Accident în comuna Lunca. Două femei au ajuns la spital după ce căruţa în care se aflau a fost izbită de o maşină.

28 Iulie 2015, 15:34 | 3080 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Accident.

Luni, 27 iunie, ora 21:35, un bărbat din comuna Lunca, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 546, în Lunca, din direcția Turnu Măgurele - Saelele, nu a păstrat o distanță suficientă față de vehiculul cu tracțiune animală care se deplasa în fața sa și care era nesemnalizat corespunzător, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a două femei aflate în căruță.  Acestea au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ,,vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, urmând a se propune soluție prin Parchet. 

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
cineva pe 29 Iulie 2015, 11:38
#1
ce stire!
Cand dati astfel de stiri cautati sa spuneti cine sunt persoanele in cauza,poate ca intereseaza pe cineva si voi nu faceti decat sa bagati lumea in sperieti. Asa stire dau si eu...la ce foloseste daca nu spui despre cine e vorba?! Vai de stirile voastre.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.