Ioan Niculae a muncit mult în puşcărie şi vrea să fie eliberat.

28 August 2015, 10:06 | 2814 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Ioan Niculae.

Magistraţii au amânat pentru 31 august pronunţarea privind cerera lui Ioan Niculae de eliberare condiţionată.

Omul de afaceri Ioan Niculae ar putea afla, luni, dacă va fi sau nu eliberat condiţionat din penitenciar, asta după ce magistraţii au amânat pronunţarea în acest caz. Până în prezent, acesta a executat cinci luni din pedeapsa de 2 ani şi 6 luni de închisoare primită în dosarul „Mită la PSD”.

Joi, la Judecătoria Găeşti a avut loc un nou termen în cazul cererii lui Ioan Niculae de eliberare condiţionată din penitenciar, magistraţii dispunând amânarea pronunţării, pentru ca părţile din dosar să depună concluzii scrise, potrivit Mediafax. Reprezentanţii Judecătoriei Găeşti au precizat că instanţa urmează să se pronunţe luni în acest caz. La termenul care a avut loc pe 20 august, procurorul de caz a precizat că, în opinia sa, o decizie în privinţa eliberării lui Ioan Niculae trebuie amânată pentru că procesul verbal depus de penitenciar nu a fost întocmit „tocmai corect”. De asemenea, procurorul a cerut toate titlurile cărţilor scrise în închisoare de afacerist, dar şi o detaliere a acestora.

Pe de altă parte, Ioan Niculae le-a spus magistraţilor că în perioada petrecută în spatele gratiilor nu a făcut nimic altceva decât să muncească. „Pe toată perioada detenţiei, nu am făcut nimic altceva decât să muncesc. Cărţile sunt scrise corect, nu văd de ce să nu mi se accepte eliberarea condiţionată”, le-a spus Niculae judecătorilor.

Cererea de eliberare condiţionată a lui Ioan Niculae a fost înregistrată la Judecătoria Găeşti pe 18 august, iar primul termen de judecată a fost programat pentru 20 august. Potrivit unor surse judiciare, cererea a fost formulată după ce afaceristul ar fi scris două cărţi. Mai mult, acesta ar munci în penitenciar şi ar fi avut un comportament exemplar, arată apărătorii acestuia. Solicitarea a fost deja analizată, marţi, de comisia de specialitate din cadrul Penitenciarului Găeşti, unde Ioan Niculae îşi execută pedeapsa. Ioan Niculae a mai cerut Judecătoriei Găeşti, pe 29 iunie, eliberare condiţionată. Însă, pe 6 august, instanţa a respins ca prematură cererea. „Condamnatul va putea reitera cererea de liberare condiţionată după data de 19 august 2015, dată după care se împlineşte fracţia minimă de executat”, potrivit minutei postată pe site-ul instanţei. Ioan Niculae a atacat decizia Judecătoriei Găeşti, iar contestaţia se va judeca la Tribunalul Dâmboviţa pe 8 septembrie.

sursa: adevarul.ro

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
un angajat pe 29 August 2015, 18:04
#1
nclaie sa yesi
sa esy din puscarie in 2020 cind vei lichida cu bani catre fosti angajati cool grin
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.