Comentariu SNI - Marii corupti din Politia Teleorman.

22 Noiembrie 2015, 08:04 | 5741 vizualizări | 19 comentarii
Car Universal
IPJ Teleorman.

Cunosc foarte, foarte, foarte bine nivelul corupției la Politia Tr. Nu exista POLITIST care sa nu fi primit in cariera lui o friptura un pachet de țigări sau sa nu fi beneficiat de un ,,avantaj nelegal''. DAN DOBRE este polițistul care a mincat, baut, f..... (lucrul ăsta este considerat NORMAL in conceptia polițistului), poate a,, pus mina '' si pe bani(tentatia e mare, salariul mic). Toate astea sunt ilegale, trebuie pedepsit, dar el,, joaca la tineret '' - ALTII SUNT MARII CORUPTI DIN POLITIA TELEORMANEANA.

DIN PACATE PRIMII CARE PICA SUNT,, CEI MICI'', DNA SA-SI INDREPTE PRIVIREA CATRE SERVICIILE DIN IPJ TR CARE INVESTIGHEAZA INFRACTIUNI CU PREJUDICII MARI SAU IN URMA CARORA SE OBTIN VENITURI ILICITE EXTRAORDINAR DE MARI.

De obicei organele anticorupție monitorizează faptele de corupție in care polițiștii sunt implicați direct prin natura funcției și uita de,, combinatiile'' pe care aceștia le fac prin interpuși si care aparent sunt legale, in realitate ACOLO ESTE MAREA PROBLEMA.

Aceste ,,afaceri legale cu iz penal '' patronate de sotii, copii, veri, prieteni, etc TREBUIE SA INTRE IN ATENTIA DNA. Eu am vorbit de ,,Seful pacanelelor'' dar exista si ,,Benzinarul Sef'', "Angrosistul Sef'', " Agricultorul Sef''. Aceste exemple date de mine sunt reale si pot constitui indicii temeinice pt eventualele investigatii DNA.

Citeşte şi
Comentarii (19) Adaugă comentariu
eu pe 25 Noiembrie 2015, 16:03
#19
#SNI
Sper ca acest pseudonim să ascundă in continuare identitatea persoanei care postează. Este mult mai corect și sănătos așa. Este o părere prietenească, dacă imi permiţi. Știu, este tentant dar total neproductiv. Mă intrebai despre pnl, răspunsul este că nu, nu se va reforma din interior, mai degrabă "va fi reformat", altfel va kkt ca și psd-ul.
alin pe 24 Noiembrie 2015, 19:01
#18
pentru S.N.I.
Nu am citit ( sotia secretar de stat si sotul angajat ). Nu am timp, insa va promit ca am sa citesc tot ceea ce dezvaluit si le voi pune cap la cap. Referitor la intrebarea dvs., Raspunsul este : Conflict de interese( art.301 din NCP., Cap. II. ) O seara placuta.
SNI pe 24 Noiembrie 2015, 09:42
#17
#alin
La rubrica TURNAȚI am scris,, Alte întrebări '' citiți partea cu dna secretar de stat și soțul angajat...... Acolo ce este?
alin pe 23 Noiembrie 2015, 22:46
#16
pt S.N.I
Cineva le-a permis .Cu ce dezvaluiti dvs., ar trebui sa vi-se faca STATUIE. Lasa-ti-mi adresa dvs. de e-mail. Daca din ce-i enumerati de dvs., citesc acest site, sa inteleaga ca au gresit( prietenii si cumetrii posibil cu iz penal). Dvs.,Domnule S.N.I prin ceea ce face-ti aduce-ti un serviciu Statului Roman. O seara placuta va doresc.

SNI pe 23 Noiembrie 2015, 11:40
#15
#alin
Partea buna este ca mi-am facut si prieteni in rindul celor ce comentează aici. Totodată am realizat că in Teleorman sunt si oameni care sunt conștienți de,, ce se întâmplă în jud. ăsta. Asa ca voi continua sa spun ce am de spus, poate asa voi contrbui si eu cu ceva ls,, Deșteptarea Rominului '' in general și aTELEORMANEANULUI in special.
SNI pe 23 Noiembrie 2015, 11:32
#14
#alin
Si eu sunt aspru criticat pentru greșelile de tastare, ortografie, etc. De citeva luni sm declnsat pe acest website o,, campanie de comentarii (,, nu le consider dezvaluiri) la adresa politicienilor, interlopilor, polițiștilor ssu slti functionari publici pe care, ATENTIE, ÎI CUNOSC. ASTA,, mi-a atras o serie de înjurături si alte critici.
SNI pe 23 Noiembrie 2015, 11:22
#13
#alin
La DGA Teleorman sef este Tom Țică, fiul lui Tica,, al batrin''fost si el sef la DGA prieten si coleg cu părinții celor enumerati de mine. Tom a copilarit cu cei pe care ar trebui sa-i,, spioneze''. Alti lucratori DGA au fost colegi cu,, coruptii''in cadrul, IPJ, apoi s-au transferat la D G A-ba. Doi dintre,, luptătorii anticorupție '' sunt ocupați sa,, culeagă informații '' din circiumile orașului, fiind in permanenta turmentați. CINE SA MAI LUPTE CU CEI CORUPTI?
alin pe 23 Noiembrie 2015, 00:04
#12
pentru sali tudor.
Contraventia pentru refuz e legala. Avand in vedere ca T. Magurele este zona de granita. Insa, daca au folosit "Uniforma" se numeste abuz de putere. Martori, sunt? Ce specifica pv-ul? Merge-ti la Jud. Tr. Magurele si contesta-ti respectivul proces verbal.
degemeu pe 22 Noiembrie 2015, 23:43
#11
politia alexandria
Si comisarul chirita de la politia alexandria un mare infractor
alin pe 22 Noiembrie 2015, 23:26
#10
vine acel urmator pas.
Anterior spune-am ca D.N.A., nu-i robot. Acum ma corectez, nu-i un mamut. Multumesc stimate domn pt ceea ce dvs aduce-ti la cunostinta opinieii publice. Sunt multe nereguli domnul meu, cei ce " ar " trebui sa aplice legea inteleg ca o incalca. Sper( domnul meu ca nu am scolit TAMPITI .) Daca am ajuns eu la 48 de ani sa intervin, nu suntem pe drumul bun. Sper sa citeasca toti cei enumerati de dvs. domnule S.N.I. si sa inteleaga ca mai devreme sau m-ai tarziu legea ii condamna. Seara placuta domnul meu, acum sa fac si haz, sper ca nu se supara domn profesor ( ca nu stiu a folosii "cratima"). Am scris corect domn profesor?. O seara buna S.N.I.
SNI pe 22 Noiembrie 2015, 19:56
#9
#eu
Astept sa vad următorul pas al DNA...
SALI TUDOR pe 22 Noiembrie 2015, 17:32
#8
PAGUBIT


VA ROG DIN SUFLET SA FACETII CEVA IN CAZUL POLITIEI DIN TURNU MAGURELE . EU AM FOST UNUL DINTREI CEI CARE AU FOST PARLIT DE EI .M-AU OPRIT IN MIEZUL ZILEI,M-AU LEGITIMAT SI MIAU SI DAT O AMENDA DE 500 DE LEI CA AM REFUZAT SA II DAU SPAGA LU PINTOIU,SI BABAN
Ilie Nistor. pe 22 Noiembrie 2015, 17:12
#7
Dle Doru( si cu asta ma retrag din nou),
Pai Gavril Dejeu, Dudu Ionescu tot pesedisti erau???. N-as vrea sa se creada ca atunci cand pun niste intrebari DE BUN SIMT gata, sunt pesedist!.Adevarul stimabililor, pe care il stiti, sau ar trebui sa-l stiti este ca totii hotii din vechile organe ale pecere s-au impartit DUPA O ANUMITA SCHEMA IN TOATE PARTIDELE SI SE PROTEJEAZA UNII PE ALTII, DUPA CUM SUNT LA PUTERE SI-N OPOZITIE. Asa ca nu mai face pe" patriotul nationale", incoruptibil!. Daca ai un pic de caracter, nu trebuie sa te superi. Eu nu va mai deranjez.
Sandu pe 22 Noiembrie 2015, 16:58
#6
Carabasu
Scrie-ti si de Carabasu, bestia de militian, pensionar, ce se ascunde prin Rosiori de Vede acum!!!Un mare jeg, un distrus si el si tot neamul lui de kkt!
EU pe 22 Noiembrie 2015, 14:15
#5
CANDVA ODATA ... MULTI ANI IN URMA
UN COPIL DE GABOR A ZIS ASA :

"POLITISTII SUNT CEI MAI MARI INFRACTORI!"



CREDETI-MA CA AM RAMAS FARA REPLICA. MI-A SI EXPLICAT DE CE, SI A ZIS ASA :

"PTR CA EI AU DOSARELE CUNOSC OAMENI MAI SUS SI NU ARE CE SA LI SE INTAMPLE, EI REPREZINTA LEGEA SI TOT EI O SI CALCA IN PICIOARE CAND VOR, PTR LEGEA E LA EI !"
eu pe 22 Noiembrie 2015, 14:06
#4
#SNI
Crezi că "stăpânii inelelor" au să cadă, sau vor pica alţii mult mai puţin vinovaţi, adică cei care au comis simple greșeli, fără legătură cu atribuţiile de serviciu propriu zise?
Doru pe 22 Noiembrie 2015, 13:50
#3
Nea Ilie,vorbesti serios?
Pai,institutiile astea de care ne spui,tu,cu atatta patos,sunt pline de vechi comunisti,sec*risti,PSD-isti sau copiii lor.Deocamdata,rezultate s-au vazut numai pe la DNA.Eu zic sa ne luam niste floricele de porum si sa ne uitam atent pe la TV si sa vedem urmatorul invitat pe la DNA.O sa fie distractiv,iti spun eu.
Ilie Nistor. pe 22 Noiembrie 2015, 11:53
#2
Intrebari.
Toata lumea, cand vorbeste de HOTII (numele pop**ar al coruptiei), sare imediat la D.N.A. ca si cand aceasta institutie ar fi DUMNEZEU. Pai, stimati compatrioti, dragi tovarosi si nas Floreo, statul nostru scump si democratic a infiintat si alte organe (sau organisme), adevarate sinec*ri pentru tot felul de //incoruptibili//, cum ar D.G.A.-D.I.I.C.O.T.-S.R.I.-S.I.E. incadrate numai cu //luptatori// pe care" lumea nu poate sa-i mai incapa": astia ce pazezsc, manca-v-ar nenea??> snake
Stan Pățitu pe 22 Noiembrie 2015, 11:15
#1
Nu-i nimic nou în tot ce spuneți
Milițienii,pardon,polițiștii,sînt demult slugile țiganilor și ai interlopilor.Se cunoaște prietenia și complicitatea lor fata de acești infractori.Mulți sînt chiar protejați pe față.Mai șocant este faptul că unii dintre ei se și laudă cu acest fapt.Cetățenii trebuie să semnaleze,în scris,organelor centrale,toate abuzurile facute de acești infractori în uniformă.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.