L.Dragnea este ajutat de piteşteanul Dan Neagoe să transporte cerealele. Famiglia treieră cu spor!

14 Iunie 2015, 15:27 | 3311 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Dan Neagoe si Miss Playboy 2004, Oana Ionita.

Campania de recoltare a cerealelor este în plină desfăşurare iar agricultorii fac tot posibilul să treiere cât mai repede, pentru ca ploile să nu le strice planurile. Firma Teldrum" href="../../cauta?q=Teldrum">Teldrum lucrează la turaţie maximă şi, ca să poată face faţă cât mai bine, este ajutată de firme prietene. Firma  Construct Mega Com din judeţul Argeş, care printre obiectele  de activitate are şi transportul de mărfuri, a trimis o întreagă flotila de autocamioane la ferma Teldrum din Comuna Liţa" href="../../cauta?q=comuna+lita">Comuna Liţa pentru a fi folosite la transportul cerealelor. Patronul firmei este piteşteanul Daniel Neagoe, un prieten vechi  al jupânului şi finul lui Petre Pitiş. Am mai scris despre Dan Neagoe,  pentru că este implicat în multe afaceri ce au legătură cu Dragnea.

Piteşteanul a mai avut şi firma Interfrigo Logistics, firmă care a cumpărat de la Dragnea spaţiul unde funcţionează Turris Food. După ce a cumpărat spaţiul, jupânul i-a oferit firmei Interfrigo un contract de asfaltare. Între timp, Dan Barcaru, fratele Danei Pitiş, a devenit patronul Interfrigo şi, ca să fie totul roz, a primit un contract pentru reabilitarea străzilor din Turnu-Măgurele" href="../../cauta?q=Turnu+Magurele">Turnu-Măgurele. Dan Neagoe este nelipsit de  la vânătorile organizate la Plopii Slăviteşti, dar merge şi în Brazilia cu gaşca Teldrum. Din informaţiile noastre, se pare că pe câmp, în aceste zile, împreună cu prinţişorul Ştefan Valentin este şi Dan Neagoe, să supervizeze transporturile de cereale.

Citeste si: Dan Neagoe, Dan Mocanu şi Liviu Dragnea, prieteni pe bani publici. TelDrum este cel mai mare creditor al unei firme a lui D.Neagoe.

Citeste si: Corupţie şi jaf (I): Dan Barcaru, fratele Danei Pitiş, a devenit patronul unui nou Teldrum. Contracte generoase de la Dragnea şi Mohanu!

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
LA PUSCARIE CU TOT PSD-UL !!! pe 15 Iunie 2015, 17:30
#3
LA PUSCARIE CU TOT PSD-UL !!!
LA PUSCARIE CU TOT PSD-UL !!!

LA PUSCARIE CU TOT PSD-UL !!!

LA PUSCARIE CU TOT PSD-UL !!!
Nikita din Spania pe 15 Iunie 2015, 08:40
#2
Mafia din PSD
Nici Neagoe si nici Barcaru nu sint niste oameni de afaceri,ei sint doar niste INTERPUSI ai lui DRAGNEA pentru a putea fura din banul public si al trece in conturile lor de hoti.Ia sa vedem si noi,cine sint cu adevarat acesti SARACI NEIMPLINITI PROFESIONAL.Ce zici PROCO?Cred ca aceeasi constatare este valabila si pentru tine,domnule SUBinginer.
proco pe 14 Iunie 2015, 18:59
#1
spre binele tuturor!!!!!
Este foarte bine ce se intampla.

Sa lasam recolta pe camp????

Cereleale trbiesc recoltate,depozitate, duse la moara

iqar faina facut paine.

In felul acest cu totii-producatori si consumatori o vom duce bine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.