Pompierii turneni au salvat locuinta Alinei G.

06 Iulie 2015, 13:44 | 2295 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Pompieri.

În pericol să rămână fără locuință!

În ziua de 05 iulie a.c., la ora 06.32, pe numărul unic de urgență 112, Alina G., din municipiul Turnu Măgurele a solicitat intervenția pompierilor militari turneni pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuința sa.

Sosiți la fața locului cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, pompierii militari au constatat faptul că incendiul se manifesta într-o cameră de locuit, existând riscul propagării flăcărilor la întregul imobil.

Cu toate că intervenția a fost dificilă din cauza fumului dens, după aproximativ 45 de minute, pompierii militari au reușit să localizeze și să lichideze incendiul în stadiul în care a fost găsit, fiind salvate bunuri materiale de peste 50000 de lei.

Au ars ori au fost distruse de foc o imprimantă, un receptor satelit, un televizor cu plasmă, un sistem audio, parchetul pe o suprafață de cca. 35 mp, precum și zugrăveala de pe pereți, valoarea pagubelor ridicându-se la suma de 4000 de lei.

Din primele cercetări efectuate în vederea stabilirii cauzei probabile de incendiu, a reieșit faptul că vinovat de producerea acestui eveniment se face un scurtcircuit produs la instalația electrică a aparaturii electrocasnice, aceasta fiind lăsată sub tensiune, nesupravegheată.

Din fericire, la această intervenție nu s-au înregistrat victime.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Nu conteaza pe 06 Iulie 2015, 22:55
#3
.incendiu
De ce va place sa aberati si sa modificati total cele intamplate?..in primul rand interventia a durat maxim 10,min..pt k in mare parte focul fusese stins de un vecin saritor...mai mult au durat,,procedurile,,..cum sunt denumite...iar pagubele se ridica undeva la 80 de mil..asta incluzand zugraveala si aducerea camerei la forma dinaintea incendiului...insa o mare aberatie este aceea k au fost salvate bunuri in valoare de 500mil..untrucat probabil toate bunurile din intreaga casa nu ating aceasta suma...
Tavi pe 06 Iulie 2015, 19:59
#2
Agramatisme
Mea culpa, eram la servici si am tastat repede smile
Tavi pe 06 Iulie 2015, 16:39
#1
Agramastime
Stimati administratori ai siteului si cei care scriu pe acest site articole. In limba romana nu exista "lui Alina", eventual Alinei. Ce exemplu dati voi pentru cei care va citesc?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.