La mulţi ani, Claudiu Crăcea! Preşedintele PNL Turnu Măgurele îşi sărbătoreşte azi ziua de naştere.

06 August 2015, 00:06 | 2680 vizualizări | 33 comentarii
Car Universal
Claudiu Cracea, intotdeauna in mijlocul oamenilor.

6 august e o zi importantă pentru familia Crăcea din Turnu Măgurele.Claudiu Crăcea, liderul PNL Turnu Măgurele, îşi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere. Ne alăturăm multor turneni şi îi urăm  un călduros "La mulţi ani", sănătate, iubire, stimă şi respect din partea celor dragi.
    Domnul Crăcea va organiza o petrecere la un restaurant din Turnu Măgurele. Vor fi prezenţi foarte mulţi prieteni şi cunoscuţi ai sărbătoritului.

Citeşte şi
Comentarii (33) Adaugă comentariu
Ilie de la scularie pe 14 August 2015, 08:09
#33
@eu
Acu' te-ai prins ca nu te iau in serios? Cam tarziu pentru un doct ca tine! In fine.... cale batuta!
eu pe 13 August 2015, 09:16
#32
!?!
După cum se spune doar cei care au trecut de nivelul ierbii.sau au depășit "poteca" pot renunţa la polemici lipsite de sens. Veţi fi ignorat de acum inainte cu foarte multă plăcere.
Ilie de la scularie pe 13 August 2015, 08:35
#31
@eu
De ce dracu' te bagi singur in seama cu forta?
eu pe 12 August 2015, 14:53
#30
domnului coborât
Nu vreau să fiu nepoliticos. Cert este că nivelul la care pretindeţi că v-ati fi coborât este tocmai acela din prima postare. Este o recunoaștere a realităţii in ceea ce vă privește. Am mai spus, fac parte din categoria persoanelor care nu știu tot, invăţ in permanenţă dar imi aleg "profesorii" nu după "topic" ci după valoare. Vă doresc numai bine!
ilie de la scularie pe 12 August 2015, 08:15
#29
@turneanul
E ok, fiecare are dreptul sa aleaga candidatul care-l reprezinta. Sau nu?
Ilie de la scularie pe 12 August 2015, 08:12
#28
@eu
Mon cher ami, ceea ce n-ai inteles tu este faptul ca atrebuit sa cobor la nivelul tau. Atat. Altfel n-ai fi putut intelege nimic. Si tie o zi buna!
eu pe 11 August 2015, 20:56
#27
fapt divers
Puţin imi pasă cine finanţează acest sait. Nici nu pot să il votez pe Claudiu Crăcea, nu mai locuiesc in Turnu de multă vreme. L-am cunoscut in urmă cu mult timp. Este un om de calitate fie că vă place fie că nu.Dacă va accede la funcţia de primar in mod sigur va face treabă bună.
turneanul pe 11 August 2015, 19:24
#26
onomastică
Cum sa nu facă urări de bine și sănătate că doar postacii și site-ul sunt finanțați de Crăcea .Dacă omul își simte orgoliul gâdilat plăcut e dreptul lui.Dar asta n-are nici o legătură cu primăria iar votantul simplu are toate motivele să fie scârbit de alternativa la Cuclea.
eu pe 11 August 2015, 15:15
#25
adevărul care doare
Cei ce se simnt cu musca pe căciulă au reacţii care sunt oglinda propriului caracter. Nevoia de a improșca cu mizerii denotă o structură destul de .....,. Intr-o altă ordine de idei, nimeni nu le știe pe toate. Eu nu am astfel de pretenţii. Dincolo de platitudini, jigniri și altele asemenea trebuie să dăm dovadă de caracter. Ne respectăm pe noi altfel... Comentariul dumneavoastră vă onorează. Vă doresc toate cele bune!
ilie de la scularie pe 11 August 2015, 08:23
#24
@eu
Specific romanesc, c...tul in poteca si apoi laudatul in gura mare, uite ce bravura am facut. Am spus ce aveam de spus, dar nu pot sa nu te intreb: te simti cumva vizat? Daca nu, atunci qui prodest diareea aia verbala a ta? Cat despre accesul de ironie (ce-i drept trebuie sa apreciez, te-ai scremut ceva pana sa flatulezi comentariul cu pricina ), nu pot decat sa-l consider o tentativa nereusita de a,,te vede din iarba". Mai umbla la topicul frazei, la stil, si pe urma sa vii cu pretentii. Cine te-a invatat nu ti-a aratat tot.
eu pe 10 August 2015, 15:52
#23
acelora ce-s cultivaţi politic (local)
Odă vouă domni "primari"

Cei mai culţi și cei mai tari,

Epigonii toţi pălesc

Doar atunci când ei citesc

Tot ce scrieţi.,,,

Ce profund!!!!!

Din gândirea fără fund.

A se citi din gândirea fără finalitate practică. Era mult mai amuzant atunci când polemizaţi (politicos, desigur). Acum când aţi realizat reciproc ce valori socio-politico-strategice reprezentaţi pentru "urbea netoată și mărginită" orientaţi-vă vă rog după drumul Luceafărului (eminescian) și pășiţi, metaforic, fără vreo conotaţie nepotrivită, macabră ori nepoliticoasă in alte sfere direct (sau invers proporţionale, la scara infinitului nu contează) cu egoul dumneavoastră. Vă salut, eu, un simplu turnean. Am scris eu cu e mic fiindcă sunt un anonim.
Ilie Nistor. pe 09 August 2015, 12:00
#22
Multumesc Ilie d.l.s.!
Si sa nu te superi ca iti presc*rtez pseudonimul. AI PERFECTA DREPTATE, ASTA ESTE CULTURA POLITICA A MULTOR CETATENI, NU NUMAI DE LA NOI. DE ACEEA II AUZI PE MULTI SPUNAND: NU MA MAI DUC LA VOT, TOTI SUNT HOTI!. NORMAL AR FI CA SA IASA LA VOT MAREA MAJORITATE A CETATENILOR SI DACA NU SUNT DE ACORD CU NIMENI, SA-SI ANULEZE BULETINUL, STAMPILANDU-L DE MAI MULTE ORI( NU SA-L BAGE NESTAMPILAT, ASTFEL LE DA CELOR DIN COMISIE POSIBILITATEA SA-L STAMPILEZE CUM VOR!).DESPRE ROMANI-NU STIU DACA ESTE REALA STIREA- DL IOHANNIS CICA AR FI SPUS CA SUNT TAMPITI. DACA A SPUS-O, ARE PERFECTA DREPTATE, NUMAI NISTE TAMPITI AU AVUT INCREDERE IN EL.( PRECIZARE: NU CREDE CA IN PONTA AM!!!!).HAI SA NE MAI AMUZAM, ALTA PUTERE NU AVEM NUMAI CATIVA CA NOI!
Ilie de la scularie pe 09 August 2015, 09:08
#21
@ Ilie Nistor
Încrengătura asta o cunosc deja de multișor. De aceea am spus ceea ce am spus. Cultura politică locală lipsește cu desăvârșire. Altfel cum s-ar explica această stare de fapt? Problema pe care v-am pus-o este de fapt problema cu care ne confruntăm. Eu sau d-ta, cu toate calitățile pe care sigur le avem peste acești epigoni ai lui Tipătescu și Cațavencu, nu vom avea nici o șansă într-o competiție contra acestor hiene. Știți de ce? pentru că ei se bazează tocmai pe nivelul scăzut pe care l-au promovat, și pe dezgustul justificat al celorlalți. Restul e ...... can-can.
Ilie Nistor. pe 09 August 2015, 06:27
#20
In sfarsit, ai reaparut, draga Ilie d.l.s.!
Intrucat n-ai mai folosit tonul jignitor, voi face si eu la fel. -Dta cand ii caracterizezi pe altii( inclusiv pe mine), TE AUTODESCRIItongue winkai, dta de ce nu candidezi?;-Zici ca esti liberal. Pai,DE UNDE PANA UNDE ESTE CRACEA LIBERAL?;-Dta citesti hotararile Consiliului local? Se pare ca nu, din moment ce nu stii ca toti consilierii P.N.L. VOTEAZA LA FEL CA AI P.S.D.;-Dta cunosti ca EXISTA RELATII PARTICULARE STRANSE INTRE CONSILIERII P.N.L. SI P.S.D. SI ACUM O MARTURISIRE: PE CUVANT DE ONOARE CA ODATA MI S-A PROPUS SA CANDIDEZ PENTRU POSTUL DE PRIMAR SI AM REFUZAT, UNELE DIN MOTIVE FIIND EXPUSE AICI.> grinSI O ULTIMA INTREBARE: PAREREA DTALE CARE ESTE?. CEVA PRACTIC,NU LOZINCI!.
DUDU pe 08 August 2015, 20:19
#19
CRACEA
Ce tampiti! Ma doare pe mine undeva ca este ziua lui "Cracacea" si ca isi sarbatoreste el ziua de nastere. Retardati la tot pasul....
Ilie de la scularie pe 08 August 2015, 09:06
#18
Părerea mea
Doamnelor și domnilor comentatori, concluzia pe care o trag după ce-am citit comentariile dvs este că cel puțin la nivel de oraș cultura politică a cetățenilor este sublimă am putea zice, dar lipsește cu desăvârșire, vorba lui Nenea Iancu Caragiale. Nu ne cunoaștem drepturile, și nici nu știm să ni le impunem celor care ne reprezinta. D-le Nistor, jocul dvs este previzibil pentru cineva care cât de cât are ceva în cap. Vreți să-și depună demisiile consilierii PNL. Bun, dar qui prodest? Sigur nu PNL ci PSD, pentru că acum dacă s-ar face alegeri este posibil ca PSD la electoratul pe care-l stăpânește perfect va mai ciupi unu-doi consilieri. Apoi dacă sunteți atât de doct în politichie, candidați domnule! Să vă văd alura electorală, că la dat sfaturi m-ați convins. Teoria ca teoria, dar practica e buba la români. Puneți-vă în practică cultura politică d-le Nistor, implicați-vă, candidați, și apoi mai vorbim despre viața politică din oraș. De pe margine este foarte simplu să chibițăm.
Firican Marius. pe 08 August 2015, 06:54
#17
Lui (h)alca.
Esti un(o) tampit(a), mai de graba o lepadatura. Nu-l cunosc pe cracea, dar asa spun unii acoliti ai lui, ca este de etnie... tuciurie, prea face pe aparatorul neamurilor de pe Magurele. Daca ne gandim putin si numele nu-i nici de dac, nici de roman. DAR, DE FAPT, NU ASTA CONTEAZA, CI FAPTUL DACA ARE SAU NU CALITATILE NECESARE PENTRU FUNCTIA RAVNITA, ORI EL,SE PARE,DAR ESTE SIGUR CA NU LE ARE!. ASA CUM SPUNEA O ZIARISTA INTELIGENTA, EL ESTE VESNICUL PERDANT, PE LANGA FAPTUL CA ESTE AROGANT SI INCREZUT!. PUNCT.
alca pe 07 August 2015, 21:02
#16
b
Firican marius esti o j*****e de om
Laura pe 07 August 2015, 19:38
#15
Pentru un viitor primar cum nu a avut Turnu Magurele
La multi ani,sanatate si multa putere de munca va dorim sa realizati in oraselul nostru tot ceea ce au promis PSD-istii de atitia ani de zile si nu vedem nici un rezultat..in rau da . Avem mare incredere in dumneavoastra.
eu pe 07 August 2015, 18:17
#14
domnului Nistor
Știţi tot, dar nu știţi nimic, daţi indicaţii și nu daţi. Folosiţi o unitate logică in exprimare.
Ilie Nistor. pe 07 August 2015, 13:04
#13
Alta intrebare cheie.
Fara doar si poate sunt multi cetateni nemultumiti de felul cum conduce orasul domnul Primar Danut Cuclea.Dar, CE MERITE ARE dl. Claudiu Cracea si prin ce se remarca dlui CA SA AIBA PRETENTIA CA MERITA SA NE FIE PRIMAR?!. NICI MACAR NU STIM CE STUDII ARE SI CU CE SE OCUPA!.Eu va pot indica cel putin 50 DE CETATENI MULT MAI BUNI DECAT CEI DOI.
la multi ani pe 06 August 2015, 21:17
#12
doar ca
e greu im Turnu Magurele cu mafia din PSD si ciorile de pe Magurele nu cred ca sunt sanse dar sper sa reusi sa fiti primar
mihai pe 06 August 2015, 18:10
#11
yo
Un sincer La MULȚII ANI cu stima si respect
Ilie Nistor. pe 06 August 2015, 18:03
#10
Iar fac deranj mare.
Stimate dle Claudiu Cracea.Zic niste simpatizanti aI dvs ca toti cei care va cunosc va stiu drept un om exceptional. Eu nu va cunosc si nici nu-i aprob, nici nu-i contrazic, DESI AS DORI IN MOD SINCER SA VA CUNOSC, asa ca stau pe o pozitie neutra. In schimb(nu ma laud, dar nu sunt un ins oarecare), facand un sondaj in randul cunoscutilor, pe care i-am rugat sa-si consulte cunoscutii, s.a.m.d. am ajuns la concluzia ca MAREA MAJORITATE A CETATENILOR CU DREPT DE VOT NU VA CUNOSC, iar parerile celor care va cunosc NU LE AFISEZ AICI( nu-i cazul sa explic de ce). EU VA PROPUN URMATORUL TEST: TOTI CONSILIERII P.N.L.( nu stiu cati mai sunteti, 5, 6,?) SA VA PREZENTATI DEMISIILE DIN CONSILIUL LOCAL, FARA SA NUMITI INLOCUITORI, CU SCOPUL DE A PROVOCA ALEGERI PARTIALE, LA CARE SA PARTICIPE DEMISIONARII SAU ALTII. DACA TOATE LOCURILE LE VOR OCUPA CANDIDATII P.N.L., URA, TRAIASCA DEMOCRATIA LIBERALA!. DACA NU, MAI INCERCATI LA ANUL, DAR CU ALTI CANDIDATI. STIU CA NU AVETI CURAJ!.

eu pe 06 August 2015, 13:53
#9
pentru un om special
La mulţi ani Claudiu! Să ai tăria să realizezi tot ce ţi-ai propus incă de acum câţiva ani. Perseverenţa și c*rajul tău m-au făcut să te respect, generozitatea ta m-a uimit și m-a emoţionat. Cei care nu te cunosc nu știu că ai o tărie de caracter rar intâlnită. Să rămâii așa cum te-am cunoscut!
un odaian pe 06 August 2015, 13:48
#8
viitor primar
la multi ani multa sanatate fericire si sa va ajute dumnezeu ca in 2016 de ziua de 6 august sa va felicitam la primarie
Firican Marius. pe 06 August 2015, 13:39
#7
Desigur, la multi ani....
...dar Primar,poate la Prundu, la neamurile lui, aici, in Turnu Magurele, nu pot fi decat social-democrati sau liberali. ( Claudiule, tu ai impresia ca ai de a face cu prosti, ti-ai pus pupinc*ristii sa te felicite?).
piedone pe 06 August 2015, 11:58
#6
numai cu adevarul vei anvinge mafia psd
un gand bun pentru un om care a si dedica timpul si banii pentru o idee aceea de a scoate coruptia din acest oras sa te ajute cel de sus
Doru pe 06 August 2015, 11:11
#5
SCHIMBAREA / MAI NECESARA CA ORICIND
DAR NU ORICUM.ASADAR,LA MULTI ANI DOMNULE CRACEA SI,SA NU FACETI CA CEI CE NE CONDUC ASTAZI.SA VA INCONJURATI DE OAMENI DE VAOARE, CU MULT PROFESIONALISM SI CU DRAGOSTE DE OAMENI.SA FACETI POLITICA PENTRU OAMENI,NU ASA CU AU FACUT-O DRAGNEA SI MOHANU,CARE AU INTRAT DESCULTI IN POLITICA SI AZI SINT PUTREZI DE BOGATI.SUCCES SI MULT CURAJ!
La MULTI ANI!!! pe 06 August 2015, 10:55
#4
Domnule Primar...
Un sincer LA MULTI ANI,multe buc*rii si tot ce va doriti sa vi se indeplineasca!!!
Danut Cuclea pe 06 August 2015, 10:16
#3
Urare
Urez viitorului primar al orasului multa sanatate si

LA MULTI ANI!
eugen pe 06 August 2015, 09:35
#2
la mulți ani!
Să dea Dumnezeu să vă împliniți visul!
un magurean pe 06 August 2015, 08:54
#1
la multi ani
d-le viitor primar cracea sa schimbam actuala reliva psd cool cheese
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.