Exclusiv: Bacul şi Briza Dunării folosite pentru a spăla banii negri făcuţi de mafia pesedistă.

07 Iulie 2015, 07:00 | 5854 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Briza Dunarii.

Mafia pesedistă din jurul lui Liviu Dragnea face mulţi bani negri, pe care trebuie  să îi albească. După cum se ştie, Fiscuci, Simionescu şi Marinaş au fost prinsi cu evaziunea fiscală transfrontalieră, făcută chiar pe la Bacul Turnu Măgurele.

În incinta Bacului funcţionează restaurantul Briza Dunării. Cerealele Teldrum sunt încărcate în barje chiar lângă Bac. Banii negri făcuţi din evazinea transfrontalieră, comertul cu cereale şi în tot ce înseamnă imperiul Teldrum trebuie spălaţi, de aceea Briza Dunării este un loc perfect. Pe lângă un restaurant sunt şi alte modalităţi de a spală banii făcuţi din furturi, însă în acest domeniu este mult mai uşor pentru mafia pesedistă.

Bacul de la Turnu a fost construit pentru evaziune fiscală, nu pentru a funcţiona ca punct de trecere.

Week-end-ul trecut, în incinta bacului, s-a organizat nunta fiului lui Ristea Mugurel. Omul de afaceri este un apropiat al puterii locale, utilajele firmei dumnealui fiind închiriate la tot felul de lucrări cum ar fi pietruiri, deszăpeziri, sălile de sport şi multe altele. Punctul de trecere a frontierei, care trebuia să dezvolte zona, a ajuns locaţie pentru tot felul de petreceri. Milioane de euro au fost investiţi într-un bac care funcţionează cu majorări de capital. În tot acest timp locaţia este folosită pentru evaziune fiscală. Dacă ar fi pe bune, restaurantul nu ar avea profit, însă de la construcţie până la funcţionare, a fost gândit pentru a bagă bani negri şi scoşi bani albi. Briza Dunării are profit nu de la clienţi, ci din contabilitate. Punctul de trecere aduce profit doar mafiei pesediste.

Citeste si: Adi Bâtă, administratorul Bac-ului Turnu-Măgurele - Nikopol, a ştiut ce fac evazioniştii. La fel, Dănuţ Cuclea, primarul oraşului, şi Poliţia de Frontieră. Solicităm demisia lui Adi Bâtă.

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
je pe 17 August 2016, 22:44
#11
adevar
Cu pulberea de pe plaja de la dunare cei de la Briza dunari isi protejeaza sotiile si le trimete la Constanta la plaja ca nu suporta praful de cereale.....probabil se prafuiesc tatuajele!
je pe 17 August 2016, 22:37
#10
poezie
Daca vrei sa dai de un scarpinat si de o mancarime sa nu-ti mai revii toata viata,mergi la briza pe sezlong si ai praf de la statia de incarcare cereale cat isi doreste cei trei patroni ai restaurantului.
martalin pe 09 Iulie 2015, 13:36
#9
pentru gigi chioru
Nu mai minti,bai prostule. Eu si nevasta-mea suntem doi PSD-isti de nadejde, asa ca nu se atinge nimeni de noi.
jiji pe 08 Iulie 2015, 22:05
#8
briza?
briza dunarii este intrun fel administrata de primaria turnu, Madalin da ordin, Cone Cornel executa
>
gigi chioru pe 08 Iulie 2015, 15:39
#7
niste oameni de nimic
si cand o veni dna ul spun ca sunt persecutati politic ca saracia de martalin caruia anaf ul ia dat amenda

GRANICERU pe 07 Iulie 2015, 20:04
#6
Mafia PSD spala banii zi si noapte
Cum a reusit un pirlit ca Gaina si un tractorist ca Madalin sa obtina constructia unui restaurant pe platforma de la BAC,acolo unde-si desfasoara activitatea Politia de Frontiera si Vama.Oameni care nu stiu sa mearga pe strada,fac investitii de sute de mii de euro.DNA si ANAF sa verifice provenienta banilor si a activitatii.Asta e valabil si la HOTEL TURRIS.
un magurean pe 07 Iulie 2015, 17:44
#5
pt amicul NELU
VISE TAICA PE MAGURELE SE AFALTEAZA IN PRIMAVARA2016 CA VIN ALEGERILE ATUNCI PRIMARUL CUCLEA SE TEZESTE ACUM IN 2015 ESTE LA HIBERNAT NU CUNOASTE,NU-L INTERESZAZA,BRUSC ISI ADUCEA AMINTE CA E PRIMAR 2016 VINE CU PLIANTE CE E IN LUNA SI IN STELE,ASFALTEAZA LA AMICILUI ROMI CA MAGURENI SAU SATURAT DE BALIVERNELE LUI
5 pe 07 Iulie 2015, 13:40
#4
k
se vinde si hanul diligentei pe olx

necea nelu pe 07 Iulie 2015, 11:52
#3
asfalt pe magurele
Pina in toamna anului 2015,se vor asfalta multe strazi in cartierul Magurele . Votati PSD si primar pe Danut Cuclea!
ghita de la jina pe 07 Iulie 2015, 11:46
#2
patroni angajati la stat
gaina si cu soferu sunt oamenii de afaceri care au investit foarte multi bani in acel bar ca sa faca rost de acesti bani gaina si-a amanetat parul la ciufulici si soferul incornorat da meditatii la categoria autovehicole cu tractiune animala
R.I. de pe platformă pe 07 Iulie 2015, 09:03
#1
Mafia PSD încă lucrează
La toate afacerile dirijate de interpușii lui Dragnea se spală banii furați.Acțiunile de fraudă transfrontalieră sînt cunoscute încă de pe vremea cînd la BAC era sef Eli Iagar.Cei care au mirosit pericolul au șters-o pe la Buc*rești.Unii prin GUVERN,alții prin PARLAMENT iar,ce a mai rămas,prin MINISTERE si alte institutii ale statului care colcăie de penali și corupți ai CIUMEI ROȘII PSD.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.