Teodor Nițulescu: Dragnea a sifonat un miliard de euro din Teldrum. I-a sponsorizat campania lui Băsescu. Dragnea vrea să ajungă PREŞEDINTELE ROMÂNIEI!

02 Octombrie 2015, 07:53 | 5592 vizualizări | 72 comentarii
Car Universal
Nitulescu si Dragnea.

Continuă dezvăluirile în cazul lui Liviu Dragnea. Fostul președinte al PSD Teleorman, timp de cinci ani, Teodor Nițulescu, a dezvăluit, joi seară, în cadrul emisiunii "Jocuri de Putere", moderată de Rareș Bogdan, cum actualul președinte interimar al PSD a privatizat firma Teldrum și tertipurile la care a apelat. "Privatizarea firmei e ușor de demonstrat, dar trebuie să se dorească și pot să demonstrez că a fost o fraudă de proporții. Sunt cel mai vinovat de ascensiunea lui Dragnea, dar politic. Când am fost prefect, Teldrum nu a luat niciun ban din bugetul Consiliul Județean", afirmă Teodor Nițulescu. Mai mult, potrivit acestuia, Liviu Dragnea i-a sponsorizat campania din 2009, fostului șef de stat, Traian Băsescu, cu banii din Teldrum.

"Prezenta mea aici e pentru ca trebuie sa spunem adevarul foarte clar si raspicat oamenilor. Despre domnul Părpălea, il cunosc si il admir, e unul dintre putinii oameni care au avut curajul sa spuna ce s-a intamplat la referendum. Am fost personajul care a fost curtat de partea PSD-ista ca sa ajut la realizarea unui procentaj suficient pentru demiterea lui Traian Băsescu. Eu am plecat in 2007, din PSD, la primul referendum de demitere a lui Traian Basescu si printre cei cinci deputati care au semnat un document, in care aratam că nu suntem de acord cu demiterea președintelui si ca se fac presiuni inimaginabile asupra Parlamentului ca presedintele sa fie suspendat.

De foarte multă vreme eu zic, public, la Teleorman ce inseamna Liviu Dragnea, ce înseamna politica pe care o duce acolo si manipularea incredibila a institutiilor statului si setea lui avida de putere si goana dupa bani. Dragnea a sifonat peste 1 miliard de euro in Teldrum. Fara doar si poate (e a dansului). Mie, în 2002, mi-a propus sa facem jumi-juma, să am 40% din Teldrum si el 60%. Eu atunci aveam o firma de construcții. Am refuzat. De ce am acceptat privatizarea Teldrum: în calitatea mea de președinte PSD Teleorman, din iunie 2002-aprilie 2005, am acceptat de nevoie lucrul asta, cu conditia ca aceasta privatizare sa fie facuta in conditiile legii. Pot sa spun ca a existat presiune din parea lui Miron Mitrea asupra mea. Am spus ca nu doresc acest lucru, pentru ca toti banii judetului vor veni la noi.

Banii i-au luat si s-a urmat drumul spre ascensiune. Toata ascensiunea lui se datoreaza bugetului Consiliul Județean și pentru că a urmat o singura directie: firma Teldrum. Nimeni nu a crezut ca pot sa demonstrez. O pot face in 30 de minute. Privatizarea frauduloasa a Teldrum s-a produs cu banii de la Direcția de Ocrotire a Minorului. Chestiunea de demonstrat, relatia lui Dragnea cu firma Teldrum, e o gluma pentru ca, daca DNA descinde maine la Consiliul Judetean si ma cheama martor, o sa gaseasca 50 de martori care sa ateste toate faradelegile lui Dragnea, în timpul în care a fost presedintele Consiliului Judetean. Marea problema e ca nu o fac. Actiunile le-a deținut Fișcuș Marian, fostul lui prieten", a declarat Teodor Nițulescu.

Mai mult, potrivit acestuia, pe Liviu Dragnea și pe Fișcuș Marian "îi leaga multe faradelegi si chiar un omor petrecut, la nivelul judetului Teleorman":

"Un deputat acolo, Simionescu, a omorat un om, fiind beat la volan cu 0,98 % alcool in aerul expirat si motivarea procurorului respectiv a fost ca alcoolul in aerul expirat provenea de la alcoolul sanitar, pe care si-l pusese la o masea dimineata, iar accidentul fiind seara. E cumnatul lui Fișcuș, Adrian Simionescu".

Referindu-se și la Samuel Calotă, cel care și-a dat demisia din funcția de consilier, joi, din cadrul M.A.I, Teodor Nițulescu a dezvăluit cum ajuns să primească, de la Casa Națională de Sănătate, 15.000 euro pe lună.

"Samuel Calotă a fost promovat, în guvernul Boc, vicepresedinte la ANPC. Pe mine m-a surprins aseara dezvaluirea lui Romică Părpălea, nu ma asteptam de la Calota. Am fost cel care l-am promovat la ANPC, o gafa pe care o regret. Cand Spitalul de Psihiatrie de la Poroschia a trecut la Consiliul Județean, ca toate spitalele, Dragnea a schimbat toți directorii, cu excepția Spitalului de Psihiatrie de la Poroschia, unde era Calota. Casa de Asigurări de la Teleorman a fost mutata, in 2008, într-un imobil pe care Calota l-a cumparat. Acolo s-a mutat Casa de Asigurari de Sanatate, intr-un loc deloc neprietenesc fata de accesul public și chiria e in jur de 15.000 euro pe luna. Daca ani de zile acesti bani au fost platiti de Casa Nationala de Sanatate, bani care se duc în buzunarul lui Samuel Calotă", spune Teodor Nițulescu.

Mai mult, subliniază fostul președinte al PSD Teleorman, Samuel Calotă a fost omul prin care Liviu Dragnea "a actionat la adresa altor martori în dosarul "Referendumul":

"Plantarea lui la MAI e rodul lui Dragnea si am inteles de ce, pentru ca a fost omul prin care a actionat la adresa altor martori în dosarul "Referendumul". Ce nu a zis Părpălea e mult mai grav: este cumpărarea tuturor reprezentantilor partidelor, in sectiile de votare, ca sa permita reprezentantilor PSD sa modifice procesele verbale. Vreo 360 de sectii de vot exista".

Potrivit acestuia, în Februarie 2012, Dragnea ar fi încercat să îl mituiasca cu un post de senator si sa se intoarcă în PSD:

"Era vorba de două infractiuni pe care le-am descoperit si grave", mai povestește acesta.

Revenind la privatizarea Teldrum, Teodor Nițulescu explică:

"Privatizarea firmei Teldrum e usor de demonstrat, dar trebuie sa se doreasca si pot sa demonstrez ca a fost o frauda de proportii. S-a privatizat cu activul, la sfârșit de noiembrie, în loc de decembrie și încasarile au fost stabilite pentru decembrie. E vorba de terenurile de incintă, sub semnatura lui Dragnea, care arata ca s-a subtilizat si subevaluat un teren. Toate se pot demonstra, plecand de la documente care exista la Registrul Comertului. Cand Dragnea a făcut trecerea actiunilor la purtator, ca sa nu mai apara el, ultimii raman înregistrați la Registrul Comertului, cei care au detinut actiunile, doi tipi, colegi de-ai lui Dragnea de facultate. Vanzarea actiunilor, facute de Fișcuș spre cei doi e 52.000 de euro. Cum sa vinzi o firma cu 5 milioane de euro profit, pe an, cu 500.000 de euro. De privatizarea Teldrum nicio institutie a statului nu s-a ocupat pana acum.

Terenul din Municipiul Alexandria il leaga pe Dragnea de Teldrum, prin subevaluare. A doua problemă: pachetul de actiuni, vandut de către actionarul majoritar catre doi domni, care au o situatie modesta financiara si care nu justifica sumele respective, in condițiile in care portofoliul si patrimoniul firmei sunt uriase. Au folosit un tertip care inseamna prostirea unor copii de gradinita. Daca DNA intra pe lucrarile publice de acolo, sunt salariati care, vrând nevrand, au trucat licitații. Toate lucrarile la Consiliul Judetean le-a luat de 12 ani de zile Teldrum. De 12 ani, lucrarile la CJ le-a luat Teldrum. Alta chestiune care il leaga: s-a vandut hotelul familiei Dragnea (...) printr-un control al ANAF s-a constatat ca vanzarea e frauduloasă. Un bloc de opt niveluri, reparat de firma Teldrum în 2002 -2003, care a costat la 2 milioane de euro, s-a vandut cu 200 mii de lei. Dosarul a primit NUP la Parchetul General. Directorul controlului Tudose la Teleorman, care a susținut raportul de inspectie fiscala, a fost schimbat. Raportul s-a întors la Teleorman si actuala directoare de la control l-a facut cum a vrut Dragnea si l-a dus la Parchetul General, in baza caruia a primit NUP.

Dacă vedeti contractul de locatie de gestiune, va minunati. Din 2002, de la privatizarea Teldrum pana in 2005, hotelul familiei Dragnea a fost in locatie de gestiune la Teldrum. În aceasta perioada, a luat 500 de mii de lucrari de la Consiliul Județean. În contractul de locație, se stipula ca reparația o suportă Teldrum. Veniturile hotelului sunt ridicole, dar erau sustinute de Teldrum. Când Tudose se dadea de ceasul mortii, ca voiau sa vada valoarea investiei, mi-am adus aminte ca nu sunt documente. M-am dus la Ministerul Turismului, pentru că, de la 2 stele a fost ridicat la 3 stele. Dosarul de la Ministerul Turismului dispăruse. Explicația unei directoare de acolo: 'noi ținem decat 5 ani'. Pe drum, mi-am adus aminte de ascensorul hotelului (...) și legea privede că documentele, 10 ani de la reparație, se păstrează la fima. Si am gasit-o, ala pastrase facturile care faceau 2 miliarde de lei. Despre ce vorbim? Procurorii cand vor sa faca, fac, când nu vor, nu fac. Nu zic că îl ajuta, omit, nu vor sa dea drumul la documente".

Pe de altă parte, acesta a dezvăluit cum Liviu Dragnea i-a sponsorizat campania din 2009, fostului șef de stat, Traian Băsescu, cu banii din Teldrum:

"După trei zile, după victoria lui Traian Băsescu, ne-am intalnit la Hotelul Rin. Nas in nas, ne-am intalnit si cand m-a vazut, m-a salutat. Si el zice: 'domu prefect, sper că nu aveti de gand sa scoateti sabia si anul asta'. El știa care e problema, că fură și că eu îl tocam. Daia am și plecat din PSD. Îi zic: 'păi de ce să nu stau cu sabia scoasă?'. 'Păi l-am ajutat și eu pe Traian Băsescu'. 'Păi cum?'. 'Păi financiar'. Îmi dădea un element ca sa nu il deranjez. I-am zis ca daca Traian Basescu ma suna, e ok. Nu e nicio problema".

Potrivit acestuia, Dragnea avea, încă din 2004, dosare la PNA.

"În 2004, în Februarie, m-a sunat Octav Cozmâncă și m-a chemat la Bucuresti. Mi-a zis 'avem o problema la Teleorman. Sa stii ca PNA are dosare cu Dragnea si primarul de la Rosiori. Sa stii ca ii aresteaza'. I-am zis 'dati-mi voie sa ma duc acasa, sa vorbesc cu baietii astia'. I-am zis lui Dragnea: 'Liviule, ce ai făcut? E nenorocire mare'. A plecat glonț la București s-a intors dupa o zi, asa misterios, si a zis: 'Dorule, stii, avem copii. Sa iti zic ceva: va trebui sa il punem pe Costică Amariei pe lista', fratele fostului șef PNA, Ioan Amariei.

În 2004, faceam atunci alegerile pentru cei care voiam sa fim parlamentari pe lista. Ce a iesit la Teleorman....era greu să il impui pe Amariei sa il voteze oamenii și sigur ca l-am votat noi. Pe primul loc am iesit eu, președintele organizatiei, oamenii ma iubeau. A ajuns Amariei pe lista pentru ca am acceptat cand am stat de vorba cu premierul. Nu puteam să sar calul că nu mai eram nici eu pe listă", a mai relatat Teodor Nițulescu.

În altă ordine de idei, afirmă Teodor Nițulescu, "Dragnea l-a trădat pe Năstase, l-a trădat pe Geaonă și l-a lucrat pe Ponta".

"Eu știu cum l-a trădat pe Năstase pentru că, în momentul în care se alegea în Camera Deputaților între Adrian Năstase și Mona Muscă, m-a sunat pe mine ca, în cazul în care mă sună Cozmin Gușă, să îi mărturisesc lui Cozmin Gușă că m-a sunat Dragnea la Teleorman ca deputații de la Teleorman să voteze,d e fapt, cu Mona Muscă, nu cu Adrian Năstase. M-a sunat Cozmin și i-am arătat telefonul și i-am mărturisit lucrul ăsta generalului Oprea, ca să îi confirme fostului premier Adrian Năstase", mai spune Teodor Nițulescu.

sursa: realitatea.net

 

Citeşte şi
Comentarii (72) Adaugă comentariu
eu pe 07 Octombrie 2015, 14:38
#72
# Ilie Nistor
Scena politică se va fi așezând ea cumva, la naiba, că te apucă dispepsia când ii vezi. Că se mănâncă intre ei, să aibă poftă mare! Ce se va intâmpla cu noi ca popor? Cine iși va asuma statutul de lider? Cine este politicianul apt să genereze o tabără și să contureze și o opoziţie? Este criză de lideri adevăraţi și inflaţie de limbrici politici și de tenii politice care au parazitat tot ce se putea și chiar mai mult! Cum spunea Darie Novăceanu domnule Ilie, așa să fie!
Ilie Nistor. pe 07 Octombrie 2015, 06:29
#71
Caile Domnului, cele inc*rcate.
Vad ca ma baga cineva in seama si-i multumesc. In legatura cu acest articol cred ca trebuie sa nu se mai primesca alte comentarii, s-au spus destule lucruri INTERESANTE, dar si destule PROSTII.AJUNGE!. Eu nu cred ca S.U.A. si U.E. vor stabilitate(cum o fi stabilitatea aia, cu lichidarea masiva a industriei ??), din contra!. Dar s-ar putea sa dea de dracul!. As putea sa fac cateva pronostic*ri, dar ceva ma indeamna sa ma abtin, asa DE-AL DRACULUI.(STITI RECLAMA: PRIETENII STIU DE CE!). ADICA LE FAC PE STRADA, FATA DE OAMENI CU CARE MA CUNOSC. Totusi, fac unul: NULITATEA DE IOHANNIS CU ACTUALUL ZIS pnl VOR DISPAREA LA FEL CA pnt-cd!.In Romania vor ramane doua partide puternice: PARTIDUL SOCIAL LIBERAL SI PARTIDUL CONSERVATOR( DUPA CONVULSII SI RESTRUCTURARI SERIOASE). ACUM SUNTEM IN PERIOADA CAND SACALII SE MANANCA INTRE EI!.( nu-l vrem pe Ponta, dar o vrem pe Alinuta Gorghiu-ha,ha,ha, banc sec!).
INOVATIE DE ULTIMA ORA pe 06 Octombrie 2015, 12:00
#70
O ROCADA A DENUMIRII FIRMEI TELDRUM
TELDRUM AR TREBUI SA ISI SCHIMBE DENUMIREA CU CEA DE PE REGRETATELE PANOURI METALICE PUSE PE LANGA PARC DE FIRMA IN CAUZA, PTR CINE ISI MAI ADUCE AMINTE :



" AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRA ! "



INCA DE PE ATUNCI SE LUCRA LA UN CONT GRAS, GRAS RAU DE TOT PANA CRAPA DE CASH !
franchestain pe 05 Octombrie 2015, 21:22
#69
cred ca canalia Dragnea no sa faca carcera frate cum crede toata lumea dupa saitu asta
ca bag cu sama ca cît fuse sefu SRI George Major ala sa ciordit la greu din România casta vaz io la aresturile DNA satunci man treb frate de ce toti politici zice ca fuse al mai de vaza SRIst? Sacus la pus România finca permis sa fie jefuitan trun hal fara de hal ambasador la SUA parca,casas rasplatiti je**sin tara asta cu faima,apreciere si mariri în functi.Ios sigur frate ca canalia Dragnea la cum gecmaneste si comanda si conduce daca cumva nui omu la servicile secrete românesti îi omu la rusi calfel numi esplic cum de nui cerceteaza averea de neam prost facuta ca canalie politica doar din salariu de politic daca Teledrumu nui al lui si de ce nul piteste potera frate ca cea zis frati Prepelea si Nitulescu acus a mai ziso astia doi si mai nainte?Asta face jocu la rusi frate calfel de cel lasa politici sa terfelesca gigodia fata la tara mea prin lume si nul calcan picioare Penali Sociali Demonocrati si Penali Nationali Liberi?Ca le e e frica cai papa ceva mare si rau frate,daia.Amin!
Ilie de la scularie pe 05 Octombrie 2015, 12:28
#68
Parerea mea!
Problema este complicata din punct de vedere al strategiei politice pentru moment. Oricum, LD trage de timp pentru ca sa fie ales presedintele PSD, functie din care poate negocia libertatea lui contra capului lui Ponta. Daca insa DNA isi va intensifica eforturile la presiunea UE si SUA in ceea ce-l priveste pe Ponta, se pare ca manevra lui LD este in van. Iar precedentele ii sunt defavorabile, la ICCJ nimeni nu a iesit cu suspendare.... vom vedea ce va fi...
eu pe 05 Octombrie 2015, 08:10
#67
cred că
Președintele nu poate ataca făţiș un partid politic, premierul este altceva, reprezintă și el ţara.pe plan extern și nu doar atât. Denunţul la LD probabil că il ajută pe TN care a invăţat din experienţa altora. Că PNL nu poate singur, evident, mai ales că a fost USL oricât de japonezi ar fi astăzi. O atenţionare la adresa cuiva, da, aici e clar, numai că atenţionarea va fi mai contondentă.
ilie de la scularie pe 05 Octombrie 2015, 00:32
#66
@eu
Liberalii nu au forta singuri sa demoleze monstrul rosu. Singurii care pot demsntela acest cartel mafiot sunt DNA si serviciile. Poate si Izmanutza daca i-o va cere interedul national. Va fi interesant. Posibil ca multi din gssca lui Tariceanu sa vina inapoi cu lacrimi ipocrite catre PNL. Vom vedea ce va fi.
ilie de la scularie pe 05 Octombrie 2015, 00:25
#65
@eu
Intereanta parerea ta, dar sa nu uitam un lucru. Anume ca desi TN nu are notorietate nu poate deveni notoriu. LATRINA 3 poate crea notorietatea lui TN, pentru ca are audienta destul de ridicata. De aici riscul mare ca PSD-ului sa i se fi ridicat o nrsperata minge la fileu deoarece este in corzi. Cine va castiga alegerole? Greu de spus acum. Va fi un duel al sprijinului extern catre liberali contra mentalitatii stangiste a masei poporale romanesti. Vom vedea ce va fi.
SNI pe 05 Octombrie 2015, 00:23
#64
Pt gim
Cu SIGURANTA NTva ajunge la pușcărie singura problema este ca poate dura ceva timp pina se judeca si ramine definitiv. Deocamdată este in stadiul de cercetare penala. Probele sunt zdrobitoare nu poate scapa.
SNI pe 05 Octombrie 2015, 00:16
#63
VARIANTA 2
Observ ca Iohanis nu ataca PSD. Ataca numai la PONTA. Exista posibilitatea (cel putin teoretica) ca Dragnea sa aibă o înțelegere cu Iohanis si PNL ceva de genul :Noi te lasam liber dar ramii cu suspendsrea si tu președinte PSD ai grijă cum se comporta partidul in relatia cu noi. Iar atacul de zile trecute facut la adresa lui Dragnea sa nu fie altceva decât o atenționare. Ceva de genul. : Sa nu cumva sa..............? Ca...... ???. EU IAU IN CALCUL SI ACEASTA VARIANTA.,, INCURCATE SUNT CAILE DOMNULUI,, MAI ALES IN POLITICA. VOI CE PARERE AVETI??
SNI pe 05 Octombrie 2015, 00:15
#62
VARIANTA 2
Observ ca Iohanis nu ataca PSD. Ataca numai la PONTA. Exista posibilitatea (cel putin teoretica) ca Dragnea sa aibă o înțelegere cu Iohanis si PNL ceva de genul :Noi te lasam liber dar ramii cu suspendsrea si tu președinte PSD ai grijă cum se comporta partidul in relatia cu noi. Iar atacul de zile trecute facut la adresa lui Dragnea sa nu fie altceva decât o atenționare. Ceva de genul. : Sa nu cumva sa..............? Ca...... ???. EU IAU IN CALCUL SI ACEASTA VARIANTA.,, INCURCATE SUNT CAILE DOMNULUI,, MAI ALES IN POLITICA. VOI CE PARERE AVETI??
eu pe 04 Octombrie 2015, 23:22
#61
#SNI
Incep să râd, pe bune, tocmai am pus o intrebare până să apuc să citesc ultimele postări. Am primit anticipat răspuns. Ei, acum, asta este!
eu pe 04 Octombrie 2015, 23:13
#60
bine
Constat că am invăţat să ne respectăm unii altora părerile, să ne analizăm pertinent argumentele, să fim mai puţin pătimași. Recunosc că am preferaţii mei, SNI,Ilie Nistor, alt eu, și incepând de astăzi am reluat dialogul cu ilie de la sculărie care este așa un pic mai acid dar asta nu inseamnă că nu are postări interesante. Prin urmare, aștept in continuare păreri, informaţii, noutăţi, chiar și posibilitatea de a polemiza constructiv.

Apropo domnilor, cine credeţi că va câștiga președenţia PSD? Pot să reformulez cumva intrebarea ..........
SNI pe 04 Octombrie 2015, 23:02
#59
Boala jucatorilor din echipa psd.
Toti au boala puterii dar ce este grav este ca la unii se adauga si schizofrenia cele doua fiind dublate de claustrofobie sau mai bine zis frica de pușcărie. Dragnea se agata cu toate partile corpului de puterea in PSD sperind ca din această poziție își poate negocia libertatea. Dragnea a câștigat partidul la privatizat asa cum a privatizat Teldrum cu acțiunile la purtător. In scest moment PSD = Dragnea. Cred ca toți membrii psd s-au timpit nu realizează ca daca Dragnea se duce la pușcărie ia si partidul cu el. PSD va avea soarta PDL se va dizolva in UNPR.
SNI pe 04 Octombrie 2015, 22:47
#58
SAH
Acum se joaca un nou joc de sah. Se numește sah in trei pe echipe. ECHIPA PNL condusa de IOHANIS,ECHIPA PSD care deocamdată nu are capitan si are multi jucători bolnavi la cap(voi explica) si echipa mixta SRI +DNA condusa de SUA si Germania. Miza este stabilitate si siguranță in aceasta tara. Tara ce a devenit punct strategic in actualul context politic. (vezi ce face Rusia) . Cistigatorul partidei vs fi hotărât de SUA. EU CRED CA VA FI PNL.
gim pe 04 Octombrie 2015, 22:39
#57
dur
Jupanul face un anunt golanesc la tv. Nu stiu cum acest infractor mai umbla liber printre oameni ! Astept sa vad cand va fi incatusat NT, daca se intampla asta am cam inteles totul
SNI pe 04 Octombrie 2015, 22:34
#56
Manevre
TN a ieșit la atac cu speranța că se mai găsește si pt el un loc călduț ca este somer de lux. Afacerile merg prost de cind cu vizita DNA cind a fost nevoit să se decupleze de la conducta cu bani publici. EL vrea sa se înființeze in noul PNL dar problema este ca nu prea mai este dorit. Colegii lui din PNL sint constienti ca TN este o piatra de moara agatata de picioare si dsca nu scapa de ea se vor scufunda. Dar cea mai mare problema a lui TN este DNA. ÎI UREZ SUCCES. CUI? DNA-ului bineînțeles.



SNI pe 04 Octombrie 2015, 22:14
#55
FELICITARI
Vad ca incet incet se alătură acestei mici comunitati(daca o pot numi asa) oameni inteligenți care percep realitatea politica Si cste fac comentarii pertinente. FELICITARI.!
PDL-ul alt nume -PNLdar acleasi obiceiuri ca PDL-ul pe 04 Octombrie 2015, 16:58
#54
spirea
La ora actuala atat la nivel judetean cat si national noul PNL este condus de vechii PDL-isti.

Vechiul PNL in Teleorman il are in frunte pe Pirvulescu fost si actual partener de afaceri cu Nitulescu.Si cum totii stim economicul dicteaza politicul lucrurile sunt clare.marea sansa a tuturor romanilor este ca DNA-ul sustinut de SRI nu doarme.
eu pe 04 Octombrie 2015, 14:14
#53
către un alt eu
Gândim aproape la fel, chiar m-am amuzat puţin, tizule! Ai dreptate, dar uite așa, ca fapt divers, o chestiune care ţine de adevărul istoric. Când au căzut imperii, orânduiri, partide,.etc? Atunci când au stat doar intr-un singur lider care s-a inconjurat doar de slugi și de nulităţi. Asta este o greșeală fără intoarcere. Mai bine ai dispute interne decât să fii "exterminat" din exterior. Puterea este cel mai puternic drog, iar, in acest caz, supradoza este mult prea ușor de luat. Să nu nrglijăm nicipe Năstase, Ponta, Geoană și câţi or mai fi, și ei vor răzbunare, nu?
eu pe 04 Octombrie 2015, 13:53
#52
# ilie de la sculărie
Cred că se merge pe premiza că in ţara orbilor chiorul este impărat. Da, posibil ca PNL-ul să-și fi tras un glonţ in picior. Este schiop, dar merită atâta vreme cât decapitează PSD-ul. Mai este un aspect, pe LD il.cunoaște intreaga ţară, pe TN, nu.Avantaj TN. Situaţia judeţului este de notorietate la nivel de ţară, abantaj TN. Nu spun că este etic, moral, nici măcar corect și nu ar fi nici sănătos din punct devedere politic stânga să se ducă in cap,dar și-o fac cu mâna lor. In fine, până la urmă un decont va fi. In altă ordine de idei, aș vrea să văd și ceva constructiv pe scena politică, dar slabe speranţe.
Ilie Nistor. pe 04 Octombrie 2015, 13:39
#51
lui Ilie de la scularie.
Noi ne-am contrat destul de rau cu ceva timp in urma si numai din cauza modului tau de gandire- numai tu stapaneai adevarul absolut, numai tu aveai dreptate, tu nu comentai articolul prezentat, ci doar ii injurai pe acei cititori care aveau alte pareri, cu alte cuvinte nu erai un adevarat liberal cum te pretinzi, ci un fel de taliban. Acum insa incepi sa fii un om CU CARE SE POATE DISCUTA. Nu ma intind mai mult si sunt sigur ca intr-o zi vei zice ca Darie Novaceanu intr-un articol de fond de fond din ziarul Adevarul imediat dupa REVOLUTIE: SA DEA DUMNEZEU SA-I IA DRACUL PE TOTI!!.
ilie de la scularie pe 04 Octombrie 2015, 12:56
#50
@eu
Da, așa este, ai mare dreptate, dar.... mai este un mic dar. Probabil PNL Teleorman cu binecuvântarea centrului de la Buc*rești l-a folosit pe TN știindu-se aversiunea aproape viscerală a lui TN față de LD. Totuși nu TN trebuia să iasă la rampă contra lui LD. Făcând asta PNL Teleorman și-a tras un glonț în picior. Bine, TN putea sta în planul II și să furnizeze ce știe către un alt vector de imagine. Așa liberalii vor avea și ei de încasat de la PSD-ști, TN fiind departe de a fi imaginea unui politician c*rat. De aceea mă tem că demersul lui TN este unul de tip kamikaze. Nu așa se demolează un penal ca LD. Sper că ÎCCJ îl va băga după gratii pe LD, altfel PSD va lovi și el rău cu ajutorul acestui handicap de imagine numit TN...
alt eu pe 04 Octombrie 2015, 12:46
#49
Intre ciocan si nicovala
Dragnea a avut grija sa-si inlature toti potentialii adversari din cadrul partidului, prin tradare, decredibilizare, intrigi si comportament unsuros.

Privind din afara, efectiv nu mai exista o alta persoana care sa aiba capacitatea de a conduce acest partid.

A promovat non-valorile, s-a inconjurat de marionete si de oameni incapabili sa aiba o parere proprie si sa o sustina, contrara sefului suprem.

Membrii de partid traiesc sub teroarea ca daca nu executa ordinele lui LD, vor fi terminati.

Tind sa cred ca in sinea lor, chiar si cei mai infocati simpatizanti isi doresc sa scape de o asemenea persoana.

Pe de alta parte, il sustin, pentru ca n-au alta varianta. Daca pica Dragnea (creierul), pica tot partidul.
eu pe 04 Octombrie 2015, 11:39
#48
probabil
Probabil că vor mai ieși și alte persoane care să se alăture lui TN. Este o chestiune de timp. Termenul de două luni la nivelul ICCJ este luuung și nu pare a fi gratuit. LD are și el suficientă "muniţie" dar nu știu câtă eficienţă va avea. Va urma o adevărată saga a dezvăluirilor. Pericolul este acela că TN este acela care nu mai are nimic de pierdut. Din postura in care este acum impinge tăvălugul. Cu siguranţă este sprijinit chiar dacă este o simplă unealtă. Am inţeles că deja a depus denunţ la DNA. Oare de ce tocmai acum? Refuz să mă gândesc la ce consecinţe va avea acest fapt și câte petevor fi c*răţate și care vor fi accentuate.
ilie de la scularie pe 04 Octombrie 2015, 09:28
#47
Tusea și junghiul
Am urmărit emisiunea cu mari eforturi să-mi stăpânesc repulsia. Un infractor notoriu acuza de fapte de corupție pe un alt penal notoriu. PNL va avea un mare ghiulea atârnată de picior la viitoarele alegeri cu acest TN. PSD va avea o nesperată șansă de a contracara petele lor de imagine cu ajutorul lui Nițulescu. Departe de mine ideea că aș ține partea penalului Dragnea, dar pentru numele lui Dumnezeu nu TN trebuia să iasă la rampă. L-ați văzut pe LD cum a rânjit când a spus că teleormănenii știu cine e TN? Printre atâtea minciuni LD a spus acum adevărul. Da, știm ce poamă este TN. Și ce muniție va fi TN pentru PSD. Și da, cred că LD a finanțat și campania lui BăSSescu. Altfel nu se explică ciudata indulgență a justiției față de jupân, în condițiile în care Felix și Bombonel au intrat la beci pentru niște găinării. Foarte interesante vor fi vremurile care vin. Chiar foarte interesante....
eu pe 04 Octombrie 2015, 08:18
#46
#SNI
Nimic nou sub soare, am citit "acei nebuni care au condus lumea", carte documentată, bazată, să nu râdeţi, chiar și pe documente medicale. Dacă la scară mondială a fost/este posibil, la scară micro, este pe cale de consecinţă.
eu pe 04 Octombrie 2015, 07:47
#45
greu
Ligile, cluburile și asocierile pe bază de coduri au suferit multe transformări. Unele acum sunt simple cumetrii bazate pe interese comune și degradate de valoarea "anumitor componente". Gata, cred că le ajunge, doar că, am inţeles că există ceremonialuri stricte, fără putinţă de abatere, efectul de bumerang fiind extrem de puternic.
eu pe 04 Octombrie 2015, 07:35
#44
# trei
Chiar dacă rămânem la nivel de forum, este o formă de a socializa. Nu pierdem nimic, și cu atât mai bine că nu ne cunoaștem! Dacă inţelegem să ne respectăm și să fim civilizaţi, restul vine de la sine.
eu pe 04 Octombrie 2015, 07:24
#43
#SNI
Inţeleg când este vorba despre jurământ, indiferent de forma in care este făcut și pentru ce/cine este făcut. Motivaţia aceasta este cea mai serioasă, mai mult decât cuvântul dat. Important este că putem să comunicăm. Niciodată nu se știe ce ne oferă viitorul și, mai mult decât atât, pe bază de informaţii și deducţii, putem inţelege ce se mai petrece in jurul nostru.
trei pe 04 Octombrie 2015, 05:01
#42
patru
orice ati face tot la ....nivel de forum ramaneti
SNI pe 04 Octombrie 2015, 00:12
#41
Pt eu
Titirisca. Este membru al clubului Rotary din Alexandria. Vedeti alti membri. Vedeti sediul clubului, al cui este restaurantul si mai departe legatura cu Doncea, Nitulescu.etc. EU VA DAU INDICII SA VA AJUT SA INTELEGETI CA NU SPUN POVESTI. FAC TOATE ASTEA PT CA AM VĂZUT CA AM CU CINE DISCUTA. SUNTETI UN OM CARE INTELEGE MULTE. PACAT CA NU NE PUTEM CUNOASTE. UN JURAMINT MA IMPIEDICA SA FAC CE VREAU. INTELEGETI.......?
SNI pe 04 Octombrie 2015, 00:02
#40
Pt eu
Cititi pe net. Cine am fost si ce am ajuns. Titirisca. Si,, Cine am fost si ce am ajuns. ADRIAN BADULEDCU. AMBII DIN ALEXANDRIA. APOI VEDETI CINE SUNT ASOCIAȚI CU ADRIAN BADULESCU. VETI GASI MARIAN RINESCU CATE ESTE ASOCIAT CU PRIMARUL DIN DRACEA DL DONCEA. SI TOT ASA METGETI PE FIR SI VETI GASI MULTE RASPUNSURI.
eu pe 03 Octombrie 2015, 22:12
#39
fugiţi!!!
Titirișcă?! Anticipate da, titirișcă ba. E o dorinţă personală.
SNI pe 03 Octombrie 2015, 17:25
#38
Viitorul Primar al Mun. Alexandria
Vad ca nimeni nu este interesat de subiect. Dar eu totuși va spun, poate asa aveti mai mult timp sa va gândiți pe cine puneti stampila la viitoarele alegeri., posibil ANTICIPATE, deoarece pe Dragusin il paste O ARESTARE. CEL ce vrea sa ajungă primar al mun. Alexandria. este un bișnițar, valutist si camatar,,,, travestit,,, in,, respectabil om de afaceri,, . Numele lui este TITIRISCA FLORIN. DA NU ESTE GLUMA. EL ESTE COTAT CU PRIMA SANSA A FI CANDIDATUL PNL LA PRIMARIA ALEXANDRIA. ARE SUSTINERE PUTERNICA IN PARTID, ARE BANI SI E BAIAT DE FACUT COMBINATII. E PRIMARUL IDEAL PT ALEXANDRIA - ASA AM FOST OBIȘNUIȚI. CE ZICETI IL VOTAM PE TITIRISCA?
SNI pe 03 Octombrie 2015, 16:33
#37
Pt. eu
Citiți pe net,, CINE CONDUCE LUMEA-PIRAMIDA PUTERII,,
SNI pe 03 Octombrie 2015, 16:15
#36
eu
Nu știu daca s-a comunicat un mesaj, un avertisment - ceva de genul ăsta. In lumea lor se comunica direct nu cred ca este neaparata nevoie de mesaje subliminale. Daca a fost transmis un asemenea mesaj a fost destinat altcuiva. De obicei asemenea gen de tehnici se folosesc pentru manip**area unui grup de oameni. Nu știu cr sa spun. Nu stapinesc domeniul.
eu pe 03 Octombrie 2015, 13:49
#35
# 20
Dumneavoastră cât valoraţi? Dacă aveţi un tarif sunteţi la cea mai veche profesie. Ce căutaţi pe acest site dacă nu vă place?! Percep un soi de nemulţumire, puţin spus totuși, mai mult o nesiguranţă. In fine, nu jigni și nu vei fi jignit. Toţi știm că roata se intoarce și nimic nu este definitiv.
eu pe 03 Octombrie 2015, 13:41
#34
#SNI
Aștept și eu să văd mersul lucrurilor. Dacă aud că avem și un rozicrucian in judeţ chiar incep să cred că masonilor locali nu o să le fie "moale". In fine, treaba lor, dacă s-au tăvălit in atâta mocirlă. Revin cu intrebarea referitoare la introul folosit la emisiunea de pe realitatea, pe lâgă tehnica subliminală, pe care am studiat-o o perioadă, nu cumva a fost transimis către subiectul dezbaterii, gata, pe tine te-am rezolvat și ori alegi să iţi ușurezi situaţia, ori mata ești kaput, dacă nu inţelegi un "apropo". Vă aștept răspunsul și vă salut.j
Mocsu pe 03 Octombrie 2015, 12:55
#33
Jura
Jura tu pe mata ca ce spui este adevărat . De unde știi tu tot ce misca in judet. Prea le sti pe toate. TURNATORULE.
SNI pe 03 Octombrie 2015, 12:09
#32
Viitorul Primar al Mun. Alexandria
In contextul politic actual exista mari sanse ca la următoarele alegeri locale primăria Alexandria sa fie cistigata de un PNL-ist. Probabil se va repeta fenomenul de la precedentele alegeri cind candidații USL indiferent de nume cistgau c*rsa electorală. Exista riscul ca de aceasta data, pe fondul simpatiei pt Iohanis, candidatul PNL sa cistige, indiferent cum se numește el. In aceste condiții exista posibilitatea ca primarul din Alexandria sa se numeasca............ Va spun mai tirziu.
SNI pe 03 Octombrie 2015, 11:58
#31
MEMORIE SCURTA
CONSTAT CA AVEM MEMORIA SCURTA. TOATA LUME IL ACUZA PE DRAGNEA DE FRAUDA ELECTORALA DAR UITA CA EL A FOST CAPUL UNUI MECANISM PUS LA CALE DE USL. DRAGNEA NU PUTEA FACE TOTUL SINGUR. A FOST AJUTAT DE TOT APARATUL PSD SI DE PNL. PNL-ul si-a pus la dispoziția lui Dragnea toate resursele. La Teleorman Marin Almajanu si ICACALOTA si-au,, delegat,, omul de baza,, pe COSTEL MOCANU sa-l sprijine cu toate fortele pe Dragnea. NU UITATI CA ACEST MOCANU COSTEL A MAI FOST. IMPLICAT IN ALT SCANDAL DE FRAUDA ELECTORALA CU PRIMARUL DIN ALEXANDRIA. LA ACEL MOMENT EREA IMPOTRIVA PSD. MOCANU COSTEL ESTE SPECIALISTUL IN FRAUDE ELECTORALE AL PNL TELEORMAN. MAI CORECT SPUS,, A FOST,, PENTR CA ACUM A TRECUT LA PARTIDUL LUI TARICEANU. CRED CA A VENIT MOMENTUL SA SPUNEM LUCRURILOR PE NUME. DRAGNEA, ALMAJANU, CALOTA,SI SEFII ULTIMILOR DOI-ANTONESCU TARICEANU ETC SA DISPARA DE PE SCENA POLITICA. SUNT NISTE IMPOSTORI. NU VA LADATI PACALITI DE NOUL PNL. UITATIVA CU ATENTIE PE CINE VOTATI.
Gabie SORICA SAVESCU BRATCOVEANU pe 03 Octombrie 2015, 03:57
#30
DUSKA Pisorkosul
Dragnea il tine in brate pe primarul din Rosiori de Vede-DUIKA PISHORKOSUL, omul, care bea pana ii c*rg torente de urina pe craci!Mersi PSD!!!Merci Marineci-mizerie umana!
SNI pe 03 Octombrie 2015, 00:04
#29
Pt. Vlad Tepes
Cred ca ati fi surprins daca ati sti citi citesc,, prostiile vorbite de noi pe saitu asta de doi lei,,. Ba mai mult UNII chiar S-AU PANICAT PUTIN. AU INCEPUT SA SUNE IN STINGA SI IN DRAPTA SA VADA CE SI CUM. MULTI SE INTREABA - CINE ESTE SNI? CUNOSCATORII STIU CA UNDEVA EXISTA O SCURGERE DE INFORMAȚII. IN LIMBAJ TEHNIC O CIRTITA SAU DEFECTARE. AM INCEPUT SA VORBESC MULT SI PROST. GATA. VA SALUT! si VA ASTEPT CU NOI PROVOCARI.
SNI pe 02 Octombrie 2015, 23:48
#28
Pt. Capra T
Costica Doncea nu este mason. Asociații lui sunt ROTARIENI dar astia nu au treba cu Masonii. CAUTATI PE NET CLUB ROTARI VEDETI CE ESTE CU ACEST CLUB.
SNI pe 02 Octombrie 2015, 23:42
#27
Pentru eu
Mulțumesc pt. aprecirea celor spuse de mine. Referitor la Liga masonica din care fac astia parte nu știu amanunte despre organizarea lor. Ce stiu sigur este ca sediul este acolo unde am spus iar proprietarul esteDan MANAILA. DACA VERIFICATI VETI VEDEA CA SEFUL MASON PE TR DL. MOHANU SI-A DELEGAT O PARTE DIN SARCINILE PE CARE LE ARE CATRE ACEST MANAILA. VEDETI PE NET. TATAL LUI DAN MANAILA FOST DIRECTOR LA DIRECTIA AGRRICOLA FOST SEF CONTROL PREFECT ETC ESTE O ALTA SLUGA A LUI DRAGNEA.
eu pe 02 Octombrie 2015, 23:08
#26
?
Din ce ligă masonică fac parte ăștia? M-ar apuca râsul dacă nu ar fi atât de stupid-degradant. In ce ţară suntem și ce oligofreni ne batjocoresc!
CAPRA.T. pe 02 Octombrie 2015, 21:33
#25
MASONI!!!PTR.SNI
AI UITAT SA LTRECI LA GASCA MASONICA SI PE PRIMARUL CRIMINAL DE LA COM.DRACEA TOV.DONCEA.
dode pe 02 Octombrie 2015, 20:45
#24
Nitulescu un taran inapoiat
Dupa cum era imbracat Nitulescu pare un taran de la coada vacii.La costum cu dungi nu se ia camasa cu dungi...A....scuze domnul Nitulescu vrea sa se obisnuiasca in dungi pentru Rahova.
crocoi pe 02 Octombrie 2015, 20:31
#23
toate au un scop..
Erau buza-n buza pina mai deunazi gaozarii ashtia 2 si acum isi pun poalele in cap,deci ceva e putred,sau judetul nostru a ajuns atit de sarac incit nu mai poate hrani 2 lupi,oricum asta este circul care place prostimii,motivul de birfa la o punga de seminte si o tuica,in rest nu se face nimic,afacerile,ups,scuze,furaciunile le merg si prostimea tace,taceti ba dobitocilor si lasatii pe astia sa va futa cum vor.... vampire vampire vampire vampire
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.