Liviu Dragnea a ajuns la Belfast pentru a vedea meciul dintre Irlanda de Nord şi România. Viaţă de om fără griji.

13 Iunie 2015, 00:03 | 1648 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.

Jupânul Teleormanului s-a dus până la Belfast pentru a fi alături de echipa naţională în confruntarea cu Irlanda de Nord.

Iată că, după ce a fost în tribună la finala Champions League, Liviu Dragnea, rămas fără postul de ministru, se plimbă prin Europa. Baronul roşu a declarat următoarele: "Eu sînt rapidist înfocat, sufăr pentru Rapid, iar astăzi pronostichez o victorie cu 2-1 pentru România". Jupânul a specificat că e la prima deplasare cu echipa naţională a României.

Într-un judeţ unde toate merg ca unse, e şi păcat să ratezi astfel de ocazii. În loc să vină în judeţ şi să muncească zi şi noapte pentru a găsi soluţii să ieşim din sărăcia cruntă, Dragnea se plimbă prin Europa pentru a urmări meciuri de fotbal.

Citeste si: EXCLUSIV TCS: Tun de milioane de euro dat de Liviu Dragnea când era în fruntea CJ Teleorman.

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
CAM ASA STA TREABA LA NOI pe 15 Iunie 2015, 18:06
#7
Ansamblul "Liviu Dragnea" din Teleorman - VIORELE, VIORELE (pamflet muzical)
https://www.youtube.com/watch?v=BsxvBnlhQQk
JAVRE IMPUTITE pe 15 Iunie 2015, 17:28
#6
ABIA ASTEPTAM SA SCAPAM DE VOI


LA PUSCARIE CU TOT PSD-UL !
zeze pe 14 Iunie 2015, 13:22
#5
paluga
la meci a fost si simionescu si sotia lui
Nina pe 13 Iunie 2015, 13:39
#4
Este un INFRACTOR DE DREPT COMUN
Pentru o astfel de deplasare îi ajunge salariul de deputat?ANI,DNA,ia vrificati si averea acestui penal.Nu ne mai credeti prosti pe toti.Va veni si ziua cînd va trebui sa dati socoteală.
LA PUSCARIE PSD- UL pe 13 Iunie 2015, 12:37
#3
LA PUSCARIE PSD- UL
LA PUSCARIE TOT PSD- UL !
irlandezul pe 13 Iunie 2015, 09:21
#2
golani şi.... c u r v e
Credeţi că Dragnea a plecat la Belfast, să muncească, pentru a face rost de vreo mie de lire ? Le-or ajunge banii ăştia,odraslelor lui,să se transformă în g o l a n i,iar nevastei,în c u r v ă ?( Citat din PSD-istul Ioan Rus). Să nu creadă cineva,că Dragnea a plecat să încheie vreun contract cu vreun investitor. Nu...... A plecat pentru că a furat suficient,încât buzunarul să-i permită asemenea plimbări.El,care toată viaţa a fost un amărât de bugetar,cum îşi permite aşa ceva? Restul bugetarilor de ce nu pot face asta ? Simplu : pentru că nu au furat,ca Dragnea.
CIOREGEA si BUSTEA pe 13 Iunie 2015, 08:26
#1
REFERENDUM 2012
ASTUIA TREBUIE SA I SE SPUNA *HOTUL DE VOTURI ALE ROMANILOR*.UN MONSTRU CE SE PRETINDE A FI OM,CARE NU A FACUT NIMIC PENTRU CETATENI,DOAR A FACUT CE STIE MAI BINE,A FURAT TOT CE I-A STAT IN CALE.DUPA CE A FURAT PAMANTURI,APE,CLADIRI,BANI DE LA BUGETELE LOCALE SI CEL DE STAT,BANI EUROPENI SI VISELE CELOR TINERI,A FURAT SI VOTURILE SI DREPTUL DE A VOTA A TUTUROR CETATENILOR DIN ROMANIA SI DIASPORA.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.