Liviu Dragnea doreşte o femeie în fruntea CJ Teleorman. Cine este aleasa?

29 August 2015, 13:05 | 3557 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea si Catalina Stefanescu.

Aflat la Constanta, la Scoala de vara a femeilor social democrate, Presedintele interimar al PSD a trasat viitorul judetului Teleorman.

Iata ce a declarat jupanul: "Cred că partidul este pregătit să dea României, în patru - cinci ani, o femeie - premier, nominalizând-o în acest sens chiar pe ministrul Muncii, Rovana Plumb. Mai curând, sper să avem cel puţin o femeie care să fie preşedinte de Consiliu Judeţean, iar prima nominalizare va fi la Teleorman. PSD trebuie să fie formaţiunea care să fie în fruntea demersului de a promova femeia în societatea românească”.

Adrian Gâdea şi ceilalţi "bărbaţi de frunte" ai PSD sunt obligaţi să-şi ia gândul de la preşedenţia CJ. Întrebarea e, ce femeie preferă jupânul? Ţinând cont că Liviu este un băiat finuţ, ne aşteptăm, în primul rând, ca femeia să arate bine. Prezentăm câteva nume cu şanse mai mari de a fi nominalizate de jupân: Daniela Carmen Dan, Tatiana Sandu, Viorica Dancila, Cătălina Ştefănescu şi Bombonica Dragnea.

 

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
ALGER pe 27 Septembrie 2015, 09:36
#11
INFORMATI-VA TURNENI
E PLINA TARA DE BANDITI SI DE MISEI ROMANI, NU STRAINI.

EI AU VANDUT TARA. TREBUIE SA-I IMPUSCAM PENTRU A-L RAZBUNA PE CEAUSESCU.L-AU OMORAT PE CEAUSESCU PENTRU CA NU A VRUT SA MAI FACA ALT IMPRUMUT LA F.M.I. LA VREMEA ACEEA, AVEAM TOATE DATORIILE PLATITE,SI DOREA RETEHNOLOGIZAREA IN TOATA TARA.

CITITI PE NET : "MOARTEA PRIN IMPUSCAREA A LUI NICOLAE CEAUSESCU", SI AFLATI ADEVARUL.
Poshtashul pe 21 Septembrie 2015, 16:05
#10
BINE CA NU-L PUNE PE CRACEA
si CRACEA e la fel de mafiot ca si DRAGNEA

Poate chiar mai rau decat el

un falimentar e CRACEA asta
rica pe 08 Septembrie 2015, 16:06
#9
o miscare intelingenta cu baie si mai puternica
Sa fim seriosi cu Tatiana Sandu!

Totul-presedinte al cj Teleorman- se indreapta catre Cristiana Piper Savu fosta sefa la OPC actualmente inspector sef adjunct la Inspectoratul Scolar Teleorman.

Mutarea a fost inteligenta in sensul ca la Inspectoratul Scolar doamna Piper Savu Cristiana nu este functionar public deci isi poate face prezenta,,rosie,,(a nu se intelege ca este pe ciclul)peste tot si pe fata.
pissycat pe 06 Septembrie 2015, 14:20
#8
Run baby, run!!!
Cred că trebuie să fugim din sărăcia asta de judeţ. Tatiana S. ???? Aolo mama....!!!! Run fratilor!!!! Otrăviţii pe odiosi !!!!
Alex Dorneanu. pe 04 Septembrie 2015, 06:34
#7
P.S.D.-ule, atentie!.
Date fiind afacerile nec*rate ale lui Sandu George, sa nu va ouna dracul s-o promovati pe Tatiana!!. Mai bine pensionati_o!.
eu pe 03 Septembrie 2015, 23:16
#6
Mândria și prostia se presupun una pe cealaltă, consecinţa primeia fiind cealaltă. Ce treabă are patriotismul cu domnul psd? Hai că e prea de tot, mă rog, zgonea e coleg cu Mihai Viteazul și poate că s-a extrapolat. In acest caz baronul este colegul, colegului, colegului. Sincer il așteptăm pe generalul Basta,reincarnat eventual in completul de 5 de la ICCJ. Sus patria, jos mafia, hai cu vadim și cu rudotelul! DOAMNE APĂRĂ ȘI PĂZEȘTE CA ROMÂNIA SĂ NU AJUNGĂ TELEORMAN!
ion pe 31 August 2015, 21:05
#5
treziti-va
Locuiesc de multi ani in nordul tarii,DRAGNEA este simbolul credintei noastre in d-zeu si capacitati noastre de a conduce

o tara plina de falsi patrioti.Are in jur multi tradatori.

Va rog sa-i reconsiderati pozitia,este un simbol al nostru

al tuturor din TELEORMAN.Sunt mandru ca sunt TELEORMANEAN.
cici pe 30 August 2015, 01:40
#4
cj
Dana Pitis este sigur ! Stie cum sa conduca cj si banii spre sotul ei sa ajunga la Jupan.
eu pe 29 August 2015, 18:49
#3
hop și așa
La cât este de pregătită sociietatea românească să accepte femeile in funcţii de conducere am dubii serioase. Una este să fii ales alta să fii numit, iar intr-o asemenea ipoteză in mod sigur cei mai mulţi consilieri judeţeni in Teleorman vor fi pnl. Asta fără să fiu misogin, sunt doar realist. Rămâne de văzut.
un magurean pe 29 August 2015, 17:11
#2
a inceput marea asfaltare
D-LE asa zys premar a inceput marea modernizare a citeva stradute care nu duc nicaeri,str panselelor nucilor mihai viteazu jumatate si vestitul anton pann nici pina la carpati unde este zona 1 sau mai bine zis,treaba romaneasca fara intrarifara iesiri,de sa dea bine la alegatori minoritari peacele stradute stau alegatori dansului restul d-zeu cu mila .CUCLEA TREZESTETE CA IN2016 VOTURI IN MAGURELE =O CE FACI TU ESTE SPOIALA PT AI TAI ROMI CARE DA-U LA BUGET 0LEI

excaim
Lola pe 29 August 2015, 15:17
#1
Baaa,voi ați înnebunit ?!?!?!
Cine e tatiana sandu, ce pregătire are și ce o recomanda pentru astfel de funcție ??? Baaa, voi vreți să ajungem ca în Congo ???
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.