Teleormănean dat în urmărire internaţională, depistat şi reţinut la Punctul de Trecere al Frontierei Curtici - judeţul Arad.

06 Iulie 2015, 12:57 | 1565 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Teleormănean dat în urmărire internaţională, depistat şi reţinut la Punctul de Trecere al Frontierei Curtici - judeţul Arad.

Urmărit internațional, depistat în PTF Curtici

Polițiștii de frontieră arădeni au depistat și reținut un bărbat, cetățean român, care figura în bazele de date ca fiind urmărit internațional, alertă emisă de autoritățile române, având de executat o pedeapsă privativă de libertate de 5 ani pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

În data de 04.07.2015, orele 05.00 la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici — jud. Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră cetățeanul român M.N., în vârstă de 48 de ani, din jud. Teleorman, pasager în trenul internațional care circulă pe ruta Viena — București.

Cu ocazia controlului specific, polițiștii de frontieră au constatat că numitul M.N. figurează ca urmărit internațional, fiind 'căutat pentru arestare în vederea executării unei pedepse cu închisoarea' de către autoritățile române, deoarece pe numele său era emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate de 5 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe de polițiști din cadrul IPJ Hunedoara în vederea luării măsurilor legale ce se impun. 

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.