Ştefan Valentin Dragnea, zis jupanelul Teleormanului, se ocupă cu traficul de droguri şi cu prostituţia?

31 August 2015, 12:10 | 9035 vizualizări | 14 comentarii
Car Universal
Ştefan Valentin Dragnea, zis jupanelul Teleormanului, se ocupă cu traficul de droguri şi cu prostituţia?

Fiul şefului PSD s-a retras la Turnu Măgurele,  de unde conduce afacerile famigliei Teldrum.

Oficial nu este specificat nicăieri că prinţişorul se ocupă cu ceva anume. În această vară şi-a achiziţionat un BMW X6 clasa de lux. Iată câteva date despre acest automobil:

Tehnologie inovatoare a motorului. Noul motor cu tehnologie M TwinPower Turbo din echiparea BMW X5 M şi BMW X6 M este cel mai puternic propulsor dezvoltat vreodată de BMW pentru un automobil cu tracţiune integrală. Dispunând de tehnologia inovatoare M TwinPower Turbo cu două turbocompresoare cu sistem TwinScroll, galerii de evacuare în cruce, VALVETRONIC şi injecţie directă pe benzină High Precision, motorul V8 de 4,4 litri dezvoltă o putere maximă de 423 kW/575 CP pe un interval al turaţiilor cuprins între 6.000 şi 6.500 rpm. Cele două modele accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,2 secunde datorită transmisie standard – M Steptronic cu Drivelogic, cu opt trepte. Viteza maximă este limitată la 250 km/h.

Tot în această vară a fost inaugurat noul restaurant al hotelului Turris, în care s-au investit miliarde. Petrecerile la care sunt invitaţi cantareti cunoscuţi se ţin lanţ. De toate acestea se ocupă Ştefan Dragnea şi prietena acestuia.

Întrebarea din titlu este firească, pentru că fiul şefului PSD trăieşte în lux, fără să se ştie de unde are bani. Vă lăsăm pe dumneavoastră să spuneţi cu ce se ocupă fiul şefului PSD.

Citeste si: Familia Dragnea ne râde în faţă. Fiul jupanului şi-a mai achiziţionat un bolid de lux.

Citeşte şi
Comentarii (14) Adaugă comentariu
NICU pe 17 Septembrie 2015, 00:28
#14
BRAVO
CORECT, CINE ARE ARE ASTA E

JOS JOS JOS - MAFIA PSD ! pe 14 Septembrie 2015, 19:23
#13
JOS JOS JOS - MAFIA PSD !
JOS JOS JOS - MAFIA PSD ! JOS JOS JOS - MAFIA PSD ! JOS JOS JOS - MAFIA PSD ! JOS JOS JOS - MAFIA PSD ! JOS JOS JOS - MAFIA PSD ! JOS JOS JOS - MAFIA PSD ! JOS JOS JOS - MAFIA PSD ! JOS JOS JOS - MAFIA PSD ! JOS JOS JOS - MAFIA PSD ! JOS JOS JOS - MAFIA PSD ! JOS JOS JOS - MAFIA PSD ! JOS JOS JOS - MAFIA PSD ! JOS JOS JOS - MAFIA PSD ! JOS JOS JOS - MAFIA PSD ! JOS JOS JOS - MAFIA PSD !
boss pe 13 Septembrie 2015, 11:04
#12
penalii
Toti ii barfiti dar nici unu nu faceti nimic ca aceasta gasca de javre sa dispera din viata noastranu mai votati p s d votati ori ce alt partid si nu va mai vindeti pe 50de lei e doar vina voastra
burghiu pe 12 Septembrie 2015, 21:22
#11
un nenorocit si dragnea tatasu un cu**ar disperat dupa femei
O familie de nenorociti si furaciosi, tatasu dragnea senior umbla disperat dupa femei si una este Adina si altele rusine nenorocitule ai falimentat Teleormanul si in plus esti basma c*rata
Necunoscut pe 11 Septembrie 2015, 08:11
#10
Va e ciuda
Faceti si voi daca puteti oamenii au riscat pe pielea lor,iar voi invidiosilor nu va face pielea 5 centi.
un fost simpatizant pe 04 Septembrie 2015, 00:43
#9
am tot crezut in schimbare
Chiar am crezut ca vor sa faca si pt oraselul asta ceva,macar acum in al noualea ceas.Macar se duceau si se lafaiau in alt oras/judet nu aici.Chiar aveam nevoie de un restaurant de lux.Dar asta e si ideea,sa inchida pe cei ce nu ii simpatizeaza gen Codreasau Burghiu.Sa nu mai ridice nimeni capul din pamant,sa aibe ei mana de lucru ieftina.A venit vremea sa le cam dam peste nas.
turneanul pe 03 Septembrie 2015, 14:07
#8
BMW
E doar X6M 6000 benzina mașina de top și cred ca face 150.000 euro și înmatriculată ca și X5 -ul pe Romcip Salcia, de aia au și cele mai mari prețuri la carne și salamuri ca ratele la limuzinele de lux sunt incluse în preț.
eu pe 03 Septembrie 2015, 11:58
#7
ce să zic?
In ceea ce privește copiii nu pot să comentez nimic, nimănui nu i-ar plăcea să ii fie judecaţi.
TURRIS pe 02 Septembrie 2015, 23:33
#6
NUMAI mafioti
Valentin DRAgnea si cu alu Geanta fiuso numai mafioti se ocupa cu droguri si racolare de persoane adica prostitutie ne spun surse sigure asta.asa se fac bani domnilor cu marihoana.
Marica pe 01 Septembrie 2015, 10:37
#5
Dumnezeu sa-i judece
De unde are dragnea mașină lamborghini ? Ăia e mai scumpă decit hotelul TURRIS. Cel puțin în acte.
harry pe 01 Septembrie 2015, 06:47
#4
prostia doare
Bah,vorbiti despre ta su..dar daca nu i cunoasteti copiii nu mai mancati rahat.A investit in educatia lor...si are copii destepti.Nu drogati,nu proxeneti.Aveti ce aveti cu tatal...dar lasati copiii.
Va inselati un pic pe 31 August 2015, 20:06
#3
ala e Bmw x4
si cel mai mare motor d p x4 are 3 litri. in orice caz... o familie d nenorociti si c*rve ramane familia dragnea. d la printisoru p..ii (care umbla cu droguri) alaturi d drogata d sorasa si cu**a d masa tot o familie d distrusi sunt... cum scapam d viermii astia? sa-i ia mascatii si sa le bage parintii si p ei? pentru droguri s dau condamnari si pana la 25 d ani... tare mi-ar placea sa primeasca fisu o condamnare asa d mare sa moara dragnea... cred k ii ajunge glicemia la 300. o mierleste sigur si uite asa scapam d ei. oricum mai are un lamborghini ratatu cik ...
Geantă junior pe 31 August 2015, 13:36
#2
Nu va băgați peste mine
În mod sigur nu se ocupă de ce spuneți voi daaaar,de unde atîta bănet, lux și opulență ? Teldrum este cea mai mafiotă firmă din jud. Teleorman și poate din țară.
Proc*rorul mirat pe 31 August 2015, 13:27
#1
O familie de hoți și parveniți !!!
Pe numele cui o fi mașină asta de peste 150.000 de euro ??? Teldrum lucrează,spăla și aduce bani mulți jupanului penal. Rușine dna !!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.