EXCLUSIV TCS: Tun de milioane de euro dat de Liviu Dragnea când era în fruntea CJ Teleorman.

08 Iunie 2015, 00:05 | 3105 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Depozitul de la Mavrodin.

Depozitul de la Mavrodin, o afacere necurata marca Dragnea

Săptămâna trecută am scris despre faptul că Guvernul a achitat, din Fondul de rezervă bugetară, o datorie de 13,4 milioane lei a Consiliului Judeţean Teleorman către firma germană care a construit depozitul de deşeuri menajere de la Mavrodin. La prima vedere pare o simplă datorie, chiar dacă uriaşă. Nimeni din presă sau din politica judeţeană nu a sesizat că ar putea fi încă un tun marca Dragnea. Totuşi,  ţinând cont de sumă, cine din CJ trebuie să răspundă? Cineva trebuie să se facă vinovat că 3 milioane de euro sunt aruncate pe apa Sâmbetei.

Iata cum suna comunicatului Guvernului condus de un cercetat penal: "Guvernul a decis, printr-o Hotărâre, alocarea suplimentară a sumei de 25,837 milioane de lei pentru plata unor obligații stabilite, prin decizii judecătorești, în sarcina a zece unități administrativ-teritoriale. Banii provin din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului și vor fi alocați suplimentar sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale în 2015."

 Cazul este de competenta procurorilor

Teleormănenii ştiu că, în toate instituţiile controlate de pesediştii lui Dragnea nimic nu este lăsat întâmplător. Procurorii ar trebui să cerceteze dacă nu cumva între jupânul Teleormanului şi firma constructoare nu a fost o înţelegere ascunsă. Miroase a afacere necurată ţinând cont la ce tunuri s-au dat în acest judeţ şi la cât de simplu este tratată datoria plătită de Guvern. Linişte deplină de parcă a fost o greşeală minoră în urma căreia s-au pierdut doi lei.

 Adrian Gadea, actualul presedinte al CJ, a declarat urmatoarele: ” Este vorba despre o sumă pe care trebuie să o plătim constructorului care a realizat depozitul de deșeuri de la Mavrodin și care a intentat un proces la Curtea Internațională de Arbitraj. S-a ajuns la Înalta Curte de Casație și Justiție a României și a câștigat prin hotărâre definitivă” 

Constructia depozitului de la Mavrodin s-a ridicat la suma de 21 de milioane de euro, din care 16 milioane de euro bani de la Uniunea Europeana. Tot ce inseamna "afacerea Mavrodin" este un mare semn de intrebare.

Nu stim la cate finale de Champions League s-a dus Dragnea, cert e ca la Berlin a fost.

Citeste si: Teleormanul riscă să piardă 5 milioane de euro din cauza lui Dragnea.

Citeste si: Depozitul de la Mavrodin - Dragnea amână licitația, pentru ca să câștige cine trebuie.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
OR SA SCAPE PESTE GARD LA CIMITIR pe 11 Iunie 2015, 15:09
#5
LAS SA SCAPE CA O SA ARDA TOTI DE VII
LAS SA SCAPE CA O SA ARDA TOTI DE VII IN CASA
OR SA SCAPE PESTE GARD LA CIMITIR pe 11 Iunie 2015, 15:09
#4
OR SA SCAPE PESTE GARD LA CIMITIR
OR SA SCAPE PESTE GARD LA CIMITIR - DACA RAMAN IN LIBERTATE !
CE AU FACUT ?!!? pe 11 Iunie 2015, 14:58
#3
CE AU FACUT ?!!?
ASTEPTAM SA AFLAM CE AU FACUT CU BMW 330.



DATI DETALII AICI LA COMENTARIUI DACA PE SITE NU APAR ARTICOLE !
yooo pe 08 Iunie 2015, 23:52
#2
pentru turnu cu stirii ;)
Asa este dc nu te informezii la zi ..postezi de cate 5 orii aceleasi stirii palea de aseara cu aia cy bmw 330 dc nu leai poastat si cu clanu periculos zarnaianu ca ia adus astazi la tribunal sa stim ce lea zis...k are avocat bun de la buc*resti si cred ca scapa cat de c*rand
aurel pe 08 Iunie 2015, 22:29
#1
pentru turnu cu stiri
de ce nu dati despre prapadul de aseara facut de ti**ni dupa magurele cu bmw 330
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.