Marioneta din fruntea Prefecturii nu vrea să ajute chimiştii turneni. Cât a dat Nicoleta Toncea pentru ca autorităţile să nu îşi facă datoria?

30 Iulie 2015, 16:10 | 3742 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Marioneta din fruntea Prefecturii.

Chimiştii turneni au protestat trei zile la rând fără niciun ecou în rândul autorităţilor.

Sute de oameni au muncit şi nu şi-au primit salariile pe câteva luni. Cum se poate aşa ceva într-o ţară din Uniunea Europeană?! Numai în Teleorman este posibil aşa ceva. În timp ce chimiştii protestau în a treia zi consecutiv, prefecta sărbătorea Ziua Imnului Naţional printr-o ceremonie şi o mascaradă de paradă. Daniela Carmen Dan se ghidează după cunoscutul "să ne facem că lucrăm".

După cum se ştie, de afacerile lui Ioan Niculae se ocupă Nicoleta Toncea, învinuită într-un dosar de evaziune fiscală. Cât a dat Nicoleta să fie apărată de autorităţi. Emil Ciobanu, şeful ITM, este unul dintre oamenii de casă ai lui Ioan Niculae, deci nu se pune problema să îşi facă datoria. Chimiştii turneni au abandonat deocamdată protestele însă nu se ştie ce surprize vor fi pentru că disperarea este foarte mare. Trebuie menţionat că în afara site-ului turnucustiri.ro, niciun organ de presă nu a scris un cuvânt. Spune multe şi acest fapt despre ce se întâmplă în Teleorman.

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
n codrea pe 04 August 2015, 06:56
#9
la munca
la munca cu voi huliganilor nu an umbra jupanului
Ilie de la scularie pe 02 August 2015, 12:31
#8
@fost chimist
Hai sictir papagalule!
ilie de la scularie pe 02 August 2015, 10:08
#7
@chimistulului alias cioropina alias ....
Hsi sictir! Atat meriti.
fane pe 31 Iulie 2015, 07:15
#6
Ciobanu emil Mafiotu
Prefecta judetului si-a facut datoria pana acum. A sesizat organele statului cu privire la ce se intampla la Combinatul de la Turnu Magurele.

Despre Emil Ciobanu ajuns in fruntea ITM-lui in 2005, sustinut de PD,in prezent sustinut de UNPR(farmaciile sale sunt vandute lui Sami Calota) va pot spune ca este o ....om, peste tot spune ca postul de sef la ocupat prin conc*rs(de impejurari in 2005) si nimeni nu are ce sa-i faca.
acelasi dintodeauna pe 30 Iulie 2015, 21:47
#5
UMILITII DISPONIBILIZATI
S-A MIMAT CA NE AJUTA ACEASTA JLEAPCA DE POLITICIENI MANJITI AI JUDETULUI, CAT SI AI ORASULUI TR MAGURELE. N-O SA UITAM CA NE-AU MINTIT, UMILIT ACESTE CADRE DE PARTID SOCIAL DEMOCRAT CARE NU STIU SA ASCULTE DE UN SINGUR JUPAN TOTALITAR LD.DIN TOAMNA O SA INCEAPA S-A UMBLE CA BEZMETICII PE STRAZI CU LISTELE DE ADEZIUNI, SONDAJE ETC.NE-AM SATURAT DE VOI LINGAILOR, SCHIMBAREA TREBUIE FACUTA URGENT DE LA PRIMAR,CONSILIU LOCAL,CONS.JUDETEAN,CAT SI PRS.CONS.JUD.NOI CEI DIN COMBINAT TREBUIE SA NE MOBILIZAM MASIV PENTRU A INVINGE LA VOT ACEASTA MAFIE LOCALA,JUDETEANA A PSDului.NUMAI UNITI NE PUTEM IMPUNE DORINTA CAT SI VOINTA.S-A TERMINAT CU VRAJEALA, CA NU AVEM VOIE SA NE BAGAM CA ESTE SOCIETATE PRIVATA, ASA AU INCERCAT SA MOTIVEZE NEPUTINTA PSDista.IAR NOI TOTI, DISPONIBILIZATII, NU AM PUTUT PUNE STAMPILA PE PATRATUL PSDist.TOT DIN NEPUTINTA SI DORINTA O S-O FACEM SI NOI TOTI.
un fost angajat pe 30 Iulie 2015, 18:36
#4
mafia lucreaza
PARTIDUL PSD MAFPOT PSD lucreaza pt mafiotul de nicolaie vin alegerile le trebuiesc bani la j**uri
Chimist. pe 30 Iulie 2015, 18:17
#3
Stimati fosti, actuali si VIITORI salariati.
Daca vreti sa va spuneti pasurile si durerile nu mai delegati niste ANALFABETI sa le difuzeze. Auzi, domnule, numai turnu sictiri va apara!!. Si ilie de la "scularie", fosta turnatorie.
eu pe 30 Iulie 2015, 17:36
#2
b
Să nu se implice, așa cum nici noi nu vom mai vota vreodată PSD!!!
piedone pe 30 Iulie 2015, 17:06
#1
acum ori niciodata
sunteti dezbinati si acum pe deoparte psd pealta ban slugoiul ideal pentru nicolae care va amageste cu firimituri adunativa mult mai multi si va promit ca o televiziune importanta va ajunge sa va sprijine actiunea pdumnezeu sa fie cu voi cei multi si napastuiti
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.