Liviu Dragnea, eşti mulţumit? Teleormanul, 11,06 % şomaj! Puteţi mai mult, domnu`Dragnea!

12 Iulie 2015, 13:59 | 2468 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea sarbatoreste 11 % somaj in Teleorman. Alaturi de bombonica de pe tort.

 Blestemul Teleormanului este un individ care a depăşit cele mai pesimiste prognoze în privinţa dezastrului pe care-l poate crea. Liviu Dragnea, fost vicepremier, ministru, preşedinte de CJ, prefect, etc, a distrus un judeţ care era pe la mijlocul clasamentelor în privinţa nivelului de trai. L.Dragnea, prin ceea ce a făcut în ultimii 19 ani, a adus la sapă de lemn un biet judeţ cu 350 000 de locuitori. Ani de zile, deşi mânuia bugetul judeţului, Dragnea a spus că nu-l lasă mai marii de la Bucureşti să dezvolte Teleormanul.

  După alegerile din 2012, Dragnea et company au avut toată puterea şi au desăvârşit dezastrul. Şomajul a devenit problema numărul 1 în Teleorman. În ultimii trei ani, de când Liviu Dragnea are în mână toată puterea, Teleormanul a urcat puţin câte puţin în clasament, ajungând acum pe locul întâi în această ierarhie ruşinoasă. "Locuri de muncă, locuri de muncă, locuri de muncă", prioritatea lui L.Dragnea, s-a transfomat în contrariu: cât mai mulţi şomeri în Teleorman. L.Dragnea ne vrea săraci, ca să ne cumpere ieftin, acesta este motivul pentru care jupânul Teleormanului a distrus orice unitate economică ce nu face parte din caracatiţa pe care o conduce dumnealui. Vom vedea la alegerile viitoare dacă teleormănenii sunt conştienţi de blestemul Dragnea, care s-a abătut peste ei.

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
nae pe 19 Iulie 2015, 23:39
#9
bon fiscal
Nici la tine nu se da bon la spalatorie
Nae pescaru pe 16 Iulie 2015, 13:25
#8
Exemplu unde nu se dau bonuri fiscale
La pescăria din hală poeții a șoferului DAN barac.ba da ce prosperă șoferii ăștia,la fel și tractoristul madalin.
Elena pe 15 Iulie 2015, 20:16
#7
se respecta legea?
orice minune tine trei zile... stie cineva de ce nu se mai dau bonuri, chitante in Turnu Magurele, poti cumpara paine, peste de la pescarie, carne de la piata din hala si multe, multe,la magazinele mici nu se mai dau bonuri









La puscarie pe 14 Iulie 2015, 19:27
#6
Va vrem pe toti din PSD la PUSCARIE


Nu mai intrati odata la Beciul Domnesc ?!? sa va racoriti putin, ca pe afara-i prea mare canicula !!!



Vedeti ?!? Ne gandim la binele vostru, dar mai ales la al nostru ca voi v-ati gandit destul la binele vostru !



LA PUSCARIE TOT PSD-ul FUTU-VA RASA IN GURA DE ZDRENTE DE 2 LEI !
cucu din padurea verde pe 13 Iulie 2015, 21:12
#5
ptr Oprea
Bine punctat. Felicitari
dreagnea =saracie pe 13 Iulie 2015, 10:12
#4
PSD SARACIE CORUPTIE
PSD coruptie dezastru pentru cei tineri muma pt pesionari si bugetari si ciuma pt ceilanti aviz dreagnea cuclea mohanul si turma excaim
Miky pe 12 Iulie 2015, 20:18
#3
Dezastru
Mai oameni buni ati votat ani de zile la rând cu PSD.Uitati-va ce au făcut si in ce stadiu au adus acest județ.Au distrus si au furat tot ce a avut mai bun acest oras!Ne-au adus in pragul sărăciei,ne-au gonit tinerii din tara!Cat mai credeți ca o sa faca ceva acest hoți?Chiar sunteți atât de orbi sa nu vedeți ca de 25ani nu fac nimic altceva decat sa fure si sa distrugă tot?Uitati-va si in tara la județele care au avut conducere PSD mai mulți ani sa vedeți cum arată!Va momesc cu creștere mica salarială sau cu pensiile si voi gata,,astia sunt cei mai buni"-dar ei nu fac decat sa împrumute banii de la uniune si sa ne înfunde mai mult in datorii(ca doar bugetul tării este egal cu loc*rile de munca)Treziți-va!
razvan pe 12 Iulie 2015, 18:45
#2
soarta
Ne cam meritam soarta...teleormanu il tine acolo..votatil iara ca va promite galeti si faina moca cand puteti avea bani sa le cumparati..aveti galeti si nu aveti apa sa puneti in ele,aveti faina sa faceti paine dar nu aveti cu ce manca painea
Oprea pe 12 Iulie 2015, 17:41
#1
DRAGNEA a pîrjolit totul în urma lui
Cu un asemenea electorat,șomajul va ajunge la 90% iar,restul va lucra în primărie.Noroc cu justiția asta,așa cum e ea.Așteptăm,parcă în zadar,c*rățirea politicului.Dumezeu să ne-ajute să scăpăm de acest monstru cu chip de om.Cînd esti prost,parcă nici Dumnezeu nu te mai iubește.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.