Comentariu SNI - Exista corupție la ANAF?

23 Noiembrie 2015, 09:39 | 3358 vizualizări | 38 comentarii
Car Universal
ANAF Teleorman. Captura Google Maps.

ANAF are o structura anticorupție care sa se ocupe de angajații sai? Daca are, ce face aceasta? Cite cazuri de corupție au descoperit? Exista corupție la ANAF? Cei de la antifraudă din Teleorman au fost verificați vreodată? Există cazuri de corupție in rindul inspectorilor ANAF din Teleorman?

Este cunoscut faptul ca înainte de sărbători, inspectorii ANAF incep sa bata județul in lung si-n lat. Nici măcar un catun nu este ocolit. Care este scopul acestor vizite? Va spun eu. Au plecat,, la colindat''.,,. Au plecat sa strângă SPAGA. Ei îi spun,, cotizatie de protocol ''. Au stabilit si cuantumul acesteia pt anul 2015. - 500lei/SC. Principalii cotizanti sunt patronii de magazine, baruri din zona rurala și patronii de societăți agricole.

AFIRMATIA UNUI INSPECTOR ANAF.

Un inspector ANAF din TELEORMAN spune ca-i este frică sa ia spaga dar nu are ce face pentru ca trebuie sa COTIZEZE la SEFI. In caz ca nu plătește cotizația trebuie sa plece din sistem.

Citeşte şi
Comentarii (38) Adaugă comentariu
eu pe 30 Noiembrie 2015, 16:08
#38
#SNI
Ai dreptate in ceea ce il privește pe Claudiu, este un om de caracter. L-am cunoscut in urmă cu mulţi ani. Știu că este foarte bine mobilat intelrctual și are c*raj.
Stefan Niculescu. pe 29 Noiembrie 2015, 12:18
#37
Alta intrebare pentru SNI.
S-a pus o intrebare si despre alti oameni de afaceri locali, pe care nu-i da cinstea afara din casa si despre care nimeni nu pomeneste nimic. Nu s-a raspuns, asa ca voi incepe eu cu un nume de firma reala. In oras, pe str. Mihai Bravu, este o fabrica de paine a unei firme din Putineiu(!!!), numita AGROPARTI, la care se fac investitii serioase.Nimeni nu stie cine este patronul, cat de corect este, al carui partid este, etc.Eu, ca cetatean am constatat ca, desi s-a redus cota TVA la paine, el a ramas cu pretul neschimbat. Altceva: nu exista condica de observatii si sesizari ale clientilor, nu se emite bon fiscal, nu prea se respecta regulile de c*ratenie( se lucreaza la constructii iar praful, vrand-nevrand, se depune pe paine, care se vinde neambalata), personalul nu a urmat c*rsuri de igiena, in schimb, dl inspector Marin Cune isi umple portbagajul cu paine pe care n-o plateste, etc. Daca stii ceva, te rog spune.
SNI pe 28 Noiembrie 2015, 03:18
#36
#Stefan Niculescu
In urma cu câteva zile la rubrica TURNAȚI am scris,, Vorbesc Singur '' Va rog sa citiți postarile mele despre PNL și va veți convinge ca nu le țin partea.Nu i-am menajat nici pe cei de la ALDE sau UNPR. Pe săracul Mara l-am îmbolnăvit de nervi. Cind cineva ia citit ce zic de el a înjurat doua ore.
SNI pe 28 Noiembrie 2015, 03:07
#35
#Stefan Niculescu
Stiu multe despre unii ce au de gând sa candideze pentru diferite funcții. Atunci când se va fi momentul voi arăta,, CINE SUNT EI CU ADEVARAT '' - PROBABIL CA TOT ATUNCI VOI SPUNE SI NUMELE MEU SI CEI PE CARE II,, ACUZ''SA IASA FATA IN FATA CU MIINE SI SA SPUNA CA NU ESTE ADEVARAT. ABIA AȘTEPT SA MA CONFRUNT CU TITIRISCA SAU CU ALTI....
SNI pe 28 Noiembrie 2015, 03:00
#34
#Stefan Niculescu
Eu am scris și despre coruptii din PNL. Vedeti,, Noul PNL-aceleasi apucături '' pe care cei de la acest Website l-au pus la,, comentariul zilei, ''. Am postat la rubrica TURNAȚI alte comentarii despre PNL si nu au fost cenzurate. Pot eu sa - i acuz de ceva pe administratorii acestui site? Nu-i cunosc și nici nu m-am interesat cine administrează site-ul. Din discuțiile celor ce postează aici am înțeles ca Dl. Cracea are legătură cu,, turnucustiri.ro ''. Știu cine este Dl Cracea, nu m-a interesat sa obțin informații suplimentare despre el,,numele lui nu a apărut în vreo,, COMBINATIE''despre care eu sa știu. (va rog sa ma credeți ca stiu foarte multe despre fostul PDLTr si conducerea lui. Cred ca ati observat ca eu spun despre toți, fara menajamente. Multe lucruri nu le pot spune deocamdată si nu pot sa va explic motivul. Pentru altele aștept momentul.
eu pe 27 Noiembrie 2015, 20:16
#33
# Costel Tocitu
Am avut dispute crâncene cu IDLS,m-a jignit dar nu ii port pică, m-am folosit de abilităţile mele, limitate zic eu, și l-am impins spre discuţie, spre dialog. A fost un inceput dur. De regulă ripostez rar, dar m-a provocat. Intr-un târziu am ajuns să aleg din stilul agresiv pe care il practică anumite idei sau informaţii pertinente. Incerc să păstrez un echilibru. Sunt postări pe care le citesc cu atenţie, oameni a căror inteligenţă o apreciez. De regulă răspund cu drag și politicos acelora care, in opinia mea merită. Sper că m-am făcut inţeles și mulţumesc pentru faptul că mi-aţi dat posibilitatea să lămuresc anumite atitudini.
Costel Tocitu. pe 27 Noiembrie 2015, 17:47
#32
Lui ILDS.si putin lui //eu//.
M-ai auzit tu vorbind?. Eu doar scriu. Stimate //eu//, zici ca ilds poate impinge o discutie la extrem. Te inseli,el nu este capabil sa discute cu cineva, discutia implica cel putin dialogul( intre doua persoane), pe cand ilds vorbeste numai el si fiecare vorba a lui inseamna o isulta pentru ceilalti, chiar daca nu e bagat in seama. El nici macar nu citeste articolele si comentariile altora!.
eu pe 27 Noiembrie 2015, 15:59
#31
#IDLS
Poţi să mă tutuiești după polemicile pe care le-am avut. Sincer, nu ești chiar atât de rău dar poţi impinge o discuţie la extrem.
ilie de la scularie pe 27 Noiembrie 2015, 11:59
#30
@Stefan Niculescu
Deocamdata doar mafia PSD a jefuit orasul asta. Asta nu inseamna ca noul PNL nu are gasca mafiota gata pregatita sa preia,,gestiunea" celor de la PSD.
Stefan Niculescu. pe 27 Noiembrie 2015, 06:16
#29
Pentru SNI.
Sa-mi raspunzi sincer, stimate domn: LA TURNU CU STIRI SI-N FILIALA PNL( =PDL) TURNU MAGURELE EXISTA CORUPTIE?.Iti pun aceasta intrebare stiind destui negustori (daca doresti, ii putem numi oameni de afaceri) care sunt membri sau cocheteaza cu acest " partid" si de care nimeni nu pomeneste nimic, nici de bine nici de rau. Nu dau exemple, astept sa le dai dta.
ilie de la scularie pe 26 Noiembrie 2015, 13:59
#28
@Costel Tocitu
Dar tu de ce nu scrii acolo? Daca stii cine sunt de ce nu faci publica identitatea mea? Ce te retine? Sau vorbesti doar sa-ti raspunda ecoul?

ilie de la scularie pe 26 Noiembrie 2015, 13:55
#27
@Eu
Domnule, de acord cu dvs. Dar ... sunt si cazuri in care trebuie sa ripostezi, altfel bipedul/a va arunca torente de laturi peste tine, stiind ca nu ripostezi din bun simt. Ei bine, eu fac rabat de la bunul simt cand am de aface cu astfel de creaturi. Zvastul peste ceafa este mai nimerit in acest caz decat vorba buna (oricum astia nu cunosc notiunea). In rest, de acord cu dvs. Am avut si noi dispute, dar am remarcat calitatea la dvs, ceea ce nu este cazul la Cioropinoaica.
eu pe 26 Noiembrie 2015, 09:50
#26
#IDLS
Las-o baltă! Invaţă să mai și ignori. Până și eu am fost surprins cã a reluat, nota bene, după o lună o polemică mai aprinsă. Mai bine nu o mai jigni, lasă lucrurile așa cum sunt. Amuză-te de faptul că se tot intreabă cine ești. Este mai mult decât suficient. Este doar o părere, trateaz-o ca atare! Este lipsită de maliţie.
ilie de la scularie pe 26 Noiembrie 2015, 08:12
#25
@Cioropinoaica
Pfui, ce ma ataci Cioropinoaico! Ce pornita esti, de parca ai fi mama deontologiei si bunului simt in lupta cu reactiunea! Adevarul e ca si eu te-am banuit ca ai fi femeie, dar vad ca n-ai sarit de stadiul de femela care gandeste cu ovarele. Ca sa evoluezi spre statultul de femeie trebuie sa cauti anii aia de acasa, 7 la numar si sa-i adaugi la caracter si educatie. Cum imi vorbeste un om, asa ii raspund. Chiar, cine te crezi tu sa-i etichetezi pe altii? Te-ai uitat in oglinda mai intai? Esti tu aia fara de pacat sa arunci prima cu piatra? Si chiar, daca pe tine te cheama Cioropina, eu sunt Mobutu Sese Seko, Kuku Ngbengdu Wa Za Banga. Eu zic intai ca tu sa-ti corectezi tarele din caracter si educatie, si apoi sa ceri cont altora. Pana acum n-ai dovedit mare lucru. Pe bune, esti la nivelul unei tzatze care cleveteste asa, doar s-o remarca sau o remarca cineva. Si crede-ma, te-am bagat in seama doar atunci cand ai aruncat cu laturi inspre mine. In rest, stai acolo in anonimatul tau.
Costel Tocitu. pe 25 Noiembrie 2015, 11:57
#24
Draga Mioara Cioropina.
Pe cuvantul meu ca NU SUNT Ilie de la scularie!!!. Si eu CRED ca stiu cine este, dar-vorba ta- nu vreau sa-mi fac pacate!!.Si-acum, serios si civilizat vorbind, domnule ILDS, de ce nu scrii si la STIRI DE TURNU?.
Maria Cioropina. pe 25 Noiembrie 2015, 06:13
#23
Degeaba, Ilie de la scularie!.
Eu, avand treburi mult mai utile tarii, accesez destul de rar acest site. Ieri am trecut in revista articolele si comentariile din ultimele 30 de zile si am gasit un "comentariu" al tau adresat mie, de care nu stiam. Am ramas uimita de cat de marlan ordinar poti sa fii!. Te consideri un om cult, cu multa stiinta de carte, dar in realitate nu te ridici nici la nivelul unui maturator de strada!. Din cate se spune ca TE-AI NUMI nici nu este de mirare ca te pretezi la tot felul de ticalosii-in fapte si in vorbe!. Nu spun numele ca n-am siguranta deplina si nu vreau sa abat oprobiul public asupra unui om civilizat. Se zice ca esti un betiv ordinar si-un cretin. Si mai am o banuiala- aceea ca zisul Costel Tocitu ESTI TU!. PENTRU ACEST SITE ESTI O RUSINE! DE CE NU SCRII SI PE STIRI DE TURNU, N-AI CURAJ SA-TI DAI NUMELE REAL SI ADRESA??>
Ilie de la scularie pe 24 Noiembrie 2015, 11:47
#22
@Costel Tocitu
Domnul meu, este adevarat ca mai sar si eu calul cateodata, dar de cele mai multe ori incerc sa ma fac inteles pentru unii bipezi care polueaza acest site. Pur si simplu vorbesc pe limba lor, ca sa priceapa si ei ceva. Cand stacheta este ridicata, cu cea mai mare placere intru in polemica, asta chiar daca interlocutorul/ii sunt contrari in pareri cu mine. Daca vreti polemica, sunt incantat. Daca sunt bipezi... cu cea mai mare.... neplacere, dar... daca-i musai..... cu placere!
Pamfil pe 24 Noiembrie 2015, 10:57
#21
pentru SNI
Din păcate pentru tine, nu sunt eu acela.

P.S.: Ai o pasiune ascunsă pentru găini?
SNI pe 24 Noiembrie 2015, 09:38
#20
#eu
Titirisca candidat la primărie. PNL a făcut anunțul. Va mai amintiți ce vorbeam? Ce părere aveți? PNL se va reforma?
SNI pe 24 Noiembrie 2015, 09:30
#19
STIRE PENTRU Pamfil
In gospodaria lui Pamfil Ion din com. Ciuperceni, o gaina a născut pui vii.
Eu=Costel Tocitu. pe 24 Noiembrie 2015, 06:31
#18
Stimate Ilie de la scularie.
Vezi ca poti sa scrii ca un om normal, CU SIMT CIVIC SI CU RESPECT PENTRU INTERLOCUTORI( fie ei si anonimi), mai politic spus ca un ADEVARAT DEMOCRAT LIBERAL?. Este adevarat ca toti scriem uneori lucruri care altora li se par prostii, dar nici unul nu avem dreptul sa rec*rgem la insulte ordinare!.Ramai asa si vei fi mai util tarii.Si mai simpatic si te vei buc*ra de respect si aprecieri pozitive!.
alin pe 23 Noiembrie 2015, 23:11
#17
pentru domnul dan cochintu.
Sunt stimate domn, sunt campioni la infractiunii.
Pamfil pe 23 Noiembrie 2015, 21:45
#16
voi nu mai aveti stiri?
De la o vreme, pe acest site abia mai apare cate o stire. Nu mai putem noi de comentariile lui,,SNI'', a ajuns mare vedeta, stiri n-aveti?
eu pe 23 Noiembrie 2015, 19:44
#15
#IDLS
Aș vrea să te contrazic dar nu am cum. Ai dreptate.
Stan Cochintu. pe 23 Noiembrie 2015, 17:29
#14
Lui // EU// si //SNI//.
Precizari nesistematizate:- Nu dau ciubuc si nu primesc ciubuc( n-am ocazie, altfel cine stie la ce m-ar impinge Nec*ratul!) si nici nu cotizez;-Am fost in R.F.G. inainte de reunificare si am un prieten care merge la rude de 2-3 pe an si stiu cate ceva. Intr-adevar, coruptia este mai mica, dar important este ca EXISTA;-Spre deosebire de altii citesc destul de multe carti scrise de autori occidentali si urmaresc la televizor filme documentare occidentale. Hai sa nu fim increzuti si mandri ca romanii sunt campioni mondiali la coruptie!. Am uitat cum il cheama, dar a existat si un secretar general NATO supercorupt. De Adrian Severin ati mai auzit ceva?. ADEVARUL ESTE CA IN OCCIDENT JUSTITIA FACE...JUSTITIE SI RECUPEREAZA DIN PREJUDICII, NU FACE PROCESE POLITICE CARE PENTRU BUGETUL TARII AU TOT ATATA EFECT CA O FRECTIE LA PICIORUL DE LEMN!.
EU pe 23 Noiembrie 2015, 17:27
#13
SUNTETI EXCEPTIONAL D-LE SNI !
FRUMOS, ELEGANT, PRIETENOS ! IMI PLACE ATITUDINEA SI MODUL CUM GANDITI SI FAPTUL CA VRETI SA SE FACA ORDINE IN JUDETUL ASTA ODATA PTR TOTDEAUNA ! SA DISPARA ODATA FLAGELUL DE CORUPTIE CARE DAINUIE PESTE JUDETUL TELEORMAN SI PESTE TOATA TARA, CA LUCRURILE SA INTRE PE FAGAS SI SA NE REPUNEM IN MISCARE INDUSTRIA, AGRICULTURA .... ECONOMIA !
Eu pe 23 Noiembrie 2015, 15:43
#12
Coruptia e in floare
Nu va mai chinuiti sa ucideti balaurul cu multe capete numit coruptie . Nu vedeti ca nici macar o tragedie ca cea din clubul colectiv nu baga frica in autoritati ? Azi au bagat capul intre umeri cand au venit in inspectie in oras . Codrea a luat 800 milioane amenda iar la Fsn nici nu s-au deranjat sa intre. Nu mai intelegem nimic! majoritatea localurilor nu au nici macar estinctoare sau banalele EXITuri luminoase in caz de incendiu . Barfele circula repede, sa va fie rusine ca nu verificati la sange toate cluburile si restaurantele unde pot muri copiii sau nepotii nostri !
Ilie de la scularie pe 23 Noiembrie 2015, 15:37
#11
@eu
Toate bune si frumoase mon cher, dar.... oare nu coruptiunea de la noi i-a bagat Americii si tarilor mari din UE niste foarte multe miliarde de euro prin contracte cu dedicatie? Vezi EADS, Bechtell, Romtelecom, Licentele Microsoft, fregatele engleze, samd. Intrebare intrebatoare: cand a fost buna coruptia de la noi, si cand nu? Crezi ca daca se voia cu adevarat eradicarea coruptiei, era suficient un semnal de afara si gata. Asa cum se schimba domniile de la noi. Tot de afara. Dar cum sa dea UE si SUA cu piciorul unei coruptii care le satisface toate doleantele si interesele? Ce, au baut gaz? Cum sa piarda ei cea mai buna sursa de exemple rele folosibile in campaniile lor electorale? Nu va faceti iluzii, lupta anticoruptie este doar la nivel declarativ, coruptii stau un timp la Beciul Domnesc, apoi stau acasa bine merci, fac un an-doi de parnaie, scriu cate o carte, si apoi gata. Si raman si cu averea furata de la noi. Un fel de hai sa-i prostim pe prosti.
eu pe 23 Noiembrie 2015, 15:04
#10
#SNI
Mi se pare abdolut normal! De ce să nu aibă oamenii un spectru foarte larg de bănuiţi că ar fi SNI?! Ce nu știu domniile lor nu are cum să facă rău teleormănenilor! Este? Acum că m-am trezit un "eu" multiplu, sunt un pic mai atent. Mă recunoașteţi după modul de gândire.
SNI pe 23 Noiembrie 2015, 13:47
#9
#eu
Nu am vrut să - mi incarc memoria cu numele unui sefulet. La ANAF TR sunt doua tabere de corupti iar șefii se pun prin rotație din ambele tabere. O tabără este patronata de Dragnea si una de Almajanu.. Mai sunt citiva,, independenti''subordonați lui Nitulescu și doi,, fraieri cinstiți '' neafiliati. Va place cum evit întrebarea? Am învățat de la dvs. Mai si glumim, ca altfel inebunim.
EU pe 23 Noiembrie 2015, 13:30
#8
CU SIGURANTA PESTE TOT EXISTA SI IN U.E. SI S.U.A
SI PE AFARA SE FURA, DAR SE FURA MAI FERIT ASA CU DEGETUL MIC SI DIN CAND IN CAND, NU ASA PE FATA SI CU AMBELE MAINI BAGATE IN SAC PANA LA UMAR CUM FACE DRAGNEA ! LA NOI SE MOARE DE FOAME SI EL SE PLIMBA CU MASINI DE SUTE DE MII DE EURO, CONTURI PLINE CU SUTE DE MILIOANE DE EURO, PROPRIETATI DE SUTE DE MILIOANE DE EURO, AFACERI DE SPALAT BANI DIN BUGET DE MILIOANE DE EURO PE AN. IN RESTUL EUROPEI LUMEA O DUCE BINE SI NU IES IN STRADA CA NU AU CE MANCA, IES EVENTUAL PTR ANUMITE MARIRI DE SALARIU SAU SE DISCUTA CU LIDERII SINDICALI SI SE REZOLVA FRUMOS PROBLEMA NU SE INTAMPLA CE VEDETI LA NOI PE STRADA !!!
SNI pe 23 Noiembrie 2015, 13:07
#7
Am uitat sa intreb...
Exista,, moda'', ca firmele sa lucreze pe pierdere, si cu toate acestea ele funcționează de ani buni, fac investiții, se extind, plătesc salarii - pentru toate astea au nevoie de bani. De unde? Unii patroni vin cu aport de capital, altii imprumuta firma(contabilii știu ce vreau sa spun), acestea sunt formele legale pt a justifica in contabilitate . Toate astea in condițiile în care patronul respectiv nu are altasursa de venit. CEI DE LA ANAF ȘTIU ASTA? Este foarte adevărat ca unii dintre patronii respectivi sunt si primari, polițiști.... Si cistiga anual x lei asa ca pot imprumuta firma cu x + y lei. DNA, stie acest lucru?
eu pe 23 Noiembrie 2015, 12:37
#6
#SNI
Cine este șeful ANAF-ului din judeţ? Toţe?
SNI pe 23 Noiembrie 2015, 12:33
#5
#2 Mi-ati stricat ziua. Asa ca.....
Va intreb fara sa va acuz de ceva :Sunteti bugetar sau sunteți un simplu,, cotizant la fondul de protocol ''? Tot fara sa va acuz, dupa felul in care ati pus problema, cred ca sunteți,, cotizant''si cred ca aveți un mic bar, magazin etc. Daca este așa va dau un sfat. :Faceți denunt împotriva celor ce va cer cotizația. SI LUCRUL CEL MAI IMPORT ESTE CA DVS SA - DATI BON FISCAL.
SNI pe 23 Noiembrie 2015, 12:21
#4
In Romania, mergeți la tara la un magazin si solicitati bon fiscal, mergeți la un depozit materiale de construcții si cumparati scoabe si cereți bon. Cumparati cherestea si cereți factura. Pot sa va dau multe exemple de acest fel. Ma opresc aici dsr sa nu credeți ca nu ma minunez cind vad cum gindesc unii. PE CE LUME TRAITI FRATILOR?
SNI pe 23 Noiembrie 2015, 12:15
#3
Aveți perfecta dreptate. Coruptia nu va vi eradicată niciodată. EA exista in toate statele lumii. DAR, acolo este un caz la 1000 la noi gasim un funcționar public cinstit la o mie de corupti. ACEASTA ESTE MAREA PROBLEMA. Mergeti dvs In Germania, Franța, SUA si încercați sa dați spaga unui polițist de la rutiera. Mergeti dvs acolo unde am spus si veți vedea ca acolo daca azi iti cumper o mașină de lux, a doua zi fiscul te întreabă de unde ai avut banii. Mergeti dvs la un magazin mic de cartier din Germania, Franța, etc si cumpatati o piine fara bon fiscal, vedeti daca aveti de unde. Mergeti la un magazin in tarile respective și lasati spaga doi centi. Excepție fac restaurantele, barurile unde bacșișul se impoziteaza)
Stan Cochintu. pe 23 Noiembrie 2015, 11:45
#2
Intrebari mai simple .
Daca SNI stie vreo institutie a statului in care nu exista coruptie?.Dar in U.E.? Dar in S.U.A.? Dar in NATO? etc,etc..................
UN MAGUREAN pe 23 Noiembrie 2015, 10:49
#1
exista coruptie
atit cit va fi numiri politice la toate nivelele,daca sunt depolizate nu mai depind de politic adica de mafia rosie conduse de puscariabili ex dreagnea va merge la puscarie

cool smile
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.