Nuntă mare la PSD! Cătălina Ştefănescu se căsătoreşte cu Dan Şova. Liviu Dragnea va fi naşu'?

19 Iulie 2015, 12:46 | 6019 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Catalina Stefanescu si Dan Sova.

Îşi trăiesc povestea de dragoste departe de ochii lumii şi numai apropiaţii lor au ştiut că Dan Şova şi Cătălina Ştefănescu sunt mai mult decât colegi de partid. Click! a aflat, în exclusivitate, că, în ciuda problemelor cu legea pe care le are senatorul, Dan şi Cătălina vor deveni, în toamnă, soţ şi soţie.

Într-o perioadă când problemele cu legea pe care le are senatorul Dan Şova ocupă spaţii importante în jurnalele de ştiri, iată că parlamentarul găseşte timp să se ocupe şi de latura sentimentală. Ba, mai mult, la 42 de ani a decis să renunţe la burlăcie. Cea care l-a determinat să facă pasul spre altar este Cătălina Ştefănescu, o olteancă simpatică de 27 de ani. Şi deputat în Parlamentul României.

Cătălina Ştefănescu este o fată cu un aspect greu de confundat, când o vezi pe holurile Parlamentului. Îmbrăcată de cele mai multe ori într-un taior negru care contrastează cu figura ei copilăroasă, elegantă din vârful părului atent împletit până la pantofii din piele mată, cu toc înalt, Cătălina nu doreşte ca lumea să întoarcă capul după ea. Stă la cutie, atât prin ţinută, cât şi prin comportament. Se fereşte de presă şi evită să se afişeze în compania unor politicieni celebri. Cu o excepţie: Dan Şova. Mult mai cunoscutul politician a reuşit să cucerească inima oltencei, iar primul pas, logodna, a venit firesc în iarnă. Ineditul cuplu a trecut şi prin momente dificile. Primul a fost în ocotmbrie 2014, când Cătălina a avut un accident grav de maşină. Şova i-a fost alături în clipele grele care au urmat şi a sprijinit-o moral atât în perioada de spitalizare, cât şi în cea de recuperare. La rândul ei, Cătălina i-a fost alături lui Dan Şova în timpul celor două cereri de ridicare a imunităţii dezbătute în Parlamentul României. Click! a aflat că, în toamnă, cei doi urmează să facă  pasul cel mare şi să devină soţ şi soţie. Ei vor stabili o premieră: primul cuplu de parlamentari care se căsătoresc în timpul mandatului. Chiar dacă Şova mai trebuie să-şi rezolve problemele pe care le are cu legea, Cătălina este convinsă că iubitul ei este nevinovat şi îl va aştepta indiferent ce decizie vor lua judecătorii în acest dosar.
Click! spune

Afacerile făcute de Dan Șova prin cabinetul său de avocatură, în perioada 2007-2008, împreună cu mai-marii termocentralelor Turceni şi Rovinari l-au adus în vizorul DNA. Procurorii au cerut Senatului ridicarea imunității sale, dar votul nu a fost favorabil. Pe 13 august 2014, DNA a anunțat începerea urmăririi penale în cazul lui Șova pentru încheierea unor contracte care ar fi păgubit companiile de stat cu 3,4 milioane de lei. Premierul Victor Ponta este și el considerat suspect în același dosar, pentru că ar fi încasat bani din același contract.

sursa: click.ro


 

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
ha ha ha pe 22 Iulie 2015, 13:31
#7
ANTICONCEPTONALE
Bai sa nu nasca astia ceva ca iese ras.Una bagaboanta si una bucata varza si iese neandertalul LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL
Vasile pe 20 Iulie 2015, 12:37
#6
Nunta cu ginere penal
Ioane,noi sintem oameni,ei sint?Pina cind sa-i mai suportam si sa-i aparam pe acesti hoti deghizati in Dumnezeii neamului.
ion pe 20 Iulie 2015, 00:29
#5
Foarte bine!
O casatorie... poate si un copil, doi, ... nu poate fi decat ceva bun! Oricat i-am dispretui pe hotii din PSD... sa fim oameni!
Doina pe 19 Iulie 2015, 20:57
#4
Nasul si fina
Si atunci se aplica proverbul, ca o data vede nasul scoica miresei ? Sau a vazut-o de mai multe ori !!

wink
R.D. pe 19 Iulie 2015, 20:01
#3
nunta racoroasa
Felicitarile,masa si dansul,la Rahova,de unde Sova ii va canta Catalinei,binecunoscuta melodie: "te vazui printre zabrele".
un magurean pe 19 Iulie 2015, 19:47
#2
o adunatura de hotii
DREAGNEA penalul sau stapinul hotilor din psd,naseste alt grup de hoti din parlament,avind in vedere SOVA penal ex pdl actual psd la multi ani de puscarie si asa psd partid jalnic al mincinosilor pe magurele nu au facut nimic decit promisiuni desarte psd desart
Văleanul pe 19 Iulie 2015, 15:21
#1
Casă cu gratii la fereastra
Am așa o presimțire ca ală mic a lu cătălină va semăna cu LIVIU dragnea.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.