Tragedie: un bărbat din Islaz s-a înecat în Dunăre în zona comunei Islaz.

20 Iulie 2015, 00:22 | 4661 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Apele Dunarii au facut o noua victima la Islaz.

Zilele călduroase au făcut ca scăldatul în Olt şi Dunăre să fie o soluţie pentru mulţi cetăţeni din zona Turnu Măgurele. Din păcate, ca în fiecare an, apele Dunării sau Oltului mai fac câte o victimă. Un bărbat din comuna Islaz  şi-a găsit sfârşitul înecat. Bărbatul  se afla la scăldat, pe raza localităţii Islaz, în zona în care se varsă Oltul în Dunăre, acolo unde este amenajată o plajă, însă nu există niciun salvamar, deşi plaja este concesionată de cunoscutul afacerist Muşat. După dispariţia bărbatului, prietenii  acestuia au sunat la 112 şi au cerut ajutor.

”La faţa locului s-au deplasat rapid două echipaje de pompieri, cu o ambulanţă SMURD şi un camion cu barcă de salvare. La sosirea forţelor de interventie, s-a constatat faptul că persoana înecată a fost găsită şi scoasă la mal de mai mulţi localnici, motiv pentru care paramedicii turneni au preluat victima în vederea efectuării manevrelor de resuscitare”,  a declarat Gelu Dragomir, purtător de cuvânt al ISU Teleorman. După mai bine de 35 de minute de încercări ale personalului medical de readucere la viaţă a persoanei înecate, bărbatul a fost declarat decedat.

E bine să  aveţi mare atenţie unde vă scăldaţi, Dunărea şi Oltul sunt periculoase dacă nu ştiţi să înotaţi.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Tio pe 20 Iulie 2015, 12:49
#3
..
Avea 51 ani, era din Dâmbovița si lucra la izbiceni
Un islazean pe 20 Iulie 2015, 09:54
#2
.
Dacă tot se publica un articol, măcar sa se publice cu informații corecte .
anomim pe 20 Iulie 2015, 08:52
#1
anonim
Nu era din izlaz
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.