Valeria Gherghe îl învinovăţeşte pe Liviu Dragnea pentru dezastrul din învăţământul teleormănean.

13 Iulie 2015, 00:02 | 3011 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Valeria Gherghe.

Rezultatele foarte slabe de la Evaluarea Naţională şi Bacalaureat au scos la lumină dezastrul din învăţământul teleormănean.

Site-ul turnucustiri.ro a cerut demisia inspectorului general Valeria Gherghe. După noi a urmat chiar un site pesedist. Bineînţeles că nu a ţinut mult minunea şi oficiosul puterii judetene a pus batista pe ţambal. Suntem singurii care am spus răspicat că Valeria Gherghe trebuie să plece.

După rezultatele de la Bacalaureat, inspectoarea şefa a ţinut o conferinţă de presă în care a identificat cauzele probabile ale dezastrului din învăţământul teleormănean.

Situaţia este mult mai complexă, iar rezolvarea nu ţine exclusiv de persoana Valeriei Gherghe, numai că,  este obligatoriu să lase locul la altcineva, fiindcă este şefa unei instituţii care a dovedit că merge din ce în ce mai prost sub comanda dumneaei. Inspectoarea şefă a aruncat vina pe toţi cei implicaţi în ce ţine de învăţământ, de la elevi şi părinţi la profesori. Doamna Gherghe, toţi cei identificaţi ca vinovaţi de dumneavoastră nu au cum să îşi dea demisia, dumneavoastră conduceţi sistemul şi, în urma rezultatelor proaste, trebuie să lăsaţi locul altcuiva.

Pe lângă toate cauzele ce ţin direct de învăţământ, inspectoarea şefă a mai identificat şi situaţia economică ca fiind vinovată. Cine răspunde de dezastrul economic sau cine a promis locuri de muncă şi a făcut şomaj? Într-adevăr factorul economic este esenţial dar nu justifică rezultatele slabe din învăţământ.

Citeste si: Valeria Gherghe foloseşte ISJ Teleorman ca pe moşia proprie. Firma de turism a acesteia face afaceri cu asociaţia Euro Teleorman a finului lui L.Dragnea, Mihail Putineanu. Ilegalităţi crase ale doamnei inspector Tel Drum.

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
hahahaha pe 17 Iulie 2015, 10:39
#11
nasol
nu e mariana cea scrie care scrie nici nu o intereseaza ce se scrie daca are valoare te musca lumea de c*r daca esti un fraier nu te vede nimeni aveti de unde sa o muscati are c*r..l mare va saturati e o femeie implinita o doare in cot de ce va caca..ti pe voi pe aici e o tipa super.
tot alt turnean (nr.9) pe 16 Iulie 2015, 18:36
#10
scuze !
Scuze din nou ! Mai ales pentru persoana de la nr. 6. Postarea mea,era adresata numerelor 7 si 8 (de fapt,aceeasi Birjareasa).
alt turnean pe 16 Iulie 2015, 13:36
#9
pentru nr. 6 si 7
Ce prost (proasta) esti ! Ai postat la un interval asa de sc*rt de timp,pe aceeasi tema,incat si din avion se vede ca esti una si aceeasi persoana.Birjareasoooo !!! Intra pe siteul "edu.ro" si vezi de cate ori a participat Mariana Birjaru la vreun conc*rs ? Ne mai miram de proasta calitate a invatamantului teleormanean. De la cine sa invete copiii,de la proaste aduse prin aranjamentele lui Cuclea ? Sau de la eternul Mitroi, taticul spagilor,ca despre calitatea invatamantului de la liceul la care este director,nici nu poate fi vorba.Rezultatele de la bac,au demonstrat,ca in fiecare an,prostul management de la "Praporgescu".Despre ce vorbim ? E dureros pentru PSD-isti cand li se arata adevarul. Imediat sar sa dea replici cu expresii obscene,pentru ca asa este caracterul lor.
TURNEAN pe 16 Iulie 2015, 11:15
#8
,,,,............
ce te doare c..ru ded Mariana Birjaru ofticata dracu daca poti de ce nu iti aranjezi tu cu cuclea bravo ei ca poate nu mai apuci tu nu-i asa?tarancile dracu puneti mana si dati examene ca sa puteti vorbi nu stiti nici sa vb limba romana bine si va doare de altii sa o lingeti pe mariana unde trebuie sa va saturati
hahaahahaha pe 16 Iulie 2015, 11:09
#7
analfabeti
De ce va certati ca da cucklea posturi nu stiu cui dar domnii pdl acum pnl tot un mare CA..AT cand ati intrat in sala acum cedva ani si ati rezolvat toti numai cu note peste 9 cum este pai ati uitat taceti dracu din gura si vedeti.va de treaba voastra daca va face ministerul verificari ati scris capra cu trei iezzi pe lucrarile alea GURAAAAAAAA ANALFABETILOR VA E CIUDA CA MAI MANANCA CINEVA O PAINE
Gashper pe 16 Iulie 2015, 08:36
#6
Directori de KK!!!
La Rosiori toti poponarii si maimutzoii sunt directori de licee si scoli!Un popa ultraalcoolic si kurwar la auto, Craceanu homalau notoriu la Analtasexu, Britkoveanu violator din anii liceului-kardasie cu Cristi Duska-primarelul inca in libertate, la Tehnic, Petarda Psedeului, blonda de la partid la Economic!!!
Argentina pe 14 Iulie 2015, 21:32
#5
aranjamentul lui Cuclea
Verificati cum ii aranjeaza Cuclea Marianei Birjaru in fiecare an postul in invatamant. Mariana Birjaru este suplinitoare de o viata,nu participa la niciun conc*rs si totusi,la inceputul fiecarui an scolar,ea apare la catedra,gratie lui Cuclea.
profesor pe 14 Iulie 2015, 13:39
#4
furt
verificati toate scolile o sa gasiti catedre blocate de directori pentru a da acele ore unor cunostinte care nu au ce cauta in invatamant...
Maria Cioropina. pe 14 Iulie 2015, 13:07
#3
Adaos.
Cand scrieti anumite lucruri grave- nu numai din invatamant- nu va bazati pe faptul ca oamenii au memorie sc*rta. Pai cand anumite scoli au fost conduse de Paunescu G. si Manea T. din ele au iesit direct academicieni?. Sau pe vremea lor toti elevii erau p.s.d.-isti si de-ai dracului nu vroiau sa invete?!
Maria Cioropina. pe 14 Iulie 2015, 05:27
#2
Cei care lucrati la T,S.....
..Sunteti produse ale acestui invatamant teleormanean, se vede din ceea ce scrieti si din felul cum scrieti=NIMIC=VORBE GOALE!. Dupa cum stiu,Inspecoratul scolar si scolile nu au fost conduse numai de p.s.d.-isti.
xxxxx pe 13 Iulie 2015, 10:01
#1
VAX
Nimic concret, toate drumurule duc la ROMA,

SOLUTIILE SUNT LA ALTII, NOI STIM SA ACUZAM. CE A-TI PROMOPVAT VOI, IN CURSUL ANULUI VIZAVI DE SCOALA,

NIMIC!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.