Şefa de la OPC Teleorman se mută adjunct la ISJ pentru că Valeria Gherghe nu mai prezintă încredere.

01 Septembrie 2015, 09:57 | 4923 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Cristiana Savu Piper.

De astăzi, 1 septembrie, ISJ Teleorman s-a întărit cu încă un adjunct în persoana pesedistei Cristiana Savu Piper. Fosta şefă de la OPC Teleorman s-a dus să o ajute pe incompetenta Valeria Gherghe.

În urma rezultatelor proaste de la Bacalaureat şi de la Evaluarea Naţională, actuala şefa a învăţământului teleormănean a fost contestată de toată lumea, însă rezistă pentru că este susţinută politic, soţul lucrează la Teldrum. Mutarea lui Piper la ISJ este o găselniţă ca să nu fie schimbată actuala şefă. Cristiana Piper Savu este preşedinta organizaţiei de femei PSD Rosiorii de Vede, vicepreşedintă a organizaţiei de femei PSD Teleorman, iar soţul, Piper Savu Florin, este consilier judeţean.

Organigrama ISJ Teleorman va include, mai nou, două posturi de inspector general adjunct, după ce Valeria Gherghe a solicitat Ministerului Educației aprobarea unui nou post de adjunct. Cererea generalului de la ISJ Teleorman a fost aprobată rapid și persoana considerată ”potrivită” pentru ocuparea postului a fost găsită la fel de repede. Cristiana Savu Piper, comisar șef la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului Teleorman, președinta organizației de femei PSD Roșiorii de Vede, vicepreședintă a organizației de femei PSD Teleorman va fi instalată în noua funcție, fără concurs, dar având numire de la minister și toată susținerea partidului. Militantă cu ștate vechi în tabăra social-democrată din Teleorman, Cristiana Savu Piper s-a bucurat de susținerea partidului și pentru obținerea postului de conducere de la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului, post pe care îl ocupă de câțiva ani buni.

Se spune că șefa de la OPC a avut în vedere de mai multă vreme o mutare la conducerea IȘJ Teleorman. Savu Piper este profesor titular cu catedră rezervată la Liceul Tehnologic “Virgil Madgearu” din Roşiorii de Vede. Încă din 2012 s-a înscris la selecţia pentru Corpul Naţional al experţilor în management educaţional , fiind admisă doi ani mai târziu, în 2014. Apartenența la Corpul Naţional al experţilor în management educaţional este una dintre condițiile pe care le presupune ocuparea postului de adjunct de la IȘJ Teleorman.

Având toate recomandările pe linie de partid și toate cerințele birocratice impuse de fișa postului, Cristiana Savu Piper a fost considerată cea mai potrivită alegere pentru noul post de conducere din învățământul teleormănean. Faptul că șefa de la CJPC n-a activat în breasla profesorilor și nu s-a afirmat prin rezultate deosebite în meseria de dascăl a contat, probabil, mai puțin în alegerea sa ca adjunct al IȘJ. Aspectele amintite mai sus contează însă pentru mulți dintre dascălii teleormăneni care nu văd cu ochi buni numirea, în acest caz, poate mai politică ca niciodată.

Nu este prima dată când la cârma învățământului din județ ajung persoane pe care le recomandă doar susținerea partidului, dar este pentru prima dată când un șef de la Protecția Consumatorului ajunge șef la Inspectoratul Școlar.

Instalarea Cristianei Savu Piper în funcția de inspector general adjunct al ISJ Teleorman a fost anunațată pentru marți, 1 septembrie, ora 11.00. Odată instalată în biroul de la ISJ, Savu Piper se va ocupa de departamentul Management .

sursa: teleorman24.ro

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
unu care zice pe 08 Septembrie 2015, 17:08
#5
sefa opc teleorman
Inspectoarea noua de la OPC este specializata in verificarea cornului cu

lapte sau in verificarea a ce vre-ti voi.
profesorul pe 04 Septembrie 2015, 18:40
#4
inca un inspector ?
Teleorman este judeţul în care numărul copiilor a scăzut dramatic an de an şi şcolile se închid rând pe rând.Lipsa l o c u r i l o r de muncă i-a gonit din ţară pe tinerii noştri,deşi Dragnea promitea(a se citi minţea)în campania electorală că va crea 1.000.000 de astfel de l o c u r i.Inspectoratul Şcolar mai înfiinţează un post de inspector adjunct,un fel de ajutor de tăietor de frunze.Toată acea armată de inspectoraşi de la judeţ,este stăpână peste o mâna de elevi şi profesori care au ajuns să-şi completeze norma la câte 4-5 şcoli.Groparul judeţului,Dragnea,cel care spunea că merge la Buc*reşti pentru a ajuta Teleormanul,a demonstrat că nu-l interesează decât propriul interes.În c*rând,profesorii teleormăneni vor îngroşa rândurile căpşunarilor din Spania,pentru că nu vor mai avea unde să predea.Inspectoratul Şcolar angajează mereu şefi,deşi copii nu mai sunt.Dragnea aşteaptă alegerile următoare,pentru a-i prosti cu minciunile lui pe teleormăneni şi a le oferi SĂRĂCIRE MAXIMĂ.
mario pe 02 Septembrie 2015, 23:37
#3
din ciclul va mai ametim putin
Asta e modul de la a mai distrage atentia pe moment(sa mai discutam si despre altceva, dar nu despre situatii dezastruoase).Subiectul mai tine prima pagina si se mai uita de alte problem.Indiferent cum se va incerca cosmetizarea raul dispare atunci cand e eliminat
Getuta-nu dau sn la religie, fiindac nu am predat!!! pe 01 Septembrie 2015, 13:18
#2
Fierscu alaturi de gherghe
Sa vedeti SIFON trans-poltic, Gherghe-Fierscu la Rosiori de Vede, cu sansa a Doua, numita pop**ar, Spaga a doua!Umfla pesedii, cu madama nevasta de liberal (alianta nu gluma), sote de milioane, fara ca sa faca ore, sau fara sa existe real elevii!!!POSDRU, ia verificatio pe Gherghe la programul Sansa a Doua!!!
Veronica pe 01 Septembrie 2015, 12:41
#1
Pcr nu a murit
Asta se numește,,rotirea cadrelor,,.....incompetente.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.