Surprize, surprize - Nae Mohanu poate ajunge Preşedintele României.

26 August 2015, 00:34 | 3274 vizualizări | 14 comentarii
Car Universal
Nae Mohanu.

În aceste zile se discuta despre plecarea lui Ilie Sârbu de la conducerea Grupului PSD din Senat.

Liviu Dragnea, de când este preşedinte interimar al PSD, a făcut mai multe schimbări în partid. Tata-socru o să fie înlocuit cu un om al jupanului. Nicolae Mohanu este vicelider al Grupului PSD din Senat. Cum Tăriceanu a ajuns Preşedinte al Senatului în urma unei înţelegeri cu Ponta, Dragnea poate să îl dea jos şi să îşi pună un om de baza.

Cel mai de încredere om al jupanului este Nae.

Uite aşa fostul primar din Turnu poate ajunge Preşedintele Senatului şi al doilea om în stat. De aici şi până la Cotroceni este un simplu pas. Pleacă Iohannis într-o vacanţă prelungită şi îl lasă pe Mohanu la butoanele ţării. Ce să mai zicem despre o suspendare a Preşedintelui. Se supără Dragnea şi declară că Iohannis a încălcat legea. Din 2-3 mişcări, Nae poate ajunge Preşedintele României. De aici, vă lăsăm pe dumneavoastră să spuneţi ce se mai poate întâmpla.

Citeşte şi
Comentarii (14) Adaugă comentariu
Gogu pe 02 Octombrie 2015, 07:51
#14
Masoni
Dracu o sal voteze pe iliescu doi puate jigodile lui care au mintea bolnava
conteaza parerea??? pe 30 Septembrie 2015, 18:00
#13
PROSTIA E LA LOC DE CINSTE
CINE???? NAEEEE....

HA,HA,HA...
conteaza parerea??? pe 06 Septembrie 2015, 08:57
#12
baronii trebuie detronati
Sa fim seriosi...Priviti cu atentie expresia fetei si privirea...Ochii sunt oglinda sufletului! Mohanu e crispat,disperat,este ca un iepure pe strat,urmarit de gonasi la vanatoare. A intrat in "hora" si nu mai vrea sa iasa.Daca iese, va fi un simplu pensionar,un nimeni,cum era si inainte: un simplu profesor de sport.S-a invatat la bogatie,trai bun,si nu mai vrea sa se intoarca alaturi de oamenii de rand. A ales calea coruptiei,desfraului,traind clipa si nu se gandeste la viitor,dupa el,potopul. Dar,intr-o zi,la fel ca toti oamenii de rand,va ajunge tot intre 4 scanduri la 2m sub pamant(chiar daca va fi turnat ciment), si nu va lua nimic cu el...
Ilie Nistor. pe 28 August 2015, 12:00
#11
Felicitari #9!!!
Bine zici, ilie d.l.s. este un bou inc*rabil. Spui ca ii stii numele, SI EU SI INCA 7 INSI IL STIM, dar am cazut de acord sa nu-l divulgam pe acest site. Ar fi bine sa faci si tu la fel. La prieteni si cunostinte poti sa-l spui.
ROMÂNUL pe 27 August 2015, 00:06
#10
Nae președinte??!
înseamnă că românii care l-ar vota ar fi beți turtă!! Lasă că fură ei voturile nefavorabile lor și ajunge sigur președinte! PSD sunt specialiști în Turnu Măgurele în furtul de voturi și aruncarea celor nefavorabile în Olt sau Dunăre ori mai simplu: le dau foc!
Să mă p.. pe tine ! pe 26 August 2015, 14:59
#9
Pentru Ilie (prostul) de la sculărie !!
Măi bou cu țâțe, care ai supt inteligența de la masculul tribului, nu vrei să ne mai lași in pace cu aberațiile lipsite de umor, cu care, zi de zi incerci să te bagi in seamă pe acest site ! Chiar crezi că are cineva nevoie de elucubrațiile, lipsite de sens și fără noimă, pe care din lipsă de vizibilitate le postezi ? Se vede de la o poștă că nu te duce mintea, că inteligența te urmărește, dar tu alergi mai iute decât ea, condamni inainte să judeci și așa cum am subliniat in prefață ești Prostul Satului ! Dormi liniștit, am I.P.-ul tău, știu cine ești și ce poți ! Mă p.. pe tine !!
Doctorul Zaharia ! pe 26 August 2015, 14:20
#8
Injecții cu zmoală !!
Doamne, fă-ne o injecție cu smoală, să stăm și acum drepți in fața zeilor, cimpanzeilor, moaștelor, relicvelor și oprește-ne pe noi in Evul Mediu, deși suntem in Era internetului și a supratehnologizării !! Crede și nu cerceta, pupă moaște sfinte și miră-te că ești ceea ce ești, dar nu incerca să-i prostești și pe alții !! Scoală-te din somnul rațiunii și marș la muncă !!
gigel pe 26 August 2015, 14:20
#7
Care e cv-ul care-l recomanda ???
Ala de secretar pcr ??? Pina una alta, nu-i mai dați pza asta,ca speriați pop**ația,cu muta asta de comunist batrin și hoț.nu e bun nici de președinte de asociație dar de........doamne ferește altceva.
eu pe 26 August 2015, 12:40
#6
???!
O glumă sinistră. România egal Teleorman? Nu,nu,nu!
un magurean pe 26 August 2015, 12:34
#5
parazitul de turnu
MOHANUL SINGURUL LOC DE DOMICILIU LA JILAVA 13 DUPA CUM A PRADUIT ORASUL



snake snake
Floricel pe 26 August 2015, 12:00
#4
A înebunit lupuuuu ?!
O fii Dragnea hoț,smecher si combinator dar,nici poporul roman nu e tot un popor de proști.O să i se taie și lu Mohanu maioneza dupa data 29 septembrie.O ajunge el președinte dar,poate pe la Rahova ori Jilava.După ce a ajuns președinte un profesor de fizică,acum să avem președinte si un profesor de sport? O să fim dați afară din UE,din NATO si din Calea Lactee.
i pe 26 August 2015, 08:14
#3
4
huoo. mi-e sila,ai distrus turnu
ilie de la scularie pe 26 August 2015, 07:04
#2
Autorului
Cât ai băut azi-noapte de scrii asemenea tâmpenii? E noaptea minții ceea ce afirmi tu acolo în articol.
brulea bostan pe 26 August 2015, 05:43
#1
nae betivu
Sau dus vremurile alea cand umbla mortt de beat prin oras ...

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.