Ultima oră: Cicalex şi Bio Fuel Energy, două dintre firmele lui Ioan Niculae intrate în topul insolvenţelor pe anul 2015.

26 Iunie 2015, 10:10 | 4647 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Ioan Niculae.

Problemele se ţin scai de Ioan Niculae şi de imperiul InterAgro.

În top 100 al celor mai mari insolvenţe din anul 2015 se află şi două societăţi ale lui Ioan Niculae: Bio Fuel Energy - locul 2, Cicalex - locul 51. Clasamentul a ţinut cont de cifra de afaceri. În perioada următoare se aşteaptă şi alte insolvenţe din grupul Interagro. Din păcate, Teleormanul o să fie foarte afectat de falimentul magnatului infractor. Combinatul chimic Donau Chem Turnu Măgurele este pe marginea prăpastiei şi se aşteaptă încă o insolvenţă de răsunet.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
vasile de la scularie pe 30 Septembrie 2015, 20:54
#2
Chelului
Toate fabricile se inchid, orasul moare, dar primaria vrea acvariu prin program transfrotalier. Chelului tichie de margaritar.
eu pe 26 Iunie 2015, 14:13
#1
ca pe la noi
Ce naiba sa ne mirăm! Un condamnat care și-a făcut miliardele peste noapte nu putea avea o altă soartă. Acum iși salvează din averea dobândită prin furt ce mai poate. Teleormanul este insă pe topogan dacă nu se găsesc soluţii de natură economică.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.