Cronica infracţiunilor - identificarea autorului unui furt şi conducerea fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

27 Iulie 2015, 11:59 | 2306 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Politia.

În noaptea de 24/25.07.2015 polițiștii din cadrul Biroului Rutier Turnu Măgurele au depistat pe str. Șoseaua Alexandriei din localitate un autoturism care era semnalat ca fiind furat din localitatea Topleț,  jud. Caraș Severin.

Totodată a fost identificat și prins autorul furtului, un bărbat în vârstă de 48 de ani din com. Valea Călugărescă.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

În noaptea de 26.07.2015, orele 00.40, polițiștii din Turnu Măgurele, fiind în desfășurarea activităților specifice de serviciu au depistat un tânăr în vârstă de 22 ani, din Municipiul Turnu Măgurele, care conducea o motocicletă pe strada Şoseaua Alexandriei, cu toate că nu poseda permis de conducere pentru categoria corespunzătoare vehiculului condus.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, urmând a se propune soluție prin Parchet.

În ziua de  de 25.07.2015  polițiștii postului de poliție Salcia au organizat și executat o acţiune pe linie rutieră, depistând pe DJ 653 pe raza comunei Salcia, sat Salcia, un tânăr din localitate care conducea un motoscuter fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Întrucât acesta emana miros puternic de alcool a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o imbibație alcoolică de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru cel în cauză a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  “conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și “ conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice ori a altor substanțe“ , urmând a se propune soluție prin Parchet.

sursa: IPJ Teleorman

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Mama Omida. pe 28 Iulie 2015, 06:03
#6
Lui Iulica.
Asa-i ca acest mafiot are cioc?. Are <> la barul de langa magazinul Penny( fost restaurantul Modern).> tongue laugh tongue rolleye
QQQ pe 27 Iulie 2015, 20:41
#5
BV
Ai spus cu precizie de LUNETIST - ADV !!!??
W X W pe 27 Iulie 2015, 17:19
#4
Ptr OLICA
YES-YES !!!! Daaaaarr ??? nu vor sa-l,,deranjeze" pe handi... !!! R U S I N E celor care stiu ca este un borfas in ochii lor . DAR stati linistiti !! ca nu vor sa-l vada cine trebuie !! atat timp cat cotizeaza unde trebuie !!??
wxw pe 27 Iulie 2015, 16:47
#3
ptr Olica
Yes-Yes !!! darrrrr ??? nu vor sa-l,,deranjeze" pe handi....!!!
Olica pe 27 Iulie 2015, 15:36
#2
Acte și documente false?
Este vorba cumva despre falșificatorul tavoc barbarosie ?
Iulian D. pe 27 Iulie 2015, 12:47
#1
Va servesc pe tava.
Biroului Rutier Turnu Magurele. Cautati in baza de date CEDAM si veti constata ca autoturismul cu nr. de inmatriculare TR-31-LMR figureaza ca inexistent DESI CIRCULA CU POLITA RCA FALSA INTOCMITA DE CEL MAI MARE MAFIOT DIN ORAS. MAI VRETI CEVA???Astept si alte postari.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.