Miliardarul Ioan Niculae, trimis la psiholog pentru reeducare. Urmeaza conducerea Donau Chem Turnu Magurele?

12 August 2015, 08:27 | 3538 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Ioan Niculae.

Curtea de Apel București consideră că achitarea în prima instanță a miliardarului Ioan Niculae și a baronului local Gheorghe Bunea Stancu reprezintă o eroare, deoarece Judecătoria(Olimpiea Creteanu, zis Lipita) a interpretatat probele exclusiv în favoarea inculpaţilor.



Tupeu de infractori

Magistrații George Matei și Ion Tudoran au mai constatat că inculpații din dosar au comis faptele „dovedind o îndrăzneală deosebită și având drept scop bunăstare personală”. Judecătorii arată că închisoarea i-ar lecui pe inculpați de intenția „de a influenţa, pe căi oculte, alegerea Preşedintelui României”, activitate care este „reprobabilă”. În îndreptarea lor, instanța consideră că în închisoare cei condamnați ar trebui să participe la cursuri de „reeducare”, alături de pedagogi și psihologi, pentru o completă reușită.

În plus, judecătorii consideră că politicienii „nu sunt altceva decât persoane care exercită puterea și suveranitatea în numele titularului de drept a acestor valori, respectiv poporul român, și nu în interes propriu sau în interesul persoanelor care le oferă un salariu”.

sursa: evz.ro

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
eu pe 15 August 2015, 20:45
#5
@ 2
Chiar că aveţi dreptate, tipologic cotespunde trăsăturilor clasice ale unui sociopat.
UN CHIMIST INSELAT DE INFRACTORUL NICULAE pe 12 August 2015, 18:10
#4
FAPTELE VORBESC,MERITA INZECIT MERITA INZECIT
ACEST INFRACTOR CARE A CUMPARAT COMPLETUL DE JUDECATA IN FRUNTE CU JUDECATOAREA CULITA,MERITA INCARCERAT LA INCHISOAREA ALKATRAZ ,NU LA GAESTI ACUM UNDE SE AFLA ACUM INCHIS .S-A SATURAT CAT A INSELAT STATUL ROMAN,MUNCITORII CHIMISTI DE LA DONAU CHEM.SA FIE ANCETATI SI CE-I CARE L-AU SCAPAT DE LA PRIMA INSTANTA DE ACUM 2 ANI.VA DAT-I SEAMA DRAGI CIITITORI CA ACEST INFRACTOR ROMAN PE NUMELE SAU NICULAE, CATE FIRME A TEPUIT CU BANII ANGAJATILOR CARE NUI PLATER CU LUNILE .IAR ACEST STAT ROMAN IA ACCEPTAT ACESTE ABUZURI,IN FRUNTE CU POLITICIENII CORUPTII SI PENALII DIN ACEASTA TARA .N-E INTREBAM SI NOI ;UNDE ESTI TU TEPES DOAMNE;NUMAI JUDECATA DIVINA NE VA VACE DREPTATE NOUA, CEI INSELATII SI UMILITII DE ACEST INFRACTOR.
Lombrosov,doctor in criminologie ! pe 12 August 2015, 13:59
#3
După moaca lui (Niculaie), iți dai seama că este un infractor inc*rabil și nevindecabil !
Pentru proștii C.I. C. Tr. Măgurele, care au crezut și incă continuă să creadă că Niculaie, sec*ristul-pușcăriaș, ar fi cea mai bună soluție financiară pentru ei și familiile lor și care și-au pus toate speranțele in acest vânător de elefanți vânați și impăiati, nu pot decât să-i contrazic și să le spun că s-au inșelat amarnic !

Nelu pe 12 August 2015, 11:28
#2
Vai mama lor de judecatori
Olimpiea Creteanu e buna sa judece in stabor.Uite asa omoara adevarul si iese la pensie cu peste 100 de milioane de lei.Gainarii zac cu anii prin puscarie iar cei care au jefuit tara sunt liberi sau primesc pedepse modice.Unii sunt chiar prin guvern si multi prin parlament.Romanii traiesc intr-o tara bolnava,saraca si corupta dar se numesc europeni.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.