Judecători şi procurori noi în justiţia teleormăneană.

01 Iulie 2015, 10:17 | 4497 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Judecători şi procurori noi, în justiţia teleormăneană.

Consiliul Superior al Magistraturii a decis numirea a 10 judecători şi procurori stagiari, absolvenţi ai Institutului Naţional al Magistraturii, la judecătoriile şi parchetele din judeţul Teleorman. Tinerii absolvenţi vor intra în sălile de judecată începând de mâine, 1 iulie.
Astfel, Neaga Rafaela şi Matei Oana Maria vor face parte din echipa de magistraţi ai Judecătoriei Alexandria, Ciorsac Silviu Alexandru şi Siclitaru Diana Gica-Judecătoria din Roşiorii de Vede, Cârjan Doru Vlad va merge la Judecătoria Videle, iar Cornea Bogdan Lucian a fost numit la Judecătoria Zimnicea.
În ceea ce-i priveşte pe procurorii stagiari, lista este următoarea: Chivu Aniţa Georgiana (Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele), Chiriac Oana Alina (Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria), Diremia Vlad şi Rujac Constantin Alexandru (Parchetul de pe lângă Judecătoria Roşiorii de Vede).
Mai trebuie precizat faptul că, la nivel naţional, 101 judecători şi 99 de procurori au absolvit anul acesta Institutul Naţional al Magistraturii.

sursa: informatiadesud.ro

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
satul de nedreptati pe 01 Iulie 2015, 13:52
#2
sa vina oameni mai buni,mai profesionisti
La vremuri noi,oameni noi,fara naravurile celor batrani.
eu pe 01 Iulie 2015, 12:48
#1
sa respecte legea
oricine va fi, sper sa-si faca treaba! nu mai avem nevoie de alti IORDANESCU>>>
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.