Sapte service-uri auto inchise temporar! Amenzi pentru comerciantii de anvelope!

24 Noiembrie 2015, 15:59 | 4036 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Service auto

Sapte service-uri auto inchise temporar!

Comisarii Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor au verificat, luna trecuta, 13 de service-uri auto din Alexandria, Rosiorii de Vede, Turnu Magurele si Zimnicea. In 92,3% din cazuri au fost depistate incalcari ale normelor de protectie a consumatorilor. Mai mult de jumatate dintre service-urile controlate au fost inchise temporar pana la remedierea deficientelor. Cele mai frecvente nereguli au fost lipsa informatiilor privind lucrarile care se executa, lipsa tarifelor aferente acestora, categoria calitativa a serviciului, timpul de executie, nespecificarea perioadelor de garantie pentru reparatiile prestate si produse comercializate fara elemente de informare in limba romana. Valoarea amenzilor aplicate se ridica la 15 000 lei.

Amenzi pentru comerciantii de anvelope!

Recent, comisarii Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor au verificat 9 agenti economici care comercializeaza anvelope in Alexandria, Rosiorii de Vede si Turnu Magurele. La toti au fost depistate nereguli constand in lipsa informatiilor privind denumirea produsului, a producatorului, adresa producatorului si neafisarea preturilor de vanzare. 7 dintre comercianti au fost amendati. Valoarea sanctiunilor depaseste 17 000 lei.

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
BURTAN ION pe 01 Decembrie 2015, 01:56
#8
GEVA-PSD
NUMAI PRIMARIA CRANGU IN DECURSUL ANILOR A FOST COTIZANTA 100% DOAR E PSD -ISTA NU????BRAVO GEVA,BRAVO PSD!
Alex pe 28 Noiembrie 2015, 14:06
#7
La Geva
Nu stiu cate facturii elibereaza Geva .... dar un lucru stiu sigur..... am fost de 2 ori in dec*rs de cativa ani, cu 2 masini diferite la service si de 2 ori m.am ales cu scaunul soferului distrus din cauza persoanei care face receptia masinii in servis . Persoana cu o imensa durere in p__a si 15o kg, care dupa reclamatia aferenta a afirmat cu tarie ca masina a intrat in service cu aceasta problema...Din acest motiv nu am mai calcat de vreo 3-4 ani pe la ei si nici nu am sa mai calc.

Cele bune!
Bozianu pe 26 Noiembrie 2015, 13:11
#6
Gevacom hoti
Gevacom niciodata nu da factura nu ma mira faptul ca saracul a ajuns plin de bani, a ba da factura la primarie de 4 ori mai mare in acte hoti dracu ce sunteti cu PSD in frunte
alt client pt client pe 25 Noiembrie 2015, 23:32
#5
băi petre
Te vezi de la un km bă Petre ca ești un simplu client. Eu am fost la tine la service de 7 ori și nu am primit factura niciodată. Cică se face evaziune fiscală in țară. Unde ???
client pe 25 Noiembrie 2015, 19:58
#4
Seriozitate
Ca un simplu client,as putea spune ca Gevacom este un service cum nu prea se gasesc in tara.Datorita experientei acumulate pe parc*rs,acest service detine o gama larga de oferte pentru toate buzunarele.Cand vorbim de un oras sarac cum este Turnu Magurele,in care oamenii nu stiu sa scrie si sa citeasca,dar unii posteaza aici ca vezi Doamne "Nu tu factura" iti dai seama ca nu ai cu cine lucra.Din c*riozitate daca aveti cunostinte pe acolo,intrebati de toate documentele sa vedeti ca doar in ultimul an din cate stiu au fost 3-4 controale din care Geva nu a avut probleme.
client pe 25 Noiembrie 2015, 03:12
#3
hotie
Nu se stie ca Gevacom este tinut sub aripa PSD a cununat pe baiatul Floricai Barbulescu primarita din Uda Clocociov toate primariile pompeaza bani la Geva pentru revizii care nu se fac la masinile primariei El isi pwrmite exc*rsii in strainatate simasini scumpe de unde baniA ajuns un analfabet milionar Cat il sustine P S D nu il ia nimeni la purificat
geva pe 24 Noiembrie 2015, 17:26
#2
gevacom
Mare hotie la gevacom nu tu garantie nu factura

...asa sa imbogatit pe seama prostilor
Anonim pe 24 Noiembrie 2015, 17:02
#1
Care ?
Care serviceuri din Turnu, au fost inchise ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.