S-au furat arbori din pădurea Beciu. Autorul e în arest.

13 Iunie 2015, 00:00 | 2041 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Politia.

Poliţiştii postului de poliţie din comuna Beciu au continuat şi extins   cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de tăiere ilegală şi furtul mai multor arbori din pădurea Beciu, de către un tânăr de 29 de ani, din coumna Daneasa, judeţul Olt.

Suspectul a fost reţinut pe o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele cu propunere de arestare preventivă. Cel în cauză a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Teleorman.

Citeste si: Legături periculoase şi coincidenţe stranii: fiica unei judecătoare de la Tribunalul Teleorman este iubita unui fost arestat preventiv pentru proxenetism.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
ASTEPTAM VESTI CU SENTINTELE ZARNAIENILOR pe 15 Iunie 2015, 17:18
#2
ASTEPTAM VESTI CU SENTINTELE ZARNAIENILOR
ASTEPTAM VESTI CU SENTINTELE ZARNAIENILOR
mitu pe 13 Iunie 2015, 15:10
#1
nemultu mitu
zipper Dew acord! Dar intreb: pt amaratu'asta cine a incuviintat urmarirea si cercetarea penala?! Deci pt prostime si pt vativa pomi gata :arestat! Pt mafiotii din parlament care au furat paduri,au spalat bani,au plagiat si mai stiti si voi ce au facut,nu se permite arestarea ca au iminitate si se apara unii pe altii! Pai cica sa nu-ti vina sa le dai puie (monta) la toti! Dragnea,Blaga,Videanu,Basescu,Ponta,Sova si restul de 99% di parlament la parnaie in p...da mamii voastre!

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.