Cronica infracţiunilor - Accidente rutiere şi comerţ ilegal cu materiale feroase şi neferoase.

14 Iulie 2015, 09:48 | 2656 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Politia.

Polițiștii Secției nr. 7 Poliție Rurală Crîngu, împreună cu polițiștii Postului de Poliție Putineiu, au efectuat verificări pe raza comunei Putineiu pe linia respectării legalității colectării și valorificării materialelor feroase si neferoase. La o societate cu sediul social în comuna Putineiu care are ca obiect de activitate comerțul cu ridicata al deșeurilor și resturilor feroase și neferoase s-a stabilit că în perioada 05 – 12.07.2015 societatea mai sus menționată a achiziționat deșeuri feroase și neferoase, fără a întocmi documente de achiziții legale și reale, în scopul de a ascunde bunul sau sursa impozabilă sau taxabilă, respectiv deșeuri feroase și neferoase precum și de a omite în tot sau în parte evidențierea în actele contabile a operațiunilor comerciale efectuate sau a veniturilor realizate.

Întreaga cantitate achiziționată conform celor mai sus menționate a fost valorificată la o firmă din municipiul Alexandria.

Cu ocazia verificărilor efectuate, a fost ridicată în vederea cercetărilor cantitatea de 3.5 tone fier vechi găsită la sediul societății fără a putea prezenta documente justificative de achiziționare.

În cauză s-a întocmit dosar  penal, urmând a se propune soluție prin Parchet.

În seara zilei de 10.07.2015, orele 22.40, polițiștii din Turnu Măgurele au fost sesizați prin apel telefonic 112 de către un bărbat din localitate cu privire la faptul că pe DN 54 s-a produs un accident rutier.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției municipiului Turnu Măgurele care a efectuat cercetări, stabilind următoarele:

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, domiciliat în Turnu Măgurele, în timp ce conducea un autoturism pe DN 54, în direcția de mers Turnu Măgurele-Islaz, nu a observat un vehicul cu tracțiune animală încărcat cu fân și nesemnalizat care circula în aceeași direcție de mers, acroșându-l cu partea dreaptă a autoturismului.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului vehiculului cu tracțiune animală, un bărbat în vârstă de 63 de ani din Islaz care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, urmând a se propune soluție prin Parchet.

În ziua de 11.07.2015, un tânăr din București, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihai Bravu din Turnu Măgurele, a efectut manevra de mers înapoi și nu a observat că în spatele său se afla pe partea carosabilă un bărbat care a traversat strada neregulamentar.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului care a fost transportat la spitalul din Turnu Măgurele de către conducătorul autoturismului în vederea acordării de îngrjiri medicale.

Conducătorul autoturismului a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, dar i-au fost recoltate două probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a se propune soluție prin Parchet.

În ziua de 11.07.2015 polițiștii Secției de Politie Rurală nr. 8 Lunca au surprins în flagrant un bărbat de 25 ani din comuna Stoenești, judeţul Olt, care trasporta material feros pe care îl sustrăsese de la un cetățean din comuna Beciu, județul Teleorman.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru  săvârșirea infracțiunii de furt calificat, urmând a se propune soluție prin Parchet.

sursa: Buletin Informativ IPJ Teleorman

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Nu va intereseaza pe 14 Iulie 2015, 20:52
#3
Nu e vina soferului
La accidentul pe DN 54 pur si simplu nu a fost vina soferului.. dupa ora 22 o caruta nu are voie sa circule pe soselele publice.. si nesemnalizata... asta e o batjocora.. daca si in 2015 inca merg carutele pe sosele si nimeni nu face nimic ptr asta e nepasare...stati in restaurante si nu sunteti in stare sa avertizati o caruta ca dupa ora 22 nu mai are voie pe sosele... oamenii TREZITI-VA LA REALITATE
Jenica. pe 14 Iulie 2015, 18:15
#2
Trebuie pedepsiti ambii soferi!!.
Pai ce, asa se accidenteaza?. Pentru faptul ca victimile au fost numai ranite, Parchetul trebuie sa fie necrutator!. Daca victimile ar fi decedat, asa cum s-a intamplat cu Gh. Sfetcu accidentat mortal de Tavocu pe data de 28 august 2014, soferiilor li s-ar fi prezentat scuze.
gica pe 14 Iulie 2015, 10:43
#1
fabrica probele de sange
ala care a lovin pietonu, este depravatul de fiu a TOVARASEi judecator lipita.... de ce a refuzat sa sufle?

ca stie ca sangele il poate "fabrica"...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.