Rezultatele votului din 11 octombrie. Rosiorii de Vede, cel mai rosu oras.

14 Octombrie 2015, 09:58 | 2533 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Rezultatele votului din 11 octombrie. Rosiorii de Vede, cel mai rosu oras.

PREZENTA SI CUM S-A VOTAT LA SCRUTINUL LUI DRAGNEA

Alexandria - 1003 social-democraţi au votat în favoarea lui Dragnea, iar 9 pesedişti alexăndreni i s-au opus, dintr-un număr de 1253 membri de partid. La Roşiorii de Vede, din 1890 pesedişti, 1324 au votat în favoarea lui Dragnea, iar 23 s-au opus. La Turnu Măgurele, 627 de pesedişti îl susţin pe Dragnea, iar 8 social-democraţi nu îl mai vor pe Dragnea. La Videle, 431 de pesedişti au votat în favoarea lui Liviu Dragnea, şi doar unul singur s-a opus. La Zimnicea, 647 de pesedişti îl preferă pe Dragnea preşedinte al PSD-ului, şi doar 7 se opun. Aceste cifre au fost facute publice de fruntasii PSD Teleorman.

 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
conteaza parerea noastra ??? pe 17 Octombrie 2015, 23:36
#4
conteaza parerea noastra ???
IN TOATA TARA ESTE SITUATIA PE CARE O VEDEM LA NOI IN JUDET. DE CE NU VRETI SA ACCEPTATI FAPTUL CA SUNTEM CONDUSI DIN EXTERIOR LA DEZASTRU SI FALIMENT,CHIAR DE CAND A AVUT LOC LOVITURA DE STAT IN 1989?

SE DORESTE O NOUA ORDINE MONDIALA.

CAUTATI "MISTERELE AEROPORTULUI DIN DENVER"-"BAZA MILITARA SUBTERANA"-"SIMBOLISTICA MASONICA"-"NOUA ORDINE MONDIALA", SI MULTE ALTE LUCRURI INTERESANTE.
ilie de la scularie pe 15 Octombrie 2015, 11:21
#3
@marin Cristesu
Adica ce vrei sa spui? Tu daca ai avea in strainatate un loc de munca bun, si ti-ai facut un rost, te mai intorci in saracia asta? Si ce propui? Sa gonesti ti**nii care le-au ocupat casele? termina dracului cu prostiile astea! Iohannis e de vina ca gasca pesedista a distrus Teleormanul? Chiar nu ti-e rusine asa un pic sa comentezi? De fapt nu ti-e, ai luat exemplul lui Ponta care este si mincinos, plagiator dar si nesimtit.
Marin Cristesu. pe 15 Octombrie 2015, 05:43
#2
Intrebari sincere.
In Ardeal-traditional de dreapta- in cate orase nu s-au intamplat aceleasi nenorociri?. Cate localitati au ramas aproape pustii, in special cele cu pop**atie majoritar germana?. De ca nu se mai intorc de cand a ajuns Iohannis presedinte?
Strainu pe 14 Octombrie 2015, 10:42
#1
Distrugatori .
Aveti in imagine 2 dintre mai multii PSDisti care au distrus orasul Turnu Magurele,de cind sunt la pùtere nu au facut nimic pentru acest oras.

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.