Ioan Niculae nu este eliberat - ICCJ a respins cererea de recurs in casatie.

14 Octombrie 2015, 17:04 | 3844 vizualizări | 39 comentarii
Car Universal
Ioan Niculae.

ÎCCJ a respins miercuri, ca inadmisibile, cererile de recurs în casație formulate de Gheorghe Bunea Stancu, Ioan Niculae, Viorel Bărac și Gheorghe Teodorescu în dosarul "Mită la PSD", în care Bunea Stancu a fost condamnat la 3 ani închisoare, iar Ioan Niculae la 2 ani și 6 luni cu executare.

Omul de afaceri Ioan Niculae a fost condamnat pe 2 aprilie, de Curtea de Apel București, la 2 ani și 6 luni închisoare cu executare, iar fostul președinte al Consiliului Județean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, a primit 3 ani închisoare cu executare, în dosarul "Mită la PSD".

În același dosar, Gheorghe Teodorescu (acționar al SC Insomar SRL) și Viorel Bărac (director al SC InterAgro SA) au fost condamnați la 2 ani și 6 luni închisoare cu executare.

Curtea de Apel a admis pe 2 aprilie apelul DNA, după ce Judecătoria Sectorului 1 i-a achitat pe cei patru, printr-o decizie dată pe 20 noiembrie 2013.

Procurorii anticorupție i-au trimis în judecată pe 11 ianuarie 2012 pe Gheorghe Bunea Stancu și omul de afaceri Ioan Niculae, în dosarul privind finanțarea campaniei electorale a candidatului PSD la alegerile prezidențiale din 2009, Mircea Geoană.

Bunea Stancu, care era și președinte al Organizației Județene Brăila a PSD, a fost acuzat de folosirea influenței și autorității ce rezultă din funcția de conducere într-un partid pentru a obține pentru altul bani sau foloase necuvenite, iar Ioan Niculae, acționar principal al grupului Interagro SA, a fost acuzat de complicitate la fals în înscrisuri sub semnătură privată.

În același dosar au fost deferiți justiției Gheorghe Teodorescu, acționar al SC Insomar SRL, și Viorel Bărac, director al SC Interagro SA, ambii pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Potrivit DNA, în cursul anului 2009, Gheorghe Bunea Stancu și-a folosit influența și autoritatea rezultate din funcția de președinte al Organizației Județene Brăila a PSD pentru a obține, cu încălcarea dispozițiilor legale ce privesc finanțarea partidelor politice, suma de un milion de euro de la Ioan Niculae, bani ce urmau să fie folosiți în campania electorală prezidențială desfășurată la sfârșitul anului 2009 pentru susținerea candidatului PSD, Mircea Geoană.

Citeşte şi
Comentarii (39) Adaugă comentariu
eu pe 26 Octombrie 2015, 21:07
#39
continuare
Ar face bine să rămână acolo. Vin vremuri cu zăbrele dar de data asta in cuantum serios. Să aibă o ședere de durată cât să scrie și pentru 15-20 de Nobeluri consecutive!
eu pe 26 Octombrie 2015, 15:25
#38
vești
Rec*rsul in casaţie probabil a fost respins ca inadmisibil dar, după toate probabilităţile va fi eluberat in c*rând. Sper să mă inșel.
Stefan Niculescu. pe 25 Octombrie 2015, 11:55
#37
"Ins"- ului.
Cred ca era mai nimerit sa-l rogi pe zisul ilie sa citeze acea cugetare EXACT in limba germana, pentru ca in aceasta limba a fost exprimata si sa ne spuna cine-i autorul.
Acelasi //ins//. pe 24 Octombrie 2015, 17:28
#36
O le le, muica, ce de mai narozii!.
Draga ilie neamtu', ia sa-mi spui mataluta mie cine a scris urmatoarea cugetare si s-o traduci in limba germana; UN OM INTELIGENT OBSERVA TOT TIMPUL, UN OM PROST FACE TOT TIMPUL OBSERVATII.
Stefan Niculescu. pe 24 Octombrie 2015, 06:23
#35
Lui ilie.
Scuze, cred ca si eu am inc*rcat un pic //borcanele//( nu prea grav, ca tine,dar imi recunosc nestiinta.)> tongue rolleye
Stefan Niculescu. pe 24 Octombrie 2015, 05:53
#34
Lui Ilie de la scularie.
Discutiile pe care le porti cu unii cititori au devenit penibile si dezonoreaza pe cineva care se pretinde intelectual de marca. Nici eu nu cunosc limba germana, dar consultand dictionarul german-roman, am constatat ca ai comis o mica greseala: ai scris scwerein in loc de SCHWEREIN. Ce mare lucru era sa-ti corectezi greseala-pe care ai facut-o din nebagare de seama, nu din nestiinta???. Zau ca nu te inteleg!. Am impresia ca unii te atata IN MOD INTENTIONAT, IN BATAIE DE JOC SI TU NU TE PRINZI.
Acelasi //ins// pe 23 Octombrie 2015, 19:53
#33
Aceluiasi //i.l.d.s.//
Raspuns:numele de ti**n provine de ilie de la scularie. Asemanarea dintre ele este la fel ca cea dintre sula si subprefectura si dintre ilie si scularie.
Ilie de la scularie pe 23 Octombrie 2015, 09:17
#32
@insului
Cred ca tu esti pacaliciu' ala care a facut apel la un cunoscator, iar ala chiar a facut misto de tine. Etimologia cuvantului o cunosc mult mai bine ca tine, crede-ma. Apropo, etimologia cuvantul ti**n?
Acelasi //ins// pe 22 Octombrie 2015, 13:22
#31
Aceluiasi //i.ld.s..//
Concentreaza-ti atentia numai asupra aceluiasi cuvant german PE CARE L-AI SCRIS GRESIT. ULTIMA TA CORECTURA ESTE SI EA GRESITA!. Stii care este impresia mea?; Tu nu cunosti limba germana, ci ai apelat la un cunoscator, care a facut // misto// de tine !. Apropos; stii din ce limba provine cuvantul " misto' si ce inseamna? Atentie, nu-i ti**nesc!!.
Ilie de la scularie pe 22 Octombrie 2015, 08:35
#30
@detractorilor mei
Insului oarecare ii spun ceea ce i-am spus si profei aleia: i-ati capre si fa-te cioban. Ceea ce s-a grabit ea sa arate este doar o mica scapare a mea, schwien scris din graba fara w. In rest ... vezi de caprele tale! Esti prea minuscul sa-mi pierd timpul cu un parlit ca tine. Uncheasule, nu eu am omorat purceaua aia din cocina, ci PSD-ul tau impreuna cu sec*ristul Nicolae. Cat despre sanatatea mea mintala nu cred ca esti tu cea mai abilitata persoana sa dai verdicte. Faci pe lupul moralist, dar nu vezi cine a inceput primul, si ce limbaj nedemn de un dascal a folosit. Problema combinatului nu e problema mea. Nu sunt eu cel in masura sa rezolve asta, ci organele statului abilitate in acest sens, alea care traiesc din banii mei si ai tai si nu fac nimic. Abia asta este problema mea. Sau a oricaruia dintre noi. Baga la cap asta si tu te mai da de desteptul satului. Ca nu esti. Esti si tu in rand cu chelalaitorii de serviciu.
Liviu Uncheasu. pe 22 Octombrie 2015, 06:35
#29
Domnule Administrator de site.
Va rugam din suflet sa trageti linie si sa nu mai primiti comentarii la acest articol, ne-am " constipat" cu atea imbecilitati!. Dvs. nu ati observat ca indivizi gen i.l.d.s. sunt nebuni!?. Daca il pretuiti atat de mult, de ce nu-i platiti consultatiile si tratamentul la un psihiatru???. Dvs pe ce lume traiti?.Purceaua-i moarta-n cocina, odata cu Combinatul si noi trebuie sa inghitim zilnic tampeniile lui ilie!.AJUNGE!!!.
Un ins oarecare. pe 21 Octombrie 2015, 13:07
#28
Lui Ilie de la scularie.
Nu te supara stimabile, eu sunt un ins care habar nu are de limba germana, dar am inteles ca acea persoana pe care o jignesti ti-a atras atentia ca acel cuvant scris de tine NU EXISTA in limba germana, ci seamana cu altul care are un H dupa c. Acum ca ne-ai facut pe multi c*riosi lamureste-ne si pe noi. ORICUM, SUBIECTUL ARTICOLULUI NICI NU MAI CONTEAZA, TU ESTI TOTUL!.
ilie de la scularie pe 20 Octombrie 2015, 20:44
#27
@profesoara p...
Fătucă, tu ori ești proastă, ori ești foarte proastă. Pentru luminarea prostiei endemice ce zace în umfătura care-ți ține loc de scăfârlie, întreabă totuși pe d-na Jitea ce înseamnă asta: was du saght ist einerlerlei, in der du liegt die schweinerei. Die schweinerei înseamnă porcărie, de la die schweien, care înseamnă porc. D-na Jitea va trebui să lucreze la greu cu tine proasta p.... Tu după ce că ești proastă, te mai și c..i în potecă și te lauzi cu fapta făcută. Tipic pentru un intelect liminar. Apropos, când te-a văzut ultima oară un psiholog care știe meserie?
Geta.... pe 20 Octombrie 2015, 18:11
#26
Porcului de ilie fara scafarlie.
Ti-am spus ca nu prea ai brodit-o cu germana ta de balta si m-asteptam sa te corectezi, dar m-ai convins ca habar nu ai de ea. Asa ca acum TE SOMEZ sa traduci cuvantul scris de tine= Scweinerei si apoi sa le spui cititorilor cum se traduce die Schweinerei si care este legatura dintre tine si el.Apropos, de profesoara Alice Jitea ai auzit?. Salut-o din partea mea!.
ilie de la scularie pe 19 Octombrie 2015, 23:30
#25
@o profesoara
Sifilis? No way! Sunt cu analizele la zi. Onanism? Vorbești din proprie experiența? Folosești telefonul pe vibrații și te suni non stop? Posibil să nu te fi vizitat nici un biped prin alcov de ceva vreme, iar abstinența te face să te urci pe pereți, sau să defulezi pe aici răscoala hormonilor tăi. Sfatul meu? Du-te la bancomat, scoate niște bani și plătește un boschetar-doi să te sature. Poate așa vei percepe realitatea așa cum e ea.
Geta....profesoara. pe 19 Octombrie 2015, 17:42
#24
Lui ilie prostul.
De fapt totul ti se trage de la sifilis sau de la onanie. Vezi ca nu prea o brodisi cu germana ta de balamuc. In rest, s-auzim numai de bine- adiCA-CA te-a luat dracul!.( daca n-ai de-a face cu Combinatul, de ce iti zici // de la scularie//?)
Ilie de la scularie pe 19 Octombrie 2015, 15:00
#23
@Cristian Ionescu
Mein Idioten Kamerad, du bist Eine Grosse Scweinerei. Adica esti o porcarie de la un cap la altul. Ce trebuie sa stiu despre un combinat? Ce ma intereseaza pe mine? Au un patron, au un sindicat. Punct. Sunt autoritati ale statului care au caderea legala sa rezolve acest conflict de munca. Daca esti atat de competent, vii la fata locului, te informezi, si apoi vii cu solutii. Insa spilul e ca tu nu esti decat un idiot cu gura mare, care se crede desteptul pamantului. Nu esti bai! Esti doar un imbecil al carui delir verbal valoreaza cat o flatulenta trasa-n apa.
Ilie de la scularie pe 19 Octombrie 2015, 14:45
#22
@O profesoara
Daca si la ore bati campii ca aici, mai bine-ti iei capre si te faci peizoanca. N-ai stofa de pedagogie. In alta ordine de idei, nu sunt guru sa dau solutii. Are cine le da. Doar de aia sunt patroni, autoritati ale statului competente, etc. Cat despre identitatea mea, stii ca-mi placi? Postezi sub pseudonim si ma acuzi pe mine de lasitate! Halal c*raj! Parol nene, vorba unui clasic, care este inca actual. Hai sa-ti dau un sfat: cand dai intr-un caine, intai vezi ce caine e, si cine-l tine de lant. Poate asa apuci pensia.
eu pe 19 Octombrie 2015, 11:43
#21
# 20
Executare silită!
fost pe 19 Octombrie 2015, 10:05
#20
combinat
Sa dat în judecată sau cistigat drepturile salariale problemă este cînd se vor primi bani .
eu pe 18 Octombrie 2015, 13:53
#19
# cristian ionescu
Procesul nu durează mult, se judecă relativ repede, mai mult de un an, cu apel cu tot nu are cum. Poţi cere penalităţi de la data pronunţării la fond. Este executorie.
eu pe 18 Octombrie 2015, 13:47
#18
# cristian ionescu
Inţeleg perfect starea de disperare in care se află foștii salariaţi, nu am indemnat pe nimeni să iasă in stradă și nu am luat in râs supărarea oamenilor. M-ar bate DUMNEZEU. Cu cine aţi avut incheiate contractele individuale de muncă, adică cu ce societate, reprezentată prin ce persoană. Vrificaţi dacă v-au fost achitate dările la stat, altfel nu beneficiaţi de vechime, plată concedii medicale, contribuţie pensii. Aveţi grijă că nu se pot cere decât pe ultimii trei ani anteriori. Sincer, dacă aș fi in oraș v-aș ajuta. Nu am nicio influenţă și nici membru de partid nu sunt.
Cristian Ionescu. pe 18 Octombrie 2015, 06:34
#17
Pentru // EU//-ul (toxic!)
Vrei date despre Combinat pentru a da o solutie legala asupra- cel putin!-marilor restante la plata drepturilor noastre banesi? Iti spun numai atat:( in limbaj pe intelesul tuturor) VALOAREA BUNURILOR DETINUTE DE INTERAGRO ESTE CU MULT MAI MARE DECAT A TUTUROR DATORIILOR SALARIALE SI CATRE FURNIZORI, A TAXELOR SI IMPOZITELOR CATRE STAT, ETC. EU AM PUS O INTREBARE CARE NU PRICEP DE CE V-A INFURIAT LA CULME PE TINE SI PE ILIE(care habar nu are ce-i aia scularie!) :de ce NU SE GASESTE NIMENI DINTRE CEI CARE NE PLANG DE MILA SI CARE NE-AU INDEMNAT LA DEZORDINI SA PLATESCA UN JURIST CARE SA CHEME IN JUDECATA COMBINATUL SI SA CEARA INTRAREA IN FALIMENT???. ( ITI GARANTEZ CA AM FI CONTRIBUIT SI NOI CU BANI). SE ZICE CA PROCESUL SI RECUPERAREA BANILOR AR DURA FOARTE MULT. DAR DACA NU SE FACE NIMIC,IN MOD SIGUR NU VOM MAI PRIMI NIMIC!.DECI STIMABILE, AI CEVA CONCRET SI BUN DE SPUS, ZI-O, DACA NU, TACI DRACULUI ODATA!DE ALDE ASTIA CARE NU STIU SA BATA UN CUI IN PERETE SUNTEM SATUI!!
O profesoara. pe 17 Octombrie 2015, 19:46
#16
Nu te supara asa zisule " ilie d.l.s."
-N-am vazut la tine o idee, o solutie fezabila la problemele ridicate in articole si in comentarii, o propunere cat de cat inteleapta si bine argumentata. La tine totul se reduce la injurii si insulte suburbane adresate unor CETATENI care au alte vederi politice ( scuza-ma, poate si pe mine ma socotesti o idioten tavariscea), ba chiar nu cred ca tu ai avea vreuna._ Esti las si lasi sa cada banuiala pe alti oameni care nu au nici in clin nici in maneca cu acest site, din care cauza se aleg cu aprecieri negative din partea unor cititori. Ba ca esti Valeriu Gagiulescu, ba Tutu Dragnea, ba Manea Tudor, ba Neco Cojocaru,ba Claudiu Cracea.( cat a trait amaratul de Sorin Duma erai el) Urmand metodologia unui comentator, am intrebat cativa cunoscatori de limba germana daca isi dau seama cine esti si TOTI au spus un nume. Hai spune-l tu ca nu te omoara nimeni!( sau, MAI BINE, RETRAGE-TE!, ne faci de ras)
Ilie de la scularie pe 17 Octombrie 2015, 16:59
#15
@Cristian Ionescu
Bipedule, flatulențele debitate denotă faptul că tu gândești cu partea de jos a tubului digestiv și le emiți cu partea de sus a aceluiași sistem. Lătrău PSD-ist, cu simbrie.
EU pe 17 Octombrie 2015, 15:48
#14
ASTEPTAM SA IL VEDEM CU PAR CARUNT
NUMAI ASA MERITA ... ZDRENTELE ASTEA PENALE SI COMUNISTE... SI-AU FACUT DE CAP IN TOT JUDETUL... STATI LA PARNAIE ACUM CA PREA O MERITATI !
Cristian Ionescu. pe 17 Octombrie 2015, 06:37
#13
Celor doi agitatori revolutionari.
Unul este "maestrul" ilie goebbels si celalalt EU-nucul, cel mai IDIOTEN KAMARAD cu primul, care, desi habar n-are cine a fost Arhimede si la ce echipa a jucat, ii parafrazeaza niste presupuse vorbe: dati-mi toate datele despre Combinat si va spun ce aveti de facut. Ce spui Franz( nu imparatul!)?. Pai tu si cu " diversionisten idiot"( o luai si eu pe germaneste!) ar trebui sa aveti cat de cat idee despre ce inseamna COMBINATUL DE INGRASAMINTE CHIMICE si apoi sa ne plangeti de mila. ASA CUM ATI TRAIT SI CUM TRAITI, A VA NUMI DOAR PARAZITI SOCIALI ESTE PREA POLITICOS SPUS!. SI SA VA MAI SPUN CEVA: DACA VA INCHIPUIT CA VA PICA PSD SI VA FI VOTAT PNL( de fapt partidul delicvent lichelar),VA INSELATI AMARNIC BIBICILOR!!. VETI FI VRAND SA AJUNGETI MACAR CONSILIERI LOCALI? CE TRAGEDIE AR FI!. EU VA UREZ SA DEA DUMNEZEU SA VA IA DRACUL!.( si cu asta basta!, am pierdut destul timp cu doi cretini).
eu pe 17 Octombrie 2015, 00:16
#12
# cristian ionescu
Când faci pe cineva bou să incepi cu tine! Sau să iţi explic altfel, uită-te in oglindă și chiar ai putea să realizezi că ești p....ă, eu am incă p..ă.
eu pe 17 Octombrie 2015, 00:09
#11
# cristian ionescu
Băieţaș, ai multe de invăţat despre ce trebuie făcut in astfel de situaţii. Vino cu situaţia legală a unităţii, vezi dacă este băgată pe procedura falimentului. Penru salariaţi ar fi simplu. Sunt două modalităţi de abordare juridică. Mai multe lămuriri nu iţi pot da din moment ce nu cunosc cazul punctual. Impotriva cui trebuie să vă indreptaţi, clar este că trebuie să cereţi plata drepturilor salariale, actualizate și penalităţile legale de la data rămănerii definitive a sentinţei. Ceea ce nu inţelegi tu este că nu știu ce se intâmplă acolo, la cât baţi câmpii și la cum pui problema. Dă-mi documentele necesare și iţi fac eu o cerere tip pentru toţi și vă duceţi in instanţă. Imi asiguri tu toate actele de care am nevoie?
eu pe 16 Octombrie 2015, 23:54
#10
# cristian ionescu
Vorbește cu cine iţi trăznește, nu suntem camarazi in nici un fel, iar intr-o altă ordine de idei, trebuie să știi ce vrei să faci și cum trebuie să faci. Incepe prin a inţelege ce se intămplă, ar fi.un inceput.
Cristian Ionescu. pe 16 Octombrie 2015, 17:56
#9
Auziti ba, alde Pulica Franaru.
- In primul rand idiotului de Ilie maniacul de scularie:cand spui ca esti camarad cu un idiot REZULTA CA SI TU ESTI IDIOT. Tu, oricum ai lua-o esti un prost FARA PERECHE, se vede ca esti absolvent al " academiei" Fane Gheorghiu.ORICUM, NU PRICEPI NICI SA CITESTI,CAT DESPRE INTELEGERE, NICI VORBA!.- Lui Boulica " eu": bai Pazvante, tu chiar esti IDIOTEN KAMERAD cu ilie gamalie!. MACAR ATAT SA FI FACUT SI VOI: SA PLATITI UN AVOCAT CARE, IN NUMELE CELOR NAPASTUITI SA CEARA PRIN JUSTITIE PLATA IMEDIATA A DREPTURILOR RESTANTE. DESPRE D.N.A.NU VA FACETI GRIJI, VOI VORBI EU CU DNA(doamna) KOVESSI.HAHALERE IMPUTITE SI IDIOATE.
eu pe 16 Octombrie 2015, 17:36
#8
# IDLS (Ilie de la sculărie)
Acum chiar că m-a amuzat ultima postare. Ai umor când vrei maeste, pe bune!
Ilie de la scularie pe 16 Octombrie 2015, 08:50
#7
,,telectualii"
N-ati sezizat ca tipul asta gandeste cu partea de jos a tubului digestiv? Cum altfel credeti ca flatulentele pe care le emite trebuiesc luate potrivit parerii lui drept teze de o inestimabila valoare teoretica si practica (na, ca m-am molipsit de la el !!!).
?!? pe 15 Octombrie 2015, 16:41
#6
@ 3
Asistenţă juridică gratuită? La ce vă folosește?! Trebuie acţiunea dna-ului la felul in care s-a făcut privatizarea. Cui credeţi că ii pasă de noi? Masa de manevră folosită, ai ștampilă că ai votat la referendum mai vii la muncă, dacă nu....problema aţi pus-o artificial și ca un apel la mila unei entităţi abstracte.
eu pe 15 Octombrie 2015, 16:14
#5
# cristian ionescu
Domule Ionescu, modul in care gândiţi este execrabil, aveţi sinapsele pe invers, asta să nu vă facă mintea pui că e groaznic. Ce treabă are Crăcea cu privatizarea combinatului? Nu o fi nici ăsta vreun nepătat, dar domnia dumneavoastră sunteţi plecat cu sorcova! DOAMNE FEREȘTE DE AȘA "INTELECTUALI CU CARTE" CARE IȘI "EXPRIMEAZĂ" PROCTOIDEILE. AR TREBUI SĂ SE INTRODUCĂ, CA ȘI CONDIŢIE OBLIGATORIE PENTRU EXERCITAREA DREPTULUI DE VOT UN NIVEL MINIM ACCEPTABIL DE INTELIGENŢĂ.
ilie de la scularie pe 15 Octombrie 2015, 07:54
#4
@Cristian Ionescu
Ce spui tu acolo e noaptea minții. Problema conbinatului este un exemplu de cum nu trebuie privatizat un combinat de talia lui. Contraexemplul este Azomureș unde investitorii elvețieni chiar au băgat bani în retehologizare, iar acum combinatul duduie. Iar tu ce faci acum? Dai vina pe Crăcea pentru că PSD i-a pus în brațe mefiotului de Nicolae combinatul? Pe bune? Mai era unul pe aici care venea cu o soluție ieală după părerea lui. Adică să invite o delegație a sindicatului la Primărie, alături de ing. Bâciu și alți lideri liberali locali, ca apoi să iasă Dragnea să se plângă că PNL local este în spatele acestor probleme, nu mafia PSD locală care a îngropat orașul. Nu merge mein idioten kamerad, nu toți avem creiarul dat cu rașpelul. O avea Crăcea bubele lui, nu neg că le are, dar combinatul este afacerea PSD. Iar acum în an preelectoral combinatul va fi o ghiulea de piciorul PSD. Așa să vă ajute Dumnezeu! Opziția și pușcăria vă mănâncă.
Cristian Ionescu. pe 15 Octombrie 2015, 06:29
#3
Asta era important.
Pentru niste lepadaturi antinationale important este ca niculaie sa stea cat mai mult la inchisoare. Despre distrugerea unor intreorinderi de importanta strategica, despre sute de oameni lasati pe drumuri in prag de iarna, despre familiile lor si-n special copiii lor, nici o vorba de inc*rajare, nici o firava propunere de solutie!!. Despre recuperarea prejudiciilor cauzate tarii si oamenilor, nici pomeneala, va doare-n c*r!. DE CE NU-I MAI INDEMNATI PE OAMENI LA ACIUNI LEGALE DE PROTEST, DE CE NU LE ASIGURATI ASISTENTA JURIDICA GRATUITA PENTRU A CHEMA IN jUSTITIE INTREPRINDEREA PENTRU NEPLATA DREPTURILOR SALARIALE SI A TUTUROR DATORIILOR CATRE STAT SI FURNIZORI???. DE CE NU I SE CONFISCA TOATA AVEREA LUI NICULAIE?? NU VREA P.S.D.?! '''''VA MUMA-N CUR DE DIVERSIONISTI!!. PE VOI NU V-A INTERESAT SOARTA TARII SI A OAMENILOR, CI INCHIDEREA COMBINATULUI. NU V-A DAT NICULAIE CAT ATI VRUT!!.AI FI VRUT MAI MULTI BANI PE ASOCIATIA TA, CRACEO??. VEI PRIMI CU VARF SI INDESAT!!.
Marzoi Biciclistul pe 15 Octombrie 2015, 04:09
#2
DUIKA PUSCARIE
Pentru cel mai kurwar si alcoolist primar din TR, DUIKA CRITY!!!Marsh dreaqu acasa adventist-sec*risto-komunist, cu lichelele din PSD Rosiori de Vede!!
Dorel pe 14 Octombrie 2015, 22:58
#1
In continuare
Urmeaza inca 5 ani la beciul domnesc in dosarul Romgaz ca sa nu si piarda continuitatea
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.