Cronica infractiunilor - Poliţiştii de la Lunca au prins un tractorist şi au rezolvat două cazuri de spargeri.

06 August 2015, 11:08 | 3644 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Tractor.

Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Lunca au organizat și executat o acțiune pe linie de rutieră, depistând pe raza comunei Saelele, strada Șoseaua Mică un bărbat în vârstă de 53 de ani din comuna Saelele, sat Pleașov, care conducea un tractor neînregistrat și fără să posede permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînregistrat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, urmând a se propune soluție prin Parchet.

Polițiștii din  cadrul Secției 8 Poliție Rurală Lunca au continuat cercetările privind spargerea locuinței părții vătămate, un bărbat din Comuna Uda Clocociov, stabilind că autorii infracțiunii comise în toamna anului 2014 sunt trei tineri, doi în vârstă de 18 și 19 ani, din comuna Uda Clocociov, și al treilea în vârstă de 21 de ani din comuna Plopii Slăvitești.

De la locuințele celor trei au fost recuperate o parte din bunuri care au fost restituite părții vătămate.

Cercetările continuă în vederea recuperării și celorlalte bunuri furate, urmând ca la definitivarea acestora să se propună soluție prin Parchet.

Polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Lunca au continuat cercercetările cu privire la spargerea unui magazin, faptă comisă în ziua de 31 mai, identificând autorul în persoana unui tânăr în vârstă de 25 ani, din Segarcea Vale.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea întregii activități infracționale, urmând a se propune soluție prin Parchet.

sursa: IPJ Teleorman

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
lol pe 07 August 2015, 15:31
#1
cui i-a trimis vederea ?
I-a trimis-o lui Cracea si in P.S. a scris "La multi ani !"
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.