OFICIAL! Baraj intre TELEORMAN si OLT pentru promovarea in Liga 3. Sporting Turnu Măgurele v. AS Milcov în barajul pentru promovare!

11 Iunie 2015, 14:42 | 2462 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Sporting Turnu.

În această dimineaţă, la Casa Fotbalului a avut loc tragerea la sorţi a programului meciurilor de baraj, stabilindu-se echipele gazdă pentru prima manşă. La întâlnire au participat preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, secretarul general Gheorghe Chivorchian, şeful Departamentului Competiţii, Aurel Ionescu, şeful Departamentului Juridic, Adrian Stângaciu, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Alexandru Deaconu, vicepreşedintele FRF, Octavian Goga, reprezentant al AJF-urilor în Comitetul Executiv.

În deschiderea şedinţei, preşedintele Răzvan Burleanu a avut o intervenţie în care a punctat faptul că Federaţia acordă o mare importanţă fotbalului de la nivelele inferioare, asigurându-i pe cei prezenţi că vor beneficia de tot suportul legislativ şi informaţional de care au nevoie. „Am ţinut foarte mult să fiu prezent aici. Fotbalul românesc se bazează foarte mult pe dumneavoastră şi sunteţi o componentă de bază a sistemului; federaţia vă va sprijini prin toate mijloacele posibile. În acest sens, aşteptăm să se publice, în Monitorul Oficial, noua legislaţie care va permite implicarea administraţiilor locale în fotbal”, a declarat Răzvan Burleanu.

Preşedintele FRF a vorbit şi despre planurile de viitor privind sistemul competiţional din eşalonul al treilea: „Aşa cum am anunţat în Planul Strategic pentru Dezvoltarea Fotbalului din România 2015-2020, una dintre acţiunile pe care ni le-am propus pentru dezvoltarea obiectivului de performanţă la nivel de seniori este mărirea numărului de echipe din Liga a 3-a prin creşterea numărului de serii la opt. Însă, acest lucru se va face în etape, primul pas fiind şase serii din 2016 şi apoi opt din 2017″.

În încheiere, Răzvan Burleanu a anunţat că va fi prezent la câte un meci de baraj din fiecare manşă.

Gheorghe Chivorchian: „Vor fi desemnate cele mai bune brigăzi de arbitri si cei mai buni observatori”
Înainte de efectuarea tragerii la sorţi au mai luat cuvântul secretarul general Gheorghe Chivorchian şi preşedintele Comisiei de Arbitri, Alexandru Deaconu. Gheorghe Chivorchian i-a asigurat pe cei prezenţi că nu vor fi probleme în ceea ce priveşte brigăzile de arbitri şi observatorii care vor fi trimişi la meciuri: „La aceste două manşe, vor fi desemnate cele mai bune brigăzi de arbitri si cei mai buni observatori, pentru ca echipele care vor participa să beneficieze de cele mai bune condiţii de joc”. Alexandru Deaconu a întărit cele spuse de secretarul general al FRF: „Acordăm o importanţă deosebită acestor meciuri de baraj. Suntem foarte atenţi la ceea ce se întâmplă la acest nivel şi vom delega nişte arbitri care să aibă performanţele aşteptate”.

17 iunie, ultima dată pentru depunerea tabelelor cu jucătorii cu drept de joc la baraj
Înainte de efectuarea tragerii propriu-zise s-a citit regulamentul privind organizarea şi desfăşurarea jocurilor de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a de către secretarul general Gheorghe Chivorchian. Reprezentanţii cluburilor participante la baraj au trecut la extragerea din urnă a bilelor cu ajutorul cărora s-a stabilit programul meciurilor după cum urmează:

Alba – Arad
Dâmboviţa – Argeş
Cluj – Bihor
Braşov – Mureş
Buzău – Galaţi
Bucureşti – Călăraşi
Constanţa – Tulcea
Harghita – Covasna
Hunedoara – Gorj
Ilfov – Giurgiu
Maramureş – Bistriţa Năsăud
Dolj – Mehedinţi
Iaşi – Neamţ
Olt – Teleorman
Prahova – Ialomiţa
Satu Mare – Sălaj
Botoşani – Suceava
Timiş – Caraş Severin
Bacău – Vaslui
Sibiu – Vâlcea
Brăila – Vrancea

Prima echipă va fi gazdă în manşa tur, care va avea loc pe 20 iunie, ora 17.30. Returul va avea loc pe 27 iunie, ora 17.30, pe terenul celei de-a doua echipe. Ultima zi pentru depunerea tabelelor nominale cuprinzând jucătorii care participă la jocurile de baraj este 17 iunie. Până pe 15 iunie, asociaţiile judeţene de fotbal, respectiv AMFB, sunt obligate să comunice FRF – Departamentul de Competiţii, în scris, echipele calificate pentru a participa la jocurile de baraj, precum şi copia Certificatului de Identitate Sportivă al clubului respectiv/bonului de înregistrare a documentaţiei la M.T.S.

sursa: teresport.ro

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.