati sa cerceteze. Eu nu pot decât sa intreb: ANI ARE CUNOSTINTA DESPRE ACESTE LUCRURI? ESTE CONFLICT DE INTERESE?

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
EU pe 03 Decembrie 2015, 01:11
#11
@ turneanu
BAIETEL DACA NU INTELEGI CE SE INTAMPLA PE ACEST SITE AI ATATE DE MULTE OPTIUNI.... DOUA DINTRE ELE TI LE OFER EU GRATIS :

www.click.ro

www.cancan.ro

Dupa ce vei intelege ce se petrece pe aceste site-uri o sa intelegi dupa ceva timp care e treaba pe si pe turnucustiri.ro pana atunci iti urez lectura placuta !
eu pe 27 Noiembrie 2015, 20:00
#10
#turneanu
După cum te "intitulezi" singur spui că ești atât de prost incât și semnezi ca atare. Cum poţi să fii atât de obtuz să iţi dispreţuiești și originile și concitadinii? Mă opresc aici, nu are rost să imi stric ziua cu un asemenea specimen.
SNI pe 27 Noiembrie 2015, 11:05
#9
Nu cunosc. Nu ar fi exclus ca Nitulescu sa-si fi trad și el,, partea. leului ''
Trica pe 27 Noiembrie 2015, 01:41
#8
SNI stie ceva?????
Oare Nitulescu Teodor,cel de la care cei de la SHAPIR,au inchiriat baza de la Plosca stie ceva despre asta.Firmele lui Nitulescu au fost oare subcontractoare la lucrarile executate de Shapir?????
SNI pe 26 Noiembrie 2015, 23:32
#7
Croc
Patronul shapir este cel care spun? Shapir este in insolventa? ANAF a depistat nereguli cu balastul furat(nu pot da ACUM detalii). Vad ca stii despre afacerea asta cite ceva. Și eu știu multe, nu știu tot, organele abilitate vor face,, lumina ''. GARANTEZ ASTA. EU ÎI VOI AJUTA. VREI SA AJUTI SI TU?
SNI pe 26 Noiembrie 2015, 22:21
#6
Croc
Ia verfica tu mai bine vezi SHAPIR a cui firma este? Cine a livrat balast? Iar la proiect nu pot sa dau amănunte pina ce.... Iar cu,, soțul '' doamnei ne întâlnim des la Optinova(avem același dioptrii la ochelari) - ACUM CE ZICI IL CUNOSC?
SNI pe 26 Noiembrie 2015, 22:14
#5
Croc
Nu bat câmpii.Stiu multe detalii, ce le voi face publice dupa ce DNA își va face treaba.
SNI pe 26 Noiembrie 2015, 21:53
#4
Turneu
Acest comentariu este destinat celor ce au mai mult de 4clase.
croc pe 26 Noiembrie 2015, 21:29
#3
Mai cauta
Proiectul a fost fact de Inocsa ingineria, iar executia de shapir structure. Stii tu cate ceva dar ai inceput sa bati campii...rau de tot.
David pe 26 Noiembrie 2015, 16:53
#2
Raspuns pentru turnean
Esti unul dintre aceia care prind foarte greu si uita repede.Si totusi,nu intelegi sau nu vrei sa intelegi?Este o foarte mare diferenta.Daca chiar nu intelegi articolul,atunci esti in mod sigur.....greu de cap sau,,unul de-al lor,,.Stii tu de cine spun.Sint sigur ca si aceasta neintelegere va fi deslusita tot de DNA.Acum ti se pare ceva mai clar?!
turneanu pe 26 Noiembrie 2015, 12:50
#1
TURNU CU PROSTII
Un articol din care nu se intelege nimic.

In ultimul timp,,Turnu cu stiri" este

,,Turnu cu prostii"
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.