Cronica infracţiunilor - conducerea sub influenţa alcoolului şi infracţiuni de furt.

26 Iunie 2015, 16:17 | 2901 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Politia.

Polițiștii din Turnu Măgurele, fiind în timpul desfășurarii activităților specifice de serviciu au depistat un tânăr în vârstă de 19 ani în timp ce conducea un autoturism pe str. Oituz din Turnu Măgurele, cu toate că se afla sub influența alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest,  acesta a indicat o valoare de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, urmând a se propune soluție prin Parchet.

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliţiei Mun.Turnu Măgurele au continuat cercetările în mai multe dosare penale privind comiterea unor infracțiuni de furt săvârșite în perioada mai-iunie 2015, fiind identificaţi autorii în persoana a patru minori cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani, toţi din mun.Turnu Măgurele, cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Polițiștii Secției de poliție rurală Lunca au continuat cercetările privind furtul  unei vaci  de la o persoană din comuna Plopii Slăvitești, sat Dudu, județul Teleorman, iar în dimineața zilei de 19.06.2015 au fost efectuate un număr de trei percheziții la domiciliul a trei persoane din comuna Slobozia Mândra, județul Teleorman, activități în urma cărora au fost găsite mijloace materiale de probă privind sacrificarea unei vaci.

Continuându-se verificările, s-a stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 35 de ani din comuna Slobozia Mândra, județul Teleorman și un altul în vârstă de 42 de ani din comuna Cilieni, județul Olt ar fi sustras în noaptea de 13/14.06.2015 o vacă pe care ar fi sacrificat-o în noaptea de 17/18.06.2015  iar în urma cercetărilor s-a mai stabilit că cei în cauză ar fi sustras  o altă vacă în seara zilei de 17.06.2015 de pe tabonul comunal din comuna Tia Mare, judetul Olt.

Împotriva bărbatului de 35 ani s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, fiind depus în arestul IPJ Teleorman.

Polițiștii  Secției 7 Politie Rurală Crîngu  au depistat un tânăr în vârstă de 22 ani din București în timp ce conducea un autoturism pe DC 9, pe raza comunei Salcia, sat T. Vladimirescu, jud. Teleorman, cu toate că se afla sub influența alcoolului, rezultatul în urma testării cu aparatul etilotest indicând o valoare de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-a fost recoltată o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar  penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, urmând a se propune soluție prin Parchet.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.