Poliţia de Frontieră Turnu Măgurele a prins 7 sirieni care au trecut Dunărea, din Bulgaria, cu barca, prin zona comunei Seaca!

13 Iulie 2015, 19:25 | 3062 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Politia de Frontiera a prins 7 sirieni care trecusera Dunarea pe la Seaca.

 În data de 10.07.2015, în jurul orei 08.00, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Turnu Măgurele, județul Teleorman, au observat în localitatea de frontieră Seaca, un grup format din șapte persoane care, venind dinspre frontieră, s-au îndreptat spre două autoturisme care staționau în zonă. La vederea polițiștilor de frontieră, mașinile au pornit în viteză către municipiul Alexandria.

Imediat au fost anunțați polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman care a realizat un post control la intrarea în municipiul Alexandria, oprind cele două autoturisme. În urma controlului, în primul autoturism, condus de cetățeanul român Marius J., în vârstă de 21 ani, au fost descoperiți șapte cetățeni de origine afro-asiatică, care nu aveau asupra lor documente de identitate. Cel de-al doilea autoturism era condus de o femeie, Mihaela T., în vârstă de 37 ani, domiciliată pe raza municipiului București, și avea rolul de antemergător.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul sectorului PF Turnu Măgurele, ocazie cu care s-a stabilit că în dimineața zilei de vineri, migranții au trecut frontiera peste fluviul Dunărea, cu ajutorul unei ambarcațiuni de mici dimensiuni condusă de un cetățean bulgar, care i-a debarcat pe malul românesc. În zonă, au fost așteptați de cele două călăuze române, șoferii mașinilor, care i-au urcat într-una dintre mașini și au pornit în viteză spre Alexandria, încercând să scape de polițiștii de frontieră.
Polițiștii de frontieră au întocmit migranților dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar călăuzelor pentru trafic de migranți.Conform protocolului româno — bulgar, migranții au fost predați autorităților de frontieră bulgare, care în urma cercetărilor desfășurate ne-au comunicat că cei în cauză sunt cetățeni sirieni, cu vârste cuprinse între 14 și 34 de ani, dintre care doi minori.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
berzan pe 16 August 2015, 18:33
#4
nu credeam
Nu credeam.....cu ce se ocupa matusa si nepotul.....din banii aia si-a luat el BMW-ul
geglan pe 14 Iulie 2015, 11:12
#3
dan
toata conducera de la frontiera sa suga p**a primul sa fie calota .ma-ti terminat sa va iau p**a .
au incercat sa treaca fraudulos pe 13 Iulie 2015, 22:44
#2
deoarece aveau de facut puscarie
Unii dintre acestia au incercat sa treaca ftaudulos deoarece aveau mandate de arestare si le era frica sa nu le scape sapunul smile)))))
onulescu pe 13 Iulie 2015, 20:15
#1
?
daca mai eram acolo luam spaga si mai prindeati p**a

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.